Verhuurmakelaar Son

Woning verhuren in Son

Interhouse verhuurmakelaars is gespecialiseerd in het verhuren van woningen in Son. en beschikt over het netwerk en lokale marktkennis om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is verstandig om de verhuur van uw woning uit te besteden aan een verhuurmakelaar: een ervaren specialist. Een woning goed verhuren is echt een vak.

De regio Son wordt bediend door de vestiging Interhouse verhuurmakelaars Eindhoven. De medewerkers van deze vestiging kennen dit gebied en lokale huurwoningmarkt(en) tot in detail. Daarnaast heeft deze verhuurmakelaar in Son een groot netwerk en is expat specialist. Hierdoor kunnen zij u optimaal van dienst zijn.

Contact

Medewerkers

Bij iedere vestiging staat een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers voor u klaar. De vestiging wordt geleid door een gedreven franchise-ondernemer. Zo is een prettige samenwerking gegarandeerd.

IH Eindhoven Naomi van Genderen

Naomi van Genderen

Commercieel binnendienst medewerker

IH Eindhoven Bianca Papen

Bianca Papen

Eigenaar/Vastgoedspecialist

Specialisme

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd van alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

WONING VERHUREN OF HUREN

Dagelijks verhuurt Interhouse verhuurmakelaars woningen aan geschikte huurders onder de beste voorwaarden. Alle kennis en middelen worden ingezet om verhuurders optimaal van dienst te zijn. Een woning huren? Huurders kunnen rekenen op een positieve huurervaring. Meer informatie over woning verhuren of woning huren.

Na verhuren komt beheren. Kijk voor meer informatie op Interhouse vastgoedmanagement.

Geïnteresseerd of vragen?

Hoe klanten Interhouse verhuurmakelaars in de regio Eindhoven ervaren

Marco RademakersMarco Rademakers
14:38 27 Jun 24
Super goed en snel geholpen door Interhouse EindhovenEcht een top bedrijf zo zou elke makelaar moeten zijn
Monique BoerMonique Boer
15:29 20 May 24
Mijn huis is sinds 2017 in beheer geweest van Interhouse. Nooit een probleem gehad. Altijd stonden ze klaar voor mij. Als er problemen waren hebben ze dit opgelost. Zelfs nu ze mij als klant "verliezen" heeft Interhouse keihard hun best gedaan om het voor zowel mij als de huurders een oplossing te zoeken. Dat is meer als gelukt! Iedereen is meer dan tevreden!Echt toppers zijn het en super bedankt voor alle goede jaren. Monique Boer
Brian HollenbachBrian Hollenbach
11:08 17 May 24
Ik heb onlangs het genoegen gehad om met Interhouse Verhuurmakelaars Eindhoven samen te werken en ik ben enorm onder de indruk van hun uitzonderlijke service. Vanaf het allereerste begin was hun team professioneel, vriendelijk en ongelooflijk efficiënt.Het vinden van de perfecte huurwoning kan een hele klus zijn, maar de experts van Interhouse hebben het hele proces soepel en stressvrij verzorgd. Ze luisterden aandachtig naar onze behoeften en voorkeuren en zorgden ervoor dat ze ons eigendommen aanboden die perfect aan onze criteria voldeden. Hun diepgaande kennis van de lokale markt was duidelijk zichtbaar en hun advies was van onschatbare waarde.De communicatie was altijd duidelijk en tijdig. Ze reageerden snel op onze vragen en hielden ons tijdens elke stap van het proces op de hoogte. De bezichtigingsafspraken waren goed georganiseerd en ze gaven ons alle informatie die we nodig hadden om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.Wat Interhouse echt onderscheidt, is hun oprechte betrokkenheid bij hun klanten. Ze deden hun uiterste best om ervoor te zorgen dat we tevreden waren met onze huurkeuze en boden ondersteuning en begeleiding, zelfs nadat we het huurcontract hadden getekend. Het is duidelijk dat ze trots zijn op hun werk en oprecht begaan zijn met de tevredenheid van hun klanten.Ik kan Interhouse Verhuurmakelaars Eindhoven van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een huurwoning. Hun professionaliteit, toewijding en uitstekende klantenservice maken hen tot de beste in de branche. Bedankt, Interhouse, voor het zo positief en plezierig maken van onze huurervaring!
Wim SerlierWim Serlier
08:54 17 May 24
Niets dan lof. Goede communicatie en directe terugkoppeling.
Rakesh atreyaRakesh atreya
16:54 14 May 24
Ik waardeer de toewijding en professionaliteit van Bianca en Naomi enorm. Van start, van bezichtiging van het appartement tot en met het afsluiten van het contract binnen een week. Ze zijn zo vriendelijk en beleefd en hebben de zorgen en problemen opgelost die ik naar voren bracht tot de eerste week dat ik naar het appartement verhuisde. Ze reageren snel en beantwoorden al mijn vragen en zijn zeer transparant in transacties.Ik kan niet denken dat het zo gemakkelijk zou zijn geweest als het niet zonder deze twee geweldige mensen was die mij hebben geholpen zo snel een appartement te huren voor een expat zoals ikIk bedank zowel Naomi als Bianca enorm voor alle hulp en steun en raad iedereen ten zeerste aan om Interhouse te overwegen voor verhuur.
Kate MakulovaKate Makulova
14:14 29 Mar 24
2,5 jaar bij Interhouse Eindhoven gehuurd, en het beviel prima. Bianca en Naomi reageerden altijd snel en beantwoordden efficiënt alle vragen en problemen. Hun professionaliteit en toewijding om een ​​soepele huurervaring te garanderen, waren overal duidelijk zichtbaar. Van begin tot eind heeft Interhouse Eindhoven het proces eenvoudig gemaakt. Ik kan ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare vastgoedbeheerdiensten. Bedankt, Bianca en Naomi, voor jullie steun en hulp tijdens mijn huurperiode!
Simon VroemenSimon Vroemen
11:57 29 Mar 24
Wij zijn 100% tevreden met Interhouse makelaars en Bianca. Wij hadden voor het eerst een appartement te huur en zij heeft ons met haar collega Naomi volledig ontzorgd voor wat betreft alles wat er komt kijken bij het verhuren van een woning en het vinden van een geschikte en betrouwbare huurder.Interhouse heeft binnen 1 week een geschikte huurder voor ons gevonden waarbij we ook nog eens de keus hadden tussen verschillende aspirant huurders. Ze heeft alles professioneel en snel opgepakt en afgerond, zowel de hoofdzaken als een hoop randzaken.Bedankt Bianca en Naomi! We zouden zo weer van jullie diensten gebruikmaken.
astrea putmanastrea putman
10:44 23 Mar 24
Super goed advies en uitlegMooie pandenMooi schoonVriendelijk
Hilde SchumacherHilde Schumacher
15:24 09 Mar 24
Ik heb voor de eerste keer met Interhouse samengewerkt. Het was even wennen, omdat ik meer keuzes aangereikt kreeg als dat ik gewend was van een ander bedrijf. Achteraf ben ik er wel blij mee en ben erg tevreden over het afgesloten huurcontract en de gekozen huurder.
Nurettin BÖLÜCÜNurettin BÖLÜCÜ
11:48 27 Feb 24
Via één van de huizenverhuurwebsites ben ik bij interhouse terechtgekomen. Ze waren erg behulpzaam tijdens het proces en reageerden snel op e-mails of telefoontjes, wat volgens mij erg belangrijk is voor dit stressvolle proces.
Daria HenningDaria Henning
17:34 09 Oct 23
Al snel merkte ik dat zoeken op afstand (vanuit Groningen) naar geschikte woonruimte in Eindhoven een hele uitdaging was in de huidige woningmarkt. Daarom naam ik contact op met Interhouse Eindhoven. En hier ben ik enorm blij om! Het gehele traject met Bianca en Naomi, vanaf de eerste kennismaking tot de sleuteloverdracht van mijn nieuwe woning was uitermate prettig samenwerken. Beiden zorgden voor een transparante, flexibele en snelle communicatie waarin ik meteen duidelijkheid had over het hele traject en ik meteen vertrouwen in had. Bianca naam alle tijd bij het eerste gesprek voor het inventariseren van mijn woonwensen en gaf realistische informatie over de huidige woningmarkt, met daarbij handige tips ook. Digitaal bezichtigen was voor mij nieuw, en dat vond ik aanvankelijk toch wat spannend. Naomi was hierbij de spin in het web en heeft dit echt fantastisch gedaan! Waardoor de afstand haast niet meer merkbaar was en ik bij het live zien van de woning ook meteen overtuigd was. De zoektocht duurde uiteindelijk slechts 1 tot 2 weken en was meer dan succesvol. Ik heb een prachtige woning kunnen vinden die aan al mijn woonwensen voldeed en waar ik meteen een thuis gevoel bij had.Kortom, ik ben Bianca en Naomi van Interhouse Eindhoven zeer dankbaar voor hun professionele en daarbij persoonlijke aandacht en maatwerk. Ik kan beide dames ten zeerste aanbevelen voor expats uit het buitenland, maar zeker ook als je vanuit een andere stad beroepsmatig naar Eindhoven verhuisd.
Jerome HabetsJerome Habets
15:26 06 Oct 23
Hele fijne samenwerking altijd met Interhouse die ik iedereen zou aanbevelen. Alle zorgen als verhuurder worden perfect uit handen genomen. Alles wordt helder besproken bij intake en vanaf dat moment nooit naar iets om hoeven kijken. Contact altijd makkelijk, snel en persoonlijk. Niet langer verder zoeken!
Eugenie PollaertEugenie Pollaert
20:12 05 Oct 23
Ik ben ontzettend tevreden over Interhouse. Professionele aanpak, ik kreeg goede adviezen en hulp om alles gereed te krijgen voor de verhuur. De advertentie en foto’s zagen geweldig uit. Bianca had supersnel een huurder gevonden, en alles rondom contract en check-in is ontzettend goed geregeld samen met het beheer wat mij rust geeft. Bedankt Bianca en Naomi voor de fijne bemiddeling en ik kan hen aan iedereen aanbevelen!
js_loader

Een aantal redenen om te kiezen voor deze verhuurmakelaar in Son

 • Franchisevestigingen door heel Nederland en meer dan 25 jaar ervaring
  Een enorm trackrecord en altijd een vestiging in de buurt met maximale kennis van de lokale huurwoningmarkt. Dit is cruciaal om een optimale huurprijs en gunstige voorwaarden te realiseren.
 • Alle modellen maatwerk huurovereenkomsten zijn continu actueel
  Vergeet de standaard huurcontracten. Een Interhouse verhuurmakelaar werkt met de meest actuele en complete versies van het juiste contractmodel. Deze worden opgesteld en periodiek gereviseerd door partner en huurrecht advocatenkantoor Hielkema & co. Alle medewerkers weten exact wanneer welk model correct toe te passen.
 • Ongekend bereik door (internationaal) netwerk offline, online en op social media
  Interhouse verhuurmakelaars is hofleverancier van Funda, Pararius, multinationals en expat communities. Zij garanderen maximale publiciteit van uw woning en bereiken zo de juiste doelgroep en uw hoge kwaliteit huurder. Interhouse verhuurmakelaars heeft een groot internationaal bereik en is gespecialiseerd in het verhuren van woningen aan expats.
 • Volledig gespecialiseerd in woningverhuur
  Een nichemarkt. Met specialistische vakkennis, jarenlange ervaring en lokale marktkennis wordt het verschil gemaakt; er bestaat geen betere partij om uw woning in Son te verhuren. Bekijk ook onze kennisblogs.
 • Internationaal georiënteerd
  Alle medewerkers communiceren correct in de Engelse taal. Multinationals en expats voelen zich thuis bij Interhouse verhuurmakelaars.
 • Iedere medewerker wordt periodiek bijgeschoold
  Partner en het enige echte huurrecht advocatenkantoor van Nederland, Hielkema & co te Amsterdam, zorgt hiervoor. Alle medewerkers beschikken hierdoor over specialistische up-to-date juridische kennis.
 • Uitgebreide workflow voor grondige screening van de kandidaat huurders
  Naast controle van authenticiteit ID-bewijs en financiële draagkracht wordt ook huurverleden, werkgever, de persoon zelf en nog veel meer gecontroleerd.
 • Een prettige verhuurmakelaar om mee samen te werken
  Klantvriendelijk, transparant, integer en altijd focus op kwaliteit.
 • Kandidaat huurders huren graag bij Interhouse verhuurmakelaars
  Afspraken worden nagekomen, verwachtingen zijn helder en de werkzaamheden zijn altijd volgens geldende wet- en regelgeving.
 • Persoonsgegevens zijn in goede handen
  Interhouse verhuurmakelaars is volledig AVG compliant. Dat wekt vertrouwen.
 • Interhouse vastgoedmanagement als separate formule
  Na verhuren komt beheren. Middels aantrekkelijke pakketten is adequaat en accuraat beheer van uw vastgoed ook gedurende de huurovereenkomst gegarandeerd.
 • Meer opbrengsten dan kosten door bewezen meerwaarde
  Minimale leegstand, optimale huuropbrengst en een topkwaliteit huurder met de juiste huurovereenkomst en eventueel ‘hands on’ beheer. Bij iedere transactie is dat het minimale streven van deze makelaar in Son.

Een greep uit onze zakelijke huurders

Verhuren via Interhouse betekent dat uw woning onder de aandacht komt van multinationals. Zij huren geregeld woningen voor hun (internationale) medewerkers bij de verschillende vestigingen.

Logo ARPN
Logo ABN-Amro
Logo ING
Logo Tomtom
Logo Philips
Logo Ikea
Logo FedEx
Logo Nike
Logo Esa
Logo Asics
Logo Kpn
Logo Unilever
Logo KLM
Logo AkzoNobel
Logo Shell
Logo Bluewater
Logo FrieslandCampina
Logo Douwe Egberts
Logo Netflix
Logo Arla
Logo Baker Hughes
Logo Amgen