Informatie over woning huren

Een woning huren

De zoektocht naar een comfortabele huurwoning is veelomvattend. U wilt een passende woning, een correcte huurovereenkomst, duidelijke afspraken en een betrouwbare verhuurder. U hoopt de woning te vinden bij een integere makelaar die zijn afspraken nakomt en werkt volgens de geldende wet- en regelgeving. Tijdens de huurovereenkomst wilt u dat verplichtingen worden nagekomen. Als de huurovereenkomst eindigt verwacht u een eerlijke en transparante afwikkeling.

 

Hoe vindt en huurt u de woning die u zoekt?

Via allerlei (online) media worden huurwoningen aangeboden. Helaas is niet iedere aanbieder te goeder trouw en veel woningaanbod blijkt niet actueel of simpelweg niet in orde. Het is verstandig om te zoeken bij betrouwbare makelaars met verstand van zaken. Interhouse verhuurmakelaars is zo’n makelaar. Het woningaanbod is actueel en altijd kwalitatief in orde. Er wordt veel aandacht besteed aan de volledigheid van woningpresentaties zodat u weet wat u kunt verwachten. De huurovereenkomsten bevatten correcte voorwaarden en uw persoonsgegevens worden volgens de voorschriften van de AVG verwerkt. Transparante communicatie staat voorop en betrouwbare verhuurders zijn vanzelfsprekend. Interhouse verhuurmakelaars garandeert u een prettige huurervaring.

Contact opnemen?

Waarom is Interhouse verhuurmakelaars een verantwoorde keuze?

Transparant

De transparante werkwijze biedt u de zekerheid die u zoekt. Helderheid in communicatie en het nakomen van afspraken is vanzelfsprekend.

Zorgeloos

Het woningaanbod is van betrouwbare verhuurders en het netwerk bestaat uit bonafide partijen. Voordat woningen in het aanbod worden opgenomen worden deze grondig gecontroleerd. Hierdoor zijn de woningen van goede kwaliteit en kunt u zorgeloos huren.

Passend

Bij Interhouse verhuurmakelaars huurt u altijd conform uw wensen en behoeften. De professionele makelaars bemiddelen op integere wijze. Een passende woning huren met correcte voorwaarden; zo is passend wonen gegarandeerd.

Een woning huren uit het aanbod van Interhouse verhuurmakelaars

Neem contact op met de vestiging en zij plannen een bezichtiging met u. Als de woning aan uw verwachtingen voldoet worden uw documenten en geschiktheid als huurder gecontroleerd en wordt u aan de verhuurder voorgesteld. De volgorde van dit proces kan per situatie en vestiging anders zijn. Als alles in orde is en de verhuurder ook akkoord is worden afspraken bevestigd. Interhouse verhuurmakelaars stelt een passende huurovereenkomst op. Na ondertekening en betaling leveren zij de woning volgens afspraak aan u op. U kunt verhuizen!

Schakel Interhouse in als uw aanhuurmakelaar

Is er geen passend woningaanbod voor u bij Interhouse verhuurmakelaars?
Wilt u een makelaar die volledig uw belang in de gehele markt zoekt, vindt, onderhandelt, met u bezichtigt en het gehele traject begeleidt tot en met de sleuteloverdracht?
Schakel dan Interhouse in als uw persoonlijke aanhuurmakelaar.

Meest recente kennisblogs

drone Sassenheim
30 mei, 2024

Mag je als verhuurder de huur opzeggen als je de woning wilt verkopen?

Wat zijn jouw rechten en plichten als je als verhuurder de huur wilt opzeggen omdat je een woning wilt verkopen terwijl deze nog verhuurd is? Het ...
Lees meer
Woning te huur
16 mei, 2024

Hoe werkt een bezichtiging?

Een bezichtiging is wat ons betreft een verplichte stap in ons verhuurproces. Wij willen dat kandidaat huurders de woning live bekijken en zich ...
Lees meer
18 april, 2024

Tijdelijk jouw eigen woning verhuren? Dit zijn de belangrijkste aandachtspunten.  

Het komt vaak voor dat woningeigenaren hun woning tijdelijk willen verhuren. Hiervoor nemen zij contact op met één van onze vestigingen en worden ...
Lees meer

Hoe klanten Interhouse ervaren

Uitstekende en zeer professionele service. De communicatie is zeer efficiënt en snel, waardoor u zich gedurende het hele verhuurproces in goede handen voelt. Ik zou Interhouse ten zeerste aanbevelen!

Julian A. Leu

Tijdens deze complexe Covid 19 periode heeft de Interhouse organisatie heel professioneel gereageerd op de veranderende marktomstandigheden en de mogelijke risico’s / gevolgen voor de betrokken partijen tijdig onder de aandacht gebracht. Zowel voor verhuurder als huurder is het een onzekere tijd en dan is het prettig te ervaren dat de (enthousiaste) medewerkers met goed advies en veel geduld trachten de betrokken partijen van dienst te zijn. Complimenten aan het hele team.

