Informatie over woning huren

Een woning huren

De zoektocht naar een comfortabele huurwoning is veelomvattend. U wilt een passende woning, een correcte huurovereenkomst, duidelijke afspraken en een betrouwbare verhuurder. U hoopt de woning te vinden bij een integere makelaar die zijn afspraken nakomt en werkt volgens de geldende wet- en regelgeving. Tijdens de huurovereenkomst wilt u dat verplichtingen worden nagekomen. Als de huurovereenkomst eindigt verwacht u een eerlijke en transparante afwikkeling.

 

Hoe vindt en huurt u de woning die u zoekt?

Via allerlei (online) media worden huurwoningen aangeboden. Helaas is niet iedere aanbieder te goeder trouw en veel woningaanbod blijkt niet actueel of simpelweg niet in orde. Het is verstandig om te zoeken bij betrouwbare makelaars met verstand van zaken. Interhouse verhuurmakelaars is zo’n makelaar. Het woningaanbod is actueel en altijd kwalitatief in orde. Er wordt veel aandacht besteed aan de volledigheid van woningpresentaties zodat u weet wat u kunt verwachten. De huurovereenkomsten bevatten correcte voorwaarden en uw persoonsgegevens worden volgens de voorschriften van de AVG verwerkt. Transparante communicatie staat voorop en betrouwbare verhuurders zijn vanzelfsprekend. Interhouse verhuurmakelaars garandeert u een prettige huurervaring.

Contact opnemen?

Waarom is Interhouse verhuurmakelaars een verantwoorde keuze?

Transparant

De transparante werkwijze biedt u de zekerheid die u zoekt. Helderheid in communicatie en het nakomen van afspraken is vanzelfsprekend.

Zorgeloos

Het woningaanbod is van betrouwbare verhuurders en het netwerk bestaat uit bonafide partijen. Voordat woningen in het aanbod worden opgenomen worden deze grondig gecontroleerd. Hierdoor zijn de woningen van goede kwaliteit en kunt u zorgeloos huren.

Passend

Bij Interhouse verhuurmakelaars huurt u altijd conform uw wensen en behoeften. De professionele makelaars bemiddelen op integere wijze. Een passende woning huren met correcte voorwaarden; zo is passend wonen gegarandeerd.

Een woning huren uit het aanbod van Interhouse verhuurmakelaars

Neem contact op met de vestiging en zij plannen een bezichtiging met u. Als de woning voldoet controleren zij uw documenten en geschiktheid als huurder. Als alles in orde is stellen zij u aan de verhuurder voor. Als de verhuurder ook akkoord is stelt Interhouse verhuurmakelaars een passende huurovereenkomst op. Na ondertekening en betaling leveren zij de woning volgens afspraak aan u op. U kunt verhuizen!

Schakel Interhouse in als uw aanhuurmakelaar

Is er geen passend woningaanbod voor u bij Interhouse verhuurmakelaars?
Wilt u een makelaar die volledig uw belang in de gehele markt zoekt, vindt, onderhandelt, met u bezichtigt en het gehele traject begeleidt tot en met de sleuteloverdracht?
Schakel dan Interhouse in als uw persoonlijke aanhuurmakelaar.

Meest recente kennisblogs

22 juni, 2022

Video: Mag ik tijdelijk mijn woning verhuren?

Voor de videoreeks ”Interhouse weet het” gaat Margot op zoek naar antwoorden op veel gestelde vragen. In deze video wordt de volgende ...
Lees meer
Huur opzeggen
29 april, 2021

Video: Mag een verhuurder de huur van een woning opzeggen?

Mag een verhuurder de huur van een woning opzeggen? Judith de Regt geeft in deze video het antwoord.
Lees meer
Huurprijs
19 maart, 2021

Video: Welke huurprijs mag een verhuurder vragen?

Welke huurprijs mag een verhuurder voor een woning vragen? Rob Salman geeft in deze video het antwoord.
Lees meer

Hoe klanten Interhouse ervaren

Ik ben onlangs naar Nederland verhuisd en vond het kantoor van Interhouse in Sassenheim uiterst vriendelijk en professioneel terwijl ik op zoek was naar mijn nieuwe appartement. Ze hebben zelfs een skype-weergave voor mij geregeld omdat ik nog steeds in het buitenland was toen ik een flat zag die ik leuk vond op hun website. Er kon veel online en telefonisch worden geregeld en met elk verzoek was hun team graag bereid om tijdig te helpen. Ze hebben het hele proces echt gemakkelijk en soepel gemaakt. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen! ?

Vertaald vanuit het Engels

Yana Abakelya

Wij hebben een mooi appartement gehuurd via Interhouse. Vanaf het moment dat wij aan hebben gegeven interesse te hebben in het appartement, werden wij vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Tijdens het verdere proces dacht de makelaar met ons mee en was hij flexibel. Het contact met de secretaresse en de makelaar verliep soepel en snel. Wij krijgen dezelfde dag nog reactie. De samenwerking hebben wij als prettig ervaren. Interhouse houdt zich aan de afspraken en zijn duidelijk in de communicatie. Als je een woning wilt huren, raden wij Interhouse aan als verhuurmakelaar.

Kim

Mijn huidige woning wordt compleet gerenoveerd, dus ik moest na 5 jaar weer opnieuw beginnen met een huizenjacht in de grote stad... dat liep helemaal hartstikke voorspoedig, dankzij de mensen van Interhouse! Ik ben echt heel erg tevreden over hun persoonlijke contact en de professionele communicatie. Ik denk niet dat ik ergens anders het beter had kunnen treffen. Heel erg bedankt, Interhouse, dat jullie zo goed zorgen voor je klanten, want dit maakte het verhuisproces een stuk minder zwaar!

Linda de Vries

We huren nu zes maanden via Interhouse en zijn erg onder de indruk van hun service. We hebben het huis niet persoonlijk gezien voordat we er introkken, maar dit had geen invloed op de service; Interhouse zorgde ervoor dat het lakwerk werd opgefrist en nieuwe tapijten werden gelegd - en ze vroegen ons zelfs naar onze voorkeuren. Hoewel de woning nagenoeg onderhoudsvrij is, zijn zeer kleine en technische problemen zeer snel en efficiënt verholpen en werd een kapotte wasmachine zelfs binnen 24 uur vervangen. Het team is vriendelijk en professioneel en we raden ze ten zeerste aan!

Vertaald vanuit het Engels

Daan Elffers

Ik was al een tijd op zoek naar een huurwoning in de Bollenstreek. Via Google kwam ik bij Interhouse terecht. Wat een verademing ten opzichte van andere verhuurmakelaars! Interhouse Sassenheim reageerde zeer adequaat op mijn huurwensen en vond binnen 1 week een passende woning. Alle afspraken werden keurig en snel bevestigd. En op mijn telefonische vragen kreeg ik altijd een passend antwoord. Interhouse Sassenheim is een aanrader. Snel, afspraak is afspraak, en transparant. Dit is huren zoals het hoort.

Theo Peeters

Vanaf het eerste contact met Interhouse reageerden ze snel en waren zeer behulpzaam. Pim van der Deijl stond ons van begin tot eind bij en was zeer professioneel. Als expat vond ik ze gemakkelijk om mee te werken en ze waren erg behulpzaam om onze specifieke vragen te beantwoorden.

Vertaald vanuit het Engels

Emile Steyn

Professioneel, behulpzaam, begripvol, goede beschikbaarheid. Met name dank aan Pim voor zijn input, opvolging en begrip.

Vertaald vanuit het Engels

Stephane van Linthoudt

Wegens een wissel van baan moesten wij als gezin snel verhuizen. De reistijd zou erg toe gaan nemen als we bleven wonen waar we woonden. Dit speelde zich af tijdens de ''intelligente lockdown'' een tijd met veel onzekerheid. We vonden via Interhouse een prachtig huurhuis in de gezellige gemeente Voorhout. De afspraak voor bezichtiging was snel gemaakt, ook was er snel duidelijkheid over de documentatie die van ons verwacht werd. De beoordeling verliep razend snel en daarmee ook het tekenen van het contract. Binnen een maand zaten we in ons heerlijke huis met tuin. Het huis bevalt ons geweldig en we zijn ontzettend blij dat Interhouse ons geholpen heeft om in deze bijzondere tijd deze stap te kunnen zetten!

Damian

Erg tevreden over de service en snelheid van Interhouse. Iedereen weet van elkaar waar ze mee bezig zijn en daarom hebben ze ook allemaal hun antwoorden paraat. Ik zou Interhouse zeker aanraden als tussenpersoon voor het huren van een huis/ appartement. Dankjulliewel!

Maarten Pestman

Interhouse partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro