Verhuurmakelaar Wassenaar

Huis verhuren in Wassenaar

Wassenaar is een bijzondere en gewilde plaats om een woning te verhuren of te huren. Interhouse verhuurmakelaars is hierin gespecialiseerd. Zij beschikken over een groot netwerk, lokale marktkennis en jarenlange ervaring. Zo kunnen zij u optimaal van dienst zijn. Het is verstandig om de verhuur van uw woning uit te besteden aan een verhuurmakelaar. Zij zijn ervaren specialisten en een woning goed verhuren is echt een vak.

De regio Wassenaar wordt bediend door de vestiging Interhouse verhuurmakelaars Den Haag. De medewerkers kennen dit gebied en lokale huurwoningmarkt tot in detail. Daarnaast heeft deze verhuurmakelaar in Wassenaar een groot netwerk en is expat specialist. Hierdoor kunnen zij u optimaal van dienst zijn.

Contact

Medewerkers

Bij iedere vestiging staat een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers voor u klaar. De vestiging wordt geleid door een gedreven franchise-ondernemer. Zo is een prettige samenwerking gegarandeerd.

Marlies Raadersma

Commercieel binnendienst medewerker

Jens Godthelp

Eigenaar/Vastgoedspecialist

Daniëlle van Meegen

Eigenaar/Financieel manager

Specialisme

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd van alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

WONING VERHUREN OF HUREN

Dagelijks verhuurt Interhouse verhuurmakelaars woningen aan geschikte huurders onder de beste voorwaarden. Alle kennis en middelen worden ingezet om verhuurders optimaal van dienst te zijn. Een woning huren? Huurders kunnen rekenen op een positieve huurervaring. Meer informatie over woning verhuren of woning huren.

Na verhuren komt beheren. Kijk voor meer informatie op Interhouse vastgoedmanagement.

Geïnteresseerd of vragen?

Hoe klanten Interhouse verhuurmakelaars in de regio Wassenaar ervaren

Interhouse Den Haag
4.8
Gebaseerd op 25 beoordelingen
powered by Google
Finn CunninghamFinn Cunningham
15:35 03 Jul 24
Wij hebben onlangs ons appartement verhuurd via InterHouse. Het was een ingewikkelde zaak voor ons omdat we twee niet-Nederlandse expats waren die tijdelijk een woning verhuurden terwijl we in het buitenland waren, maar Jens en zijn team bij InterHouse konden het proces duidelijk uitleggen en met ons samenwerken bij al het administratieve werk dat nodig was . Ze reageren altijd snel en communiceren duidelijk. We kunnen InterHouse niet genoeg aanbevelen, we zijn erg blij 🙂
Diana GarbiaDiana Garbia
09:17 05 Jan 24
Zeer goede professionele makelaars en zeer betrokken. Ze nemen de tijd om naar de behoeften van de klant te luisteren en zijn erg aardig en efficiënt. We hebben een geweldige ervaring gehad met Marlies en Jens bij het vinden van een nieuw appartement om te huren in Den Haag. Zij kunnen de huurcontracten voor de klanten bekijken en hen adviseren over de appartementen, de huurdetails en de beste aanbiedingen vinden voor de huurders (in ons geval). Bedankt Marlies en Jens!! We zullen zeker overwegen om weer met jullie samen te werken de toekomst als de kans zich voordoet. Goed gedaan!!
MiqiMiqi
23:54 18 Dec 23
Interhouse is de beste verhuurmakelaar die ik ooit ben tegengekomen! Volle punten voor aanbeveling!Vanaf het moment dat ik slechts acht minuten na het indienen van mijn gedetailleerde aanvraag een e-mailbericht ontving, besefte ik dat dit een efficiënt, verantwoordelijk en menselijk bedrijf was! Ik was zo ontroerd toen ik het huis binnenkwam voor een rondleiding en besefte dat dit twintig minuten durende kijktijdslot aan mij individueel was toegewezen en dat elke vraag die tijdens het exclusieve communicatietijdstip werd gesteld, werd beantwoord. Gelukkig was het huis bovendien precies het huis van mijn dromen! De efficiëntie en het geduld van Interhouse bij het verzamelen van de benodigde documenten versterkten mijn overtuiging dat dit de perfecte match was voor mij en het huis.Marlies Raadersma en Jens Godthelp, jullie begeleiding en steun tijdens dit huizenjachttraject zijn ongelooflijk gewaardeerd. Ik zou niet aarzelen om Interhouse aan te bevelen aan mijn vrienden; Jouw inzet heeft een wereld van verschil gemaakt. 🙂
Ibex ExperienceIbex Experience
10:50 19 Aug 23
Heel erg bedankt voor de super fijne samenwerkingen tijdens de verhuur van ons appartement Jens!Er werden snel geschikte huurders gevonden en alles is helder en compleet afgehandeld, zowel voor de huurders als voor ons als verhuurder. Kortom: Zeer tevreden over Interhouse en een echte aanrader!Groet Raymond & Wendy
Pim RuhePim Ruhe
20:04 02 Aug 23
Na een lange huizenzoektocht onderweg veel contact gehad met verschillende makelaars. Interhouse was het meest prettig om zaken mee te doen en niet alleen omdat we hier uiteindelijk een huis hebben gekregen. Ontzettend goede hulp in het proces, vriendelijke en super snelle communicatie, overal echt even de tijd voor nemen met alles laten zien en uitleggen en betrokken met het proces. Daarnaast waren we blij dat al onze documenten zorgvuldig en veilig werden behandeld. Hartstikke fijne service. Bedankt.
Olga SmirnovaOlga Smirnova
11:53 05 May 23
Beste Jens,Wegens dit bericht wil ik jou bedanken voor goede samenwerking en professionele aanpak van 'verhuurproces'. In heel korte termijn hebben we goed resultaat bereikt!Met vriendelijke groeten,
R.R.
08:32 15 Aug 20
Geweldig!Onlangs heb ik via Interhouse een prachtig appartement mogen betrekken in Den Haag. Wat ik zeer waardeer is de professionaliteit, snelle communicatie en helderheid over de werkwijze. Bij het aangaan van de huurovereenkomst werd alles helder uitgelegd van a tot z. Heel vriendelijk personeel. Kleine gebreken werden vastgelegd en snel verholpen.Wat Interhouse erg goed doet is dat zij een digitale kluis (AVG!) aanbieden waarin je je persoonlijke gegevens kunt uploaden, in plaats van het te sturen naar een e-mail adres van de verhuurder en te hopen dat je gegevens daarna niet op straat liggen. Deze werkwijze van Interhouse gaf mij een betrouwbare en professionele indruk van hun diensten.Na veel te hebben gezocht naar een appartement in Den Haag en omgeving kan ik zeggen dat Interhouse een voorbeeld is en een standaard zou moeten zijn voor de vele (malafide) verhuurmakelaars die ons land kent en waarmee ik in aanraking ben geweest.
js_loader

Een aantal redenen om te kiezen voor deze verhuurmakelaar in Wassenaar

 • Franchisevestigingen door heel Nederland en meer dan 25 jaar ervaring
  Er is altijd een vestiging in de buurt met maximale kennis van de lokale huurwoningmarkt. Dit is cruciaal om een optimale huurprijs en gunstige voorwaarden te realiseren.
 • Alle modellen maatwerk huurovereenkomsten zijn continu actueel
  Vergeet de standaard huurcontracten. Een Interhouse verhuurmakelaar werkt met de meest actuele versies van het juiste contractmodel. Deze worden opgesteld en periodiek gereviseerd door partner en huurrecht advocatenkantoor Hielkema & co. Alle medewerkers weten exact wanneer welk model correct toe te passen.
 • Ongekend bereik door (internationaal) netwerk offline, online en op social media
  Interhouse verhuurmakelaars is hofleverancier van Funda, Pararius, multinationals en expat communities. Zij garanderen maximale publiciteit van uw woning. Daarnaast bereiken zij de juiste doelgroep en uw hoge kwaliteit huurder. Interhouse verhuurmakelaars is gespecialiseerd in het verhuren van woningen aan expats.
 • Volledig gespecialiseerd in woningverhuur
  Een nichemarkt. Met specialistische vakkennis, talloze ervaring en lokale marktkennis wordt het verschil gemaakt. Er bestaat geen betere partij om uw woning te verhuren in Wassenaar. Bekijk ook onze kennisblogs.
 • Internationaal georiënteerd
  Alle medewerkers communiceren correct in de Engelse taal. Verhuren aan expats in Wassenaar? Zij voelen zich thuis bij Interhouse verhuurmakelaars en staan bekend als betrouwbare huurders.
 • Iedere medewerker wordt periodiek bijgeschoold
  Hielkema & co te Amsterdam, zorgt hiervoor. Zij zijn partner en het enige echte huurrecht advocatenkantoor van Nederland. Alle medewerkers beschikken hierdoor over specialistische up-to-date juridische kennis.
 • Uitgebreide workflow voor grondige screening van de kandidaat huurders
  Zaken als authenticiteit ID-bewijs en financiële draagkracht worden gecontroleerd. Daarnaast ook huurverleden, werkgever, de persoon zelf en nog veel meer.
 • Een prettige verhuurmakelaar om mee samen te werken voor huurder en verhuurder
  Klantvriendelijk, transparant, integer en altijd focus op kwaliteit.
 • Kandidaat huurders huren graag bij Interhouse verhuurmakelaars
  Afspraken worden nagekomen en de verwachtingen zijn helder.
 • Persoonsgegevens zijn in goede handen
  Interhouse verhuurmakelaars is volledig AVG compliant. Dat wekt vertrouwen.
 • Interhouse vastgoedmanagement als separate formule
  Na verhuren komt beheren, dit kan worden afgenomen bij Interhouse vastgoedmanagement. Adequaat en accuraat beheer van uw vastgoed is gedurende de huurovereenkomst gegarandeerd.
 • Meer opbrengsten dan kosten door bewezen meerwaarde
  Minimale leegstand, optimale huuropbrengst, een topkwaliteit huurder en eventueel ‘hands on’ beheer. Bij iedere transactie van deze makelaar in Wassenaar is dat het minimale streven.

Een greep uit onze zakelijke huurders

Verhuren via Interhouse betekent dat uw woning onder de aandacht komt van multinationals. Zij huren geregeld woningen voor hun (internationale) medewerkers bij de verschillende vestigingen.

Logo ARPN
Logo ABN-Amro
Logo ING
Logo Tomtom
Logo Philips
Logo Ikea
Logo FedEx
Logo Nike
Logo Esa
Logo Asics
Logo Kpn
Logo Unilever
Logo KLM
Logo AkzoNobel
Logo Shell
Logo Bluewater
Logo FrieslandCampina
Logo Douwe Egberts
Logo Netflix
Logo Arla
Logo Baker Hughes
Logo Amgen