Verhuurmakelaar Veenendaal

Woning verhuren in Veenendaal

Veenendaal is een bijzondere en gewilde plaats om een woning te verhuren of te huren. Interhouse verhuurmakelaars is hierin gespecialiseerd en beschikt over het netwerk en lokale marktkennis om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is verstandig om de verhuur van uw woning uit te besteden aan een verhuurmakelaar: een ervaren specialist. Een woning goed verhuren is echt een vak.

De regio Veenendaal wordt bediend door de vestiging Interhouse verhuurmakelaars Amersfoort. De medewerkers van deze vestiging kennen dit gebied en lokale huurwoningmarkt(en) tot in detail. Daarnaast heeft deze verhuurmakelaar in Veenendaal een groot netwerk en is expat specialist. Hierdoor kunnen zij u optimaal van dienst zijn.

Contact

Medewerkers

Bij iedere vestiging staat een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers voor u klaar. De vestiging wordt geleid door een gedreven franchise-ondernemer. Zo is een prettige samenwerking gegarandeerd.

Kelly Steenbeek

Commercieel binnendienst medewerker/Verhuurmakelaar

Mareille Piena

Eigenaar/Vastgoedspecialist

Specialisme

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd van alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

WONING VERHUREN OF HUREN

Dagelijks verhuurt Interhouse verhuurmakelaars woningen aan geschikte huurders onder de beste voorwaarden. Alle kennis en middelen worden ingezet om verhuurders optimaal van dienst te zijn. Een woning huren? Huurders kunnen rekenen op een positieve huurervaring. Meer informatie over woning verhuren of woning huren.

Na verhuren komt beheren. Kijk voor meer informatie op Interhouse vastgoedmanagement.

Geïnteresseerd of vragen?

Hoe klanten Interhouse verhuurmakelaars in de regio Veenendaal ervaren

Ayyappan AAyyappan A
12:16 01 Nov 23
Interhouse Amersfoort is een van de transparante firma's die je tegenkomt als het gaat om huizenjacht. Ik heb het geluk dat ik ze heb gevonden en ze reageerden snel. Belangrijker nog was dat ze tijdens het hele proces flexibel waren, of het nu ging om de kijktijd of het verstrekken van tijd voor documentatie. Speciale dank aan Mareille en Kelly voor hun steun tijdens het vinden van het juiste huis voor ons. Ze lieten het er eerlijk en eenvoudig uitzien in een verder moeilijke markt. Ik zal Interhouse graag aanbevelen bij mijn vrienden
Wout KoelewijnWout Koelewijn
14:19 06 Oct 23
Mireille weet overduidelijk waar ze het over heeft. De verhuur van je woning kun je met een gerust hart aan haar overlaten. Aanrader!
W VOW VO
16:13 19 Sep 23
Adequaat, razendsnel, stipt en vriendelijk. Mareille en Kelly hebben mij de afgelopen 4 jaar uitstekend geholpen. Van advies rondom de beste verhuurconstructie met inachtneming van de geldende wet-& regelgeving tot en met het pragmatisch oplossen van punten rondom het beheer. Altijd in goed overleg met een heldere communicatie. Van harte aangeraden! Bedankt!
Laura de JongLaura de Jong
15:32 21 Aug 23
Mareille heeft mij super goed geadviseerd en ondersteund bij het verhuren van mijn appartement. Vanaf het eerste moment een hele fijne samenwerking en ook na 2,5 jaar staat ze persoonlijk voor je klaar voor elke vraag. Ze is snel, professioneel en kundig in haar communicatie. Ik zou Interhouse en het werken met Mareille aan iedereen aanbevelen!
T-House EnterprisesT-House Enterprises
08:42 06 Apr 23
Ik had al goede dingen gehoord over Interhouse, maar met Interhouse Amersfoort ook een erg goede ervaring gehad. De service is professioneel, snel en persoonlijk. Zeker in het vinden van een huis is dat laatste erg fijn!
js_loader

Een aantal redenen om te kiezen voor deze verhuurmakelaar in Veenendaal

 • Franchisevestigingen door heel Nederland en meer dan 25 jaar ervaring
  Een enorm trackrecord en altijd een vestiging in de buurt met maximale kennis van de lokale huurwoningmarkt. Dit is cruciaal om een optimale huurprijs en gunstige voorwaarden te realiseren.
 • Alle modellen maatwerk huurovereenkomsten zijn continu actueel
  Vergeet de standaard huurcontracten. Een Interhouse verhuurmakelaar werkt met de meest actuele en complete versies van het juiste contractmodel. Deze worden opgesteld en periodiek gereviseerd door partner en huurrecht advocatenkantoor Hielkema & co. Alle medewerkers weten exact wanneer welk model correct toe te passen.
 • Ongekend bereik door (internationaal) netwerk offline, online en op social media
  Interhouse verhuurmakelaars is hofleverancier van Funda, Pararius, multinationals en expat communities. Zij garanderen maximale publiciteit van uw woning en bereiken zo de juiste doelgroep en uw hoge kwaliteit huurder. Interhouse verhuurmakelaars heeft een groot internationaal bereik en is gespecialiseerd in het verhuren van woningen aan expats.
 • Volledig gespecialiseerd in woningverhuur
  Een nichemarkt. Met specialistische vakkennis, talloze ervaring en lokale marktkennis wordt het verschil gemaakt; er bestaat geen betere partij. Bekijk ook onze kennisblogs.
 • Internationaal georiënteerd
  Alle medewerkers communiceren correct in de Engelse taal. Multinationals en expats voelen zich thuis bij Interhouse verhuurmakelaars.
 • Iedere medewerker wordt periodiek bijgeschoold
  Partner en het enige echte huurrecht advocatenkantoor van Nederland, Hielkema & co te Amsterdam, zorgt hiervoor. We zorgen ervoor dat wij onze medewerkers laten beschikken over specialistische up-to-date juridische kennis.
 • Uitgebreide workflow voor grondige screening van de kandidaat huurders
  Naast controle van authenticiteit ID-bewijs en financiële draagkracht wordt ook huurverleden, werkgever, de persoon zelf en nog veel meer gecontroleerd.
 • Een prettige verhuurmakelaar om mee samen te werken
  Klantvriendelijk, transparant, integer en altijd focus op kwaliteit.
 • Kandidaat huurders huren graag bij Interhouse verhuurmakelaars
  Afspraken worden nagekomen, verwachtingen zijn helder en de werkzaamheden zijn altijd volgens geldende wet- en regelgeving.
 • Persoonsgegevens zijn in goede handen
  Interhouse verhuurmakelaars is volledig AVG compliant. Dat wekt vertrouwen.
 • Interhouse vastgoedmanagement als separate formule
  Na verhuren komt beheren. Middels aantrekkelijke pakketten is adequaat en accuraat beheer van uw vastgoed ook gedurende de huurovereenkomst gegarandeerd.
 • Meer opbrengsten dan kosten door bewezen meerwaarde
  Minimale leegstand, optimale huuropbrengst en een topkwaliteit huurder met de juiste huurovereenkomst en eventueel ‘hands on’ beheer. Bij iedere transactie is dat het minimale streven.

Een greep uit onze zakelijke huurders

Verhuren via Interhouse betekent dat uw woning onder de aandacht komt van multinationals. Zij huren geregeld woningen voor hun (internationale) medewerkers bij de verschillende vestigingen.

Logo ARPN
Logo ABN-Amro
Logo ING
Logo Tomtom
Logo Philips
Logo Ikea
Logo FedEx
Logo Nike
Logo Esa
Logo Asics
Logo Kpn
Logo Unilever
Logo KLM
Logo AkzoNobel
Logo Shell
Logo Bluewater
Logo FrieslandCampina
Logo Douwe Egberts
Logo Netflix
Logo Arla
Logo Baker Hughes
Logo Amgen