Wegens onze jaarlijkse bedrijfsdag zijn alle Interhousevestigingen vrijdagmiddag 21 juni gesloten. Vanaf aanstaande maandag zijn wij u graag weer van dienst.
Due to our yearly company event all Interhouse offices are closed on Friday afternoon June 21st. From next monday on we will be happy to be of service again.

Interhouse verhuurt uw woning
onder de beste voorwaarden

Wij vinden de hoogste kwaliteit (expat) huurders
Met Interhouse als partner staat u altijd sterk

Woning verhuren

Heeft u een woning te verhuren? Dan is hoge kwaliteit van zowel makelaar als huurder topprioriteit. Wij van Interhouse begrijpen dat, al meer dan 20 jaar. Met onze kennis van hoogwaardige verhuurmakelaardij zorgen wij voor een kwalitatieve selectie van (expat) huurders en heldere communicatie in de gehele samenwerking. Met onze actuele vakkennis en lokale slagkracht zijn we u optimaal van dienst. Daarom bent u bij Interhouse aan het juiste adres.

Zorgeloos verhuren?

Zelf franchisenemer worden?

Zelfstandig ondernemen in de vastgoedbranche en direct beschikken over de meerwaarde van onze geoptimaliseerde franchiseformules? Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang meer informatie.

Interhouse verhuurpakketten

U heeft keuze uit een viertal verhuurpakketten, aangepast op verschillende behoeften. Dus wat uw doelstellingen ook zijn, er is altijd een pakket dat bij u past.

 • Basispakket

  Kiest u voor het verhuurpakket Basis, dan heeft u alle belangrijke onderdelen in huis. Denk aan vakkundig verhuuradvies, uw woning op alle relevante (internationale) websites en een uitgebreide screening van uw toekomstige huurder. Maar ook: huurovereenkomsten op maat onder de beste voorwaarden en een gedetailleerde rapportage van de woninginspectie bij sleuteloverdracht.

 • Comfortpakket

  Liever ook het financiële gedeelte overlaten aan de specialisten van Interhouse? Dan is het comfortpakket iets voor u. Naast de voordelen die het standaard verhuurpakket biedt, neemt Interhouse ook het financiële en administratieve gedeelte uit handen. Denk aan zaken als huurincasso,  (communicatie over) huurverhoging en overige correspondentie. Zorgeloos verhuren met Interhouse.

 • Full Servicepakket

  Behoefte aan volledige ontzorging? Dan raden we ons Full Service Verhuurpakket aan. In dit pakket zitten alle aspecten van het comfortpakket, maar met een zeer belangrijke aanvulling: volledig technisch beheer van uw onroerend goed, inclusief 24/7-calamiteitenservice. Uw pand blijft zo altijd op het gewenste kwaliteitsniveau en uw huurders tevreden.

 • Garantiepakket

  Wilt u ontzorging en zekerheid van het hoogste niveau? Kies dan voor ons garantiepakket. Met dit pakket bent u net als bij het Full Servicepakket volledig geservicet én zijn kosten voor gedeeltelijke leegstand en verhuurmutaties uitgesloten. Bovendien is uw rendement tegen een vast percentage van de huur op voorhand en op de lange termijn gegarandeerd.

Beleggen door investeren in vastgoed

Bij Interhouse kunnen wij u adviseren over investering in een goede vastgoedbelegging. Met onze lokale kennis en professioneel advies staan wij u bij in de aankoop, de verhuur en het beheer van het juiste object. De hoogste zekerheid, de laagste risico’s.

Gerelateerde artikelen

18 september, 2019Jeroen Jones

Vlog: Een dag in het leven van een verhuurmakelaar

Benieuwd hoe een dag op en om het kantoor van een Interhousevestiging eruit ziet? Jeroen Jones neemt u een werkdag mee.
Lees meer
blog-jens-godthelp
31 juli, 2019Jens Godthelp

De voordelen van gemeubileerd verhuren

Een woning gemeubileerd verhuren kan een goede keuze zijn als er aandacht wordt besteed aan de juiste zaken.
Lees meer
10 tips om uw woning verhuurklaar te maken
08 mei, 2019Bas Ros

10 tips om uw woning gereed te maken voor verhuur

Bas Ros (Interhouse Haarlem) geeft u de tien belangrijkste tips om uw huurwoning verhuurklaar te maken.
Lees meer

Binnen een maand een perfecte woning in Hilversum. Communicatie zoals het moet zijn. Serieus, vriendelijk en een beetje humor. Debby en Carolijn hebben mij echt geholpen. Fijn! David

David Price

As a host I used this agency's services to set up the rental contract and do the check-in. Their advice has been very useful, they were always easy to reach if I had questions.

Cyril Schmidt

Carolijn and Debby have been instrumental in securing the perfect home away from home, immediate and clear communications and lovely attitude!!! Willing to go to the extra mile to make me comfortable. Thank you Carolijn.

Fatima Daniels

Top communicatie en erg professioneel begeleid gedurende de huur van mijn appartement.

Colin de Jonge

Snelle service, ben tevreden!

Kervann Ronn

Wat een superservice ontvangen van Mareille Piena. Ze heeft ons ontzettend goed bijgestaan met advies en denkt met je mee. Snelle reactie en zelfs indien nodig buiten kantoor tijden bereikbaar. Je merkt vanaf het begin dat dit iemand is die er volledig voor gaat. Dus indien u op zoek bent naar dat persoonlijke contact en net die extra service, dan raad ik voor de volle 100% Interhouse Amersfoort aan. Iemand die haar vak verstaat en hier plezier in heeft dat merk je in alles.

Anoniem