Makelaar worden

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw makelaarscarrière?

Dan is Interhouse verkoopmakelaar worden een slimme keuze!

Je bent direct onderdeel van een 25 jarig dynamisch én groeiend netwerk van Interhouse ondernemers. Binnen een maand is jouw eigen makelaardij operationeel. En (opstart)kosten zijn laag terwijl prestaties groots zijn. Dat levert jou goede financiële resultaten.

Geïnteresseerd of vragen?

Download whitepaper

Wil jij meer weten over zelfstandig makelaar worden bij Interhouse verkoopmakelaars?

Download Whitepaper

Contact

Tijdens kantooruren:

+31 (0) 252 250 321

 7 dagen per week
Via WhatsApp:  WhatsApp button

Mail ons nu

Word zelfstandig verkoopmakelaar

Hoe bouw je succes als makelaar?

Makelaar worden bij Interhouse garandeert:

Direct onderdeel van dynamisch én groeiend ondernemersnetwerk

Bij Interhouse maakt u direct deel uit van een ‘club’ van gedreven en succesvolle collega-ondernemers. Dit biedt volop kansen om samen te werken, kennis uit te wisselen, leads te verdelen en uw makelaardij verder te laten groeien. U profiteert van de kracht van een gevestigd merk dat al meer dan 25 jaar bestaat. U focust zich op uw lokale specialistische makelaardij om succes te behalen. Kies voor Interhouse en ervaar de voordelen van een sterke ondernemersgemeenschap!

Lage (opstart)kosten waardoor goede financiële resultaten

Interhouse verkoopmakelaars is een doordachte formule waarbij kosten slim zijn gereduceerd zonder te besparen op zaken waar u mee kunt excelleren. Zo zijn de opstartkosten laag en uw maandelijkse kosten minimaal. Hierdoor is starten toegankelijk, is uw makelaardij efficiënt en financieel (heel) goed rendabel. Dit maakt succesvol ondernemerschap binnen handbereik. Kies voor Interhouse en profiteer van een relatief lage investering met groot groeipotentieel!

Binnen een maand jouw eigen verkoopmakelaardij actief

Interhouse verkoopmakelaars is een instapklare formule waarbij aan alles gedacht is. Dit maakt een snelle start mogelijk. Zo kunt u direct focussen op het mooiste deel van het vak. Zaken als een professionele website, een doordachte huisstijl en ‘state of the art’ (online) marketing zijn allemaal geregeld. Dit bespaart u veel tijd en geld. Daarnaast krijgt u intensieve begeleiding vanuit het hoofdkantoor en unieke, waardevolle leads vanuit de hele Interhouse groep. Kies voor Interhouse en ervaar de voordelen van een vlotte en gestroomlijnde start!

Andere Interhouse ondernemers

Jeroen Jones

Martijn Willemse

Judith de Regt

Jan-Willem Interhouse Haarlem

Jan Willem de Vreeze

Interhouse Haarlem Linda Kooren

Linda Kooren

Ton Kortekaas

Vincent Cools

Carlo Mulder

Marjolijn Pennings Interhouse Amsterdam

Marjolijn Pennings

Sandra van Berkel

Dirk-Jan Bonenkamp

Jens Godthelp

Tomas Lim

Mareille Piena

Bianca Papen

Wendy Ros

Bas Ros

Lars Pennings Interhouse Amsterdam

Lars Pennings

Marije Lim Interhouse Lisse

Marije Lim

Zó leuk is het bij Interhouse

Zelfstandig makelaar worden bij Interhouse

Enkele klantervaringen

Zeer professionele makelaar, communiceert snel en duidelijk. Geen verrassingen en is altijd bereid dat stapje extra te zetten. Ik geef een 9,8

Een Funda gebruiker

Fijne samenwerking, professioneel, snelle en duidelijke communicatie en met warme persoonlijk aandacht.

Helma Donkers

Erg klantgericht, snelle service en fijne aanpak! Bedankt Bianca!

Nelleke Joppe

Het contact met Jens Godthelp en zijn collega's van Interhouse heb ik altijd als erg plezierig ervaren. Snel, duidelijk, vriendelijk en erg behulpzaam, evenals meedenkend en vooruitdenkend. De verkoop van mijn appartement (dat ik eerder al verhuurde via Interhouse) is deskundig en daardoor vlot en probleemloos verlopen.

Een Funda gebruiker

Perfecte begeleiding resulteerde in een zeer efficient proces met een fantastisch eindresultaat. Goed bereikbaar en uitstekende kennis van de markt.

Een Funda gebruiker

Mijn ervaring met deze makelaar is dat hij grondig en adequaat te werk gaat en een zeer goede kennis heeft over onroerend goed. Daarbij vind ik dat hij zich goed kan verplaatsen in zowel de koper als de verkoper waardoor hij een uitermate geschikte onderhandelaar is om tot een overeenkomst te komen. Ik kan zonder enige twijfel zeggen dat ik deze makelaar aanraad om een woning met gemoedsrust te kunnen verkopen.

Een Funda gebruiker

Heel erg positief, bijzonder snel bemiddeld, duidelijke afspraken, goed contact met Bianca en het belangrijkste... een goed resultaat.

Pepijn Meijer