Verhuurmakelaar Wassenaar

Huis verhuren in Wassenaar

Wassenaar is een bijzondere en gewilde plaats om een woning te verhuren of te huren. Interhouse verhuurmakelaars is hierin gespecialiseerd. Zij beschikken over een groot netwerk, lokale marktkennis en jarenlange ervaring. Zo kunnen zij u optimaal van dienst zijn. Het is verstandig om de verhuur van uw woning uit te besteden aan een verhuurmakelaar. Zij zijn ervaren specialisten en een woning goed verhuren is echt een vak.

De regio Wassenaar wordt bediend door de vestiging Interhouse verhuurmakelaars Den Haag. De medewerkers kennen dit gebied en lokale huurwoningmarkt tot in detail. Daarnaast heeft deze verhuurmakelaar in Wassenaar een groot netwerk en is expat specialist. Hierdoor kunnen zij u optimaal van dienst zijn.

Contact

Specialisme

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd van alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

WONING VERHUREN OF HUREN

Dagelijks verhuurt Interhouse verhuurmakelaars woningen aan geschikte huurders onder de beste voorwaarden. Alle kennis en middelen worden ingezet om verhuurders optimaal van dienst te zijn. Een woning huren? Huurders kunnen rekenen op een positieve huurervaring. Meer informatie over woning verhuren of woning huren.

Na verhuren komt beheren. Kijk voor meer informatie op Interhouse vastgoedmanagement.

Geïnteresseerd of vragen?

Een aantal redenen om te kiezen voor deze verhuurmakelaar in Wassenaar

 • Franchisevestigingen door heel Nederland en meer dan 20 jaar ervaring
  Er is altijd een vestiging in de buurt met maximale kennis van de lokale huurwoningmarkt. Dit is cruciaal om een optimale huurprijs en gunstige voorwaarden te realiseren.
 • Alle modellen maatwerk huurovereenkomsten zijn continu actueel
  Vergeet de standaard huurcontracten. Een Interhouse verhuurmakelaar werkt met de meest actuele versies van het juiste contractmodel. Deze worden opgesteld en periodiek gereviseerd door partner en huurrecht advocatenkantoor Hielkema & co. Alle medewerkers weten exact wanneer welk model correct toe te passen.
 • Ongekend bereik door (internationaal) netwerk offline, online en op social media
  Interhouse verhuurmakelaars is hofleverancier van Funda, Pararius, multinationals en expat communities. Zij garanderen maximale publiciteit van uw woning. Daarnaast bereiken zij de juiste doelgroep en uw hoge kwaliteit huurder. Interhouse verhuurmakelaars is gespecialiseerd in het verhuren van woningen aan expats.
 • Volledig gespecialiseerd in woningverhuur
  Een nichemarkt. Met specialistische vakkennis, talloze ervaring en lokale marktkennis wordt het verschil gemaakt. Er bestaat geen betere partij om uw woning te verhuren in Wassenaar. Bekijk ook onze kennisblogs.
 • Internationaal georiënteerd
  Alle medewerkers communiceren correct in de Engelse taal. Verhuren aan expats in Wassenaar? Zij voelen zich thuis bij Interhouse verhuurmakelaars en staan bekend als betrouwbare huurders.
 • Iedere medewerker wordt periodiek bijgeschoold
  Hielkema & co te Amsterdam, zorgt hiervoor. Zij zijn partner en het enige echte huurrecht advocatenkantoor van Nederland. Alle medewerkers beschikken hierdoor over specialistische up-to-date juridische kennis.
 • Uitgebreide workflow voor grondige screening van de kandidaat huurders
  Zaken als authenticiteit ID-bewijs en financiële draagkracht worden gecontroleerd. Daarnaast ook huurverleden, werkgever, de persoon zelf en nog veel meer.
 • Een prettige verhuurmakelaar om mee samen te werken voor huurder en verhuurder
  Klantvriendelijk, transparant, integer en altijd focus op kwaliteit.
 • Kandidaat huurders huren graag bij Interhouse verhuurmakelaars
  Afspraken worden nagekomen en de verwachtingen zijn helder.
 • Persoonsgegevens zijn in goede handen
  Interhouse verhuurmakelaars is volledig AVG compliant. Dat wekt vertrouwen.
 • Interhouse vastgoedmanagement als separate formule
  Na verhuren komt beheren, dit kan worden afgenomen bij Interhouse vastgoedmanagement. Adequaat en accuraat beheer van uw vastgoed is gedurende de huurovereenkomst gegarandeerd.
 • Meer opbrengsten dan kosten door bewezen meerwaarde
  Minimale leegstand, optimale huuropbrengst, een topkwaliteit huurder en eventueel ‘hands on’ beheer. Bij iedere transactie van deze makelaar in Wassenaar is dat het minimale streven.

Hoe klanten Interhouse verhuurmakelaars in de regio Wassenaar ervaren

Interhouse Den Haag verhuurt mijn appartementen en ik ben daar meer dan tevreden over.

Chantal Eikemans

Met Interhouse Den Haag heb ik uitstekende ervaringen. Zij kennen de markt op hun duimpje, weten hoe een flat het beste moet worden ingericht en zoeken een geschikte huurder. Ze zijn snel, efficiënt en behulpzaam. Een betere bemiddelaar kan men zich niet wensen.

H. Rottenberg

Betrouwbare makelaar betrokken bij het verhuren van twee van onze panden aan expats. Zij zorgen ook voor het dagelijkse beheer van de eigendommen. Ik zou ze aanbevelen.

Vertaald vanuit het Engels

PHJ Pennings

Een greep uit onze zakelijke huurders

Verhuren via Interhouse betekent dat uw woning onder de aandacht komt van multinationals. Zij huren geregeld woningen voor hun (internationale) medewerkers bij de verschillende vestigingen.

Logo ARPN
Logo ABN-Amro
Logo ING
Logo Tomtom
Logo Philips
Logo Ikea
Logo FedEx
Logo Nike
Logo Esa
Logo Asics
Logo Kpn
Logo Unilever
Logo KLM
Logo AkzoNobel
Logo Shell
Logo Bluewater
Logo FrieslandCampina
Logo Douwe Egberts
Logo Netflix
Logo Arla
Logo Baker Hughes
Logo Amgen