Franchisenemer worden

Zelfstandig ondernemen met formules van Interhouse

Vastgoed is al decennia lang één van de meest dynamische branches om werkzaam in te zijn. Geen dag is hetzelfde en het adviseren en begeleiden van mensen bij belangrijke beslissingen geeft veel voldoening. Interhouse is al meer dan 20 jaar onderscheidend in vooraanstaande dienstverlening in deze branche. Een fantastische groep van gedreven franchise-ondernemers opereert succesvol in exclusieve werkgebieden met specialistische Interhouse-formules.  

Lokale specialisatie is dé sleutel tot succes, dat toont Interhouse al meer dan 20 jaar aan. Opdrachtgevers doen simpelweg het liefst zaken met zo’n lokale specialist. Zo worden keer op keer optimale resultaten behaald en dat zorgt voor vertrouwen en loyaliteit. Interhouse is daarom bewust géén allround makelaar. Door deze specialisaties per vestiging plus een gedreven franchise-ondernemer aan het roer, zijn zij in ieder werkgebied voor iedere opdrachtgever wél de juiste partij om zaken mee te doen. 

Zet vandaag nog de eerste stap naar Interhouse-franchisenemer!

Interhouse Nederland heeft een aantal jaren gewerkt aan deze nieuwe ontwikkelingen. Het opgebouwde grootste netwerk van duizenden trouwe opdrachtgevers in Nederland gaan zij maximaal benutten. De soorten dienstverlening zijn uitgebreid met nieuwe makelaardij-formules. Het unieke en zeer waardevolle netwerk wordt vanaf nu gedeeld met tientallen nieuwe franchise-ondernemers en dat biedt aantrekkelijke kansen in heel Nederland. De focus ligt nu op groei zonder in te leveren op de hoge kwaliteit waar zij al jarenlang bekend om staan. Bekijk de formules, check de voorwaarden en neem contact op. Start vandaag nog met de eerste stap van een carrière als succesvol vastgoed-ondernemer bij Interhouse!

Geïnteresseerd of vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De specialistische Interhouse formules

Interhouse Nederland bouwt verder aan een uniek en groots netwerk van gedreven franchise-ondernemers. De specialistische makelaardij-formules bedienen lokale en regionale werkgebieden. Deze formules vullen elkaar feilloos aan, waardoor waardevolle netwerken maximaal gedeeld worden. Dat resulteert in hoge kwaliteit leadgeneratie tussen Interhouse-franchisenemers onderling en win win in de meest klassieke vorm. De grootste winnaars zijn de opdrachtgevers die zaken met Interhouse doen. Zij zijn altijd verzekerd van de beste dienstverlening door een lokale specialist.

Interhouse verhuurmakelaars & Interhouse vastgoedmanagement

Deze formules worden alleen als combinatie aangeboden. Is integere ‘hands on’ dienstverlening u op het lijf geschreven? Wilt u vakkundig bemiddelen bij verhuur en aanhuur van woningen maar ook verhuurd vastgoed gedegen beheren? Dan is zelfstandig ondernemen in één van de meest dynamische branches wellicht iets voor u. De combinatie van makelaardij en vaste inkomsten door beheer van vastgoed is een bewezen businessmodel. Ervaring en opleiding zijn geen vereiste; u wordt intern opgeleid. Een bovengemiddelde affiniteit is wel een pré.

Lees meer

Interhouse verkoopmakelaars

Heeft u een (K)RMT-diploma, reeds een eigen netwerk en maximale kennis van uw lokale woningmarkt? Wilt u graag de beste lokale makelaar zijn? Dan is zelfstandig ondernemen als Interhouse verkoopmakelaar in uw eigen woon- en werkgebied wellicht iets voor u. Een doordachte specialistische makelaardijformule met waardevolle USP’s, een lage overhead en leadgeneratie van andere Interhouse-ondernemers. U maakt vanaf dag één deel uit van een professionele groep inclusief alle grote voordelen. Start uw eigen moderne, ijzersterke én toekomstbestendige makelaardij.

Lees meer

Interhouse aankoopmakelaars

Heeft u een (K)RMT-diploma en maximale kennis van uw regionale woningmarkt? Wilt u graag de beste aankopen voor uw (internationale) opdrachtgevers begeleiden? Dan is zelfstandig ondernemen als Interhouse aankoopmakelaar wellicht iets voor u. Een doordachte specialistische makelaardijformule met waardevolle USP’s, een lage overhead en leadgeneratie van andere Interhouse-ondernemers. Uw klanten zijn starters, doorstromers, expats en (internationale) vastgoedbeleggers. U maakt vanaf dag één deel uit van een professionele groep inclusief alle grote voordelen. Start uw eigen moderne, ijzersterke én toekomstbestendige makelaardij.

Lees meer

Hoe klanten Interhouse ervaren

Uitstekende en zeer professionele service. De communicatie is zeer efficiënt en snel, waardoor u zich gedurende het hele verhuurproces in goede handen voelt. Ik zou Interhouse ten zeerste aanbevelen!

Julian A. Leu

Tijdens deze complexe Covid 19 periode heeft de Interhouse organisatie heel professioneel gereageerd op de veranderende marktomstandigheden en de mogelijke risico’s / gevolgen voor de betrokken partijen tijdig onder de aandacht gebracht. Zowel voor verhuurder als huurder is het een onzekere tijd en dan is het prettig te ervaren dat de (enthousiaste) medewerkers met goed advies en veel geduld trachten de betrokken partijen van dienst te zijn. Complimenten aan het hele team.

H. vd Vlugt

Ik werk al jaren, naar volle tevredenheid, samen met Interhouse voor de verhuur van mijn woning. Professionele club, goede screening van huurders.

Daan Hogewoning

Beter dan dit wordt het niet. Al jaren topkwaliteit huurders, amper leegstand en de meest actuele goede huurcontracten. Ze zijn altijd vriendelijk, hebben echt verstand van zaken van deze specialistische makelaarstak en steken steeds de handen uit de mouwen.

Gert-Jan B.

Sinds jaar en dag beheert Interhouse vastgoedmanagement mijn woningen en dat bevalt uitermate goed. Iedere maand ontvang ik mijn huurpenningen op tijd en krijg ik een keurig overzicht. Ik merk dat ook mijn huurders tevreden zijn met een professionele beheerder. Samen met Interhouse verhuurmakelaars is er amper leegstand en ontvang ik marktconforme huurprijzen en is de kwaliteit van de huurder uitermate goed.

Nico de G.

Ik deed het beheren altijd zelf. Inmiddels ben ik meer dan 2 jaar van deze zorgen af. Alles wordt geregeld en er is altijd alleen even contact met mij als dat nodig is. Alles is professioneler geworden en een huurder die bij mij altijd stroef betaalde betaalt sindsdien keurig op tijd. Ook zijn inmiddels een aantal eindinspecties door hen uitgevoerd en afgewikkeld. Chapeau en ik had het eerder moeten uitbesteden.

Anja W.

Ik behaal echt meer rendement door deze professionele beheerder. Je merkt aan alles dat zij tot in detail weten wat ze doen. Daarnaast zijn ze bijzonder (klant)vriendelijk, praktisch en oplossingsgericht.

Erik

In tijden waarin huurders steeds mondiger worden en wet- en regelgeving steeds complexer zijn is de meerwaarde van een goede vastgoedbeheerder als Interhouse erg groot. Het zijn leuke en fijne mensen die benaderbaar zijn, maar ook daadkrachtig handelen.

Jean Paul van der K.

Zeer professionele makelaar, communiceert snel en duidelijk. Geen verrassingen en is altijd bereid dat stapje extra te zetten. Ik geef een 9,8

Een Funda gebruiker

Interhouse aankoopmakelaars werd mij aangeraden omdat ik moeite had om een appartement in Den Haag te vinden. Ze zoeken de markt voor u en helpen u letterlijk met alles wat met de aankoop te maken heeft. Ik ben zeer tevreden. Heel erg bedankt!

Mike Liu

Sinds oktober 2016 wordt een appartement van mij verhuurd. Tot dusver alleen maar lof. Betalingen gaan vlot. Kan Interhouse iedereen aan bevelen.

Pamela Bridie

Zeer betrouwbare, professionele mensen met verstand van zaken. Makkelijk te contacteren, eerlijk in afspraken, en er zijn geen verborgen kosten. Ik kan Interhouse ten zeerste aanraden!

Ruth van der Hallen

De samenwerking duurt inmiddels alweer 6 jaar. Tot op de dag van vandaag zijn wij zeer tevreden met onze keuze voor Interhouse vastgoedmanagement en de prettige relatie die wij inmiddels hebben opgebouwd.

Ronald Stolk

Al meer dan 10 jaar verhuren wij onze beide appartementen via Interhouse verhuurmakelaars. Het contact is altijd vertrouwd. Ze zijn kritisch, professioneel en vlot. Wat ons betreft één van de beste makelaars voor verhuur.

Gerard van der Tang

Wij hebben echt super goede ervaring met Interhouse. Zij ontzorgen compleet bij de verhuur van jouw pand. Vanaf het eerste telefoontje is de begeleiding super. En dmv hun uitgebreide screening weet je zeker dat er goede huurders worden gevonden. Echt een aanrader!

Camiel Hoefs

Interhouse medewerkers

Bianca Papen Interhouse Eindhoven

Bianca Papen

Dewi Bavius

Meghan Kappers

Aron Streng

Naomi Wallet Interhouse Hilversum

Naomi Wallet

Daniëlle van Meegen

Jeroen Jones

Shannon Paardekooper

Sandra van Berkel

Ashley Wijnhout

Marije Lim Interhouse Lisse

Marije Lim

Melvin Tang

Pim van der Deijl

Debby van Sörnsen de Koste

Cilly de Ruijter

Shannon Metzelaar

Jordy Lodder

Bas Ros

Rob Salman

Robert Kouwenhoven

Jacqueline Schat

Houdijn Beekhuis

Dirk-Jan Bonenkamp

Martijn Willemse Interhouse Rotterdam

Martijn Willemse

Judith de Regt

Bart van den Anker

Yuri Hooijdonk

Mieke de Regt

Barend Warnaars

Joost Guijt

Vincent Cools

Melissa Roberg Interhouse Utrecht

Melissa Roberg

Sophie Pennings

Mareille Piena

Manon Berbee

Nick Visser

Robert Blok Interhouse Amsterdam

Robert Blok

Carlo Mulder Interhouse Rotterdam

Carlo Mulder

Lars Pennings Interhouse Amsterdam

Lars Pennings

Marjolijn Pennings Interhouse Amsterdam

Marjolijn Pennings

Wendy Ros

Meest recente kennisblogs

16 juni, 2020Interhouse

Ontwikkelingen in box-3

Bezittingen in box-3 worden in de inkomstenbelasting betrokken. Blijft dit in de toekomst ook houdbaar?
Lees meer
08 april, 2020Interhouse

Spoedwet verlenging tijdelijke huurovereenkomst ingediend

De verwachte spoedwet voor verlenging van huurovereenkomsten voor bepaalde tijd is aangenomen door de tweede kamer.
Lees meer
27 maart, 2020Interhouse

Gevolgen van de coronacrisis voor woningverhuur(ders)

Ook in de woningverhuur en de gehele makelaardij verwacht ik dat we gevolgen van de Coronacrisis zullen gaan voelen.
Lees meer

Interhouse partners

Mini logo
Logo datachecker
Logo ARPN