Verhuurmakelaars Amersfoort

INTERHOUSE VERHUURMAKELAARS AMERSFOORT

Wij verhuren uw huis of appartement in Amersfoort onder de beste voorwaarden.

Contact vestiging+31 (0) 33 303 59 60
Chat via  WhatsApp button

INTERHOUSE FACTS

63.000+

Objecten verhuurd

6.500

Tevreden huurders

27

Jaar ervaring

WAAROM kiezen voor INTERHOUSE AMERSFOORT?

Lokale verhuurkennis

Een enorm trackrecord en altijd een vestiging in de buurt met maximale kennis van de lokale huurwoningmarkt. Dit is cruciaal om een optimale huurprijs en gunstige voorwaarden te realiseren.

Maatwerk huurovereenkomsten

Vergeet de standaard huurcontracten. Een Interhouse verhuurmakelaar werkt met de meest actuele en complete versies van het juiste contractmodel. Deze worden opgesteld en periodiek gereviseerd door partner en huurrecht advocatenkantoor Hielkema & co. Alle medewerkers weten exact wanneer welk model correct toe te passen.

Internationale netwerk

Interhouse verhuurmakelaars is hofleverancier van Funda, Pararius, multinationals en expat communities. Zij garanderen maximale publiciteit van uw woning en bereiken zo de juiste doelgroep en uw hoge kwaliteit huurder. Interhouse verhuurmakelaars heeft een groot internationaal bereik en is gespecialiseerd in het verhuren van woningen aan expats.

Hoe klanten Interhouse verhuurmakelaars Amersfoort ervaren

Jeroen van NettenJeroen van Netten
09:22 11 Jun 24
Heel hartelijke en vakkundige begeleiding. Echt een ideale verhuurmakelaardij.
Ayyappan AAyyappan A
12:16 01 Nov 23
Interhouse Amersfoort is een van de transparante firma's die je tegenkomt als het gaat om huizenjacht. Ik heb het geluk dat ik ze heb gevonden en ze reageerden snel. Belangrijker nog was dat ze tijdens het hele proces flexibel waren, of het nu ging om de kijktijd of het verstrekken van tijd voor documentatie. Speciale dank aan Mareille en Kelly voor hun steun tijdens het vinden van het juiste huis voor ons. Ze lieten het er eerlijk en eenvoudig uitzien in een verder moeilijke markt. Ik zal Interhouse graag aanbevelen bij mijn vrienden
Wout KoelewijnWout Koelewijn
14:19 06 Oct 23
Mireille weet overduidelijk waar ze het over heeft. De verhuur van je woning kun je met een gerust hart aan haar overlaten. Aanrader!
W VOW VO
16:13 19 Sep 23
Adequaat, razendsnel, stipt en vriendelijk. Mareille en Kelly hebben mij de afgelopen 4 jaar uitstekend geholpen. Van advies rondom de beste verhuurconstructie met inachtneming van de geldende wet-& regelgeving tot en met het pragmatisch oplossen van punten rondom het beheer. Altijd in goed overleg met een heldere communicatie. Van harte aangeraden! Bedankt!
Laura de JongLaura de Jong
15:32 21 Aug 23
Mareille heeft mij super goed geadviseerd en ondersteund bij het verhuren van mijn appartement. Vanaf het eerste moment een hele fijne samenwerking en ook na 2,5 jaar staat ze persoonlijk voor je klaar voor elke vraag. Ze is snel, professioneel en kundig in haar communicatie. Ik zou Interhouse en het werken met Mareille aan iedereen aanbevelen!
T-House EnterprisesT-House Enterprises
08:42 06 Apr 23
Ik had al goede dingen gehoord over Interhouse, maar met Interhouse Amersfoort ook een erg goede ervaring gehad. De service is professioneel, snel en persoonlijk. Zeker in het vinden van een huis is dat laatste erg fijn!
js_loader

SPECIALISME

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd van alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

WONING VERHUREN OF HUREN

Dagelijks verhuurt Interhouse verhuurmakelaars woningen aan geschikte huurders onder de beste voorwaarden. Alle kennis en middelen worden ingezet om verhuurders optimaal van dienst te zijn. Een woning huren? Huurders kunnen rekenen op een positieve huurervaring.

Meer informatie over woning verhuren of woning huren. Na verhuren komt beheren. Kijk voor meer informatie op Interhouse vastgoedmanagement.

Download Whitepaper

MEDEWERKERS

Kelly Steenbeek van Interhouse Amersfoort

Kelly Steenbeek

Commercieel binnendienst medewerker/Verhuurmakelaar

Mareille Piena van Interhouse Amersfoort

Mareille Piena

Eigenaar/Vastgoedspecialist

Volg ons:

Geïnteresseerd of vragen?

Of stuur ons een e-mail op: amersfoort.vh@interhouse.nl

Werkgebied verhuurmakelaar Amersfoort

Het werkgebied van Interhouse verhuurmakelaars Amersfoort bestaat uit diverse plaatsen rondom Amersfoort, zoals o.a. Bunschoten-Spakenburg, Barneveld, Leusden en Wijk bij Duurstede. Een aantrekkelijk gebied voor woningverhuurders en woningzoekenden vanwege de centrale ligging. De medewerkers van deze vestiging kennen dit gebied en lokale huurwoningmarkt tot in detail. Hierdoor kunnen zij u optimaal van dienst zijn. Wilt u uw huis verhuren in Amersfoort e.o.? Deze verhuurmakelaar is dé lokale specialist voor woningverhuur in Amersfoort.

Aanbod huurwoningen regio Amersfoort

Direct zoeken in het actuele huurwoningaanbod van deze verhuurmakelaar in Amersfoort? Klik dan op de onderstaande button.