Appartement te huur aan de Hoge Naarderweg in Hilversum

Hilversum
Hoge Naarderweg

Omschrijving

Op een van de mooiste locaties in Hilversum is dit goed onderhouden appartement met 1 slaapkamer en balkon te huur. Het gezellige centrum, de winkels, horeca gelegenheden en openbaar vervoer allen op loopafstand bereikbaar. Tegenover het gemeentehuis en in de villawijk Trompenberg Noord. De woning beschikt over een eigen parkeerplaats en berging op de begane grond.

Entree, separaat toilet, toegang tot de woonkamer. De woonkamer met open keuken is verleent toegang tot het zonnige balkon. De moderne open keuken is voorzien een composiet werkblad en diverse inbouwapparatuur zoals een koel/vriescombinatie, vaatwasmachine, gaskookplaat, combi magnetron en een afzuigkap.

De slaapkamer is via de hal te bereiken en biedt toegang tot de tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.

Een heerlijke plek om te wonen en goed geschikt voor éénpersoonshuishouden. De woning beschikt over een eigen parkeerplaats en een gezamenlijke fietsenberging.

maandelijks wordt een vast bedrag in rekening gebracht van € 80 voor electraverbruik, schoonmaak trappenhuis, tuinonderhoud, verlichting algemene ruimtes, stoffering en CV onderhoud.

Huurder hoeft slechts voor gasverbruik en waterverbruik zelf een energiecontract af te sluiten.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie.
Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

De woning is voorzien van energielabel A.

Kenmerken

Huurprijs € 930 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 1.860
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Verhuurd
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 44 m2
Object ID HLV-11119

Woning

Slaapkamers 1
Kamers 2
Energielabel A

Extra's

Separaat toilet Ja

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro