Verhuurmakelaar Oegstgeest

Huis verhuren in Oegstgeest

Oegstgeest is een bijzondere en gewilde plaats om een woning te verhuren of te huren. Interhouse verhuurmakelaars is hierin gespecialiseerd en beschikt over het netwerk en lokale marktkennis om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is verstandig om de verhuur van uw woning uit te besteden aan een verhuurmakelaar: een ervaren specialist. Een woning goed verhuren is echt een vak.

De regio Oegstgeest wordt bediend door de vestiging Interhouse verhuurmakelaars Sassenheim. De medewerkers van deze vestiging kennen dit gebied en lokale huurwoningmarkt(en) tot in detail. Daarnaast heeft deze verhuurmakelaar in Oegstgeest een groot netwerk en is expat specialist. Hierdoor kunnen zij u optimaal van dienst zijn.

Contact

Medewerkers

Bij iedere vestiging staat een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers voor u klaar. De vestiging wordt geleid door een gedreven franchise-ondernemer. Zo is een prettige samenwerking gegarandeerd.

Robin van Lubeek

Commercieel binnendienst medewerker

Shannon Metzelaar

Commercieel binnendienst medewerker

Sassenheim Jordy Koomen

Jordy Koomen

Verhuurmakelaar

Rob Salman

Verhuurmakelaar

Specialisme

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd van alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

WONING VERHUREN OF HUREN

Dagelijks verhuurt Interhouse verhuurmakelaars woningen aan geschikte huurders onder de beste voorwaarden. Alle kennis en middelen worden ingezet om verhuurders optimaal van dienst te zijn. Een woning huren? Huurders kunnen rekenen op een positieve huurervaring. Meer informatie over woning verhuren of woning huren.

Na verhuren komt beheren. Kijk voor meer informatie op Interhouse vastgoedmanagement.

Geïnteresseerd of vragen?

Hoe klanten Interhouse verhuurmakelaars in de regio Oegstgeest ervaren

Luigi VecchioneLuigi Vecchione
07:26 16 Apr 24
Zeer fijn verhuurbedrijf. Beleefd en zeer goed georganiseerd. We vonden snel onze huurwoning en ze waren super behulpzaam tijdens het hele proces.
Lukasz KuchtaLukasz Kuchta
07:11 09 Apr 24
Eva BBEva BB
15:01 28 Mar 24
Hoewel ze me niet konden helpen een plek te vinden. Ze antwoordden snel en vriendelijk
Antonín JelínekAntonín Jelínek
16:28 14 Feb 24
Zeer professionele diensten. Wij kunnen het alleen maar aanbevelen.
Elisabeth CoppolaElisabeth Coppola
18:27 02 Feb 24
Sterren zeggen genoeg.
Chiara DuttenhoferChiara Duttenhofer
15:08 21 Jan 24
Helemaal tevreden over Interhouse Sassenheim en met name Rob Salman. Heldere communicatie en snelle aanpak! Persoonlijk contact vind ik ook top, want dat is niet meer vanzelfsprekend tegenwoordig...Zeker een aanrader en tot ziens!!
Marie-Lotte OostdamMarie-Lotte Oostdam
16:58 12 Jan 24
Wij zijn zeer tevreden. De communicatie met Interhouse verliep vlekkeloos. Rob heeft binnen een afzienbare tijd een huurder kunnen vinden voor ons huis. Ook de contractuele zaken werden vakkundig behandeld.
Theijsmeijer BVTheijsmeijer BV
14:31 10 Jan 24
Zeer goede verhuurmakelaar, ze hebben een goed netwerk van potentiele huurders. Van intake tot einde huurdatum wordt alle zorg uit handen genomen. Bovendien betrokken medewerkers die graag een stapje extra maken!
Eelco van der MeerEelco van der Meer
11:22 25 Sep 23
Shannon en Robin van het kantoor in Sassenheim hebben mij zo goed geholpen! Creatief, super in het contact, ze hebben echt tijd en aandacht gegeven aan mijn zoektocht. Shannon heeft perfect ingeschat wat voor mij zou werken qua plek. Dankzij Interhouse heb ik snel een prachtige nieuwe plek om te wonen gevonden. Highly recommended!
Kim LoomanKim Looman
16:03 20 Aug 23
Ontzettend goede ervaring met interhouse als verhuurmakelaar. Vriendelijke mensen die ons verschillende huizen hebben laten zien en ook het mail en belcontact hebben wij als fijn ervaren. Het is een professioneel kantoor met een prettige stijl van communiceren. Dankzij hun hebben we in 3 maanden een prachtige huurwoning gevonden. We zouden dit kantoor dan ook iedereen aanraden!!!!
js_loader

Een aantal redenen om te kiezen voor deze verhuurmakelaar in Oegstgeest

 • Franchisevestigingen door heel Nederland en meer dan 25 jaar ervaring
  Een enorm trackrecord en altijd een vestiging in de buurt met maximale kennis van de lokale huurwoningmarkt. Dit is cruciaal om een optimale huurprijs en gunstige voorwaarden te realiseren.
 • Alle modellen maatwerk huurovereenkomsten zijn continu actueel
  Vergeet de standaard huurcontracten. Een Interhouse verhuurmakelaar werkt met de meest actuele en complete versies van het juiste contractmodel. Deze worden opgesteld en periodiek gereviseerd door partner en huurrecht advocatenkantoor Hielkema & co. Alle medewerkers weten exact wanneer welk model correct toe te passen.
 • Ongekend bereik door (internationaal) netwerk offline, online en op social media
  Interhouse verhuurmakelaars is hofleverancier van Funda, Pararius, multinationals en expat communities. Zij garanderen maximale publiciteit van uw woning en bereiken zo de juiste doelgroep en uw hoge kwaliteit huurder. Interhouse verhuurmakelaars heeft een groot internationaal bereik en is gespecialiseerd in het verhuren van woningen aan expats.
 • Volledig gespecialiseerd in woningverhuur
  Een nichemarkt. Met specialistische vakkennis, talloze ervaring en lokale marktkennis wordt het verschil gemaakt; er bestaat geen betere partij om uw woning te verhuren in Oegstgeest. Bekijk ook onze kennisblogs.
 • Internationaal georiënteerd
  Alle medewerkers communiceren correct in de Engelse taal. Multinationals en expats voelen zich thuis bij Interhouse verhuurmakelaars en staan bekend als betrouwbare huurders.
 • Iedere medewerker wordt periodiek bijgeschoold
  Partner en het enige echte huurrecht advocatenkantoor van Nederland, Hielkema & co te Amsterdam, zorgt hiervoor. Alle medewerkers beschikken hierdoor over specialistische up-to-date juridische kennis.
 • Uitgebreide workflow voor grondige screening van de kandidaat huurders
  Naast controle van authenticiteit ID-bewijs en financiële draagkracht wordt ook huurverleden, werkgever, de persoon zelf en nog veel meer gecontroleerd.
 • Een prettige verhuurmakelaar om mee samen te werken voor huurder en verhuurder
  Klantvriendelijk, transparant, integer en altijd focus op kwaliteit.
 • Kandidaat huurders huren graag bij Interhouse verhuurmakelaars
  Afspraken worden nagekomen, verwachtingen zijn helder en de werkzaamheden zijn altijd volgens geldende wet- en regelgeving.
 • Persoonsgegevens zijn in goede handen
  Interhouse verhuurmakelaars is volledig AVG compliant. Dat wekt vertrouwen.
 • Interhouse vastgoedmanagement als separate formule
  Na verhuren komt beheren. Middels aantrekkelijke pakketten is adequaat en accuraat beheer van uw vastgoed ook gedurende de huurovereenkomst gegarandeerd.
 • Meer opbrengsten dan kosten door bewezen meerwaarde
  Minimale leegstand, optimale huuropbrengst en een topkwaliteit huurder met de juiste huurovereenkomst en eventueel ‘hands on’ beheer. Bij iedere transactie van deze makelaar in Oegstgeest is dat het minimale streven.

Een greep uit onze zakelijke huurders

Verhuren via Interhouse betekent dat uw woning onder de aandacht komt van multinationals. Zij huren geregeld woningen voor hun (internationale) medewerkers bij de verschillende vestigingen.

Logo ARPN
Logo ABN-Amro
Logo ING
Logo Tomtom
Logo Philips
Logo Ikea
Logo FedEx
Logo Nike
Logo Esa
Logo Asics
Logo Kpn
Logo Unilever
Logo KLM
Logo AkzoNobel
Logo Shell
Logo Bluewater
Logo FrieslandCampina
Logo Douwe Egberts
Logo Netflix
Logo Arla
Logo Baker Hughes
Logo Amgen