Over Interhouse

Tot in detail ontwikkelde dienstverlening

Interhouse is al meer dan 25 jaar actief als vooraanstaande dienstverlener in de vastgoedbranche. Een uniek netwerk van franchise-ondernemers biedt specialistische vastgoeddiensten in hun exclusieve werkgebieden. Hierdoor beschikken de medewerkers van de vestigingen over maximale kennis van hun specialisme én hun werkgebied. Een Interhouse-vestiging is dan ook gegarandeerd de juiste partij om zaken mee te doen.

Vanuit het hoofdkantoor worden Interhouse-formules continu geoptimaliseerd en het aantal vestigingen uitgebreid. Zaken als (vak)kennis, (online)marketing, klanttevredenheid en leadgeneratie worden dagelijks onder de loep genomen. Optimaliseren zit in het DNA, want dienstverlening kan altijd beter.

Contact opnemen?

Interhouse formules onder de loep

Interhouse Nederland ontwikkelde verschillende, specialistische franchise-formules tot in detail. Hieronder een uiteenzetting.

Interhouse verhuurmakelaars

Een woning kwalitatief goed verhuren of aanhuren is een vak. Het vereist o.a. specifieke lokale marktkennis en veelomvattende juridische kennis om in deze nichemarkt succesvol te opereren. Met een ontwikkeld en groot netwerk bereikt u een hoge kwaliteit huurder in de juiste doelgroep of vindt u de juiste huurwoning. Vervolgens zijn een uitvoerige screening en een maatwerk huurovereenkomst cruciaal om een zorgeloze huurperiode te realiseren. Met meer dan 25 jaar bestaansrecht, ontelbare transacties en continu aandacht voor de laatste ontwikkelingen is een regionale Interhouse verhuurmakelaar gegarandeerd de juiste keuze om zaken mee te doen.

Interhouse verkoopmakelaars

Een woning optimaal verkopen is een vak. Specifieke, lokale marktkennis, veelomvattende juridische kennis en gedegen ervaring zijn vereist om succesvol te verkopen. Hoogwaardige presentatie met excellent foto- en videomateriaal en volledige informatie in zowel Nederlands als Engels zijn de basis. Uw woning wordt in de juiste media zowel online als offline gepubliceerd. Geïnteresseerden worden adequaat opgevolgd en geïnformeerd. Onderhandelingen worden correct maar daadkrachtig gevoerd én de makelaar is 7 dagen per week bereikbaar. Het verkoopplan is altijd maatwerk. Een lokale Interhouse verkoopmakelaar is gegarandeerd de juiste makelaar om uw woning te verkopen.

Logo_Interhouse_aankoopmaklaars

Interhouse aankoopmakelaars

Een woning verstandig aankopen is een specialisme. Ultieme lokale marktkennis, veelomvattende juridische kennis, toegang tot de juiste systemen en ervaring met onderhandelingen zijn vereist. Starters, expats, doorstromers en investeerders willen een gedegen aankoopmakelaar om doelgericht de juiste woning aan te kopen. Iedere opdracht verlangt een maatwerk aanpak, want iedere woningzoekende heeft immers andere wensen. Met een Interhouse aankoopmakelaar staat u sterk. Passend aanbod wordt adequaat onderzocht en beoordeeld op geschiktheid. Als dit de juiste woning blijkt, voert de makelaar daadkrachtige onderhandelingen en stelt duidelijke voorwaarden op. Voor opdrachtgevers is de makelaar 7 dagen per week bereikbaar. Een regionale Interhouse aankoopmakelaar is gegarandeerd de juiste specialist.

Interhouse vastgoedmanagement

Het zorgeloos bezitten van vastgoed vereist gedegen en accuraat beheer. Zaken als huurincasso, technische meldingen, correcte huurverhogingen, correspondentie met huurders, VVE’s, leveranciers, instanties etc. vereisen discipline. Door goede bereikbaarheid (ook 24-7) en een echte hands on mentaliteit kunt u rekenen op adequaat beheer. Daarnaast is specialistische juridische kennis van groot belang. In geval een huurder bijvoorbeeld zijn verplichtingen niet nakomt wordt er daadkrachtig, maar correct gehandeld. Voor ontzorging van de bovenste plank is een regionale Interhouse vastgoedmanagement-vestiging gegarandeerd de ideale beheerder.

Waar Interhouse altijd voor staat

Specialisatie

Interhouse levert per formule en vestiging specialistisch werk. Dit vereist kennis, het juiste netwerk en marketing afgestemd op het gebied. Zo is optimaal resultaat gegarandeerd.

Kennispartner

Interhouse specialisten werken met de hoogste kwaliteitstandaard en beschikken altijd over optimale en actuele vakkennis. Zij zetten dit graag voor u in.

Integriteit

Werken met grote bezittingen, contracten en mensen vraagt om een integere ethiek. Bij Interhouse is dat een groot goed. U en uw bezittingen zijn in goede handen.

Ontzorging

Ontzorging van A tot Z. Hoe hoog uw verwachtingen ook zijn, de Interhouse specialisten maken het waar. Het serviceniveau ligt hoog en zij zijn klantgericht.

Wilt u franchisenemer worden?

Direct deel uitmaken van een krachtig netwerk van collega-ondernemers en duizenden bestaande relaties? Vanaf de start beschikken over een doordachte en succesvol bewezen franchiseformule waarbij alles van A tot Z geregeld is? Wilt u zich voornamelijk focussen op het ondernemen?
Dan is franchisenemer worden bij Interhouse voor u de juiste keuze. Door de verschillende formules en diverse werkgebieden zijn er vele mogelijkheden.

Hoe klanten Interhouse ervaren

Uitstekende en zeer professionele service. De communicatie is zeer efficiënt en snel, waardoor u zich gedurende het hele verhuurproces in goede handen voelt. Ik zou Interhouse ten zeerste aanbevelen!

Julian A. Leu

Tijdens deze complexe Covid 19 periode heeft de Interhouse organisatie heel professioneel gereageerd op de veranderende marktomstandigheden en de mogelijke risico’s / gevolgen voor de betrokken partijen tijdig onder de aandacht gebracht. Zowel voor verhuurder als huurder is het een onzekere tijd en dan is het prettig te ervaren dat de (enthousiaste) medewerkers met goed advies en veel geduld trachten de betrokken partijen van dienst te zijn. Complimenten aan het hele team.

H. vd Vlugt

Ik werk al jaren, naar volle tevredenheid, samen met Interhouse voor de verhuur van mijn woning. Professionele club, goede screening van huurders.

Daan Hogewoning

Beter dan dit wordt het niet. Al jaren topkwaliteit huurders, amper leegstand en de meest actuele goede huurcontracten. Ze zijn altijd vriendelijk, hebben echt verstand van zaken van deze specialistische makelaarstak en steken steeds de handen uit de mouwen.

Gert-Jan B.

Sinds jaar en dag beheert Interhouse vastgoedmanagement mijn woningen en dat bevalt uitermate goed. Iedere maand ontvang ik mijn huurpenningen op tijd en krijg ik een keurig overzicht. Ik merk dat ook mijn huurders tevreden zijn met een professionele beheerder. Samen met Interhouse verhuurmakelaars is er amper leegstand en ontvang ik marktconforme huurprijzen en is de kwaliteit van de huurder uitermate goed.

Nico de G.

Ik deed het beheren altijd zelf. Inmiddels ben ik meer dan 2 jaar van deze zorgen af. Alles wordt geregeld en er is altijd alleen even contact met mij als dat nodig is. Alles is professioneler geworden en een huurder die bij mij altijd stroef betaalde betaalt sindsdien keurig op tijd. Ook zijn inmiddels een aantal eindinspecties door hen uitgevoerd en afgewikkeld. Chapeau en ik had het eerder moeten uitbesteden.

Anja W.

Ik behaal echt meer rendement door deze professionele beheerder. Je merkt aan alles dat zij tot in detail weten wat ze doen. Daarnaast zijn ze bijzonder (klant)vriendelijk, praktisch en oplossingsgericht.

Erik

In tijden waarin huurders steeds mondiger worden en wet- en regelgeving steeds complexer zijn is de meerwaarde van een goede vastgoedbeheerder als Interhouse erg groot. Het zijn leuke en fijne mensen die benaderbaar zijn, maar ook daadkrachtig handelen.

Jean Paul van der K.

Zeer professionele makelaar, communiceert snel en duidelijk. Geen verrassingen en is altijd bereid dat stapje extra te zetten. Ik geef een 9,8

Een Funda gebruiker

Interhouse aankoopmakelaars werd mij aangeraden omdat ik moeite had om een appartement in Den Haag te vinden. Ze zoeken de markt voor u en helpen u letterlijk met alles wat met de aankoop te maken heeft. Ik ben zeer tevreden. Heel erg bedankt!

Mike Liu

Sinds oktober 2016 wordt een appartement van mij verhuurd. Tot dusver alleen maar lof. Betalingen gaan vlot. Kan Interhouse iedereen aan bevelen.

Pamela Bridie

Zeer betrouwbare verhuur makelaar in Rotterdam, professionele mensen met verstand van zaken. Makkelijk te contacteren, eerlijk in afspraken, en er zijn geen verborgen kosten. Ik kan Interhouse ten zeerste aanraden!

Ruth van der Hallen

De samenwerking duurt inmiddels alweer 6 jaar. Tot op de dag van vandaag zijn wij zeer tevreden met onze keuze voor Interhouse vastgoedmanagement en de prettige relatie die wij inmiddels hebben opgebouwd.

Ronald Stolk

Al meer dan 10 jaar verhuren wij onze beide appartementen via Interhouse verhuurmakelaars. Het contact is altijd vertrouwd. Ze zijn kritisch, professioneel en vlot. Wat ons betreft één van de beste makelaars voor verhuur.

Gerard van der Tang

Wij hebben echt super goede ervaring met Interhouse. Zij ontzorgen compleet bij de verhuur van jouw pand. Vanaf het eerste telefoontje is de begeleiding super. En dmv hun uitgebreide screening weet je zeker dat er goede huurders worden gevonden. Echt een aanrader!

Camiel Hoefs

Perfecte begeleiding resulteerde in een zeer efficient proces met een fantastisch eindresultaat. Goed bereikbaar en uitstekende kennis van de markt.

Een Funda gebruiker

Mijn ervaring met deze makelaar is dat hij grondig en adequaat te werk gaat en een zeer goede kennis heeft over onroerend goed. Daarbij vind ik dat hij zich goed kan verplaatsen in zowel de koper als de verkoper waardoor hij een uitermate geschikte onderhandelaar is om tot een overeenkomst te komen. Ik kan zonder enige twijfel zeggen dat ik deze makelaar aanraad om een woning met gemoedsrust te kunnen verkopen.

Een Funda gebruiker

Interhouse medewerkers

Bas Ros

Interhouse Haarlem Linda Kooren

Linda Kooren

Lizzie Lommerse

André van Kluijve

Cilly de Ruijter

Sonja Verweij

Shannon Metzelaar

Tomas Lim

Frida Jansen

Wendy Ros

Joyce van Grondelle

Marije Lim

Milou Cools

Dirk-Jan Bonenkamp

Esmee Chaudron

Kelly Steenbeek

Interhouse Maartje van Peer

Maartje van Peer

Isa Bink

Sabina Träger

Daan Passchier

Joost Guijt

Vincent Cools

Maartje Zonneveld

Martijn Willemse

Michiel Groenewold

Sandra van Berkel

Madelon van der Schaaff Haarlem

Madelon van der Schaaff

Jan-Willem Interhouse Haarlem

Jan Willem de Vreeze

Sophie Quellhorst

Naomi van Genderen

Jens Godthelp

Naomi Wallet

Antoinette Lieftink

Marlies Raadersma

Linda Cijsouw

Mareille Piena

Tim Buitelaar

Jeroen Jones

Interhouse Lisse

Hans Kort

Marjolijn Pennings

Lars Pennings

Jill Sangers

Nick Visser

Robin van Lubeek

Judith de Regt

Rob Salman

Daniëlle van Meegen

Carlo Mulder

Amber Schubert

Sassenheim Jordy Koomen

Jordy Koomen

Barend Warnaars

Robert Blok

Nathalie Slettenhaar

Meest recente kennisblogs

Rustig aan met vastgoed
05 maart, 2024

Rustig aan met dat vastgoed 

Als je, net zoals ik, werkzaam bent in de vastgoedbranche, lijkt het erop alsof de wereld in brand staat. Van alle kanten komen ontwikkelingen op ...
Lees meer
29 november, 2023

De Wet vaste huurcontracten

De Wet vaste huurcontracten is door de Eerste Kamer aangenomen en zal vanaf volgend jaar (mogelijk 1 juli 2024) in werking gaan treden voor ...
Lees meer
17 november, 2023

Veranderen de spelregels in box 3 opnieuw?

Nog steeds is er veel te doen om box 3. Vastgoedbeleggers worden door het huidige forfaitaire systeem vaak zeer ongunstig belast. Lees voor meer ...
Lees meer

Interhouse partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro