Verhuurmakelaar Hoofddorp

Interhouse verhuurmakelaars Hoofddorp

Bel direct

Contact vestiging

Whitepaper

Benieuwd naar de 10 veelgestelde vragen over verhuren? Lees het in ons whitepaper.

Download Whitepaper

Hoofddorp is een dynamische en aantrekkelijke omgeving om een woning te verhuren of te huren. Interhouse verhuurmakelaars is gespecialiseerd in woningverhuur in Hoofddorp en beschikt over het netwerk en lokale marktkennis om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het kantoor is gevestigd aan de Planetenweg, midden in het zakelijke centrum van Hoofddorp. Als u deze vestiging wilt bezoeken bent u van harte welkom, maar dat kan alleen op afspraak.

Medewerkers

Bij iedere vestiging staat een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers voor u klaar. De vestiging wordt geleid door een gedreven franchise-ondernemer. Zo is een prettige samenwerking gegarandeerd.

Robin van Lubeek

Commercieel binnendienst medewerker

Shannon Metzelaar

Commercieel binnendienst medewerker

Sassenheim Jordy Koomen

Jordy Koomen

Verhuurmakelaar

Rob Salman

Verhuurmakelaar

Specialisme

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd van alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

WONING VERHUREN OF HUREN

Dagelijks verhuurt Interhouse verhuurmakelaars woningen aan geschikte huurders onder de beste voorwaarden. Alle kennis en middelen worden ingezet om verhuurders optimaal van dienst te zijn. Een woning huren? Huurders kunnen rekenen op een positieve huurervaring. Meer informatie over woning verhuren of woning huren.

Na verhuren komt beheren. Kijk voor meer informatie op Interhouse vastgoedmanagement.

Geïnteresseerd of vragen?

Volg ons:

Een greep uit onze zakelijke huurders

Verhuren via Interhouse betekent dat uw woning onder de aandacht komt van multinationals. Zij huren geregeld woningen voor hun (internationale) medewerkers bij de verschillende vestigingen.

Logo ARPN
Logo ABN-Amro
Logo ING
Logo Tomtom
Logo Philips
Logo Ikea
Logo FedEx
Logo Nike
Logo Esa
Logo Asics
Logo Kpn
Logo Unilever
Logo KLM
Logo AkzoNobel
Logo Shell
Logo Bluewater
Logo FrieslandCampina
Logo Douwe Egberts
Logo Netflix
Logo Arla
Logo Baker Hughes
Logo Amgen

Werkgebied verhuurmakelaar Hoofddorp

Het werkgebied van Interhouse verhuurmakelaars Hoofddorp bestaat uit de plaats Hoofddorp. Een bijzonder courante plaats voor woningverhuurders en woningzoekenden vanwege de centrale ligging midden in de randstad, pal naast Amsterdam en luchthaven Schiphol met volop (internationale) werkgelegenheid. De medewerkers van deze vestiging kennen dit gebied en lokale huurwoningmarkt tot in detail. Hierdoor kunnen zij u optimaal van dienst zijn. Wilt u uw huis verhuren in Hoofddorp? Deze verhuurmakelaar is dé lokale specialist voor woningverhuur in Hoofddorp.

Aanbod huurwoningen regio Hoofddorp

Direct zoeken in het actuele woningaanbod van deze verhuurmakelaar in Hoofddorp? Klik dan op de onderstaande button.

Veelgestelde vragen

Wat doet een verhuurmakelaar in Hoofddorp?

Een verhuurmakelaar in Hoofddorp is gespecialiseerd in het verhuren van woningen en kan u helpen bij het vinden van geschikte huurders, het opstellen van een huurovereenkomst en het regelen van bezichtigingen. Daarnaast kan een verhuurmakelaar u adviseren over de huurprijs en de verhuurstrategie om een maximale opbrengst te realiseren. Tot slot kan de verhuurmakelaar ook het beheer van uw woning op zich nemen, inclusief het innen van de huur en het onderhoud van de woning.

Hoeveel belasting betaal ik bij de verhuur van mijn woning in Hoofddorp?

Het exacte bedrag aan belasting dat u betaalt bij verhuur van uw woning in Hoofddorp hangt af van verschillende factoren, zoals uw persoonlijke omstandigheden en de specifieke regels en wetgeving in de gemeente. Het is aan te raden om een belastingadviseur te raadplegen om een nauwkeurige berekening te maken van de belasting die u verschuldigd bent voordat u uw woning gaat verhuren in Hoofddorp.

Interhouse weet het

Rob Salman, verhuurmakelaar bij Interhouse verhuurmakelaars Hoofddorp, geeft in deze video het antwoord op de vraag: welke huurprijs mag een verhuurder voor een woning vragen?

Recent verhuurd

Weten wat voor typen woningen deze vestiging zoal verhuurt? Hieronder is een kleine selectie van recent verhuurde woningen voor u op een rijtje gezet.

Woonhuis te huur: Acropolis

Hoofddorp

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 160m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

5

Interieur:

Gestoffeerd

Appartement te huur: Saltholm

Hoofddorp

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 72m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gestoffeerd

Woonhuis te huur: Weerdenburg

Hoofddorp

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 134m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

5

Interieur:

Gemeubileerd

Appartement te huur: De Fruittuinen

Hoofddorp

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Woonoppervlakte:

Ca. 101m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gemeubileerd

Woonhuis te huur: Van den Berghlaan

Hoofddorp

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 107m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

4

Interieur:

Gestoffeerd

Hoe klanten Interhouse verhuurmakelaars Hoofddorp ervaren

Tijdens deze complexe Covid 19 periode heeft de Interhouse organisatie heel professioneel gereageerd op de veranderende marktomstandigheden en de mogelijke risico’s / gevolgen voor de betrokken partijen tijdig onder de aandacht gebracht. Zowel voor verhuurder als huurder is het een onzekere tijd en dan is het prettig te ervaren dat de (enthousiaste) medewerkers met goed advies en veel geduld trachten de betrokken partijen van dienst te zijn. Complimenten aan het hele team.

H. vd Vlugt

Superfijne service!

Jill Zwart

Ter zake deskundig, betrouwbaar & vriendelijk. En een gratis verhuis aanhanger, wat wens je nog meer?

David

Ik werk al jaren, naar volle tevredenheid, samen met Interhouse voor de verhuur van mijn woning. Professionele club, goede screening van huurders.

Daan Hogewoning

Fijne en goede service bij het leveren van een woning. Erg vriendelijk en behulpzaam.

Nick van der Meij

Zeer prettige samenwerking! Goed advies, eerlijk en transparant.

Jonathan Wong-Swie-San

Beter dan dit wordt het niet. Al jaren topkwaliteit huurders, amper leegstand en de meest actuele goede huurcontracten. Ze zijn altijd vriendelijk, hebben echt verstand van zaken van deze specialistische makelaarstak en steken steeds de handen uit de mouwen.

Gert-Jan B.

Wij hebben een mooi appartement gehuurd via Interhouse. Vanaf het moment dat wij aan hebben gegeven interesse te hebben in het appartement, werden wij vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Tijdens het verdere proces dacht de makelaar met ons mee en was hij flexibel. Het contact met de secretaresse en de makelaar verliep soepel en snel. Wij krijgen dezelfde dag nog reactie. De samenwerking hebben wij als prettig ervaren. Interhouse houdt zich aan de afspraken en zijn duidelijk in de communicatie. Als je een woning wilt huren, raden wij Interhouse aan als verhuurmakelaar.

Kim

De samenwerking duurt inmiddels alweer 6 jaar. Tot op de dag van vandaag zijn wij zeer tevreden met onze keuze voor Interhouse verhuurmakelaars en de prettige relatie die wij inmiddels hebben opgebouwd.

Ronald Stolk

Al meer dan 10 jaar verhuren wij onze beide appartementen via Interhouse verhuurmakelaars. Het contact is altijd vertrouwd. Ze zijn kritisch, professioneel en vlot. Wat ons betreft één van de beste makelaars voor verhuur.

Gerard van der Tang

Interhouse was erg behulpzaam en snel bij het vinden van huurders voor mijn huis, zelfs tijdens deze speciale tijd. Rob en Pim van het bedrijf zijn zeer professioneel en reageren snel. Ik beveel ze sterk aan voor het verhuren van panden

Vertaald vanuit het Engels

Huan Li

Vanaf het eerste contact met Interhouse reageerden ze snel en waren zeer behulpzaam. Pim van der Deijl stond ons van begin tot eind bij en was zeer professioneel. Als expat vond ik ze gemakkelijk om mee te werken en ze waren erg behulpzaam om onze specifieke vragen te beantwoorden.

Vertaald vanuit het Engels

Emile Steyn

Professioneel, behulpzaam, begripvol, goede beschikbaarheid. Met name dank aan Pim voor zijn input, opvolging en begrip.

Vertaald vanuit het Engels

Stephane van Linthoudt

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen voor verhuurders

Aanmelden nieuwsbrief verhuurder

Interhouse partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro