Verhuurmakelaars en vastgoedmanagement

Gezocht: franchisenemers verhuurmakelaardij & vastgoedmanagement

Uw eigen onderneming starten? Interhouse Nederland groeit en is per heden op zoek naar franchisenemers voor nieuwe vestigingen.
Interesse? Neem contact op via het contactformulier of via hoofdkantoor@interhouse.nl

De combinatie verhuurmakelaardij en vastgoedmanagement is al jarenlang een bewezen succesvol businessmodel. Als verhuurmakelaar bemiddelt u voor woningeigenaren bij verhuur. (Internationale) woningzoekenden kunnen u inschakelen om te zoeken en te bemiddelen bij het aanhuren van de juiste huurwoning bij een collega makelaar. Woningaanbod wisselt frequent en een bezichtiging in de ochtend kan leiden tot een getekende huurovereenkomst in de middag. De dagen staan volgepland met woningopnames, adviesgesprekken, bezichtigingen, screenings, foto- en videowerk, kantoorwerk, sleuteloverdrachten en nog veel meer. Iedere dag voorziet u mensen in hun eerste levensbehoefte en maakt u verhuurders blij met een hoge kwaliteit huurder.

Opdrachtgevers zijn loyaal

Waar een verhuurbemiddeling eindigt, start het beheren. Een verhuurde woning dient immers adequaat te worden beheerd. Als Interhouse vastgoedmanagement levert u deze dienst ook. Veel opdrachtgevers nemen deze dienst graag extra af. De verhuurder wordt van A tot Z ontzorgd door uw onderneming. Deze aanvullende dienst genereert maandelijkse vaste inkomsten en draagt bij aan een nog loyalere verstandhouding met uw opdrachtgevers.

Geïnteresseerd of vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interhouse Nederland biedt:

Direct onderdeel van dynamisch én groeiend ondernemersnetwerk

Bij Interhouse maakt u direct deel uit van een ‘club’ van gedreven en succesvolle collega-ondernemers. Dit biedt volop kansen om samen te werken, kennis uit te wisselen, leads te verdelen en uw makelaardij verder te laten groeien. U profiteert van de kracht van een gevestigd merk dat al meer dan 25 jaar bestaat. U focust zich op uw lokale specialistische makelaardij om succes te behalen. Kies voor Interhouse en ervaar de voordelen van een sterke ondernemersgemeenschap!

Lage (opstart)kosten waardoor goede financiële resultaten

Interhouse verkoopmakelaars is een doordachte formule waarbij kosten slim zijn gereduceerd zonder te besparen op zaken waar u mee kunt excelleren. Zo zijn de opstartkosten laag en uw maandelijkse kosten minimaal. Hierdoor is starten toegankelijk, is uw makelaardij efficiënt en financieel (heel) goed rendabel. Dit maakt succesvol ondernemerschap binnen handbereik. Kies voor Interhouse en profiteer van een relatief lage investering met groot groeipotentieel!

Binnen een maand uw eigen verhuurmakelaardij actief

Interhouse verhuurmakelaars is een instapklare formule waarbij aan alles gedacht is. Dit maakt een snelle start mogelijk. Zo kunt u direct focussen op het mooiste deel van het vak. Zaken als een professionele website, een doordachte huisstijl en ‘state of the art’ (online) marketing zijn allemaal geregeld. Dit bespaart u veel tijd en geld. Daarnaast krijgt u intensieve begeleiding vanuit het hoofdkantoor en unieke, waardevolle leads vanuit de hele Interhouse groep. Kies voor Interhouse en ervaar de voordelen van een vlotte en gestroomlijnde start!

Zó leuk is het bij Interhouse

Een dag uit het leven van een Interhouse verhuurmakelaar

Onderstaande video geeft een goede indruk van de werkzaamheden van een Interhouse verhuurmakelaar. Franchisenemer Jeroen Jones neemt u een dagje mee op pad. Benieuwd wat de werkzaamheden zijn voor Interhouse vastgoedmanagement? Lees dan dit artikel.

Interhouse partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro