Woonhuis te huur aan de Gentiaanstraat in Maarheeze

Maarheeze
Gentiaanstraat

Huurprijs€ 1.595 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Mooie twee kapper gelegen in Maarheeze, 20 minuten vanaf Eindhoven en Maarheeze beschikt over een treinstation.

De woning beschikt over een oprit met plaats voor 3 auto's en een inpandige garage. Als men via de voordeur (gelegen aan de inrit van de woning) de woning binnen komt komt men binnen in de ruime hal, deze geeft toegang tot een bergruimte, toilet en de woonkamer. In de hal is ook de authentieke eikenhouten open trap naar de eerste verdieping.

De L-vormige woonkamer is licht en voorzien van een houten vloer. De half open keuken is voorzien van een professionele Boretti koel/vriescombinatie en alle andere moderne inbouw apparatuur. De keuken geeft zowel toegang tot de garage alsook aan de fraai afgewerkte achtertuin welke deels betegeld is en is voorzien van een afdak met bergruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers waarvan één van de slaapkamers recentelijk is verbouwd middels een aanbouw op de keuken waardoor deze uitermate geschikt is als studeer/werkruimte door de grote hoeveelheid licht en het grote oppervlak van meer dan 30m2.
De slaapkamers zijn allen voorzien van vloerbedekking.
De badkamer, eveneens gelegen op de eerste verdieping is uitgerust met een douche/ligbad, een wastafel met meubel en een tweede toilet.

Via de vaste trap bereiken we de ruime zolder van de woning die is gescheiden in een voorportaal en achter het voorportaal bevindt zich een ruimte die geschikt is voor het gebruik als slaapkamer.
In het voorportaal van de zolder bevinden zich de HR ketel, en de wasmachine/droger aansluiting.

De ligging van deze woning is uiterst centraal door het station wat zich vlak bij de woning bevindt. De woning ligt in een kindvriendelijke, groene en rustige woonwijk waardoor deze woning uitermate geschikt is voor gezinnen met kinderen.

Wilt u meer informatie over deze woning of wilt u een bezichtiging plannen, belt u dan met ons kantoor voor een afspraak.

Kenmerken

Huurprijs € 1.595 per maand inclusief Servicekosten
Waarborgsom € 1.595
Beschikbaarheidsdatum 01-03-2034
Status Beschikbaar
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 145 m2
Object ID EDH-8456

Woning

Slaapkamers 4
Kamers 5
Badkamers 1
Energielabel C
Bouwjaar 1973
Tuin Ja
Formaat tuin 30m2
Dakterras Ja

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Bad Ja
Separaat toilet Ja
Vloerafwerking Hout

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro