Makelaar Sassenheim

Makelaar Sassenheim

Interhouse verhuurmakelaars Sassenheim

+31 (0) 252 22 54 50

Interhouse verkoopmakelaars Sassenheim

+31(0) 252 251 175

EEN WONING VERKOPEN OF VERHUREN IS EEN KUNST OP ZICH

Bij Interhouse in Sassenheim bieden wij per heden deze beide specialismen onder één dak. Wij begrijpen als geen ander dat het verkopen of het verhuren van uw woning een belangrijke beslissing is.

Door marktwerking, veranderende regelgeving of uw persoonlijke situatie heeft u wellicht juist nu behoefte aan maatwerkadvies van hoog niveau. Onze bekwame en specialistisch opgeleide makelaars zijn er om u hierin te ondersteunen.  

Ontdek hoe de specialistische Interhouse makelaars in Sassenheim ook voor u het beste resultaat behalen door succesvolle verkoop of verhuur van uw woning(en).

Succesvol uw huis verkopen in de Bollenstreek, Leiden en de Haarlemmermeer

Waar u op kunt rekenen:

 Waar u op kunt rekenen:
– Maximale kennis van de lokale woningmarkt
– Altijd een maatwerk aanpak
– Topkwaliteit producties van woningpresentaties
– Bereik van de juiste (internationale) doelgroepen
– 7 dagen per week beschikbaar
– De beste verkoopprijs en voorwaarden 

Jens Godthelp
Register Makelaar Taxateur (RMT)

Succesvol uw huis verhuren in Sassenheim e.o. Leiden en Haarlemmermeer

Interhouse verhuurmakelaars Sassenheim is al meer dan 25 jaar uw betrouwbare partner voor het verhuren van uw woning. Wij begrijpen dat een huis verhuren een uitdaging kan zijn, vooral als u niet bekend bent met de regels en wetgeving. Als ervaren verhuurmakelaar nemen wij het gehele proces uit handen, van het bereiken en zorgvuldig screenen van betrouwbare huurders tot het opstellen van juridisch correcte maatwerk huurcontracten, woningoplevering en eventueel volledig beheer.

Jordy Koomen & Rob Salman
Verhuurmakelaar

Vermijd juridische problemen

Het verkopen of verhuren van een huis gaat gepaard met diverse wettelijke verplichtingen. Door een ervaren specialistische makelaar in te schakelen voorkomt u juridische problemen en zorgt u ervoor dat alle documenten en contracten aan de wettelijke eisen voldoen.

Concurrentievoordeel

In een concurrerende markt kan het uitbesteden van de verkoop of verhuur van uw woning aan een makelaar u een voorsprong geven op andere verkopers of verhuurders. Een specialistische makelaar weet uw woning aantrekkelijk te presenteren, potentiele kopers of huurders doelgericht te bereiken en het optimale resultaat te behalen.

Hoe klanten Interhouse Sassenheim ervaren

Ik ben onlangs naar Nederland verhuisd en vond het kantoor van Interhouse in Sassenheim uiterst vriendelijk en professioneel terwijl ik op zoek was naar mijn nieuwe appartement. Ze hebben zelfs een skype-weergave voor mij geregeld omdat ik nog steeds in het buitenland was toen ik een flat zag die ik leuk vond op hun website. Er kon veel online en telefonisch worden geregeld en met elk verzoek was hun team graag bereid om tijdig te helpen. Ze hebben het hele proces echt gemakkelijk en soepel gemaakt. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen! ?

Vertaald vanuit het Engels

Yana Abakelya

Ik was al een tijd op zoek naar een huurwoning in de Bollenstreek. Via Google kwam ik bij Interhouse terecht. Wat een verademing ten opzichte van andere verhuurmakelaars! Interhouse Sassenheim reageerde zeer adequaat op mijn huurwensen en vond binnen 1 week een passende woning. Alle afspraken werden keurig en snel bevestigd. En op mijn telefonische vragen kreeg ik altijd een passend antwoord. Interhouse Sassenheim is een aanrader. Snel, afspraak is afspraak, en transparant. Dit is huren zoals het hoort.

Theo Peeters

Wij zijn tevreden over de diensten van interhouse sassenheim, zeer goed contact met de makelaar, behulpzaam, beantwoorden elke vraag.

Marcin Mróz

Het contact met Jens Godthelp en zijn collega's van Interhouse heb ik altijd als erg plezierig ervaren. Snel, duidelijk, vriendelijk en erg behulpzaam, evenals meedenkend en vooruitdenkend. De verkoop van mijn appartement (dat ik eerder al verhuurde via Interhouse) is deskundig en daardoor vlot en probleemloos verlopen.

Een Funda gebruiker

Veelgestelde vragen

Is het handig om uw huis te verkopen of verhuren?

Het hangt af van uw persoonlijke situatie en doelen. Verkopen kan voordelig zijn als u wilt profiteren van de huidige marktwaarde, terwijl verhuren een stabiele inkomstenbron kan zijn. Er zijn verschillende situaties waarin het verhuren van uw woning handig kan zijn:

Als u tijdelijk naar het buitenland gaat voor werk of studie, kunt u uw woning verhuren om extra inkomen te genereren en uw woonlasten te dekken. Of wanneer u besluit samen te gaan wonen en nog wat langer de zekerheid wilt hebben van het bezit van uw eigen huis. 

Hoe bepaal ik de juiste vraagprijs voor mijn woning?

De juiste vraagprijs bepalen is essentieel voor een succesvolle verkoop. Interhouse verkoopmakelaars kan u hierbij helpen. Wij voeren een grondige marktanalyse uit en houden rekening met vergelijkbare woningen in de buurt, de huidige marktsituatie en natuurlijk de unieke kenmerken van uw woning. Wij hanteren altijd een maatwerk aanpak.

Neem nu contact op voor
succesvolle verkoop of verhuur

Recent verkocht en verhuurd

Weten wat voor type woningen deze vestiging zoal verkoopt en verhuurt?
Hieronder is een kleine selectie van recent verkochte en verhuurde woningen voor u op een rijtje gezet.