Franchisenemer worden

Zelfstandig ondernemen met formules van Interhouse

Vastgoed is al decennia lang één van de meest dynamische branches om werkzaam in te zijn. Geen dag is hetzelfde en het adviseren en begeleiden van mensen bij belangrijke beslissingen geeft veel voldoening. Interhouse is al meer dan 20 jaar onderscheidend in vooraanstaande dienstverlening in deze branche. Een fantastische groep van gedreven franchise-ondernemers opereert succesvol in exclusieve werkgebieden met specialistische Interhouse-formules.  

Lokale specialisatie is dé sleutel tot succes. Opdrachtgevers doen simpelweg het liefst zaken met zo’n lokale specialist. Door specialisatie worden keer op keer optimale resultaten behaald en dat zorgt voor loyaliteit. Interhouse is bewust géén allround makelaar. Specialisatie per vestiging plus een gedreven franchise-ondernemer aan het roer, maakt dat zij in ieder werkgebied voor iedere opdrachtgever wél de juiste partij zijn om zaken mee te doen. 

Zet vandaag nog de eerste stap naar Interhouse franchisenemer!

Interhouse Nederland heeft een aantal jaren gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen. Het opgebouwde grootste netwerk van duizenden trouwe opdrachtgevers in Nederland wordt maximaal benut. De dienstverlening is uitgebreid met nieuwe makelaardij-formules. Het unieke en waardevolle netwerk wordt vanaf nu beschikbaar gesteld aan tientallen nieuwe franchise-ondernemers. Dat biedt aantrekkelijke kansen in heel Nederland. De focus ligt op groei zonder in te leveren op de hoge kwaliteit waar zij al jarenlang bekend om staan. Bekijk de formules, check de voorwaarden en neem contact op. Start vandaag nog met de eerste stap van een carrière als succesvol vastgoed-ondernemer bij Interhouse!

Geïnteresseerd of vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Franchisenemer bij Interhouse

Interhouse verhuurmakelaars & Interhouse vastgoedmanagement

Deze formules worden als combinatie aangeboden. Is integere ‘hands on’ dienstverlening u op het lijf geschreven? Wilt u vakkundig bemiddelen bij verhuur en aanhuur van woningen maar ook verhuurd vastgoed gedegen beheren? Dan is zelfstandig ondernemen in één van de meest dynamische branches wellicht iets voor u. De combinatie van makelaardij en vaste inkomsten door beheer van vastgoed is een bewezen businessmodel. Ervaring en opleiding zijn geen vereiste; u wordt intern opgeleid. Een bovengemiddelde affiniteit is wel een pré.

Lees meer

Interhouse verkoopmakelaars

Beschikt u over een (K)RMT-diploma (of bent u van plan deze te behalen), een eigen netwerk en maximale kennis van uw lokale woningmarkt? Wilt u graag de beste lokale makelaar zijn en zich voornamelijk richten op het ondernemen? Dan is zelfstandig ondernemen als Interhouse verkoopmakelaar in uw eigen woon- en werkgebied wellicht iets voor u. Een doordachte specialistische makelaardijformule met waardevolle USP’s, een lage overhead én leadgeneratie van andere Interhouse-ondernemers. U maakt vanaf dag één deel uit van een professionele groep inclusief alle grote voordelen. Start uw eigen moderne, ijzersterke én toekomstbestendige makelaardij.

Lees meer

Logo_Interhouse_aankoopmaklaars
Interhouse aankoopmakelaars

Beschikt u over een (K)RMT-diploma (of bent u van plan deze te behalen) en maximale kennis van uw regionale woningmarkt? Wilt u graag de beste aankopen voor uw (internationale) opdrachtgevers begeleiden? Dan is zelfstandig ondernemen als Interhouse aankoopmakelaar wellicht iets voor u. Een doordachte specialistische makelaardijformule met waardevolle USP’s, een lage overhead én leadgeneratie van andere Interhouse-ondernemers. Uw klanten zijn starters, doorstromers, expats en (internationale) vastgoedbeleggers. U maakt vanaf dag één deel uit van een professionele groep, inclusief alle grote voordelen. Start uw eigen moderne, ijzersterke én toekomstbestendige makelaardij.

Lees meer

Hoe klanten Interhouse ervaren

Uitstekende en zeer professionele service. De communicatie is zeer efficiënt en snel, waardoor u zich gedurende het hele verhuurproces in goede handen voelt. Ik zou Interhouse ten zeerste aanbevelen!

Julian A. Leu

Tijdens deze complexe Covid 19 periode heeft de Interhouse organisatie heel professioneel gereageerd op de veranderende marktomstandigheden en de mogelijke risico’s / gevolgen voor de betrokken partijen tijdig onder de aandacht gebracht. Zowel voor verhuurder als huurder is het een onzekere tijd en dan is het prettig te ervaren dat de (enthousiaste) medewerkers met goed advies en veel geduld trachten de betrokken partijen van dienst te zijn. Complimenten aan het hele team.

H. vd Vlugt

Ik werk al jaren, naar volle tevredenheid, samen met Interhouse voor de verhuur van mijn woning. Professionele club, goede screening van huurders.

Daan Hogewoning

Beter dan dit wordt het niet. Al jaren topkwaliteit huurders, amper leegstand en de meest actuele goede huurcontracten. Ze zijn altijd vriendelijk, hebben echt verstand van zaken van deze specialistische makelaarstak en steken steeds de handen uit de mouwen.

Gert-Jan B.

Sinds jaar en dag beheert Interhouse vastgoedmanagement mijn woningen en dat bevalt uitermate goed. Iedere maand ontvang ik mijn huurpenningen op tijd en krijg ik een keurig overzicht. Ik merk dat ook mijn huurders tevreden zijn met een professionele beheerder. Samen met Interhouse verhuurmakelaars is er amper leegstand en ontvang ik marktconforme huurprijzen en is de kwaliteit van de huurder uitermate goed.

Nico de G.

Ik deed het beheren altijd zelf. Inmiddels ben ik meer dan 2 jaar van deze zorgen af. Alles wordt geregeld en er is altijd alleen even contact met mij als dat nodig is. Alles is professioneler geworden en een huurder die bij mij altijd stroef betaalde betaalt sindsdien keurig op tijd. Ook zijn inmiddels een aantal eindinspecties door hen uitgevoerd en afgewikkeld. Chapeau en ik had het eerder moeten uitbesteden.

Anja W.

Ik behaal echt meer rendement door deze professionele beheerder. Je merkt aan alles dat zij tot in detail weten wat ze doen. Daarnaast zijn ze bijzonder (klant)vriendelijk, praktisch en oplossingsgericht.

Erik

In tijden waarin huurders steeds mondiger worden en wet- en regelgeving steeds complexer zijn is de meerwaarde van een goede vastgoedbeheerder als Interhouse erg groot. Het zijn leuke en fijne mensen die benaderbaar zijn, maar ook daadkrachtig handelen.

Jean Paul van der K.

Zeer professionele makelaar, communiceert snel en duidelijk. Geen verrassingen en is altijd bereid dat stapje extra te zetten. Ik geef een 9,8

Een Funda gebruiker

Interhouse aankoopmakelaars werd mij aangeraden omdat ik moeite had om een appartement in Den Haag te vinden. Ze zoeken de markt voor u en helpen u letterlijk met alles wat met de aankoop te maken heeft. Ik ben zeer tevreden. Heel erg bedankt!

Mike Liu

Sinds oktober 2016 wordt een appartement van mij verhuurd. Tot dusver alleen maar lof. Betalingen gaan vlot. Kan Interhouse iedereen aan bevelen.

Pamela Bridie

Zeer betrouwbare verhuur makelaar in Rotterdam, professionele mensen met verstand van zaken. Makkelijk te contacteren, eerlijk in afspraken, en er zijn geen verborgen kosten. Ik kan Interhouse ten zeerste aanraden!

Ruth van der Hallen

De samenwerking duurt inmiddels alweer 6 jaar. Tot op de dag van vandaag zijn wij zeer tevreden met onze keuze voor Interhouse vastgoedmanagement en de prettige relatie die wij inmiddels hebben opgebouwd.

Ronald Stolk

Al meer dan 10 jaar verhuren wij onze beide appartementen via Interhouse verhuurmakelaars. Het contact is altijd vertrouwd. Ze zijn kritisch, professioneel en vlot. Wat ons betreft één van de beste makelaars voor verhuur.

Gerard van der Tang

Wij hebben echt super goede ervaring met Interhouse. Zij ontzorgen compleet bij de verhuur van jouw pand. Vanaf het eerste telefoontje is de begeleiding super. En dmv hun uitgebreide screening weet je zeker dat er goede huurders worden gevonden. Echt een aanrader!

Camiel Hoefs

Perfecte begeleiding resulteerde in een zeer efficient proces met een fantastisch eindresultaat. Goed bereikbaar en uitstekende kennis van de markt.

Een Funda gebruiker

Mijn ervaring met deze makelaar is dat hij grondig en adequaat te werk gaat en een zeer goede kennis heeft over onroerend goed. Daarbij vind ik dat hij zich goed kan verplaatsen in zowel de koper als de verkoper waardoor hij een uitermate geschikte onderhandelaar is om tot een overeenkomst te komen. Ik kan zonder enige twijfel zeggen dat ik deze makelaar aanraad om een woning met gemoedsrust te kunnen verkopen.

Een Funda gebruiker

Interhouse medewerkers

André van Kluijve

Milou Cools

Dirk-Jan Bonenkamp

Robin van Lubeek

Marlies Raadersma

Interhouse Maartje van Peer

Maartje van Peer

Ohm Sedwong

Barend Warnaars

Michiel Groenewold

Martijn Willemse

Daniëlle van Meegen

Wendy Ros

Lars Pennings Interhouse Amsterdam

Lars Pennings

Robert Blok Interhouse Amsterdam

Robert Blok

Sandra van Berkel

Sonja Verweij

Marije Lim Interhouse Lisse

Marije Lim

Rob Salman

Joost Guijt

Tim Buitelaar

Marjolijn Pennings Interhouse Amsterdam

Marjolijn Pennings

Maartje Zonneveld

Madelon van der Schaaff Haarlem

Madelon van der Schaaff

Chantal Loos

Tomas Lim

Mareille Piena

Amber Schubert

Judith de Regt

Cilly de Ruijter

Naomi van Genderen

Carlo Mulder

Shannon Metzelaar

IH Nederland Linda Cijsouw

Linda Cijsouw

Nick Visser

Vincent Cools

Daan Passchier

Lizzie Lommerse

Lizzie Lommerse

Interhouse Lisse

Hans Kort

Sophie Quellhorst

Jens Godthelp

Kelly Steenbeek

Isa Bink

Sabina Träger

Joyce van Grondelle

Sassenheim Jordy Koomen

Jordy Koomen

Interhouse Haarlem Linda Kooren

Linda Kooren

Esmee Chaudron

Antoinette Lieftink

Bas Ros

Jan-Willem Interhouse Haarlem

Jan Willem de Vreeze

Jill Sangers

Naomi Wallet

Jeroen Jones

Meest recente kennisblogs

06 september, 2023

Opzegging van een huurovereenkomst, hoe werkt dat?

Aan alles komt een keer een einde, ook aan een huurovereenkomst. Echter om deze correct te beëindigen zijn er voorwaarden en regels. Het is ...
Lees meer
Servicekosten appartementencomplex
22 augustus, 2023

Wat zijn servicekosten?

De huurprijs die een huurder voor een woning moet betalen is vaak opgesplitst in een kale huurprijs en daarnaast een vergoeding voor leveringen ...
Lees meer
Wat mag je aanpassen in een huurwoning?
16 augustus, 2023

Wat mag je aanpassen in een huurwoning?

Als huurder heb je meestal beperkte mogelijkheden om aanpassingen te doen in een gehuurde woning, omdat je over het algemeen de woning bij ...
Lees meer

Interhouse partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro