BOG

BEDRIJFSONROERENDGOED VERHUREN

U wilt een betrouwbare, gescreende huurder van de hoogste kwaliteit en een gedegen maatwerk huurovereenkomst. Tijdens de huurperiode wilt u een prettig contact, tijdig huurbetalingen ontvangen, zorg voor uw bezit en een tevreden huurder. Als de huurovereenkomst eindigt wilt u uw bedrijfspand weer in een goede staat terug. Hiervoor bent u bij Interhouse verhuurmakelaars aan het juiste adres.  

U kunt rekenen op:

-Opgeleide en proactieve bedrijfsmakelaars
-Eindeloze marketingmogelijkheden
-Brede publicaties, o.a. op Funda in business
-Eventueel professioneel beheer gedurende huurovereenkomst

Bekijk de Interhouse bedrijfsonroerendgoed servicepakketten

De juiste aanpak voor optimale én zorgeloze verhuur

Het bepalen van de juiste huurprijs inclusief de bijkomende juridische materie en het opstellen van het juiste model huurovereenkomst vereist vakkennis. Het proactief bereiken en grondig screenen van een hoge kwaliteit huurder is specialistisch werk.
Dit zijn werkzaamheden voor de gedegen vastgoedadviseurs bedrijfsonroerend goed van Interhouse verhuurmakelaars. Bij Interhouse verhuurmakelaars kunt u rekenen op meerwaarde en een heldere communicatie in de gehele samenwerking.

Geïnteresseerd of vragen?

Interhouse bedrijfsonroerendgoed medewerkers

Lizzie Lommerse

Frida Jansen

Vincent Cools

Judith de Regt

Bas Ros

Joyce van Grondelle

Martijn Willemse

Daniëlle van Meegen

Sassenheim Jordy Koomen

Jordy Koomen

Jill Sangers

Mareille Piena

Lars Pennings

Antoinette Lieftink

Jeroen Jones

Marlies Raadersma

Robin van Lubeek

Tomas Lim

Linda Cijsouw

Shannon Metzelaar

Daan Passchier

Nathalie Slettenhaar

Tim Buitelaar

Milou Cools

Michiel Groenewold

Interhouse Lisse

Hans Kort

Naomi van Genderen

Dirk-Jan Bonenkamp

Nick Visser

Anouk de Mul

Barend Warnaars

Sonja Verweij

Cilly de Ruijter

Carlo Mulder

Isa Bink

Maartje Zonneveld

Jens Godthelp

Marije Lim

Rob Salman

Sabina Träger

Marjolijn Pennings

André van Kluijve

Kelly Steenbeek

Joost Guijt

Sandra van Berkel

Interhouse Maartje van Peer

Maartje van Peer

Amber Schubert

Interhouse Haarlem Linda Kooren

Linda Kooren

Robert Blok

Wendy Ros

Madelon van der Schaaff Haarlem

Madelon van der Schaaff

Jan-Willem Interhouse Haarlem

Jan Willem de Vreeze

Sophie Quellhorst

Naomi Wallet

WAAROM INTERHOUSE VERHUURMAKELAARS BEDRIJFSONROERENDGOED?

Vestigingen door heel Nederland

Altijd een vestiging in de buurt met maximale kennis van de lokale bedrijfsonroerendgoedmarkt.

Gedreven makelaars met vakkennis

De meest actuele kennis en ondersteuning door partner en huurrecht advocatenkantoor Hielkema & co. Zij verzorgen tevens de vakinhoudelijke bijscholing van onze medewerkers.

Groots bereik door Funda in business, netwerk en social media 

Garantie op maximale publiciteit met onbegrenste mogelijkheden. Zo wordt de juiste doelgroep bereikt. Met focus op internationaal bereik is tweetalig de standaard. 

MEER REDENEN OM TE KIEZEN VOOR INTERHOUSE VERHUURMAKELAARS BEDRIJFSONROERENDGOED

 • Volledig gespecialiseerd in verhuur en beheer van bedrijfs onroerend goed
  Specialisme maakt het verschil. Benadering van ondernemer tot ondernemer.
 • Internationaal georiënteerd
  Iedere presentatie is tweetalig. Alle medewerkers communiceren correct in de Engelse taal. Dit zorgt voor een breder bereik en een grotere slagingskans. 
 • Iedere medewerker wordt periodiek bijgeschoold
  Partner Hielkema & co huurrechtadvocaten te Amsterdam, zorgt hiervoor. Alle medewerkers beschikken hierdoor over specialistische up-to-date juridische vak
 • Uitgebreide workflow voor grondige screening kandidaat huurders
  Naast controle van authenticiteit ID-bewijs, KvK uittreksel en financiële draagkracht worden ook huurverleden en nog veel meer gecontroleerd.
 • Een prettige verhuurmakelaar en beheerder om mee te werken
  Klantvriendelijk, transparant, integer en altijd focus op kwaliteit.
 • Kandidaat huurders huren graag bij Interhouse verhuurmakelaars
  Afspraken worden nagekomen, verwachtingen zijn helder en huurovereenkomsten en voorwaarden zijn correct
 • Persoonsgegevens zijn in goede handen
  Interhouse verhuurmakelaars is volledig AVG- Dat wekt vertrouwen.
 • Interhouse vastgoedmanagement als extra dienstverlening
  Na verhuren komt beheren. Middels aantrekkelijke pakketten is adequaat en accuraat beheer van uw vastgoed ook gedurende de huurovereenkomst gegarandeerd. Maximale ontzorging en optimaal rendement aan hand in hand.
 • Meer opbrengsten doormeerwaarde
  Minimale leegstand, optimale huuropbrengst en een betrouwbare huurder en eventueel ‘hands on’ beheer. Dat is bij iedere transactie het minimale streven. 
BOG Eindhoven

Meest recente kennisblogs

Woning te huur
16 mei, 2024

Hoe werkt een bezichtiging?

Een bezichtiging is wat ons betreft een verplichte stap in ons verhuurproces. Wij willen dat kandidaat huurders de woning live bekijken en zich ...
Lees meer
18 april, 2024

Tijdelijk jouw eigen woning verhuren? Dit zijn de belangrijkste aandachtspunten.  

Het komt vaak voor dat woningeigenaren hun woning tijdelijk willen verhuren. Hiervoor nemen zij contact op met één van onze vestigingen en worden ...
Lees meer
Rustig aan met vastgoed
05 maart, 2024

Rustig aan met dat vastgoed 

Als je, net zoals ik, werkzaam bent in de vastgoedbranche, lijkt het erop alsof de wereld in brand staat. Van alle kanten komen ontwikkelingen op ...
Lees meer

Hoe klanten Interhouse ervaren

Ik ben onlangs naar Nederland verhuisd en vond het kantoor van Interhouse in Sassenheim uiterst vriendelijk en professioneel terwijl ik op zoek was naar mijn nieuwe appartement. Ze hebben zelfs een skype-weergave voor mij geregeld omdat ik nog steeds in het buitenland was toen ik een flat zag die ik leuk vond op hun website. Er kon veel online en telefonisch worden geregeld en met elk verzoek was hun team graag bereid om tijdig te helpen. Ze hebben het hele proces echt gemakkelijk en soepel gemaakt. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen! ?

Vertaald vanuit het Engels

Yana Abakelya

Wij hebben een mooi appartement gehuurd via Interhouse. Vanaf het moment dat wij aan hebben gegeven interesse te hebben in het appartement, werden wij vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Tijdens het verdere proces dacht de makelaar met ons mee en was hij flexibel. Het contact met de secretaresse en de makelaar verliep soepel en snel. Wij krijgen dezelfde dag nog reactie. De samenwerking hebben wij als prettig ervaren. Interhouse houdt zich aan de afspraken en zijn duidelijk in de communicatie. Als je een woning wilt huren, raden wij Interhouse aan als verhuurmakelaar.

Kim

Mijn huidige woning wordt compleet gerenoveerd, dus ik moest na 5 jaar weer opnieuw beginnen met een huizenjacht in de grote stad... dat liep helemaal hartstikke voorspoedig, dankzij de mensen van Interhouse! Ik ben echt heel erg tevreden over hun persoonlijke contact en de professionele communicatie. Ik denk niet dat ik ergens anders het beter had kunnen treffen. Heel erg bedankt, Interhouse, dat jullie zo goed zorgen voor je klanten, want dit maakte het verhuisproces een stuk minder zwaar!

Linda de Vries

We huren nu zes maanden via Interhouse en zijn erg onder de indruk van hun service. We hebben het huis niet persoonlijk gezien voordat we er introkken, maar dit had geen invloed op de service; Interhouse zorgde ervoor dat het lakwerk werd opgefrist en nieuwe tapijten werden gelegd - en ze vroegen ons zelfs naar onze voorkeuren. Hoewel de woning nagenoeg onderhoudsvrij is, zijn zeer kleine en technische problemen zeer snel en efficiënt verholpen en werd een kapotte wasmachine zelfs binnen 24 uur vervangen. Het team is vriendelijk en professioneel en we raden ze ten zeerste aan!

Vertaald vanuit het Engels

Daan Elffers

Ik was al een tijd op zoek naar een huurwoning in de Bollenstreek. Via Google kwam ik bij Interhouse terecht. Wat een verademing ten opzichte van andere verhuurmakelaars! Interhouse Sassenheim reageerde zeer adequaat op mijn huurwensen en vond binnen 1 week een passende woning. Alle afspraken werden keurig en snel bevestigd. En op mijn telefonische vragen kreeg ik altijd een passend antwoord. Interhouse Sassenheim is een aanrader. Snel, afspraak is afspraak, en transparant. Dit is huren zoals het hoort.

Theo Peeters

Vanaf het eerste contact met Interhouse reageerden ze snel en waren zeer behulpzaam. Pim van der Deijl stond ons van begin tot eind bij en was zeer professioneel. Als expat vond ik ze gemakkelijk om mee te werken en ze waren erg behulpzaam om onze specifieke vragen te beantwoorden.

Vertaald vanuit het Engels

Emile Steyn

Professioneel, behulpzaam, begripvol, goede beschikbaarheid. Met name dank aan Pim voor zijn input, opvolging en begrip.

Vertaald vanuit het Engels

Stephane van Linthoudt

Wegens een wissel van baan moesten wij als gezin snel verhuizen. De reistijd zou erg toe gaan nemen als we bleven wonen waar we woonden. Dit speelde zich af tijdens de ''intelligente lockdown'' een tijd met veel onzekerheid. We vonden via Interhouse een prachtig huurhuis in de gezellige gemeente Voorhout. De afspraak voor bezichtiging was snel gemaakt, ook was er snel duidelijkheid over de documentatie die van ons verwacht werd. De beoordeling verliep razend snel en daarmee ook het tekenen van het contract. Binnen een maand zaten we in ons heerlijke huis met tuin. Het huis bevalt ons geweldig en we zijn ontzettend blij dat Interhouse ons geholpen heeft om in deze bijzondere tijd deze stap te kunnen zetten!

Damian

Erg tevreden over de service en snelheid van Interhouse. Iedereen weet van elkaar waar ze mee bezig zijn en daarom hebben ze ook allemaal hun antwoorden paraat. Ik zou Interhouse zeker aanraden als tussenpersoon voor het huren van een huis/ appartement. Dankjulliewel!

Maarten Pestman

Interhouse partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro