Verhuurmakelaar Velserbroek

Huis verhuren in Velserbroek

Velserbroek is een bijzondere en gewilde plaats om een woning te verhuren of te huren. Interhouse verhuurmakelaars is hierin gespecialiseerd en beschikt over het netwerk en lokale marktkennis om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is verstandig om de verhuur van uw woning uit te besteden aan een verhuurmakelaar: een ervaren specialist. Een woning goed verhuren is echt een vak.

De regio Velserbroek wordt bediend door de vestiging Interhouse verhuurmakelaars Haarlem. De medewerkers van deze vestiging kennen dit gebied en lokale huurwoningmarkt(en) tot in detail. Daarnaast heeft deze verhuurmakelaar in Velserbroek een groot netwerk en is expat specialist. Hierdoor kunnen zij u optimaal van dienst zijn.

Contact

Medewerkers

Bij iedere vestiging staat een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers voor u klaar. De vestiging wordt geleid door een gedreven franchise-ondernemer. Zo is een prettige samenwerking gegarandeerd.

Amber Schubert

Commercieel binnendienst medewerker

Madelon van der Schaaff Haarlem

Madelon van der Schaaff

Commercieel binnendienst medewerker

Sabina Träger

Verhuurspecialist

Wendy Ros

Commercieel binnendienst medewerker

Bas Ros

Eigenaar/Vastgoedspecialist

Specialisme

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd van alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

WONING VERHUREN OF HUREN

Dagelijks verhuurt Interhouse verhuurmakelaars woningen aan geschikte huurders onder de beste voorwaarden. Alle kennis en middelen worden ingezet om verhuurders optimaal van dienst te zijn. Een woning huren? Huurders kunnen rekenen op een positieve huurervaring. Meer informatie over woning verhuren of woning huren.

Na verhuren komt beheren. Kijk voor meer informatie op Interhouse vastgoedmanagement.

Geïnteresseerd of vragen?

Hoe klanten Interhouse verhuurmakelaars in de regio Velserbroek ervaren

PaperFlower TravelPaperFlower Travel
21:56 03 May 24
Omdat wij naar het buitenland verhuisden, hadden wij de huur van onze woning uitbesteed aan Interhouse Haarlem. De eerste maanden was de communicatie allemaal goed, maar zodra het eerste probleem opdook (de door hen geselecteerde huurder betaalde de huur niet), ondernamen ze gewoon geen actie. Ze hebben hierover niet eens met mij gecommuniceerd. Bij de volgende huurder herhaalde het verhaal zich. Ze ondernamen geen actie, geen eigenaarschap, niets. En het ergste als het allemaal de niet-communicatie was. Ze hebben gewoon hun hoge servicekosten afgetrokken, zonder te proberen het probleem op te lossen.Het enige positieve dat ik kan bedenken is de klusjesman Barend. Hij was altijd supergoed, snel en praktisch als er iets gerepareerd moest worden in huis.Kortom: zoek een andere partij van u die de verhuur van uw woning wil uitbesteden.
Harold DerksenHarold Derksen
14:00 18 Mar 24
rok vodopivecrok vodopivec
09:29 08 Feb 24
Heerlijke mensen.Aankomend, professioneel en responsief en tegelijkertijd vriendelijk en gastvrij. Ze bleven mijn verwachtingen bij elke beurt overtreffen.
konstantin popovkonstantin popov
11:02 16 Jan 24
Heel erg bedankt voor je hulp! Je team bestaat uit toegewijde mensen die altijd klaar staan ​​om te helpen met allerlei vragen en verzoeken. Ik geloof dat uw service de beste is die ik ben tegengekomen tijdens mijn zoekproces. Als iemand mij vraagt ​​of u hem kunt toevertrouwen met uw taak om een ​​appartement te vinden, zou mijn antwoord volmondig JA zijn - u moet hem zeker om hulp vragen! Ik wens het team van Interhouse het allerbeste en nog veel meer klanten. Er zullen zeker veel nieuwe lachende en gelukkige mensen in de buurt zijn!
Martyn BiesMartyn Bies
15:42 21 Dec 23
dit is een zeer professionele partij om als verhuurder zaken mee te doen. Nieuwe huurders zoeken voor je verhuur onroerend goed of het geheel uit handen geven waarbij zij het management voeren? Interhouse is een heel prettig bedrijf waar ik al jaren jaren een fijne samenwerking mee heb.
Marcelo Sousa MenegolMarcelo Sousa Menegol
12:06 28 Sep 23
Tamara OppedijkTamara Oppedijk
20:34 19 Jun 23
Super geholpen door Amber van Interhouse Haarlem. Wij zochten een huis vanuit het buitenland en waren niet in de gelegenheid om zelf te bezichtigen. Daarom was het extra fijn om goed contact te hebben met de makelaar. Wij zijn ontzettend blij met de service en het huis waar we over 2 weken intrekken.
Gidoni AlendyGidoni Alendy
06:50 06 Aug 22
Het was heel prettig om met Interhouse in zee te gaan voor het vinden van een huur huis.Heel professionele team, die altijd ready staan om te adviseren. Ik hield vooral van de quick follow-up, het willen doen van online viewing, the snelle terugkoppeling en overal goeie service. Dit alles heeft simpel weg geleidt dat wij zo goed mogelijk geïntroduceerd konden worden.Hiermee voelde ik mijn comfortabel in de keuze, they took in account our best interest, en uiteindelijk zijn we heel tevreden.Wat ik zeker ook wil toevoegen, de flexibiliteit en continue communicatie stellen we zeer op prijs.I would surely recommend Interhouse!
Kim van BezuKim van Bezu
13:50 19 Apr 21
Ik heb de mensen bij Interhouse als professioneel en heel vriendelijk ervaren. Zij hebben me bij het verhuren van mijn huis - voor mij nieuw en spannend - vanaf de intake tot en met de uiteindelijke overdracht heel goed geholpen. En ik zie de verhuurperiode met vertrouwen tegemoet, niet alleen omdat ik onder indruk was van de gedetailleerde overeenkomst die gesloten is, ook omdat zij mij het beheer uit handen nemen.
js_loader

Een aantal redenen om te kiezen voor deze verhuurmakelaar in Velserbroek

 • Franchisevestigingen door heel Nederland en meer dan 25 jaar ervaring
  Een enorm trackrecord en altijd een vestiging in de buurt met maximale kennis van de lokale huurwoningmarkt. Dit is cruciaal om een optimale huurprijs en gunstige voorwaarden te realiseren.
 • Alle modellen maatwerk huurovereenkomsten zijn continu actueel
  Vergeet de standaard huurcontracten. Een Interhouse verhuurmakelaar werkt met de meest actuele en complete versies van het juiste contractmodel. Deze worden opgesteld en periodiek gereviseerd door partner en huurrecht advocatenkantoor Hielkema & co. Alle medewerkers weten exact wanneer welk model correct toe te passen.
 • Ongekend bereik door (internationaal) netwerk offline, online en op social media
  Interhouse verhuurmakelaars is hofleverancier van Funda, Pararius, multinationals en expat communities. Zij garanderen maximale publiciteit van uw woning en bereiken zo de juiste doelgroep en uw hoge kwaliteit huurder. Interhouse verhuurmakelaars heeft een groot internationaal bereik en is gespecialiseerd in het verhuren van woningen aan expats.
 • Volledig gespecialiseerd in woningverhuur
  Een nichemarkt. Met specialistische vakkennis, talloze ervaring en lokale marktkennis wordt het verschil gemaakt; er bestaat geen betere partij om uw woning te verhuren in Velserbroek. Bekijk ook onze kennisblogs.
 • Internationaal georiënteerd
  Alle medewerkers communiceren correct in de Engelse taal. Multinationals en expats voelen zich thuis bij Interhouse verhuurmakelaars en staan bekend als betrouwbare huurders.
 • Iedere medewerker wordt periodiek bijgeschoold
  Partner en het enige echte huurrecht advocatenkantoor van Nederland, Hielkema & co te Amsterdam, zorgt hiervoor. Alle medewerkers beschikken hierdoor over specialistische up-to-date juridische kennis.
 • Uitgebreide workflow voor grondige screening van de kandidaat huurders
  Naast controle van authenticiteit ID-bewijs en financiële draagkracht wordt ook huurverleden, werkgever, de persoon zelf en nog veel meer gecontroleerd.
 • Een prettige verhuurmakelaar om mee samen te werken voor huurder en verhuurder
  Klantvriendelijk, transparant, integer en altijd focus op kwaliteit.
 • Kandidaat huurders huren graag bij Interhouse verhuurmakelaars
  Afspraken worden nagekomen, verwachtingen zijn helder en de werkzaamheden zijn altijd volgens geldende wet- en regelgeving.
 • Persoonsgegevens zijn in goede handen
  Interhouse verhuurmakelaars is volledig AVG compliant. Dat wekt vertrouwen.
 • Interhouse vastgoedmanagement als separate formule
  Na verhuren komt beheren. Middels aantrekkelijke pakketten is adequaat en accuraat beheer van uw vastgoed ook gedurende de huurovereenkomst gegarandeerd.
 • Meer opbrengsten dan kosten door bewezen meerwaarde
  Minimale leegstand, optimale huuropbrengst en een topkwaliteit huurder met de juiste huurovereenkomst en eventueel ‘hands on’ beheer. Bij iedere transactie van deze makelaar in Velserbroek is dat het minimale streven.

Een greep uit onze zakelijke huurders

Verhuren via Interhouse betekent dat uw woning onder de aandacht komt van multinationals. Zij huren geregeld woningen voor hun (internationale) medewerkers bij de verschillende vestigingen.

Logo ARPN
Logo ABN-Amro
Logo ING
Logo Tomtom
Logo Philips
Logo Ikea
Logo FedEx
Logo Nike
Logo Esa
Logo Asics
Logo Kpn
Logo Unilever
Logo KLM
Logo AkzoNobel
Logo Shell
Logo Bluewater
Logo FrieslandCampina
Logo Douwe Egberts
Logo Netflix
Logo Arla
Logo Baker Hughes
Logo Amgen