Appartement te huur aan de Barnsteenhorst in Den Haag

Den Haag
Barnsteenhorst

Omschrijving

Ruim en licht driekamerappartement in keurig onderhouden complex in het centraal gelegen en rustige Mariahoeve met vrij uitzicht over de gehele breedte van het appartement richting landgoed Reigersbergen.

Entree via goed onderhouden portiek met brievenbussen en bellentableau. Trap of lift naar de derde etage. Entree appartement naar U-vormige hal met toegang tot alle vertrekken in het appartement.

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het complex en is voorzien van vaste kast en de originele schuifseparatie naar de achterkamer. Vanuit de woonkamer is een fraai uitzicht op het landgoed Reigersbergen en de Bezuidenhoutseweg.

De ruime en wijd uitlopende achterkamer biedt toegang tot het achtergelegen balkon waarop een bergkast is geïnstalleerd. Een van de beide woonkamers zou gezien de ruimte gemakkelijk als slaapkamer, werkkamer of gastenkamer gebruikt kunnen worden.

De hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft ook een prima formaat. Vernieuwde badkamer in neutrale kleurstelling, voorzien van wastafel en inloopdouche. Separaat toilet, voorzien van een fonteintje en wederom recentelijk vernieuwd in neutrale kleurstelling.

Aan de achterzijde is de gesloten keuken gesitueerd. Deze is voorzien van boven- en onderkasten, een dubbele spoelbak en aansluitingen voor een gaskookplaat en wasmachine/vaatwasser. Vanuit de keuken ook toegang tot het ruime inpandige balkon met bergkast.

Bijzonderheden:
-Volledig voorzien van dubbel glas
-Oplevering kaal, dat wil zeggen zonder vloer- en raambekleding
-Rustig gelegen maar toch maar op korte afstand van Den Haag CS en de uitvalswegen
-Bushalte voor de deur, tramhalte op loopafstand
-Ruime privéberging op de begane grond

Voorwaarden:
-De huur is exclusief boilerhuur via Eneco (€ 14,00 per maand)
-De huur is exclusief het voorschot voor de verwarmingskosten (€ 75,00 per maand)
-De huur is exclusief de servicekosten (€ 75,00 per maand)
-Beschikbaar voor onbepaalde tijd, minimale huurperiode 1 jaar
-Inkomenseis is 3 x de maandhuur als netto inkomen
-Waarborgsom is € 2000,00
-Onder voorbehoud van definitieve gunning eigenaar

Let op! Deze woning valt in het segment middenhuur. Per 1 juli 2019 dient de huurder van deze woning te beschikken over een huisvestingsvergunning, verstrekt door de gemeente Den Haag. De criteria om deze woonvergunning te verkrijgen zijn dat het inkomen van de huurder maximaal € 60.036,00 (eenpersoonshuishouden) en € 70.036,00 (meerpersoonshuishouden) per jaar mag bedragen. De kosten voor het aanvragen van de vergunning zijn voor rekening van huurder en bedragen € 47,15. Voor volledige informatie verwijzen wij u naar de website van de gemeente Den Haag. Neem contact met ons op om te beoordelen of u deze woning kunt huren.

Kenmerken

Huurprijs € 850 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 2.000
Beschikbaarheidsdatum 15-06-2021
Status Verhuurd
Interieur Kaal
Oppervlakte 82 m2
Object ID DHG-10653

Woning

Slaapkamers 1
Kamers 3
Badkamers 1
Bouwjaar 1959
Balkon Ja
Zuid-Oost

Extra's

Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Lift Ja
Vloerafwerking Kaal

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro