Informatie over woning verhuren

Een woning verhuren

Bij het verhuren van een woning komt er van alles op u af. U wilt een betrouwbare huurder en een gedegen huurovereenkomst die afdekt wat is afgesproken. Tijdens de huurperiode wilt u een prettig contact, tijdig huurbetalingen ontvangen en een tevreden huurder. Als de huurovereenkomst eindigt wilt u uw woning weer in een goede staat terug.

Bekijk verhuurpakketten

De juiste aanpak voor optimale en zorgeloze verhuur

Het bepalen van de actuele en optimale huurprijs, de bijkomende juridische materie omtrent huurprijswetgeving, huurbescherming van een huurder en het juiste model huurovereenkomst correct toepassen vereist vakkennis. Het bereiken en grondig screenen van zo’n hoge kwaliteit (expat)huurder kunt u niet zonder meer zelf. Deze werkzaamheden vragen om specialistische kennis, ervaring en slagkracht. Het is verstandig om de verhuur van uw woning uit te besteden aan een verhuurmakelaar: een ervaren specialist. Een woning goed verhuren is echt een vak.

Interhouse verhuurmakelaars verstaat dit vak inmiddels meer dan 25 jaar en beschikt over een schat aan ervaring. Zij garanderen aantoonbare meerwaarde van hun diensten. Bovendien kunt u rekenen op een heldere communicatie in de gehele samenwerking.

Contact opnemen?

Waarom is Interhouse de juiste verhuurmakelaar?

Franchisevestigingen door heel Nederland en meer dan 25 jaar ervaring

Een enorm trackrecord en altijd een vestiging in de buurt met maximale kennis van de lokale huurwoningmarkt. Dit is cruciaal om een optimale huurprijs en gunstige voorwaarden te realiseren.

Alle modellen maatwerk huurovereenkomsten zijn continu actueel

Vergeet de standaard huurcontracten. Een Interhouse verhuurmakelaar werkt met de meest actuele en complete versies van het juiste contractmodel. Deze worden opgesteld en periodiek gereviseerd door partner en huurrecht advocatenkantoor Hielkema & co. Alle medewerkers weten exact wanneer welk model correct toe te passen.

Ongekend bereik door (internationaal) netwerk offline, online en op social media

Interhouse verhuurmakelaars is hofleverancier van Funda, Pararius, multinationals en expat communities. Zij garanderen maximale publiciteit van uw woning en bereiken zo de juiste doelgroep en uw hoge kwaliteit huurder. Interhouse verhuurmakelaars heeft een groot internationaal bereik en is gespecialiseerd in het verhuren van woningen aan expats.

Interhouse verhuurmakelaars

Rob Salman

Judith de Regt

Martijn Willemse

Maartje Zonneveld

Shannon Metzelaar

Interhouse Maartje van Peer

Maartje van Peer

Sophie Quellhorst

Kelly Steenbeek

Wendy Ros

Jens Godthelp

Marjolijn Pennings

Nick Visser

Sabina Träger

Jeroen Jones

Marlies Raadersma

Milou Cools

Michiel Groenewold

Lars Pennings

Robert Blok

Mareille Piena

Sassenheim Jordy Koomen

Jordy Koomen

Amber Schubert

Jens Godthelp

Sandra van Berkel

Robin van Lubeek

IH Eindhoven Naomi van Genderen

Naomi van Genderen

IH Eindhoven Bianca Papen

Bianca Papen

Daniëlle van Meegen

Carlo Mulder

Joyce van Grondelle

Madelon van der Schaaff Haarlem

Madelon van der Schaaff

André van Kluijve

Naomi Wallet

Vincent Cools

Bas Ros

Een greep uit onze zakelijke huurders

Verhuren via Interhouse betekent dat uw woning onder de aandacht komt van multinationals. Zij huren geregeld woningen voor hun (internationale) medewerkers bij de verschillende vestigingen.

Logo ARPN
Logo ABN-Amro
Logo ING
Logo Tomtom
Logo Philips
Logo Ikea
Logo FedEx
Logo Nike
Logo Esa
Logo Asics
Logo Kpn
Logo Unilever
Logo KLM
Logo AkzoNobel
Logo Shell
Logo Bluewater
Logo FrieslandCampina
Logo Douwe Egberts
Logo Netflix
Logo Arla
Logo Baker Hughes
Logo Amgen

Interhouse verhuurmakelaars servicepakketten

De transparante servicepakketten bevatten verschillende diensten. Deze zijn aangepast op uw behoeften en doelstellingen; zo is er altijd een pakket dat bij u past.

VERHUUR

COMFORT

FULL-SERVICE

GARANTIE

Compleet verhuuradvies
Gedegen screening huurder
Gedetailleerde rapportage bij sleuteloverdracht
Hoge kwaliteit maatwerk huurovereenkomst
Professionele online woningpresentatie
Accuraat financieel en administratief beheer
Adequaat technisch beheer inclusief 24-7 calamiteitendienst
Verhuur- en beheerdiensten, leegstand en wanbetaling inclusief

Verhuurpakket

Met het Verhuurpakket heeft u alle belangrijke onderdelen in huis. Vakkundig verhuuradvies, uw woning op alle relevante (internationale) woningwebsites en een uitgebreide screening van de toekomstige huurder zijn inclusief. Net als een maatwerk huurovereenkomst onder de beste voorwaarden en een gedetailleerde rapportage van de woninginspectie bij de sleuteloverdracht.

Uiteenzetting van de werkzaamheden

 • Woningopname
  Een afspraak om u en de te verhuren woning te bezoeken.
 • Verhuuradvies
  Advisering over onder andere de verhuurbaarheid, actuele huurprijs, eventuele woningaanpassingen, risico’s en de ins en outs van de (regionale) huurmarkt. Dit alles op basis van meer dan 20 jaar ervaring.
 • Bemiddelingsovereenkomst
  Het sluiten van een bemiddelingsovereenkomst waarin gemaakte afspraken transparant zijn vastgelegd.
 • Presentatie
  Een professionele tweetalige presentatie van de te verhuren woning, inclusief (semi)professionele fotoreportage en eventuele video.
 • Publicatie
  Publicatie van uw woning op vele (internationale) websites zoals Funda, interhouse.nl en pararius. Daarnaast op diverse social media, expat communities en in het grote eigen netwerk van relocationbedrijven, multinationals en collega-makelaars.
 • Verhuurwerkzaamheden
  Matchen van uw woning met woningzoekenden en het behandelen van de reacties van kandidaat-huurders.
 • Selectie
  Selectie van (expat)-huurders op gedegen kwaliteit en het maken van afspraken om te bezichtigen.
 • Bezichtigen
  Het arrangeren en uitvoeren van de bezichtigingen van uw woning met de geïnteresseerde, passende kandidaten.
 • Onderhandeling
  Zodra een kandidaat-huurder serieuze interesse toont, wordt namens u onderhandeling vervoerd om de gunstige voorwaarden voor u overeen te komen.
 • Screening
  Uitvoerige screening van kandidaat-huurder. Kredietwaardigheid, huurverleden en authenticiteit van aangeleverde gegevens inclusief (internationaal) legitimatiebewijs worden gecontroleerd. Ook een online en social check en een persoonlijke ontmoeting maken deel uit van de screening.
 • Opstellen juiste model huurovereenkomst
  Een maatwerk huurovereenkomst van het juiste model wordt opgesteld, inclusief de bijbehorende voorwaarden en eventueel ook in het Engels. Partner en dé huurrecht advocaat van Nederland Hielkema & co te Amsterdam houdt de overeenkomsten actueel.
 • Arrangeren van ondertekening
  Na akkoord op de inhoud van de overeenkomst wordt een vlotte ondertekening door alle partijen gearrangeerd.
 • Woningoplevering met inspectie
  Aanwezigheid bij oplevering van de woning aan de huurder. Hier wordt de aanvangsconditie minutieus vastgelegd door uitgebreide fotorapportage en door het opstellen van een inspectierapport.
 • Vastgoedmanagement
  Beheren van de verhuurde woning is niet inbegrepen. Gedurende de huurovereenkomst bent u zelf beheerder. U draagt zelf zorg voor o.a. huurincasso, huurverhogingen, technisch beheer en calamiteiten. U heeft hier rechtstreeks contact over met de huurder.
 • Tarief
  Het tarief van het verhuurpakket bedraagt een bruto maand huur, exclusief 21% BTW.
 • Fiscaal belangrijk
  Met deze dienst voldoet u waarschijnlijk niet volledig aan de eisen die de belastingdienst aan een box 3 belegging stelt. Dit komt omdat u zelf beheert en daardoor deels aan actief vermogensbeheer doet. U loopt hierdoor een risico dat uw huurinkomsten (met terugwerkende kracht) worden belast in box 1.

Comfortpakket

Naast de voordelen van het Basispakket, bent bij het Comfortpakket ook verlost van de financiële en administrative beslommeringen. Zaken als huurincasso, (communicatie over) tijdige huurverhoging en overige correspondentie met huurder, VVE en/of instanties zijn inbegrepen en zorgt voor zorgeloze verhuur.

Uiteenzetting van de werkzaamheden

 • Woningopname
  Een afspraak om u en de te verhuren woning te bezoeken.
 • Verhuuradvies
  Advisering over onder andere over de verhuurbaarheid, actuele huurprijs, eventuele woningaanpassingen, risico’s, de ins en outs van (regionale) huurmarkt. Dit alles op basis van meer dan 20 jaar ervaring.
 • Bemiddelingsovereenkomst
  Het sluiten van een bemiddelingsovereenkomst waarin gemaakte afspraken transparant zijn vastgelegd.
 • Presentatie
  Een professionele tweetalige presentatie van de te verhuren woning, inclusief (semi)professionele fotoreportage en eventuele video.
 • Publicatie
  Publicatie van uw woning op vele (internationale) websites zoals Funda, interhouse.nl en pararius. Daarnaast op diverse social media, expat communities en in het grote eigen netwerk van relocationbedrijven, multinationals en collega makelaars.
 • Verhuurwerkzaamheden
  Matchen van uw woning met woningzoekenden en het behandelen de reacties van kandidaat-huurders.
 • Selectie
  Selectie van (expat) huurders op gedegen kwaliteit en het maken afspraken om te bezichtigen.
 • Bezichtigen
  Het arrangeren en uitvoeren van de bezichtigingen van uw woning met de geïnteresseerde, passende kandidaten.
 • Onderhandeling
  Zodra een kandidaat huurder serieuze interesse wordt namens u onderhandeling vervoerd om de gunstige voorwaarden voor u overeen te komen.
 • Screening
  Uitvoerige screening van kandidaat huurder. Kredietwaardigheid, huurverleden en authenticiteit van aangeleverde gegevens inclusief (internationaal) legitimatiebewijs worden gecontroleerd. Ook een online en social check en een persoonlijke ontmoeting maken deel uit van de screening.
 • Opstellen juiste model huurovereenkomst
  Een maatwerk huurovereenkomst op van het juiste model, inclusief de bijbehorende voorwaarden en eventueel ook in het Engels wordt opgesteld. Partner en dé huurrecht advocaat van Nederland Hielkema & co te Amsterdam houdt de overeenkomsten actueel.
 • Arrangeren van ondertekening
  Na akkoord op de inhoud van de overeenkomst wordt een vlotte ondertekening door alle partijen gearrangeerd.
 • Woningoplevering met inspectie
  Aanwezigheid bij oplevering van de woning aan de huurder. Hier wordt de aanvangsconditie minutieus vastgelegd door uitgebreide fotorapportage en opstellen van inspectierapport.
 • Vastgoedmanagement
  Gedurende de huurovereenkomst is Interhouse Vastgoedmanagement administratief beheerder. Incasso van de huur inclusief administratie daaromtrent, berekening en doorvoeren van correcte en tijdige huurverhogingen en verstrekking van periodiek financiële overzichten worden accuraat uitgevoerd. Daarnaast wordt correspondentie met uw huurder(s), VVE’s en overige instanties adequaat uitgevoerd en worden addenda, op- en aanzeggingen tijdig opgesteld en ondertekend.
 • Opzegging huurovereenkomst
  In geval van opzegging van een huurovereenkomst wordt deze gecontroleerd om vervolgens afspraken te maken wij met uw huurder om zowel een voor- als eindinspectie in te plannen en uit voeren.
 • Afwikkeling
  Verzorging van sleutelinname, afwikkeling van eventuele schades of achterstalligheden, professionele eindschoonmaak en afrekening met restitutie van de waarborgsom.
 • Werving nieuwe huurder
  Direct na opzegging van de huurovereenkomst wordt Interhouse verhuurmakelaars ingeschakeld om  na uw akkoord tijdig op zoek naar een nieuwe kwalitatief goede huurder. Zo wordt leegstand voorkomen.
 • Technisch beheer en calamiteiten
  Bij het comfortpakket draagt u zelf zorg voor het technisch beheer en eventuele calamiteiten omtrent uw woning. U heeft hierover rechtstreeks contact met de (internationale) huurder en in te schakelen derden.
 • Tarief
  Het tarief van het comfortpakket bedraagt een bruto maand huur, exclusief 21% BTW voor de verhuurbemiddeling. Vervolgens een maandelijks tarief van 4% van de bruto maand huur voor het financiële en administratieve beheer. Dit tarief is exclusief 21% BTW met een minimum van € 42,50 per object per maand.
 • Fiscaal belangrijk
  Met het comfortpakket voldoet u hoogstwaarschijnlijk aan de eisen die de belastingdienst aan een box 3 belegging stelt. Dit komt omdat u amper tot minimaal aan actief vermogensbeheer doet. Een en ander zal afhankelijk zijn van het aantal objecten dat u bezit en de wijze waarop het technische beheer wordt uitgevoerd.

Full-servicepakket

Het Full-servicepakket biedt volledige ontzorging. In dit pakket zitten alle aspecten van het comfortpakket, maar met het volledig technisch beheer van uw onroerend goed, inclusief 24/7-calamiteitenservice als extra aanvulling. Uw object blijft zo altijd op het gewenste kwaliteitsniveau en uw huurders blijven maximaal tevreden. Niet voor niets is dit het meest gekozen pakket.

Uiteenzetting van de werkzaamheden

 • Woningopname
  Een afspraak om u en de te verhuren woning te bezoeken.
 • Verhuuradvies
  Advisering over onder andere de verhuurbaarheid, actuele huurprijs, eventuele woningaanpassingen, risico’s, de ins en outs van (regionale) huurmarkt. Dit alles op basis van meer dan 20 jaar ervaring.
 • Bemiddelingsovereenkomst
  Het sluiten van een bemiddelingsovereenkomst waarin gemaakte afspraken transparant zijn vastgelegd.
 • Presentatie
  Een professionele tweetalige presentatie van de te verhuren woning, inclusief (semi)professionele fotoreportage en eventuele video.
 • Publicatie
  Publicatie van uw woning op vele (internationale) websites zoals Funda, interhouse.nl en pararius. Daarnaast op diverse social media, expat communities en in het grote eigen netwerk van relocationbedrijven, multinationals en collega makelaars.
 • Verhuurwerkzaamheden
  Matchen van uw woning met woningzoekenden en het behandelen de reacties van kandidaat-huurders.
 • Selectie
  Selectie van (expat)-huurders op gedegen kwaliteit en het maken van afspraken om te bezichtigen.
 • Bezichtigen
  Het arrangeren en uitvoeren van de bezichtigingen van uw woning met de geïnteresseerde, passende kandidaten.
 • Onderhandeling
  Zodra een kandidaat-huurder serieuze interesse toont, wordt namens u onderhandeling vervoerd om de gunstige voorwaarden voor u overeen te komen.
 • Screening
  Uitvoerige screening van kandidaat-huurder. Kredietwaardigheid, huurverleden en authenticiteit van aangeleverde gegevens inclusief (internationaal) legitimatiebewijs worden gecontroleerd. Ook een online en social check en een persoonlijke ontmoeting maken deel uit van de screening.
 • Opstellen juiste model huurovereenkomst
  Een maatwerk huurovereenkomst van het juiste model wordt opgesteld, inclusief de bijbehorende voorwaarden en eventueel ook in het Engels. Partner en dé huurrecht advocaat van Nederland Hielkema & co te Amsterdam houdt de overeenkomsten actueel.
 • Arrangeren van ondertekening
  Na akkoord op de inhoud van de overeenkomst wordt een vlotte ondertekening door alle partijen gearrangeerd.
 • Woningoplevering met inspectie
  Aanwezigheid bij oplevering van de woning aan de huurder. Hier wordt de aanvangsconditie minutieus vastgelegd door uitgebreide fotorapportage en door het opstellen van een inspectierapport.
 • Vastgoedmanagement
  Gedurende de huurovereenkomst is Interhouse Vastgoedmanagement administratief beheerder. Incasso van de huur inclusief administratie daaromtrent, berekening en doorvoeren van correcte en tijdige huurverhogingen en verstrekking van periodiek financiële overzichten worden accuraat uitgevoerd. Daarnaast wordt correspondentie met uw huurder(s), VVE’s en overige instanties adequaat uitgevoerd en worden addenda, op- en aanzeggingen tijdig opgesteld en ondertekend.
 • Opzegging huurovereenkomst
  In geval van opzegging van een huurovereenkomst wordt deze gecontroleerd om vervolgens afspraken te maken met uw huurder om zowel een voor- als eindinspectie in te plannen en uit voeren.
 • Afwikkeling
  Verzorging van sleutelinname, afwikkeling van eventuele schades of achterstalligheden, professionele eindschoonmaak en afrekening met restitutie van de waarborgsom.
 • Werving nieuwe huurder
  Direct na opzegging van de huurovereenkomst wordt Interhouse verhuurmakelaars ingeschakeld om  na uw akkoord tijdig op zoek te gaan naar een nieuwe kwalitatief goede huurder. Zo wordt leegstand voorkomen.
 • Technisch beheer en calamiteiten
  Bij dit Full-servicepakket is het technische beheer en een 24-7 calamiteitenservice inbegrepen. Alle (calamiteiten)meldingen van de (internationale) huurder worden aangenomen en opgelost. Dit verlangt planning, uitvoering en afwikkeling van de werkzaamheden met zowel derden als met uw huurder.
 • Tarief
  Het tarief voor het Full-servicepakket bedraagt een bruto maandhuur, exclusief 21% BTW voor de verhuurbemiddeling. Vervolgens een maandelijks tarief van 6% van de bruto maandhuur voor het financiële, administratieve en technische beheer. Dit tarief is exclusief 21% BTW met een minimum van € 50,00 per object per maand.
 • Fiscaal belangrijk
  Met deze dienst voldoet u in beginsel aan de eisen die de belastingdienst aan een box 3 belegging stelt. Dit komt omdat u niet aan actief vermogensbeheer doet. Hiermee voorkomt u belasting van uw huurinkomsten in box 1 in plaats van box 3.

Garantiepakket

Het Garantiepakket biedt ontzorging en zekerheid van het hoogste niveau. Net als met het Full-servicepakket bent u volledig ontzorgd én zijn zelfs kosten door tijdelijke leegstand en verhuurmutaties inclusief. Tegen een vast percentage van de huur zijn met dit pakket op voorhand en op de lange termijn uw rendement gegarandeerd.

Uiteenzetting van de werkzaamheden

 • Woningopname
  Een afspraak om u en de te verhuren woning te bezoeken.
 • Verhuuradvies
  Advisering over onder andere de verhuurbaarheid, actuele huurprijs, eventuele woningaanpassingen, risico’s, de ins en outs van de (regionale) huurmarkt. Dit alles op basis van meer dan 20 jaar ervaring.
 • Bemiddelingsovereenkomst
  Het sluiten van een bemiddelingsovereenkomst waarin gemaakte afspraken transparant zijn vastgelegd.
 • Presentatie
  Een professionele tweetalige presentatie van de te verhuren woning, inclusief (semi)professionele fotoreportage en eventuele video.
 • Publicatie
  Publicatie van uw woning op vele (internationale) websites zoals Funda, interhouse.nl en pararius. Daarnaast op diverse social media, expat communities en in het grote eigen netwerk van relocationbedrijven, multinationals en collega makelaars.
 • Verhuurwerkzaamheden
  Matchen van uw woning met woningzoekenden en het behandelen van de reacties van kandidaat-huurders.
 • Selectie
  Selectie van (expat)-huurders op gedegen kwaliteit en het maken van afspraken om te bezichtigen.
 • Bezichtigen
  Het arrangeren en uitvoeren van de bezichtigingen van uw woning met de geïnteresseerde, passende kandidaten.
 • Onderhandeling
  Zodra een kandidaat huurder serieuze interesse toont,m wordt namens u onderhandeling vervoerd om de gunstige voorwaarden voor u overeen te komen.
 • Screening
  Uitvoerige screening van de kandidaat-huurder. Kredietwaardigheid, huurverleden en authenticiteit van aangeleverde gegevens inclusief (internationaal) legitimatiebewijs worden gecontroleerd. Ook een online en social check en een persoonlijke ontmoeting maken deel uit van de screening.
 • Opstellen juiste model huurovereenkomst
  Een maatwerk huurovereenkomst van het juiste model wordt opgesteld, inclusief de bijbehorende voorwaarden en eventueel ook in het Engels. Partner en dé huurrecht advocaat van Nederland Hielkema & co te Amsterdam houdt de overeenkomsten actueel.
 • Arrangeren van ondertekening
  Na akkoord op de inhoud van de overeenkomst wordt een vlotte ondertekening door alle partijen gearrangeerd.
 • Woningoplevering met inspectie
  Aanwezigheid bij oplevering van de woning aan de huurder. Hier wordt de aanvangsconditie minutieus vastgelegd door uitgebreide fotorapportage en door het opstellen van inspectierapport.
 • Vastgoedmanagement
  Gedurende de huurovereenkomst is Interhouse Vastgoedmanagement administratief beheerder. Incasso van de huur inclusief administratie daaromtrent, berekening en doorvoeren van correcte en tijdige huurverhogingen en verstrekking van periodiek financiële overzichten worden accuraat uitgevoerd. Daarnaast wordt correspondentie met uw huurder(s), VVE’s en overige instanties adequaat uitgevoerd en worden addenda, op- en aanzeggingen tijdig opgesteld en ondertekend.
 • Opzegging huurovereenkomst
  In geval van opzegging van een huurovereenkomst wordt deze gecontroleerd om vervolgens afspraken te maken met uw huurder om zowel een voor- als eindinspectie in te plannen en uit voeren.
 • Afwikkeling
  Verzorging van sleutelinname, afwikkeling van eventuele schades of achterstalligheden, professionele eindschoonmaak en afrekening met restitutie van de waarborgsom.
 • Werving nieuwe huurder
  Direct na opzegging van de huurovereenkomst wordt Interhouse verhuurmakelaars ingeschakeld om na uw akkoord tijdig op zoek te gaan naar een nieuwe kwalitatief goede huurder. Zo wordt leegstand voorkomen.
 • Technisch beheer en calamiteiten
  Bij dit Garantiepakket is het technisch beheer en een 24-7 calamiteitenservice inbegrepen. Alle (calamiteiten)meldingen van de (internationale) huurder worden aangenomen en opgelost. Dit verlangt planning, uitvoering en afwikkeling van de werkzaamheden met zowel derden als met uw huurder.
 • Leegstand en wanbetaling deels gedekt
  In geval van leegstand betaalt Interhouse u maximaal 2 maanden de laatst geldende huurprijs door per mutatie en in geval van wanbetaling maximaal 1 maand gelijk aan de laatst geldende huurprijs.
 • Tarief
  Het tarief van het Garantiepakket is maatwerk. De vergoeding bedraagt een maandelijks percentage van de te innen huurprijs. In dit tarief zijn alle genoemde zaken opgenomen.
 • Fiscaal belangrijk
  Met deze dienst voldoet u in beginsel aan de eisen die de belastingdienst aan een box 3 belegging stelt. Dit komt omdat u niet aan actief vermogensbeheer doet. Hiermee voorkomt u belasting van uw huurinkomsten in box 1 in plaats van box 3.

Hoe klanten Interhouse ervaren

Uitstekende en zeer professionele service. De communicatie is zeer efficiënt en snel, waardoor u zich gedurende het hele verhuurproces in goede handen voelt. Ik zou Interhouse ten zeerste aanbevelen!

Julian A. Leu

Interhouse Den Haag verhuurt mijn appartementen en ik ben daar meer dan tevreden over.

Chantal Eikemans

Met Interhouse Den Haag heb ik uitstekende ervaringen. Zij kennen de markt op hun duimpje, weten hoe een flat het beste moet worden ingericht en zoeken een geschikte huurder. Ze zijn snel, efficiënt en behulpzaam. Een betere bemiddelaar kan men zich niet wensen.

H. Rottenberg

Met grote dank aan Bianca is onze woning op zeer korte termijn verhuurd. Direct een zeer professionele aanpak, transparant , proactief , persoonlijk en ons belang op de voorgrond gezet. Zowel bij vastgoed als juridisch zijn wij heel goed ondersteund met volle aandacht. Bovendien is Interhouse in staat geweest om snel met verschillende potentiële huurders te komen en te kiezen voor huurder die het beste aansluit bij onze wensen! Ik raad Interhouse dan ook oprecht van harte aan?

Mo Amaziane

Bianca, bedankt voor de goede service bij het verhuren van ons appartement. Er was snel een huurder gevonden en het papierwerk was prima geregeld.

Wouter van den Eijnde

Opvallend persoonlijke begeleiding, zeer adequate afwikkeling en perfecte nazorg. Van harte aanbevolen.

De heer Hans de Boer

Zeer goed professioneel contact. De huurcontracten worden snel op verzoek aangepast aan de omstandigheden en het hele appartement wordt bij (verhuur)overdracht grondig gereinigd met foto's van de staat van het appartement.

de heer Roels

Betrouwbaar, contact is snel en soepel verlopen, vriendelijke meiden op kantoor. M'n huis was rap verhuurd, voor een goede huurprijs.

Nicoline van Putten

Goede, deskundige, charmante makelaar die jouw product weet te verkopen. Hij weet hoe de hazen lopen en handelt op basis daarvan.

Een Funda gebruiker

Als Australische expats huurden wij een huis via Interhouse Haarlem. Vanaf de eerste ontmoeting was Bas heel professioneel, kundig en flexibel wat voor ons de transitie naar Nederland een stuk gemakkelijker maakte. We zijn erg te spreken over Interhouse en hebben Bas ook ingehuurd om onze eigen zaken t.a.v. ons investeringspand af te handelen. Ik raad Interhouse aan voor zowel huurders als verhuurders.

Marieke Rijksen

Fantastische service, vriendelijk geholpen en deskundig geadviseerd.

Rien van Huisseling

Snelle en duidelijke communicatie. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Met verschillende afdelingen gesproken en komen allemaal kundig en betrouwbaar over. Zeker een aanrader!

Wes Ley

Als gastheer heb ik de diensten van dit bureau gebruikt om het huurcontract op te stellen en de check-in te doen. Hun advies was erg nuttig, ze waren altijd gemakkelijk te bereiken als ik vragen had.

Cyril Schmidt

Snelle service, ben tevreden!

Kervann Ronn

Wat een superservice ontvangen van Mareille Piena. Ze heeft ons ontzettend goed bijgestaan met advies en denkt met je mee. Snelle reactie en zelfs indien nodig buiten kantoor tijden bereikbaar. Je merkt vanaf het begin dat dit iemand is die er volledig voor gaat. Dus indien u op zoek bent naar dat persoonlijke contact en net die extra service, dan raad ik voor de volle 100% Interhouse Amersfoort aan. Iemand die haar vak verstaat en hier plezier in heeft dat merk je in alles.

Anoniem

Hartelijk dank voor alles wat jullie voor mij gedaan hebben. Ik vind jullie erg professioneel en menselijk. De waarden waar jullie als bedrijf voor staan, heb ik allemaal teruggezien en gevoeld in het contact. Chapeau. Ik zal jullie in mijn omgeving sterk promoten.

Klant van Interhouse verhuurmakelaars Breda

We zijn tevreden over de diensten die door Interhouse worden aangeboden. Ze reageren altijd snel en ze zijn zeer betrouwbaar. Uitstekend serviceniveau voor ons en voor huurders met een breed en goed netwerk.

Vertaald vanuit het Engels

H. de Vries

Onze ervaring met Interhouse als verhuurmakelaar van ons huis is positief. In eerste instantie is goed geluisterd naar onze wensen als verhurende partij. Vervolgens is daarbij de beste contractvorm geadviseerd en een zorgvuldige screening gedaan van potentiële huurders. Het gegrond afwijzen van een zich vroeg aandienende kandidaat huurder gaf blijk van die kritische selectie. Hierdoor steeds veel vertrouwen gehad in het matching proces. Prettig was ook de vrije pakketkeuze om te bepalen welke service te ontvangen vanuit Interhouse tijdens de verhuurperiode versus zelf regelen. Wij hebben financieel en technisch beheer zelf gedaan. Toch was Interhouse op de achtergrond altijd bereikbaar voor advies. Communicatie, betaling en eindoplevering door de huurder liepen in ons geval soepel en buiten Interhouse om. Kortom, tevreden over de rol van Interhouse. Ze werken klantgericht, transparant en vlot.

Theo en Femke

Vlak na de opening van de vestiging van Interhouse in Utrecht, ben ik op weg naar mijn werk eens spontaan naar binnen gelopen. Op dat moment had ik net een opzegging van een huurder en heb ik naar aanleiding van de kennismaking met Vincent hem gevraagd een goede huurder voor onze woning te zoeken. Dit heeft hij met veel enthousiasme en professionaliteit gedaan; de woning werd verhuurd aan een goede huurder, de screening, het opmaken van de huurovereenkomsten en uitvoeren van de incheck werd op een gedegen manier uitgevoerd. Dit was slechts het begin van een succesvolle samenwerking. Ook tussentijds hebben we regelmatig contact en nemen ze de tijd om me van goed onderbouwde antwoorden en advies te voorzien.

E.J. Cremers

Tijdens deze complexe Covid 19 periode heeft de Interhouse organisatie heel professioneel gereageerd op de veranderende marktomstandigheden en de mogelijke risico’s / gevolgen voor de betrokken partijen tijdig onder de aandacht gebracht. Zowel voor verhuurder als huurder is het een onzekere tijd en dan is het prettig te ervaren dat de (enthousiaste) medewerkers met goed advies en veel geduld trachten de betrokken partijen van dienst te zijn. Complimenten aan het hele team.

H. vd Vlugt

Superfijne service!

Jill Zwart

Ter zake deskundig, betrouwbaar & vriendelijk. En een gratis verhuis aanhanger, wat wens je nog meer?

David

Ik werk al jaren, naar volle tevredenheid, samen met Interhouse voor de verhuur van mijn woning. Professionele club, goede screening van huurders.

Daan Hogewoning

Fijne en goede service bij het leveren van een woning. Erg vriendelijk en behulpzaam.

Nick van der Meij

Zeer prettige samenwerking! Goed advies, eerlijk en transparant.

Jonathan Wong-Swie-San

Ik ben onlangs naar Nederland verhuisd en vond het kantoor van Interhouse in Sassenheim uiterst vriendelijk en professioneel terwijl ik op zoek was naar mijn nieuwe appartement. Ze hebben zelfs een skype-weergave voor mij geregeld omdat ik nog steeds in het buitenland was toen ik een flat zag die ik leuk vond op hun website. Er kon veel online en telefonisch worden geregeld en met elk verzoek was hun team graag bereid om tijdig te helpen. Ze hebben het hele proces echt gemakkelijk en soepel gemaakt. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen! ?

Vertaald vanuit het Engels

Yana Abakelya

Beter dan dit wordt het niet. Al jaren topkwaliteit huurders, amper leegstand en de meest actuele goede huurcontracten. Ze zijn altijd vriendelijk, hebben echt verstand van zaken van deze specialistische makelaarstak en steken steeds de handen uit de mouwen.

Gert-Jan B.

Wij hebben een mooi appartement gehuurd via Interhouse. Vanaf het moment dat wij aan hebben gegeven interesse te hebben in het appartement, werden wij vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Tijdens het verdere proces dacht de makelaar met ons mee en was hij flexibel. Het contact met de secretaresse en de makelaar verliep soepel en snel. Wij krijgen dezelfde dag nog reactie. De samenwerking hebben wij als prettig ervaren. Interhouse houdt zich aan de afspraken en zijn duidelijk in de communicatie. Als je een woning wilt huren, raden wij Interhouse aan als verhuurmakelaar.

Kim

Sinds oktober 2016 wordt een appartement van mij verhuurd. Tot dusver alleen maar lof. Betalingen gaan vlot. Kan Interhouse iedereen aan bevelen.

Pamela Bridie

Mijn ervaringen met Interhouse Rotterdam zijn positief. Ze komen hun afspraken na, kennen de markt en zijn altijd bereid mee te denken als je daarom vraagt. Enthousiaste medewerkers ook, dat vind ik belangrijk.

Jasper van de Kerkhof

Mijn huidige woning wordt compleet gerenoveerd, dus ik moest na 5 jaar weer opnieuw beginnen met een huizenjacht in de grote stad... dat liep helemaal hartstikke voorspoedig, dankzij de mensen van Interhouse! Ik ben echt heel erg tevreden over hun persoonlijke contact en de professionele communicatie. Ik denk niet dat ik ergens anders het beter had kunnen treffen. Heel erg bedankt, Interhouse, dat jullie zo goed zorgen voor je klanten, want dit maakte het verhuisproces een stuk minder zwaar!

Linda de Vries

Zeer betrouwbare verhuur makelaar in Rotterdam, professionele mensen met verstand van zaken. Makkelijk te contacteren, eerlijk in afspraken, en er zijn geen verborgen kosten. Ik kan Interhouse ten zeerste aanraden!

Ruth van der Hallen

De samenwerking duurt inmiddels alweer 6 jaar. Tot op de dag van vandaag zijn wij zeer tevreden met onze keuze voor Interhouse verhuurmakelaars en de prettige relatie die wij inmiddels hebben opgebouwd.

Ronald Stolk

Al meer dan 10 jaar verhuren wij onze beide appartementen via Interhouse verhuurmakelaars. Het contact is altijd vertrouwd. Ze zijn kritisch, professioneel en vlot. Wat ons betreft één van de beste makelaars voor verhuur.

Gerard van der Tang

Fijne samenwerking, professioneel, snelle en duidelijke communicatie en met warme persoonlijk aandacht.

Helma Donkers

Erg klantgericht, snelle service en fijne aanpak! Bedankt Bianca!

Nelleke Joppe

Na de mogelijkheid te hebben besproken om ons huis te verhuren, ontmoetten we Vincent van Interhouse en we waren ervan overtuigd dat het een goed idee was om ons huis in zijn handen achter te laten. Vanaf de eerste dag toonde hij zijn uiterste professionaliteit in het beheren van de relatie tussen het bedrijf dat voor ons huis betaalt, de huurders en mijn man en ik. Het is nu bijna een half jaar en we kunnen niet blijer zijn met onze relatie met Interhouse. Ga zo door!

Vertaald vanuit het Engels

MG del Castillo

Geregeld van A t/m Z!

Danny de Winter

Wij hebben echt super goede ervaring met Interhouse. Zij ontzorgen compleet bij de verhuur van jouw pand. Vanaf het eerste telefoontje is de begeleiding super. En dmv hun uitgebreide screening weet je zeker dat er goede huurders worden gevonden. Echt een aanrader!

Camiel Hoefs

Samenwerking met Interhouse Haarlem is plezierig en altijd zeer attent en deskundig Prima bedrijf

Bob Rus

Ik was al een tijd op zoek naar een huurwoning in de Bollenstreek. Via Google kwam ik bij Interhouse terecht. Wat een verademing ten opzichte van andere verhuurmakelaars! Interhouse Sassenheim reageerde zeer adequaat op mijn huurwensen en vond binnen 1 week een passende woning. Alle afspraken werden keurig en snel bevestigd. En op mijn telefonische vragen kreeg ik altijd een passend antwoord. Interhouse Sassenheim is een aanrader. Snel, afspraak is afspraak, en transparant. Dit is huren zoals het hoort.

Theo Peeters

Interhouse was erg behulpzaam en snel bij het vinden van huurders voor mijn huis, zelfs tijdens deze speciale tijd. Rob en Pim van het bedrijf zijn zeer professioneel en reageren snel. Ik beveel ze sterk aan voor het verhuren van panden

Vertaald vanuit het Engels

Huan Li

Vanaf het eerste contact met Interhouse reageerden ze snel en waren zeer behulpzaam. Pim van der Deijl stond ons van begin tot eind bij en was zeer professioneel. Als expat vond ik ze gemakkelijk om mee te werken en ze waren erg behulpzaam om onze specifieke vragen te beantwoorden.

Vertaald vanuit het Engels

Emile Steyn

Professioneel, behulpzaam, begripvol, goede beschikbaarheid. Met name dank aan Pim voor zijn input, opvolging en begrip.

Vertaald vanuit het Engels

Stephane van Linthoudt

Wij zijn tevreden over de diensten van interhouse sassenheim, zeer goed contact met de makelaar, behulpzaam, beantwoorden elke vraag.

Marcin Mróz

Wegens een wissel van baan moesten wij als gezin snel verhuizen. De reistijd zou erg toe gaan nemen als we bleven wonen waar we woonden. Dit speelde zich af tijdens de ''intelligente lockdown'' een tijd met veel onzekerheid. We vonden via Interhouse een prachtig huurhuis in de gezellige gemeente Voorhout. De afspraak voor bezichtiging was snel gemaakt, ook was er snel duidelijkheid over de documentatie die van ons verwacht werd. De beoordeling verliep razend snel en daarmee ook het tekenen van het contract. Binnen een maand zaten we in ons heerlijke huis met tuin. Het huis bevalt ons geweldig en we zijn ontzettend blij dat Interhouse ons geholpen heeft om in deze bijzondere tijd deze stap te kunnen zetten!

Damian

Duidelijke afspraken, aardige makelaars en zeer goede communicatie!

Orihana Calcines

De samenwerking met Debby van Sörnsen de Koste is erg prettig. De communicatie verliep uitstekend en ik heb een mooie woning waar ik met plezier woon. Dankjewel Debby voor je vriendelijkheid ik voelde me gezien door je. Complimenten ook voor Interhouse!

Cassandra Barkman

Mijn vrouw en ik huurden meer dan 2 jaar via Interhouse als expats. We hebben een geweldige ervaring gehad. Ze waren zeer toegankelijk en hielpen ons eventuele problemen snel op te lossen. Wat verhuurbedrijven betreft, zou ik zeggen dat ze aan de strikte kant staan, maar dit weerspiegelt zich in de kwaliteit van hun dienstverlening. Als ze een appartement hadden dat paste bij wat we zochten op het moment dat we verhuisden, zou ik niet hebben geaarzeld om weer met hen samen te werken.

Vertaald vanuit het Engels

Lukas Tillmann

Erg tevreden over de service en snelheid van Interhouse. Iedereen weet van elkaar waar ze mee bezig zijn en daarom hebben ze ook allemaal hun antwoorden paraat. Ik zou Interhouse zeker aanraden als tussenpersoon voor het huren van een huis/ appartement. Dankjulliewel!

Maarten Pestman

Ik heb Interhouse Breda nu 4 keer ingeschakeld voor het vinden van huurders voor verschillende appartementen in Breda en alle 4 de keren met volle tevredenheid! Nooit leegstand, zeer geschikte huurders en erg soepele communicatie met het gehele team in Breda. Ze hebben zich deze keer erg pro actief opgesteld en al foto's van het appartement genomen terwijl het appartement nog aan mij overgedragen moest worden! Super tevreden

Alfons van Woerkom

Betrouwbare makelaar betrokken bij het verhuren van twee van onze panden aan expats. Zij zorgen ook voor het dagelijkse beheer van de eigendommen. Ik zou ze aanbevelen.

Vertaald vanuit het Engels

PHJ Pennings

Heel erg positief, bijzonder snel bemiddeld, duidelijke afspraken, goed contact met Bianca en het belangrijkste... een goed resultaat.

Pepijn Meijer

Wij verhuren ons huis in Amersfoort via Interhouse, gedurende ons verblijf in het buitenland. De service is snel en professioneel. Toen de eerste huurders vertrokken zijn ze er in geslaagd direct nieuwe te vinden zonder leegstand.

Thijs van Steen

De beste ervaring die ik heb gehad met een makelaar. Ze zijn zo zorgzaam en volgen alles op tijd op. Alles gaat zo snel bij hen. Ze zorgen als familie en ik zou dit iedereen aanbevelen. 🙂

Vertaald vanuit het Engels

Soodabeh Amn

Ik werk zowel met Interhouse Amsterdam als Rotterdam en op beide kantoren werken heel professionele, aardige mensen. Woningen waren snel verhuurd met goede gegevenscheck. Ook na de geleverde diensten krijg ik als ik wat vraag, snel en kundig antwoord.

Yve

Ik werk al meer dan 5 jaar samen met Interhouse en ben erg blij met hun professionele aanpak en de huurders die ze binnenhalen. Ze werken efficiënt en zijn prettig om mee te werken.

Vertaald vanuit het Engels

Vincent van Rest

Goed bedrijf en geweldige professionele service. Ik vond het geweldig om met Lars en het team samen te werken

Vertaald vanuit het Engels

Simon Richard Usiskin

Zeer aangenaam, snel en professioneel contact. Alle zorgen kunnen uit handen worden genomen en de ervaring druipt er van af. Ik zou iedereen Interhouse willen en kunnen aanraden. Veel dank!

Joris Kuijcken

Ik heb de mensen bij Interhouse als professioneel en heel vriendelijk ervaren. Zij hebben me bij het verhuren van mijn huis - voor mij nieuw en spannend - vanaf de intake tot en met de uiteindelijke overdracht heel goed geholpen. En ik zie de verhuurperiode met vertrouwen tegemoet, niet alleen omdat ik onder indruk was van de gedetailleerde overeenkomst die gesloten is, ook omdat zij mij het beheer uit handen nemen.

Kim van Bezu

Meer redenen om te kiezen voor een Interhouse verhuurmakelaar

 • Volledig gespecialiseerd in woningverhuur
  Een nichemarkt. Met specialistische vakkennis, talloze ervaring en lokale marktkennis wordt het verschil gemaakt; er bestaat geen betere partij.
 • Internationaal georiënteerd
  Alle medewerkers communiceren correct in de Engelse taal. Er worden veel woningen verhuurd aan expats.
 • Iedere medewerker wordt periodiek bijgeschoold
  Partner en het enige echte huurrecht advocatenkantoor van Nederland, Hielkema & co te Amsterdam, zorgt hiervoor. Alle medewerkers beschikken hierdoor over specialistische up-to-date juridische kennis.
 • Uitgebreide workflow voor grondige screening van de kandidaat huurders
  Naast controle van authenticiteit ID-bewijs en financiële draagkracht wordt ook huurverleden, werkgever, de persoon zelf en nog veel meer gecontroleerd.
 • Een prettige verhuurmakelaar om mee samen te werken
  Klantvriendelijk, transparant, integer en altijd focus op kwaliteit.
 • Kandidaat huurders huren graag bij Interhouse verhuurmakelaars
  Afspraken worden nagekomen, verwachtingen zijn helder en de werkzaamheden zijn altijd volgens geldende wet- en regelgeving.
 • Persoonsgegevens zijn in goede handen
  Interhouse verhuurmakelaars is volledig AVG compliant. Dat wekt vertrouwen.
 • Interhouse vastgoedmanagement als separate formule
  Na verhuren komt beheren. Middels aantrekkelijke pakketten is adequaat en accuraat beheer van uw vastgoed ook gedurende de huurovereenkomst gegarandeerd.
 • Meer opbrengsten dan kosten door bewezen meerwaarde
  Minimale leegstand, optimale huuropbrengst en een betrouwbare huurder met de juiste huurovereenkomst en eventueel ‘hands on’ beheer, dat is bij iedere transactie het minimale streven.

Beleggen door investeren in vastgoed

Interhouse verhuurmakelaars kan u goed adviseren over verstandig investeren in vastgoed. Door ultieme lokale marktkennis weten zij exact waar de kansen liggen. De hoogste zekerheid en de laagste risico’s.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen voor verhuurders

Aanmelden nieuwsbrief

Interhouse partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro