Interhouse verhuurt uw woning
onder de beste voorwaarden

Wij vinden de hoogste kwaliteit (expat) huurders
Met Interhouse als partner staat u altijd sterk

Woning verhuren

Heeft u een woning te verhuren? Dan is hoge kwaliteit van zowel makelaar als huurder topprioriteit. Wij van Interhouse begrijpen dat, al meer dan 20 jaar. Met onze kennis van hoogwaardige verhuurmakelaardij zorgen wij voor een kwalitatieve selectie van (expat) huurders en heldere communicatie in de gehele samenwerking. Met onze actuele vakkennis en lokale slagkracht zijn we u optimaal van dienst. Daarom bent u bij Interhouse aan het juiste adres.

Zorgeloos verhuren?

Zelf franchisenemer worden?

Zelfstandig ondernemen in de vastgoedbranche en direct beschikken over de meerwaarde van onze geoptimaliseerde franchiseformules? Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang meer informatie.

Interhouse verhuurpakketten

U heeft keuze uit een viertal verhuurpakketten, aangepast op verschillende behoeften. Dus wat uw doelstellingen ook zijn, er is altijd een pakket dat bij u past.

 • Basispakket

  Kiest u voor het verhuurpakket Basis, dan heeft u alle belangrijke onderdelen in huis. Denk aan vakkundig verhuuradvies, uw woning op alle relevante (internationale) websites en een uitgebreide screening van uw toekomstige huurder. Maar ook: huurovereenkomsten op maat onder de beste voorwaarden en een gedetailleerde rapportage van de woninginspectie bij sleuteloverdracht.

 • Comfortpakket

  Liever ook het financiële gedeelte overlaten aan de specialisten van Interhouse? Dan is het comfortpakket iets voor u. Naast de voordelen die het standaard verhuurpakket biedt, neemt Interhouse ook het financiële en administratieve gedeelte uit handen. Denk aan zaken als huurincasso,  (communicatie over) huurverhoging en overige correspondentie. Zorgeloos verhuren met Interhouse.

 • Full Servicepakket

  Behoefte aan volledige ontzorging? Dan raden we ons Full Service Verhuurpakket aan. In dit pakket zitten alle aspecten van het comfortpakket, maar met een zeer belangrijke aanvulling: volledig technisch beheer van uw onroerend goed, inclusief 24/7-calamiteitenservice. Uw pand blijft zo altijd op het gewenste kwaliteitsniveau en uw huurders tevreden.

 • Garantiepakket

  Wilt u ontzorging en zekerheid van het hoogste niveau? Kies dan voor ons garantiepakket. Met dit pakket bent u net als bij het Full Servicepakket volledig geservicet én zijn kosten voor gedeeltelijke leegstand en verhuurmutaties uitgesloten. Bovendien is uw rendement tegen een vast percentage van de huur op voorhand en op de lange termijn gegarandeerd.

Beleggen door investeren in vastgoed

Bij Interhouse kunnen wij u adviseren over investering in een goede vastgoedbelegging. Met onze lokale kennis en professioneel advies staan wij u bij in de aankoop, de verhuur en het beheer van het juiste object. De hoogste zekerheid, de laagste risico’s.

Gerelateerde artikelen

08 april, 2020Tomas Lim

Spoedwet verlenging tijdelijke huurovereenkomst

De verwachte spoedwet voor verlenging van huurovereenkomsten voor bepaalde tijd is aangenomen door de tweede kamer.
Lees meer
19 maart, 2020Tomas Lim

Nieuwe MINI Electric afgeleverd door van Poelgeest MINI

Een hagelnieuwe en volledig elektrische MINI is door Bas Ros van Interhouse verhuurmakelaars te Haarlem in ontvangst genomen bij onze huisleverancier.
Lees meer
25 februari, 2020Michel Lindenburg

Huis financieren voor verhuur in 8 stappen

Geld lenen om een huis te kopen en verhuren? Michel Lindenburg legt in 8 stappen uit hoe je de financiering het beste aanpakt.
Lees meer

Binnen een maand een perfecte woning in Hilversum. Communicatie zoals het moet zijn. Serieus, vriendelijk en een beetje humor. Debby en Carolijn hebben mij echt geholpen. Fijn! David

David Price

As a host I used this agency's services to set up the rental contract and do the check-in. Their advice has been very useful, they were always easy to reach if I had questions.

Cyril Schmidt

Carolijn and Debby have been instrumental in securing the perfect home away from home, immediate and clear communications and lovely attitude!!! Willing to go to the extra mile to make me comfortable. Thank you Carolijn.

Fatima Daniels

Top communicatie en erg professioneel begeleid gedurende de huur van mijn appartement.

Colin de Jonge

Snelle service, ben tevreden!

Kervann Ronn

Wat een superservice ontvangen van Mareille Piena. Ze heeft ons ontzettend goed bijgestaan met advies en denkt met je mee. Snelle reactie en zelfs indien nodig buiten kantoor tijden bereikbaar. Je merkt vanaf het begin dat dit iemand is die er volledig voor gaat. Dus indien u op zoek bent naar dat persoonlijke contact en net die extra service, dan raad ik voor de volle 100% Interhouse Amersfoort aan. Iemand die haar vak verstaat en hier plezier in heeft dat merk je in alles.

Anoniem