IPD VKM

Start jouw eigen Interhouse verkoopmakelaars vestiging!

Volg jij momenteel de makelaarsopleiding tot (K)RMT bij IPD opleidingen en wil je straks het liefst een eigen verkoopmakelaarskantoor starten? Dan biedt Interhouse Nederland momenteel prachtige kansen! Voor een uitermate slim doordachte en gloednieuwe franchiseformule zijn wij per heden zijn op zoek naar tientallen gemotiveerde franchisenemers in verschillende regio’s in heel Nederland. De formule is low cost en high performance en geeft jou de ultieme kansen om succesvol te ondernemen.

Vraag nu een informatieflyer aan

Ben je geïnteresseerd en wil je weten wat de voordelen en kansen zijn?
Vul dan hieronder het contactformulier in en vraag onze flyer aan.

De franchiseformules van Interhouse Nederland

Vastgoed is al decennia lang één van de meest dynamische branches om werkzaam in te zijn. Geen dag is hetzelfde en het adviseren en begeleiden van mensen bij belangrijke beslissingen geeft veel voldoening. Interhouse is al meer dan 23 jaar onderscheidend in deze branche. Een fantastische groep van gedreven franchise-ondernemers opereert succesvol in exclusieve werkgebieden met specialistische makelaardijformules.

Die lokale specialisatie is dé sleutel tot succes, dit tonen wij al meer dan 23 jaar aan. Opdrachtgevers doen het liefst zaken met zo’n lokale specialist. Zij worden  optimaal bediend en zijn daardoor uitermate loyaal.

Interhouse is dan ook bewust géén allround makelaar. Specialisatie per vestiging met een gedreven franchise-ondernemer aan het roer, maakt hen wél de juiste partij om zaken mee te doen.

Zet vandaag de eerste stap en wordt ook Interhouse franchisenemer!

Interhouse Nederland heeft een aantal jaren gewerkt aan deze nieuwe en uitermate slim doordachte makelaardijformule. De spin-off van het enorme netwerk van duizenden trouwe opdrachtgevers wordt zo maximaal benut. Dit waardevolle netwerk wordt vanaf nu ook beschikbaar gesteld aan tientallen nieuwe franchise-ondernemers. Dat biedt aantrekkelijke kansen in heel Nederland. De focus ligt op groei, maar zonder in te leveren op de hoge kwaliteit waar wij al jarenlang bekend om staan. Start vandaag nog met de eerste stap van jouw nieuwe carrière als succesvol vastgoedondernemer bij Interhouse!

Interesse of flyer aanvragen?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interview Jens Godthelp

In een persoonlijk interview beantwoordt Jens Godthelp, eigenaar van Interhouse verkoopmakelaars Den Haag, een aantal vragen over zijn ervaringen over het starten van zijn eigen verkoopmakelaardij.

Interhouse verkoopmakelaars

Als Interhouse verkoopmakelaar bemiddel je vakkundig bij verkoop van woningen. Iedere opdrachtgever wordt optimaal bediend door een maatwerkaanpak. Maatwerk is de rode draad door deze formule. Een Interhouse verkoopmakelaar is een kleinschalig kantoor met korte lijnen. Je opereert in een klein werkgebied dat jij tot in detail kent, want je woont er immers zelf. Je hebt lage overheadkosten, maar levert grootse prestaties door een ‘hands on’ mentaliteit. Je bent het type makelaar waar een opdrachtgever graag zaken mee doet. Je beschikt over een high performance website, (online) marketingpower, gedegen vakkennis en de continue support vanuit het hoofdkantoor. Dit combineert jij met jouw interesse in mensen en de motivatie om keer op keer een topkwaliteit dienst te leveren. Je werkt vanuit een modern, conceptueel ingericht kantoor waar klanten jou alleen op afspraak bezoeken. Transacties sluit je ook buiten kantoortijden, zelfs 7 dagen per week.

Unieke leadgeneratie en opdrachtgevers

Leads komen via jouw eigen netwerk, herkenbaarheid in het straatbeeld, de online marketingpower, maar ook door jouw gunfactor. Je krijgt leads vanuit het waardevolle Interhouse netwerk en direct van collega franchisenemers. Interhouse opereert immers al (jaren) in jouw werkgebied met andere formules. Je hebt dus direct toegang tot een uniek en deelbaar netwerk met grote spin-off.

Deel uitmaken van dit grote Interhouse netwerk is de absolute unieke meerwaarde die geen enkele andere franchisegever jou kan bieden. Dit helpt jou om succesvol te starten en te blijven. In een persoonlijk gesprek worden alle meerwaarden, werkzaamheden, kosten en baten uitvoerig toegelicht.

