Nieuwe MINI Electric afgeleverd door van Poelgeest MINI

Sinds 2001 rijden de medewerkers van alle Interhouse vestigingen in een MINI en zijn daardoor MINI-rijders van het allereerste uur. Wij kunnen ons nog als de dag van gisteren herinneren hoeveel duimen en enthousiaste reacties dit opnieuw uitgevonden oude icoon ons destijds opleverde.

Sindsdien en tot op de dag van vandaag rijden alle vestigingen van Interhouse verhuurmakelaars en Interhouse vastgoedmanagement in een MINI. We hebben ze in allerlei uiteenlopende modellen, maar allen uniform gewrappt en bestickerd en daardoor uitermate herkenbaar.

Inmiddels bijna 20 jaar later en vele tientallen MINI’s verder is onze huisleverancier nog steeds van Poelgeest MINI. Met inmiddels 6 vestigingen zijn zij een toonaangevende merkdealer van deze begeerlijke auto. Voor ons is de MINI een onderdeel geworden van ons DNA en een echte ‘friend of the brand’. Het merk is meegegroeid met onze groep. Veel klanten kennen ons (mede) van deze auto’s. De combinatie van smaakvol, hoge kwaliteit, gunfactor en veiligheid passen uitermate goed bij waar wij voor staan. Er is eigenlijk geen enkele andere auto die deze eigenschappen in deze mate heeft.

Sinds kort is de MINI er dus ook in een volledig elektrische versie. Met vestigingen door heel Nederland en met name in grote steden is de inzet van elektrische voertuigen voor Interhouse een doel. Ook wij willen bijdragen aan minimale uitstoot in de drukbezette gebieden in Nederland. Bas Ros had de primeur en kreeg ook nog eens de allereerste elektrische MINI bij van Poelgeest MINI te Heemstede afgeleverd. Dit was een bijzonder moment waar ook ondernemers magazine ‘Into Business Haarlemmermeer’ bij aanwezig was om hier een mooi artikel aan te wijden.

Wij zijn in ieder geval volop in beweging en per heden dus ook met de eerste elektrische MINI.

 

Meer van onze blog:

Vastgoedpro
12 oktober, 2021

De zekerheid van een Vastgoedpro professional

Roelof schreef een blog over de voordelen van een verkoopmakelaar die is aangesloten bij Vastgoedpro.
Lees meer
10 september, 2021

Video: Hoe wordt de vraagprijs van een woning bepaald?

Hoe wordt de vraagprijs van een woning bepaald? Jens Godthelp geeft in deze video het antwoord.
Lees meer