Woonhuis te huur aan de Koninginnelaan in Soest

Soest
Koninginnelaan

Omschrijving

Recent gebouwd zelfstandig twee kamerappartement van circa 35m² gelegen op de tweede etage. Het appartement is nabij een bushalte gesitueerd. Het centrum ligt op ongeveer 5 minuten fietsen.

De modern badkamer is voorzien van een douche, wastafel met spiegel, en een toilet. De open keuken is van alle gemakken voorzien, zo heeft de keuken een inductiekookplaat met afzuigkap, een combi-oven en een koel- vriescombinatie.

De huurprijs is exclusief een maandelijks voorschot van € 138,50 voor het gebruik van gas, water, elektriciteit en parkeerplaats.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie.

Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

Kenmerken

Huurprijs € 845 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 1.690
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Beschikbaar
Interieur Onbekend
Oppervlakte 37 m2
Object ID HLV-11115

Woning

Slaapkamers 1
Kamers 2
Energielabel A++++

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro