Studio te huur aan de Langestraat in Hilversum

Hilversum
Langestraat

Omschrijving

Goed onderhouden studio appartement gelegen op de eerste bij de kerkbrink in het centrum van Hilversum. De woning is (gedeeltelijk) gemeubileerd. De woning is geschikt voor een single of een stel.

Begane grond; gezamenlijke entree met intercom. Eerste etage, entree woning, hal, toegang het gezamenlijke dakterras en de woonkamer.

De lichte woonkamer kijkt uit over de Langestraat en is heerlijk licht. Het slaapgedeelte gevestigd in de woonkamer en is deels gescheiden door de kastenwand.

De open keuken grenst aan de woonkamer, Deze is geplaatst in een handige hoekopstelling en biedt je voldoende kast- en werkruimte en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De woning is voorzien van een nieuwe laminaatvloer en lichte kleuren op de glad afgewerkte wanden.

Vanuit de keuken heb je toegang tot de badkamer. In de badkamer tref je een toilet, wastafel, douche en de wasmachine.

Het gezamenlijke balkon ligt over de gehele breedte van het appartement en dit is een fijne plek om van het buitenleven te genieten.

De woning wordt verhuurd met de meubels zoals deze op de foto's zijn afgebeeld. Potten, pannen, bestek en beddengoed e.d. moet de huurder zelf regelen.
-huisdieren niet toegestaan;
-geen kinderen;
-niet roken.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie. De woningpresentatie toont mogelijk één of meerdere items die geen onderdeel zullen zijn van de huur.

Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

De woning beschikt over energielabel C.

Kenmerken

Huurprijs € 985 per maand inclusief Servicekosten
Waarborgsom € 1.970
Beschikbaarheidsdatum 09-12-2022
Status Verhuurd
Interieur Onbekend
Oppervlakte 33 m2
Object ID HLV-12017

Woning

Slaapkamers 1
Kamers 1
Badkamers 1
Energielabel C
Balkon Ja

Extra's

Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Vloerafwerking Laminaat

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro