Over Interhouse

Tot in detail ontwikkelde dienstverlening

Interhouse is al meer dan 20 jaar actief als vooraanstaande dienstverlener in de vastgoedbranche. Een uniek netwerk van vakkundige franchiseondernemers opereert met specialistische vastgoeddiensten in exclusieve werkgebieden. Dit resulteert in lokale vestigingen met maximale kennis van hun specialisme én hun gebied. Daarom is een Interhouse-vestiging gegarandeerd de juiste partij om zaken met te doen.

Vanuit het hoofdkantoor worden Interhouse-formules continu geoptimaliseerd en het aantal vestigingen uitgebreid. Zaken als kennis, (online)marketing, juridische zaken, klanttevredenheid, leadgeneratie en nog veel meer worden dagelijks onder de loep genomen. Optimaliseren zit in het DNA, want dienstverlening kan altijd beter.

Contact opnemen?

Interhouse formules onder de loep

Interhouse Nederland ontwikkelde tot in detail verschillende, specialistische franchise-formules. Hieronder een uiteenzetting.

Interhouse verhuurmakelaars

Een woning kwalitatief goed verhuren of aanhuren is een vak. Het vereist specifieke vakkennis, lokale marktkennis en veelomvattende juridische kennis om in deze nichemarkt succesvol te opereren. Alleen met een ontwikkeld en groot netwerk bereikt u een hoge kwaliteit huurder in de juiste doelgroep of vindt u de juiste huurwoning. Vervolgens zijn een uitvoerige screening en een maatwerk huurovereenkomst cruciaal om een zorgeloze huurperiode te realiseren. Met meer dan 20 jaar bestaansrecht, ontelbare transacties en continu aandacht voor de laatste ontwikkelingen is een regionale Interhouse verhuurmakelaar gegarandeerd de juiste keuze om zaken mee te doen.

Interhouse verkoopmakelaars

Een woning optimaal verkopen is een vak. Specifieke vakkennis, lokale marktkennis, veelomvattende juridische kennis en ervaring zijn vereist om succesvol te verkopen. Hoogwaardige presentatie met excellent foto- en videomateriaal en volledige informatie in zowel Nederlands als Engels zijn de basis. Uw woning wordt in de juiste media zowel online als offline gepubliceerd. Geïnteresseerden worden adequaat opgevolgd en geïnformeerd. Onderhandelingen worden correct maar daadkrachtig gevoerd en de makelaar is 7 dagen per week bereikbaar. Het verkoopplan is altijd maatwerk. Met continu aandacht voor de laatste ontwikkelingen is een lokale Interhouse verkoopmakelaar gegarandeerd de juiste makelaar om uw woning te verkopen.

Interhouse aankoopmakelaars

Om een woning verstandig aan te kopen zij specifieke vakkennis, lokale marktkennis, veelomvattende juridische kennis en ervaring vereist. Starters, expats, doorstromers en investeerders willen een gedegen makelaar met verstand van zaken om doelgericht de juiste woning aan te kopen. Iedere opdracht verlangt een maatwerk aanpak, iedere woningzoekende heeft immers andere wensen. Met toegang tot het allernieuwste woningaanbod en gedetailleerde kennis van de regionale woningmarkt staat u sterk. Passend aanbod wordt adequaat onderzocht en beoordeeld op geschiktheid. Als dit de juiste woning blijkt, voert de makelaar daadkrachtige onderhandelingen en stelt duidelijke voorwaarden op. Voor opdrachtgevers is de makelaar 7 dagen per week bereikbaar. Een regionale Interhouse aankoopmakelaar is gegarandeerd de juiste specialist.

Interhouse vastgoedmanagement

Het zorgeloos bezitten van vastgoed vereist gedegen en accuraat beheer. Alleen met relevante (juridische) vakkennis kan deze dienst optimaal worden geleverd. Zaken als huurincasso, technische meldingen, correcte huurverhogingen, correspondentie met huurders, VVE’s, leveranciers, instanties etc. vereisen discipline. Door goede bereikbaarheid (ook 24-7) en een echte hands on mentaliteit kunt u rekenen op adequaat beheer. In geval een huurder bijvoorbeeld zijn verplichtingen niet nakomt wordt er daadkrachtig, maar correct gehandeld. Voor ontzorging van de bovenste plank is een regionale Interhouse vastgoedmanagement-vestiging gegarandeerd de ideale beheerder.

Waar Interhouse altijd voor staat

Specialisatie

Interhouse levert per formule en vestiging specialistisch werk. Dit vereist kennis, het juiste netwerk en marketing afgestemd op het gebied. Zo is optimaal resultaat gegarandeerd.

Kennispartner

Interhouse specialisten werken met de hoogste kwaliteitstandaard en beschikken altijd over optimale en actuele vakkennis. Zij zetten dit graag voor u in.

Integriteit

Werken met grote bezittingen, contracten en mensen vraagt om een integere ethiek. Bij Interhouse is dat een groot goed. U en uw bezittingen zijn in goede handen.

Ontzorging

Ontzorging van A tot Z. Hoe hoog uw verwachtingen ook zijn, de Interhouse specialisten maken het waar. Het serviceniveau ligt hoog en zij zijn klantgericht.

Wilt u franchisenemer worden?

Direct deel uitmaken van een krachtig netwerk van collega-ondernemers en duizenden bestaande relaties? Vanaf de start beschikken over een doordachte en succesvol bewezen franchiseformule waarbij alles van A tot Z geregeld is? Wilt u zich voornamelijk focussen op op het ondernemen?
Dan is franchisenemer worden bij Interhouse voor u de juiste keuze. Door de verschillende formules en diverse werkgebieden zijn er vele mogelijkheden.

Hoe klanten Interhouse ervaren

Uitstekende en zeer professionele service. De communicatie is zeer efficiënt en snel, waardoor u zich gedurende het hele verhuurproces in goede handen voelt. Ik zou Interhouse ten zeerste aanbevelen!

Julian A. Leu

Tijdens deze complexe Covid 19 periode heeft de Interhouse organisatie heel professioneel gereageerd op de veranderende marktomstandigheden en de mogelijke risico’s / gevolgen voor de betrokken partijen tijdig onder de aandacht gebracht. Zowel voor verhuurder als huurder is het een onzekere tijd en dan is het prettig te ervaren dat de (enthousiaste) medewerkers met goed advies en veel geduld trachten de betrokken partijen van dienst te zijn. Complimenten aan het hele team.

H. vd Vlugt

Ik werk al jaren, naar volle tevredenheid, samen met Interhouse voor de verhuur van mijn woning. Professionele club, goede screening van huurders.

Daan Hogewoning

Beter dan dit wordt het niet. Al jaren topkwaliteit huurders, amper leegstand en de meest actuele goede huurcontracten. Ze zijn altijd vriendelijk, hebben echt verstand van zaken van deze specialistische makelaarstak en steken steeds de handen uit de mouwen.

Gert-Jan B.

Sinds jaar en dag beheert Interhouse vastgoedmanagement mijn woningen en dat bevalt uitermate goed. Iedere maand ontvang ik mijn huurpenningen op tijd en krijg ik een keurig overzicht. Ik merk dat ook mijn huurders tevreden zijn met een professionele beheerder. Samen met Interhouse verhuurmakelaars is er amper leegstand en ontvang ik marktconforme huurprijzen en is de kwaliteit van de huurder uitermate goed.

Nico de G.

Ik deed het beheren altijd zelf. Inmiddels ben ik meer dan 2 jaar van deze zorgen af. Alles wordt geregeld en er is altijd alleen even contact met mij als dat nodig is. Alles is professioneler geworden en een huurder die bij mij altijd stroef betaalde betaalt sindsdien keurig op tijd. Ook zijn inmiddels een aantal eindinspecties door hen uitgevoerd en afgewikkeld. Chapeau en ik had het eerder moeten uitbesteden.

Anja W.

Ik behaal echt meer rendement door deze professionele beheerder. Je merkt aan alles dat zij tot in detail weten wat ze doen. Daarnaast zijn ze bijzonder (klant)vriendelijk, praktisch en oplossingsgericht.

Erik

In tijden waarin huurders steeds mondiger worden en wet- en regelgeving steeds complexer zijn is de meerwaarde van een goede vastgoedbeheerder als Interhouse erg groot. Het zijn leuke en fijne mensen die benaderbaar zijn, maar ook daadkrachtig handelen.

Jean Paul van der K.

Zeer professionele makelaar, communiceert snel en duidelijk. Geen verrassingen en is altijd bereid dat stapje extra te zetten. Ik geef een 9,8

Een Funda gebruiker

Interhouse aankoopmakelaars werd mij aangeraden omdat ik moeite had om een appartement in Den Haag te vinden. Ze zoeken de markt voor u en helpen u letterlijk met alles wat met de aankoop te maken heeft. Ik ben zeer tevreden. Heel erg bedankt!

Mike Liu

Sinds oktober 2016 wordt een appartement van mij verhuurd. Tot dusver alleen maar lof. Betalingen gaan vlot. Kan Interhouse iedereen aan bevelen.

Pamela Bridie

Zeer betrouwbare, professionele mensen met verstand van zaken. Makkelijk te contacteren, eerlijk in afspraken, en er zijn geen verborgen kosten. Ik kan Interhouse ten zeerste aanraden!

Ruth van der Hallen

De samenwerking duurt inmiddels alweer 6 jaar. Tot op de dag van vandaag zijn wij zeer tevreden met onze keuze voor Interhouse vastgoedmanagement en de prettige relatie die wij inmiddels hebben opgebouwd.

Ronald Stolk

Al meer dan 10 jaar verhuren wij onze beide appartementen via Interhouse verhuurmakelaars. Het contact is altijd vertrouwd. Ze zijn kritisch, professioneel en vlot. Wat ons betreft één van de beste makelaars voor verhuur.

Gerard van der Tang

Wij hebben echt super goede ervaring met Interhouse. Zij ontzorgen compleet bij de verhuur van jouw pand. Vanaf het eerste telefoontje is de begeleiding super. En dmv hun uitgebreide screening weet je zeker dat er goede huurders worden gevonden. Echt een aanrader!

Camiel Hoefs

Interhouse medewerkers

Mieke de Regt

Pim van der Deijl

Jordy Lodder

Debby van Sörnsen de Koste

Joost Guijt

Robert Kouwenhoven

Cilly de Ruijter

Nick Visser

Naomi Wallet Interhouse Hilversum

Naomi Wallet

Judith de Regt

Melvin Tang

Melissa Roberg Interhouse Utrecht

Melissa Roberg

Barend Warnaars

Jacqueline Schat

Manon Berbee

Rob Salman

Bianca Papen Interhouse Eindhoven

Bianca Papen

Daniëlle van Meegen

Wendy Ros

Yuri Hooijdonk

Meghan Kappers

Marjolijn Pennings Interhouse Amsterdam

Marjolijn Pennings

Carlo Mulder Interhouse Rotterdam

Carlo Mulder

Mareille Piena

Dewi Bavius

Robert Blok Interhouse Amsterdam

Robert Blok

Sophie Pennings

Bas Ros

Jeroen Jones

Vincent Cools

Sandra van Berkel

Bart van den Anker

Dirk-Jan Bonenkamp

Ashley Wijnhout

Shannon Paardekooper

Martijn Willemse Interhouse Rotterdam

Martijn Willemse

Aron Streng

Marije Lim Interhouse Lisse

Marije Lim

Lars Pennings Interhouse Amsterdam

Lars Pennings

Houdijn Beekhuis

Shannon Metzelaar

Meest recente kennisblogs

16 juni, 2020

Ontwikkelingen in box-3

Bezittingen in box-3 worden in de inkomstenbelasting betrokken. Blijft dit in de toekomst ook houdbaar?
Lees meer
08 april, 2020

Spoedwet verlenging tijdelijke huurovereenkomst ingediend

De verwachte spoedwet voor verlenging van huurovereenkomsten voor bepaalde tijd is aangenomen door de tweede kamer.
Lees meer
27 maart, 2020

Gevolgen van de coronacrisis voor woningverhuur(ders)

Ook in de woningverhuur en de gehele makelaardij verwacht ik dat we gevolgen van de Coronacrisis zullen gaan voelen.
Lees meer

Interhouse partners

Mini logo
Logo datachecker
Logo ARPN