Interhouse Nederland biedt:

 • Bewezen succesvolle formules met meer dan 20 jaar trackrecord.
 • Een moderne high performance website.
 • Vanaf de start onderdeel van een gedegen groep met een goede naam.
 • Een nieuwe frisse en specialistische makelaardijformule met andere aanpak.
 • Doorontwikkelde huisstijl, zowel online als offline.
 • Maximale support en kennis vanuit het hoofdkantoor én VastgoedPro voor iedere vraag/situatie.
 • (Online) marketingpower, leadgeneratie en kruisbestuiving optima forma.
 • De geloofwaardigheid om iedere opdracht te verkrijgen.
 • Een bijzonder goede naam in de branche, waardoor direct toegang tot een waardevol netwerk.
 • Een unieke sfeer door een groep van gemotiveerde collega-franchisenemers.

Interhouse Nederland vraagt:

 • Passie voor verkoopmakelaardij is een pré.
 • Bezit van minimaal een (K)RMT diploma.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Minimaal HBO denk- en werkniveau.
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift.
 • Optimale kennis van uw werkgebied.
 • Een integere, commerciële, sociale, enthousiaste en gestructureerde persoonlijkheid.
 • Beschikking over een startkapitaal ten hoogte van ca. € 11.000,00 – € 20.000,00 exclusief 21% BTW.

Belangrijke usp's van deze formule

Leadgeneratie

Leadgeneratie uit duizenden relaties van de hele Interhouse groep

Lokaal

Lokaal werkgebied en ultieme marktkennis; de ideale verkoopmakelaar

Korte lijnen

Op afspraak 7 dagen per week beschikbaar met ultrakorte lijnen

Lage kosten

Lage instap- en overheadkosten, maar professionele tools

Makelaarsgroep

Vanaf dag één onderdeel van zeer goed bekend staande makelaarsgroep

Focus

Alle focus op de leukste aspecten van het vak, de rest is geregeld

Hoe klanten Interhouse ervaren

Uitstekende en zeer professionele service. De communicatie is zeer efficiënt en snel, waardoor u zich gedurende het hele verhuurproces in goede handen voelt. Ik zou Interhouse ten zeerste aanbevelen!

Julian A. Leu

Tijdens deze complexe Covid 19 periode heeft de Interhouse organisatie heel professioneel gereageerd op de veranderende marktomstandigheden en de mogelijke risico’s / gevolgen voor de betrokken partijen tijdig onder de aandacht gebracht. Zowel voor verhuurder als huurder is het een onzekere tijd en dan is het prettig te ervaren dat de (enthousiaste) medewerkers met goed advies en veel geduld trachten de betrokken partijen van dienst te zijn. Complimenten aan het hele team.

H. vd Vlugt

Ik werk al jaren, naar volle tevredenheid, samen met Interhouse voor de verhuur van mijn woning. Professionele club, goede screening van huurders.

Daan Hogewoning

Beter dan dit wordt het niet. Al jaren topkwaliteit huurders, amper leegstand en de meest actuele goede huurcontracten. Ze zijn altijd vriendelijk, hebben echt verstand van zaken van deze specialistische makelaarstak en steken steeds de handen uit de mouwen.

Gert-Jan B.

Sinds jaar en dag beheert Interhouse vastgoedmanagement mijn woningen en dat bevalt uitermate goed. Iedere maand ontvang ik mijn huurpenningen op tijd en krijg ik een keurig overzicht. Ik merk dat ook mijn huurders tevreden zijn met een professionele beheerder. Samen met Interhouse verhuurmakelaars is er amper leegstand en ontvang ik marktconforme huurprijzen en is de kwaliteit van de huurder uitermate goed.

Nico de G.

Ik deed het beheren altijd zelf. Inmiddels ben ik meer dan 2 jaar van deze zorgen af. Alles wordt geregeld en er is altijd alleen even contact met mij als dat nodig is. Alles is professioneler geworden en een huurder die bij mij altijd stroef betaalde betaalt sindsdien keurig op tijd. Ook zijn inmiddels een aantal eindinspecties door hen uitgevoerd en afgewikkeld. Chapeau en ik had het eerder moeten uitbesteden.

Anja W.

Ik behaal echt meer rendement door deze professionele beheerder. Je merkt aan alles dat zij tot in detail weten wat ze doen. Daarnaast zijn ze bijzonder (klant)vriendelijk, praktisch en oplossingsgericht.

Erik

In tijden waarin huurders steeds mondiger worden en wet- en regelgeving steeds complexer zijn is de meerwaarde van een goede vastgoedbeheerder als Interhouse erg groot. Het zijn leuke en fijne mensen die benaderbaar zijn, maar ook daadkrachtig handelen.

Jean Paul van der K.

Zeer professionele makelaar, communiceert snel en duidelijk. Geen verrassingen en is altijd bereid dat stapje extra te zetten. Ik geef een 9,8

Een Funda gebruiker

Interhouse aankoopmakelaars werd mij aangeraden omdat ik moeite had om een appartement in Den Haag te vinden. Ze zoeken de markt voor u en helpen u letterlijk met alles wat met de aankoop te maken heeft. Ik ben zeer tevreden. Heel erg bedankt!

Mike Liu

Sinds oktober 2016 wordt een appartement van mij verhuurd. Tot dusver alleen maar lof. Betalingen gaan vlot. Kan Interhouse iedereen aan bevelen.

Pamela Bridie

Zeer betrouwbare verhuur makelaar in Rotterdam, professionele mensen met verstand van zaken. Makkelijk te contacteren, eerlijk in afspraken, en er zijn geen verborgen kosten. Ik kan Interhouse ten zeerste aanraden!

Ruth van der Hallen

De samenwerking duurt inmiddels alweer 6 jaar. Tot op de dag van vandaag zijn wij zeer tevreden met onze keuze voor Interhouse vastgoedmanagement en de prettige relatie die wij inmiddels hebben opgebouwd.

Ronald Stolk

Al meer dan 10 jaar verhuren wij onze beide appartementen via Interhouse verhuurmakelaars. Het contact is altijd vertrouwd. Ze zijn kritisch, professioneel en vlot. Wat ons betreft één van de beste makelaars voor verhuur.

Gerard van der Tang

Wij hebben echt super goede ervaring met Interhouse. Zij ontzorgen compleet bij de verhuur van jouw pand. Vanaf het eerste telefoontje is de begeleiding super. En dmv hun uitgebreide screening weet je zeker dat er goede huurders worden gevonden. Echt een aanrader!

Camiel Hoefs

Perfecte begeleiding resulteerde in een zeer efficient proces met een fantastisch eindresultaat. Goed bereikbaar en uitstekende kennis van de markt.

Een Funda gebruiker

Mijn ervaring met deze makelaar is dat hij grondig en adequaat te werk gaat en een zeer goede kennis heeft over onroerend goed. Daarbij vind ik dat hij zich goed kan verplaatsen in zowel de koper als de verkoper waardoor hij een uitermate geschikte onderhandelaar is om tot een overeenkomst te komen. Ik kan zonder enige twijfel zeggen dat ik deze makelaar aanraad om een woning met gemoedsrust te kunnen verkopen.

Een Funda gebruiker

Interhouse medewerkers

Bart van den Anker

Mariska Imanse

Interhouse Lisse

Hans Kort

IH Hilversum Sandra van Berkel

Sandra van Berkel

Daan Passchier

Jeroen Jones

Interhouse Naomi van Genderen

Naomi van Genderen

Dirk-Jan Bonenkamp

Esmee Chaudron

Pim van der Deijl

Rob Salman

Joost Guijt

Wendy Ros

Marjolijn Pennings Interhouse Amsterdam

Marjolijn Pennings

Barend Warnaars

Jens Godthelp

Bianca Papen Interhouse Eindhoven

Bianca Papen

Interhouse Mara van der Sloot

Mara van der Sloot

Nils Baas

Lars Pennings Interhouse Amsterdam

Lars Pennings

Tomas Lim

Tomas Lim

Judith de Regt

Maartje

Maartje van Peer

Nicky Janssen

Interhouse Haarlem Linda Kooren

Linda Kooren

Robert Blok Interhouse Amsterdam

Robert Blok

Robin van Lubeek

IH Nederland Linda Cijsouw

Linda Cijsouw

Daniëlle van Meegen

Yuri Hooijdonk

Mareille Piena

Lizzie Lommerse

Lizzie Lommerse

Cilly de Ruijter

Martijn Willemse

Sophie Pennings

Kelly Steenbeek

Joyce van Grondelle

Linda Groenenboom

IH Amersfoort Kim Sukel

Kim Sukel

Interhouse Vincent Cools

Vincent Cools

Jan-Willem Interhouse Haarlem

Jan Willem de Vreeze

Marije Lim Interhouse Lisse

Marije Lim

Nick Visser

Interhouse Hilversum Naomi Wallet

Naomi Wallet

Shannon Metzelaar

Bas Ros

Sabina Träger

Carlo Mulder

Shannon Paardekooper

Interhouse Milou Cools

Milou Cools

Interhouse partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro