Verhuurmakelaar Terheijden

Huis verhuren in Terheijden

Terheijden is een bijzondere en gewilde plaats om een woning te verhuren of te huren. Interhouse verhuurmakelaars is hierin gespecialiseerd en beschikt over het netwerk en lokale marktkennis om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is verstandig om de verhuur van uw woning uit te besteden aan een verhuurmakelaar: een ervaren specialist. Een woning goed verhuren aan de juiste huurder is echt een vak.

De regio Terheijden wordt bediend door de vestiging Interhouse verhuurmakelaars Breda. De medewerkers van deze vestiging kennen dit gebied en lokale huurwoningmarkt(en) tot in detail. Daarnaast heeft deze verhuurmakelaar in Terheijden een groot netwerk en is expat specialist. Hierdoor kunnen zij u optimaal van dienst zijn.

Contact

Medewerkers

Bij iedere vestiging staat een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers voor u klaar. De vestiging wordt geleid door een gedreven franchise-ondernemer. Zo is een prettige samenwerking gegarandeerd.

Isa Bink

Commercieel binnendienst medewerker

Interhouse Maartje van Peer

Maartje van Peer

Verhuurmakelaar

Maartje Zonneveld

Vastgoedinspecteur

Judith de Regt

Eigenaar/Vastgoedspecialist

Specialisme

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd van alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

WONING VERHUREN OF HUREN

Dagelijks verhuurt Interhouse verhuurmakelaars woningen aan geschikte huurders onder de beste voorwaarden. Alle kennis en middelen worden ingezet om verhuurders optimaal van dienst te zijn. Een woning huren? Huurders kunnen rekenen op een positieve huurervaring. Meer informatie over woning verhuren of woning huren.

Na verhuren komt beheren. Kijk voor meer informatie op Interhouse vastgoedmanagement.

Geïnteresseerd of vragen?

Hoe klanten Interhouse verhuurmakelaars in Terheijden en omgeving ervaren

Interhouse verhuurmakelaars Breda
4.9
Gebaseerd op 154 beoordelingen
powered by Google
Sebastian GutfreundSebastian Gutfreund
10:17 01 Jul 24
Mijn partner en ik hebben een zeer positieve ervaring gehad met Interhouse in Breda. Onze huuraanvraag werd onmiddellijk beantwoord en werd gedurende het hele proces bijgewerkt en geïnformeerd. Een zeer professioneel team dat je stap voor stap communiceerde en begeleidde.Een speciale schreeuw naar Maartje, die er altijd was om onze vragen te beantwoorden en ervoor zorgde dat we alles begrepen wat van ons werd verlangd.Wij zouden het ten zeerste aanbevelen!
Kipp JohnsonKipp Johnson
10:28 26 Jun 24
Geweldige ervaring om met Interhouse te werken vanuit huurdersperspectief.
Javier MedinaJavier Medina
12:32 31 May 24
Ik heb onlangs via dit makelaarskantoor een appartement gehuurd en heb een uitstekende ervaring gehad dankzij Maartje, de makelaar die het pand beheert. Haar uitzonderlijke service, aandacht voor detail en snelle communicatie zorgden ervoor dat het hele proces soepel en stressvrij verliep.Ik kan dit bureau ten zeerste aanbevelen vanwege hun professionaliteit en toewijding aan klanttevredenheid.
Chris MolChris Mol
08:56 22 Apr 24
Zeer prettige bemiddeling. Accuraat en vlot. Uitgebreide overdracht aan de huurders waarbij alle interieur en inventaris gefotografeerd wordt. Aanrader
Chris ValleeChris Vallee
10:35 21 Apr 24
Ik ben onlangs vanuit de Verenigde Staten naar Breda verhuisd en werd getroffen door een cultuurschok en de taalbarrière. Maartje Van Peer was geweldig en heeft mij boven verwachting geholpen met mijn verhuizing. Ze vond de perfecte plek voor mij om te wonen en hielp me bij elke stap. Ze is in engel.Ik beveel Maartje en het hele bedrijf van harte aan. Ze is echt geweldig. Bedankt!!!
Juan Fernando GrandeJuan Fernando Grande
06:37 19 Apr 24
Vanaf het eerste contact, tot de bezichtiging van het appartement en de ondertekening van het contract is alles vlot verlopen. Maartje was erg snel in het proces en stond altijd klaar om ons te helpen en onze vragen te beantwoorden. Goede ervaring met Interhuis. Ik zou het aanraden.
Koen van NijnattenKoen van Nijnatten
11:32 17 Apr 24
Geweldig geholpen door Judith en Maartje! Netjes alle afspraken nagekomen en altijd vriendelijk!
Kelly-Jade HennKelly-Jade Henn
12:44 04 Apr 24
Maartje deed haar uiterste best om ons te helpen met het huren van een woning in Oosterhout. De bezichtiging was snel geregeld en alle reacties kwamen tijdig binnen. We kijken ernaar uit om later dit jaar te verhuizen. Bedankt voor de geweldige service Interhouse Breda!
Simone HagenSimone Hagen
20:00 29 Feb 24
Fijn en goed contact gehad met Maartje van Interhouse! Alles werd netjes geregeld en kunnen na onze vakantie heerlijk genieten van onze nieuwe woning!Dank je wel voor de goede service Maartje 😊
Sander de BontSander de Bont
13:08 07 Feb 24
Simpelweg een hele fijne en duidelijke manier van communiceren. Vakbekwaam, doelgericht en met een luisterend oor.We zijn heel blij met de dienstverlening - dikke pluim!
Rob Van LaereRob Van Laere
11:19 10 Jan 24
Interhouse beheert de woning die ik huur. D service die zij bieden is van goed kwaliteit, het contact is altijd fijn en razendsnel
Brigitte Van poppelBrigitte Van poppel
18:56 14 Nov 23
Goed geholpen door Judith en Maartje ( Interhouse Breda ).Erg vriendelijk en behulpzaam, korte lijntjes en reageren direct op vragen en of opmerkingen. Dat is gewoon fijn communiceren!
Kees CnossenKees Cnossen
20:34 01 Nov 23
Zeer prettige samenwerking ervaren. Snel en gedegen gehandeld!! Prima kandidaat gevonden en geadviseerd. Advies: schakel in voorkomende gevallen te allen tijde Interhouse Breda in👍🏼Kees
js_loader

Een aantal redenen om te kiezen voor deze verhuurmakelaar in Terheijden

 • Franchisevestigingen door heel Nederland en meer dan 25 jaar ervaring
  Een enorm trackrecord en altijd een vestiging in de buurt met maximale kennis van de lokale huurwoningmarkt. Dit is cruciaal om een optimale huurprijs en gunstige voorwaarden te realiseren.
 • Alle modellen maatwerk huurovereenkomsten zijn continu actueel
  Vergeet de standaard huurcontracten. Een Interhouse verhuurmakelaar werkt met de meest actuele en complete versies van het juiste contractmodel. Deze worden opgesteld en periodiek gereviseerd door partner en huurrecht advocatenkantoor Hielkema & co. Alle medewerkers weten exact wanneer welk model correct toe te passen.
 • Ongekend bereik door (internationaal) netwerk offline, online en op social media
  Interhouse verhuurmakelaars is hofleverancier van Funda, Pararius, multinationals en expat communities. Zij garanderen maximale publiciteit van uw woning en bereiken zo de juiste doelgroep en uw hoge kwaliteit huurder. Interhouse verhuurmakelaars heeft een groot internationaal bereik en is gespecialiseerd in het verhuren van woningen aan expats.
 • Volledig gespecialiseerd in het verhuren van woningen in Terheijden
  Een nichemarkt. Met specialistische vakkennis, talloze ervaring en lokale marktkennis wordt het verschil gemaakt; er bestaat geen betere partij. Bekijk ook onze kennisblogs.
 • Internationaal georiënteerd
  Alle medewerkers communiceren correct in de Engelse taal. Veel huizen in Terheijden worden verhuurd aan expats en zij voelen zich thuis bij Interhouse verhuurmakelaars.
 • Iedere medewerker wordt periodiek bijgeschoold
  Partner en het enige echte huurrecht advocatenkantoor van Nederland, Hielkema & co te Amsterdam, zorgt hiervoor. Alle medewerkers beschikken hierdoor over specialistische up-to-date juridische kennis.
 • Uitgebreide workflow voor grondige screening van de kandidaat huurders
  Naast controle van authenticiteit ID-bewijs en financiële draagkracht wordt ook huurverleden, werkgever, de persoon zelf en nog veel meer gecontroleerd.
 • Een prettige verhuurmakelaar om mee samen te werken
  Klantvriendelijk, transparant, integer en altijd focus op kwaliteit.
 • Kandidaat huurders huren graag bij Interhouse verhuurmakelaars
  Afspraken worden nagekomen, verwachtingen zijn helder en de werkzaamheden zijn altijd volgens geldende wet- en regelgeving.
 • Persoonsgegevens zijn in goede handen
  Interhouse verhuurmakelaars is volledig AVG compliant. Dat wekt vertrouwen.
 • Interhouse vastgoedmanagement als separate formule
  Na verhuren komt beheren. Middels aantrekkelijke pakketten is adequaat en accuraat beheer van uw vastgoed ook gedurende de huurovereenkomst gegarandeerd.
 • Meer opbrengsten dan kosten door bewezen meerwaarde
  Minimale leegstand, optimale huuropbrengst en een topkwaliteit huurder met de juiste huurovereenkomst en eventueel ‘hands on’ beheer. Bij iedere transactie is dat het minimale streven.

Een greep uit onze zakelijke huurders

Verhuren via Interhouse betekent dat uw woning onder de aandacht komt van multinationals. Zij huren geregeld woningen voor hun (internationale) medewerkers bij de verschillende vestigingen.

Logo ARPN
Logo ABN-Amro
Logo ING
Logo Tomtom
Logo Philips
Logo Ikea
Logo FedEx
Logo Nike
Logo Esa
Logo Asics
Logo Kpn
Logo Unilever
Logo KLM
Logo AkzoNobel
Logo Shell
Logo Bluewater
Logo FrieslandCampina
Logo Douwe Egberts
Logo Netflix
Logo Arla
Logo Baker Hughes
Logo Amgen