Interhouse als aanhuurmakelaar

Interhouse als uw aanhuurmakelaar

Zoekt u een woning die perfect bij u of uw medewerker past? Als die woning gevonden is wilt u verzekerd zijn van gunstige voorwaarden en een correcte huurovereenkomst. In een hectische en vaak onbekende woningmarkt met veel vraag en schaars aanbod is dat een lastige opgave. Het vereist kennis, snelheid en het juiste netwerk om die passende woning te vinden en te huren. Ook als het wel lukt om de juiste woning te vinden is het nog geen gelopen race. Hoe krijgt u die woning gegund en hoe weet u zeker dat de gestelde voorwaarden en aangeleverde huurovereenkomst aantrekkelijk genoeg en correct zijn? 

Alleen maatwerk voor (gerenommeerde) zakelijke opdrachtgevers of expats

In de huidige woningmarkt is het bijzonder lastig en vaak zelfs onmogelijk om aanhuuropdrachten succesvol uit te kunnen voeren. De grote kans dat het uiteindelijk niet lukt maken deze opdrachten voor iedereen momenteel onaantrekkelijk. De kans op kosten en teleurstelling is te groot. Interhouse neemt deze opdrachten op dit moment alleen aan van (gerenommeerde) zakelijke opdrachtgevers, op basis van maatwerk en in een wat hogere prijsklasse. Deze prijsklasse is per gebied anders, informeer bij de betreffende vestiging.  

Werk voor een ervaren specialist

U dient eigenlijk continu op de hoogte zijn van al het (nieuwe) woningaanbod en ieder moment beschikbaar te zijn om adequaat te handelen. Een Interhouse aanhuurmakelaar kan deze werkzaamheden uit handen nemen. Zij kunnen u bijstaan in het gehele traject; van zoekopdracht tot sleuteloverdracht. Zij zoeken de hele markt af, brengen de juiste woningen onder uw aandacht en behoeden u voor onverstandige beslissingen. Daarnaast wordt specifieke expertise en het grote netwerk ingezet, het hoofd koel gehouden en worden uw belangen van A tot Z gediend. 

Geïnteresseerd of vragen?

Waarom is een Interhouse aanhuurmakelaar een verstandige keuze en wat doet deze voor u?

Zoeken

Aan de hand van uw persoonlijke woonwensen zoekt, selecteert en screent een Interhouse aanhuurmakelaar de meest geschikte woningen voor u. Dagelijks doorzoeken zij het speelveld; de gehele regionale woningmarkt. Zij kennen uw gewenste woonomgeving, de regionale makelaars en lokale woningmarkt tot in detail. Ook hebben zij toegang tot het nieuwste woningaanbod dat soms nog niet eens op de markt is.

Vinden

Voor woningen die geschikt lijken arrangeert uw Interhouse aanhuurmakelaar de bezichtiging(en). Dankzij dit screeningsproces bezichtigt u alleen woningen die aan uw voorwaarden voldoen. Na bezichtigingen evalueren zij deze met u. Indien aan de orde, bepalen zij de voorwaarden en strategie voor de onderhandeling met de verhurende makelaar. Hierdoor vinden zij altijd de best passende woning voor u.

Vastleggen

Zodra de juiste woning is gevonden en er overeenstemming is bereikt over de voorwaarden is het tijd voor het papierwerk. Uw Interhouse aanhuurmakelaar toetst de aangeleverde huurovereenkomst op juridische correctheid en de overeengekomen voorwaarden. Vervolgens zijn zij bij de sleuteloverdracht aanwezig om erop toe te zien uw nieuwe woning wordt opgeleverd conform afspraken. Zij voeren een grondige inspectie uit en controleren de opname van de meterstanden. Zij leggen alles vast middels een uitgebreid inspectierapport en uitgebreide fotorapportage. Zo bent u verzekerd van zorgeloos wonen in de ideale woning onder de beste voorwaarden.

Nog meer redenen om te kiezen voor een Interhouse aanhuurmakelaar:

 • Besparing van tijd en geld
  U bespaart tijd met het zoeken, selecteren en bezichtigen van woningen. Tevens bespaart u geld dankzij een correcte huurovereenkomst met gunstige voorwaarden.
 • Primair toegang tot woningaanbod
  Door het uitgebreide netwerk is er toegang tot alle woningen, vaak nog voordat deze op de markt verschijnen.
 • Professionele onderhandeling in uw belang
  Interhouse aanhuurmakelaars onderhandelen professioneel en daadkrachtig met uw voordeel in gedachten.
 • Grotere slagingskans
  Een verhurend makelaar doet graag zaken met een aanhuurmakelaar. Door professionele vertegenwoordiging heeft u een streepje voor op andere kandidaat- huurders.
 • Ervaren en vakkundige aanhuurmakelaar
  U voorkomt misstanden door de expertise en dagelijkse ervaring van uw Interhouse aanhuurmakelaar.
 • Ideale dienst voor expats
  Een woning zoeken, vinden en vastleggen in een vreemd land is extra lastig. Vele duizenden expats hebben inmiddels de meerwaarde van een Interhouse aanhuurmakelaar ondervonden.

Meest recente kennisblogs

Rustig aan met vastgoed
05 maart, 2024

Rustig aan met dat vastgoed 

Als je, net zoals ik, werkzaam bent in de vastgoedbranche, lijkt het erop alsof de wereld in brand staat. Van alle kanten komen ontwikkelingen op ...
Lees meer
29 november, 2023

De Wet vaste huurcontracten

De Wet vaste huurcontracten is door de Eerste Kamer aangenomen en zal vanaf volgend jaar (mogelijk 1 juli 2024) in werking gaan treden voor ...
Lees meer
Servicekosten appartementencomplex
22 augustus, 2023

Wat zijn servicekosten?

De huurprijs die een huurder voor een woning moet betalen is vaak opgesplitst in een kale huurprijs en daarnaast een vergoeding voor leveringen ...
Lees meer

Hoe klanten Interhouse ervaren

Ik ben onlangs naar Nederland verhuisd en vond het kantoor van Interhouse in Sassenheim uiterst vriendelijk en professioneel terwijl ik op zoek was naar mijn nieuwe appartement. Ze hebben zelfs een skype-weergave voor mij geregeld omdat ik nog steeds in het buitenland was toen ik een flat zag die ik leuk vond op hun website. Er kon veel online en telefonisch worden geregeld en met elk verzoek was hun team graag bereid om tijdig te helpen. Ze hebben het hele proces echt gemakkelijk en soepel gemaakt. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen! ?

Vertaald vanuit het Engels

Yana Abakelya

Wij hebben een mooi appartement gehuurd via Interhouse. Vanaf het moment dat wij aan hebben gegeven interesse te hebben in het appartement, werden wij vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Tijdens het verdere proces dacht de makelaar met ons mee en was hij flexibel. Het contact met de secretaresse en de makelaar verliep soepel en snel. Wij krijgen dezelfde dag nog reactie. De samenwerking hebben wij als prettig ervaren. Interhouse houdt zich aan de afspraken en zijn duidelijk in de communicatie. Als je een woning wilt huren, raden wij Interhouse aan als verhuurmakelaar.

Kim

Mijn huidige woning wordt compleet gerenoveerd, dus ik moest na 5 jaar weer opnieuw beginnen met een huizenjacht in de grote stad... dat liep helemaal hartstikke voorspoedig, dankzij de mensen van Interhouse! Ik ben echt heel erg tevreden over hun persoonlijke contact en de professionele communicatie. Ik denk niet dat ik ergens anders het beter had kunnen treffen. Heel erg bedankt, Interhouse, dat jullie zo goed zorgen voor je klanten, want dit maakte het verhuisproces een stuk minder zwaar!

Linda de Vries

We huren nu zes maanden via Interhouse en zijn erg onder de indruk van hun service. We hebben het huis niet persoonlijk gezien voordat we er introkken, maar dit had geen invloed op de service; Interhouse zorgde ervoor dat het lakwerk werd opgefrist en nieuwe tapijten werden gelegd - en ze vroegen ons zelfs naar onze voorkeuren. Hoewel de woning nagenoeg onderhoudsvrij is, zijn zeer kleine en technische problemen zeer snel en efficiënt verholpen en werd een kapotte wasmachine zelfs binnen 24 uur vervangen. Het team is vriendelijk en professioneel en we raden ze ten zeerste aan!

Vertaald vanuit het Engels

Daan Elffers

Ik was al een tijd op zoek naar een huurwoning in de Bollenstreek. Via Google kwam ik bij Interhouse terecht. Wat een verademing ten opzichte van andere verhuurmakelaars! Interhouse Sassenheim reageerde zeer adequaat op mijn huurwensen en vond binnen 1 week een passende woning. Alle afspraken werden keurig en snel bevestigd. En op mijn telefonische vragen kreeg ik altijd een passend antwoord. Interhouse Sassenheim is een aanrader. Snel, afspraak is afspraak, en transparant. Dit is huren zoals het hoort.

Theo Peeters

Vanaf het eerste contact met Interhouse reageerden ze snel en waren zeer behulpzaam. Pim van der Deijl stond ons van begin tot eind bij en was zeer professioneel. Als expat vond ik ze gemakkelijk om mee te werken en ze waren erg behulpzaam om onze specifieke vragen te beantwoorden.

Vertaald vanuit het Engels

Emile Steyn

Professioneel, behulpzaam, begripvol, goede beschikbaarheid. Met name dank aan Pim voor zijn input, opvolging en begrip.

Vertaald vanuit het Engels

Stephane van Linthoudt

Wegens een wissel van baan moesten wij als gezin snel verhuizen. De reistijd zou erg toe gaan nemen als we bleven wonen waar we woonden. Dit speelde zich af tijdens de ''intelligente lockdown'' een tijd met veel onzekerheid. We vonden via Interhouse een prachtig huurhuis in de gezellige gemeente Voorhout. De afspraak voor bezichtiging was snel gemaakt, ook was er snel duidelijkheid over de documentatie die van ons verwacht werd. De beoordeling verliep razend snel en daarmee ook het tekenen van het contract. Binnen een maand zaten we in ons heerlijke huis met tuin. Het huis bevalt ons geweldig en we zijn ontzettend blij dat Interhouse ons geholpen heeft om in deze bijzondere tijd deze stap te kunnen zetten!

Damian

Erg tevreden over de service en snelheid van Interhouse. Iedereen weet van elkaar waar ze mee bezig zijn en daarom hebben ze ook allemaal hun antwoorden paraat. Ik zou Interhouse zeker aanraden als tussenpersoon voor het huren van een huis/ appartement. Dankjulliewel!

Maarten Pestman

Interhouse partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro