Appartement te huur aan de Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum

Hilversum
Gijsbrecht van Amstelstraat

Omschrijving

Op een leuke plek in het rustige gedeelte van de Gijsbrecht van Amstelstraat gelegen appartement met 1 slaapkamer. De woning ligt op de eerste etage en tweede etage (slaapkamer) en maakt onderdeel uit van een kleinschalig en goed onderhouden appartementen complex (4 woningen). De woning beschikt over een eigen sectie in de kelderberging.

Het balkon aan de achterzijde van de woning is voor gezamenlijk gebruik. De woning bevindt zich op loopafstand van lokaal winkel aanbod. Het openbaar vervoer (NS-station Hilversum Sportpark) en de bushalte op loopafstand bereikbaar.

Entree via het dakterras aan de achterzijde van het gebouw, ruime en lichte woonkamer met zicht op de Gijsbrecht van Amstelstraat.

De open keuken is voorzien van een kookplaat en een afzuigkap. De ruime slaapkamer bevindt zich op de tweede etage. De betegelde badkamer beschikt over een doucheruimte, wastafel en het toilet.

In de onderbouw bevinden zicht de bergingen, ieder appartement heeft zijn eigen afsluitbare sectie, hier staan tevens de wasmachine en de droger voor gezamenlijk gebruik.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie. De woningpresentatie toont mogelijk één of meerdere items die geen onderdeel zullen zijn van de huur.

Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

Kenmerken

Huurprijs € 920 per maand inclusief G, W, E
Waarborgsom € 1.600
Beschikbaarheidsdatum 01-05-2021
Status Beschikbaar
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 44 m2
Object ID HLV-9148

Woning

Slaapkamers 1
Kamers 2
Badkamers 1
Energielabel E
Bouwjaar 1960

Extra's

Aparte douche Ja

Geïnteresseerd of vragen?

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Wij gebruiken uw gegevens om contact op te nemen inzake deze woning. Lees onze privacyverklaring

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro