Kennisbibliotheek verhuren en beheren

Kennisbibliotheek over het verhuren en beheren van woningen

Welkom bij de kennisbibliotheek van Interhouse Nederland. Interhouse is dé specialist in het verhuren en beheren van woningen en beschikt hierdoor over veel relevante (vak)kennis. Naast actualiteiten over bijvoorbeeld wet- en regelgeving, vindt u op deze pagina een overzicht van verschillende kennisblogs over het verhuren en beheren van woningen.

Voor meer informatie over het verhuren van uw woning(en) kunt u de pagina informatie over woning verhuren bezoeken. Voor meer informatie over het beheren van uw woning(en) kunt u de pagina informatie over vastgoed beheren bezoeken. Voor meer informatie over het investeren in vastgoed kunt u de pagina investeren in vastgoed bezoeken. Wilt u in contact komen met één van onze vestigingen? Neem dan hier eenvoudig contact op.

Actueel

Ook leuk om te lezen

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen voor verhuurders

Aanmelden nieuwsbrief

Waarom is Interhouse uw kennispartner?

Interhouse is al meer dan 20 jaar actief als vooraanstaande dienstverlener in de vastgoedbranche. Een uniek netwerk van franchise-ondernemers biedt specialistische vastgoeddiensten, waaronder het verhuren en beheren van woningen, in hun exclusieve werkgebieden aan. Interhouse specialisten werken met de hoogste kwaliteit-standaard en beschikken altijd over optimale en actuele vakkennis. Zij zetten dit graag voor u in. Dagelijks verhuurt Interhouse verhuurmakelaars woningen aan hoge kwaliteit (expat)huurders onder de beste voorwaarden. Alle kennis en middelen worden ingezet om verhuurders optimaal van dienst te zijn. Naast het verhuren en beheren van woningen zijn onze Interhouse verkoopmakelaars en Interhouse aankoopmakelaars gespecialiseerd in het verkopen en aankopen van woningen.

Interhouse partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro