Verhuurmakelaar Rotterdam Centrum

Huis verhuren in Rotterdam Centrum

Rotterdam Centrum is een bijzonder en gewild stadsdeel om een woning te verhuren of te huren. Interhouse verhuurmakelaars is hierin gespecialiseerd en beschikt over het netwerk en lokale marktkennis om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is verstandig om de verhuur van uw woning uit te besteden aan een verhuurmakelaar: een ervaren specialist. Een woning goed verhuren is echt een vak.

Rotterdam Centrum wordt bediend door de vestiging Interhouse verhuurmakelaars Rotterdam. De medewerkers van deze vestiging kennen dit gebied en lokale huurwoningmarkt(en) tot in detail. Daarnaast heeft deze verhuurmakelaar in Rotterdam Centrum een groot netwerk en is expat specialist. Hierdoor kunnen zij u optimaal van dienst zijn.

Contact

Medewerkers

Bij iedere vestiging staat een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers voor u klaar. De vestiging wordt geleid door een gedreven franchise-ondernemer. Zo is een prettige samenwerking gegarandeerd.

Frida Jansen

Commercieel binnendienst medewerker

Sonja Verweij

Manager vastgoedbeheer

Nick Visser

Commercieel binnendienst medewerker/Verhuurmakelaar

Joyce van Grondelle

Operationeel manager

André van Kluijve

Vastgoedmanager

Martijn Willemse

Eigenaar/Vastgoedspecialist

Carlo Mulder

Eigenaar/Vastgoedspecialist

Specialisme

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd van alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

WONING VERHUREN OF HUREN

Dagelijks verhuurt Interhouse verhuurmakelaars woningen aan geschikte huurders onder de beste voorwaarden. Alle kennis en middelen worden ingezet om verhuurders optimaal van dienst te zijn. Een woning huren? Huurders kunnen rekenen op een positieve huurervaring. Meer informatie over woning verhuren of woning huren.

Na verhuren komt beheren. Kijk voor meer informatie op Interhouse vastgoedmanagement.

Geïnteresseerd of vragen?

Hoe klanten Interhouse verhuurmakelaars in de regio Rotterdam Centrum en omgeving ervaren

Ruan StapelbergRuan Stapelberg
08:48 15 May 24
Wij hebben onlangs gebruik gemaakt van Inetherhouse Verhuurmakelaars en samengewerkt met Nick Visser. Nick was gedurende het hele proces uiterst behulpzaam en beantwoordde al onze vragen snel en efficiënt. Dankzij zijn hulp verliep het verhuurproces soepel en waren we zeer tevreden over de geleverde service.
Peter KramárPeter Kramár
09:06 09 Jan 24
Tot nu toe een geweldige ervaring gehad met Interhouse Rotterdam, ze zijn zeer behulpzaam geweest en hebben ons altijd geholpen om aan onze behoeften en gewenste woonomstandigheden te voldoen. De eerste check-in was zeer flexibel en alle daaropvolgende communicatie werd professioneel en snel afgehandeld. Ik zou in het bijzonder aanraden om met Nick samen te werken, die de aan ons toegewezen agent is geweest en zeer behulpzaam is geweest.
Jennie KJennie K
09:10 01 Dec 23
Mattia CaspaniMattia Caspani
18:23 21 Aug 23
Een appartement huren in Nederland is niet zo eenvoudig, maar Interhouse heeft ons leven gemakkelijker gemaakt. Veel dank aan Nicky die mij, mijn vrouw en onze hond heeft geholpen bij het vinden van een mooi appartement in Rotterdam en dank aan Sonja en alle Interhouse-mensen met wie we contact hebben gehad tijdens onze huuropzegging. Alles verliep snel en soepel. Absoluut voorgesteld
M KaraM Kara
15:04 12 Jul 23
Geen service en oplichterij
Pauline MolendijkPauline Molendijk
08:43 14 Feb 23
Fijne ervaring bij interhouse, van te voren worden er kandidaten geselecteerd waardoor je met niet veels te veel mensen in de woning rondloopt om te bezichtigen. Terrence was een aardige man die de tijd neemt voor al je vragen en denkt mee met je. De hoop groeit om nu snel een huurhuis te kunnen vinden op deze manier.
Naomi van den HeuvelNaomi van den Heuvel
06:01 10 Oct 22
Fijne verhuurmakelaar waar iedereen een kans krijgt! De communicatie verliep super vlot en was erg duidelijk. Wij zijn uiteindelijk niet voor een woning van Interhouse gegaan maar zouden in de toekomst Interhouse zeker overwegen. Het proces is duidelijk en ze reageren snel op vragen een mailtjes. Indien je snel reageert wordt je direct uitgenodigd voor een bezichtiging (wij hadden 3 bezichtigingen in 2 dagen!) daarna is het een kwestie van documenten verzamelen, opsturen, en afwachten wie er wordt gekozen. De keuze wordt gemaakt door de verhuurder zelf, Interhouse stelt alleen de kandidaten voor aan de verhuurder.
Royina KakarRoyina Kakar
15:34 03 May 22
We hebben ook lang gezocht naar woning en uiteindelijk zijn we bij interhouse terecht gekomen,en zij gaven ook snel antwoord op mails en telefoontjes.en mochten ook langs komen om huis te bekijken en jongeman was zeer vriendelijk goed uitlegde etc! Zeer tevreden met ze. En als we vragen hadden mochten we ook gerust mailen en bellen dat hebben we ook gedaan en kregen ook netjes antwoord terug.Wij zijn zeer tevreden met ze! En we hopen dat we nog lange tijd mogen wonen.:)
Kimberley SterkmanKimberley Sterkman
10:29 17 Feb 20
Eind januari klopte ik bij Interhouse aan voor een bezichtiging bij een appartement wat zij aanboden. Direct de volgende dag kon ik de woning bezichtigen. De bezichtiging zelf met Martijn was heel prettig, hij gaf bruikbare tips en had antwoord op al mijn vragen, verder was hij ook geïnteresseerd in wat ik zelf deed. Dat vond ik erg prettig, ik heb ook bezichtigingen gehad waar de makelaar de deur open deed en verder in een hoekje ongeduldig stond te wachten tot ik klaar was met kijken.Nadat ik had aangegeven de woning te willen huren is alles in werking gezet. Ook dit is heel snel en prettig verlopen, het contact met office manager Jordi was super. Ik heb nog nooit iemand zoveel gebeld als hem, maar hij bleef vriendelijk en behulpzaam. Je merkt ook dat ze bij Interhouse echt weten waar ze het over hebben. Daarbij komt ook dat ze echt snel zijn met het in orde maken van alle documenten, het contact met de eigenaar van de woning en het plannen van afspraken.Al en met al heeft het hele proces van bezichtiging tot aan sleutel ontvangst twee weken geduurd. Dit was sneller dan ik had durven dromen! Daarom raad ik het iedereen die een huurwoning zoekt om een kijkje te nemen op de website van Interhouse.Team Interhouse, nogmaals bedankt voor al jullie hulp!
js_loader

Een aantal redenen om te kiezen voor deze verhuurmakelaar in Rotterdam Centrum

 • Franchisevestigingen door heel Nederland en meer dan 25 jaar ervaring
  Een enorm trackrecord en altijd een vestiging in de buurt met maximale kennis van de lokale huurwoningmarkt. Dit is cruciaal om een optimale huurprijs en gunstige voorwaarden te realiseren.
 • Alle modellen maatwerk huurovereenkomsten zijn continu actueel
  Vergeet de standaard huurcontracten. Een Interhouse verhuurmakelaar werkt met de meest actuele en complete versies van het juiste contractmodel. Deze worden opgesteld en periodiek gereviseerd door partner en huurrecht advocatenkantoor Hielkema & co. Alle medewerkers weten exact wanneer welk model correct toe te passen.
 • Ongekend bereik door (internationaal) netwerk offline, online en op social media
  Interhouse verhuurmakelaars is hofleverancier van Funda, Pararius, multinationals en expat communities. Zij garanderen maximale publiciteit van uw woning en bereiken zo de juiste doelgroep en uw hoge kwaliteit huurder. Interhouse verhuurmakelaars heeft een groot internationaal bereik en is gespecialiseerd in het verhuren van woningen aan expats.
 • Volledig gespecialiseerd in woningverhuur
  Een nichemarkt. Met specialistische vakkennis, onze jarenlange ervaring en lokale marktkennis wordt het verschil gemaakt; er bestaat geen betere partij om uw woning te verhuren in Rotterdam Centrum. Bekijk ook onze kennisblogs.
 • Internationaal georiënteerd
  Alle medewerkers communiceren correct in de Engelse taal. Veel woningen worden verhuurd aan expats en zij voelen zich thuis bij Interhouse verhuurmakelaars.
 • Iedere medewerker wordt periodiek bijgeschoold
  Partner en het enige echte huurrecht advocatenkantoor van Nederland, Hielkema & co te Amsterdam, zorgt hiervoor. Alle medewerkers beschikken hierdoor over specialistische up-to-date juridische kennis.
 • Uitgebreide workflow voor grondige screening van de kandidaat huurders
  Naast controle van authenticiteit ID-bewijs en financiële draagkracht wordt ook huurverleden, werkgever, de persoon zelf en nog veel meer gecontroleerd.
 • Een prettige verhuurmakelaar om mee samen te werken
  Klantvriendelijk, transparant, integer en altijd focus op kwaliteit.
 • Potentiële huurders huren graag bij Interhouse verhuurmakelaars
  Afspraken worden nagekomen, verwachtingen zijn helder en de werkzaamheden zijn altijd volgens geldende wet- en regelgeving.
 • Persoonsgegevens zijn in goede handen
  Interhouse verhuurmakelaars is volledig AVG compliant. Dat wekt vertrouwen.
 • Interhouse vastgoedmanagement als separate formule
  Na verhuren komt beheren. Middels aantrekkelijke pakketten is adequaat en accuraat beheer van uw vastgoed ook gedurende de huurovereenkomst gegarandeerd.
 • Meer opbrengsten dan kosten door bewezen meerwaarde
  Minimale leegstand, optimale huuropbrengst en een topkwaliteit huurder met de juiste huurovereenkomst en eventueel ‘hands on’ beheer. Bij iedere transactie is dat het minimale streven bij deze makelaar in Rotterdam Centrum.

Een greep uit onze zakelijke huurders

Verhuren via Interhouse betekent dat uw woning onder de aandacht komt van multinationals. Zij huren geregeld woningen voor hun (internationale) medewerkers bij de verschillende vestigingen.

Logo ARPN
Logo ABN-Amro
Logo ING
Logo Tomtom
Logo Philips
Logo Ikea
Logo FedEx
Logo Nike
Logo Esa
Logo Asics
Logo Kpn
Logo Unilever
Logo KLM
Logo AkzoNobel
Logo Shell
Logo Bluewater
Logo FrieslandCampina
Logo Douwe Egberts
Logo Netflix
Logo Arla
Logo Baker Hughes
Logo Amgen