H. vd Vlugt

Ik werk al jaren, naar volle tevredenheid, samen met Interhouse voor de verhuur van mijn woning. Professionele club, goede screening van huurders.

Daan Hogewoning

Beter dan dit wordt het niet. Al jaren topkwaliteit huurders, amper leegstand en de meest actuele goede huurcontracten. Ze zijn altijd vriendelijk, hebben echt verstand van zaken van deze specialistische makelaarstak en steken steeds de handen uit de mouwen.

Gert-Jan B.

Sinds jaar en dag beheert Interhouse vastgoedmanagement mijn woningen en dat bevalt uitermate goed. Iedere maand ontvang ik mijn huurpenningen op tijd en krijg ik een keurig overzicht. Ik merk dat ook mijn huurders tevreden zijn met een professionele beheerder. Samen met Interhouse verhuurmakelaars is er amper leegstand en ontvang ik marktconforme huurprijzen en is de kwaliteit van de huurder uitermate goed.

Nico de G.

Ik deed het beheren altijd zelf. Inmiddels ben ik meer dan 2 jaar van deze zorgen af. Alles wordt geregeld en er is altijd alleen even contact met mij als dat nodig is. Alles is professioneler geworden en een huurder die bij mij altijd stroef betaalde betaalt sindsdien keurig op tijd. Ook zijn inmiddels een aantal eindinspecties door hen uitgevoerd en afgewikkeld. Chapeau en ik had het eerder moeten uitbesteden.

Anja W.

Ik behaal echt meer rendement door deze professionele beheerder. Je merkt aan alles dat zij tot in detail weten wat ze doen. Daarnaast zijn ze bijzonder (klant)vriendelijk, praktisch en oplossingsgericht.

Erik

In tijden waarin huurders steeds mondiger worden en wet- en regelgeving steeds complexer zijn is de meerwaarde van een goede vastgoedbeheerder als Interhouse erg groot. Het zijn leuke en fijne mensen die benaderbaar zijn, maar ook daadkrachtig handelen.

Jean Paul van der K.

Zeer professionele makelaar, communiceert snel en duidelijk. Geen verrassingen en is altijd bereid dat stapje extra te zetten. Ik geef een 9,8

Een Funda gebruiker

Interhouse aankoopmakelaars werd mij aangeraden omdat ik moeite had om een appartement in Den Haag te vinden. Ze zoeken de markt voor u en helpen u letterlijk met alles wat met de aankoop te maken heeft. Ik ben zeer tevreden. Heel erg bedankt!

Mike Liu

Sinds oktober 2016 wordt een appartement van mij verhuurd. Tot dusver alleen maar lof. Betalingen gaan vlot. Kan Interhouse iedereen aan bevelen.

Pamela Bridie

Zeer betrouwbare verhuur makelaar in Rotterdam, professionele mensen met verstand van zaken. Makkelijk te contacteren, eerlijk in afspraken, en er zijn geen verborgen kosten. Ik kan Interhouse ten zeerste aanraden!

Ruth van der Hallen

De samenwerking duurt inmiddels alweer 6 jaar. Tot op de dag van vandaag zijn wij zeer tevreden met onze keuze voor Interhouse vastgoedmanagement en de prettige relatie die wij inmiddels hebben opgebouwd.

Ronald Stolk

Al meer dan 10 jaar verhuren wij onze beide appartementen via Interhouse verhuurmakelaars. Het contact is altijd vertrouwd. Ze zijn kritisch, professioneel en vlot. Wat ons betreft één van de beste makelaars voor verhuur.

Gerard van der Tang

Wij hebben echt super goede ervaring met Interhouse. Zij ontzorgen compleet bij de verhuur van jouw pand. Vanaf het eerste telefoontje is de begeleiding super. En dmv hun uitgebreide screening weet je zeker dat er goede huurders worden gevonden. Echt een aanrader!

Camiel Hoefs

Perfecte begeleiding resulteerde in een zeer efficient proces met een fantastisch eindresultaat. Goed bereikbaar en uitstekende kennis van de markt.

Een Funda gebruiker

Mijn ervaring met deze makelaar is dat hij grondig en adequaat te werk gaat en een zeer goede kennis heeft over onroerend goed. Daarbij vind ik dat hij zich goed kan verplaatsen in zowel de koper als de verkoper waardoor hij een uitermate geschikte onderhandelaar is om tot een overeenkomst te komen. Ik kan zonder enige twijfel zeggen dat ik deze makelaar aanraad om een woning met gemoedsrust te kunnen verkopen.

Een Funda gebruiker

Interhouse partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro