Verhuurmakelaar Utrecht

Interhouse verhuurmakelaars Utrecht

Bel direct

Contact vestiging

Whitepaper

Benieuwd naar de 10 veelgestelde vragen over verhuren? Lees het in ons whitepaper.

Download Whitepaper

Utrecht en omgeving is een zeer gewild gebied om een woning te verhuren of te huren. Interhouse verhuurmakelaars is gespecialiseerd in woningverhuur in Utrecht en beschikt over het netwerk en lokale marktkennis om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Door het internationale karakter is het een optie om woningen (tijdelijk) te verhuren aan expats in Utrecht. Het kantoor is gevestigd op een opvallende hoek aan de Wittevrouwensingel. Een bekende locatie nabij het centrum en met belangrijke ontsluitingswegen om de hoek. Als u deze vestiging wilt bezoeken, dan bent u gedurende openingstijden van harte welkom.

Medewerkers

Bij iedere vestiging staat een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers voor u klaar. De vestiging wordt geleid door een gedreven franchise-ondernemer. Zo is een prettige samenwerking gegarandeerd.

Nathalie Slettenhaar

Vastgoedmanager

Tim Buitelaar

Vastgoedmanager

Milou Cools

Verhuurmakelaar

Michiel Groenewold

Verhuurmakelaar

Vincent Cools

Eigenaar/Vastgoedspecialist

Specialisme

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd van alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

WONING VERHUREN OF HUREN

Dagelijks verhuurt Interhouse verhuurmakelaars woningen aan geschikte huurders onder de beste voorwaarden. Alle kennis en middelen worden ingezet om verhuurders optimaal van dienst te zijn. Een woning huren? Huurders kunnen rekenen op een positieve huurervaring. Meer informatie over woning verhuren of woning huren.

Na verhuren komt beheren. Kijk voor meer informatie op Interhouse vastgoedmanagement.

Volg ons:

Geïnteresseerd of vragen?

Of stuur ons een e-mail op: utrecht.vh@interhouse.nl

Hoe klanten Interhouse verhuurmakelaars Utrecht ervaren

Karen de PaterKaren de Pater
12:30 05 Apr 24
Ik vind ze top!! Hele prettige en professionele mensen om mee samen te werken! Zou mijn huis volgende keer zeker weer via Interhouse verhuren 👍👍👍
J. van BredaJ. van Breda
08:47 26 Mar 24
Ik ben ontzettend goed en professioneel geholpen door Vincent en zijn team, vanaf het eerste moment kundig, professioneel en klantvriendelijk. Door het gehele proces heeft het team van Interhouse mij ontzorgd en eerlijk geadviseerd. Het team denkt pro-actief mee, neemt echt de tijd en communiceert snel en duidelijk.De samenwerking voelde direct vertrouwd en ik beveel Interhouse van harte aan!
Vinícius BuenoVinícius Bueno
17:55 20 Nov 23
Ik heb geen woorden om te beschrijven hoe tevreden en blij ik ben met mijn ervaring met het huren van een woning bij Interhouse. Het team is geweldig, altijd zeer responsief en behulpzaam. Als expat verwachtte ik dat het proces van het vinden en huren van een huis een uitdaging zou zijn, maar Interhouse Utrecht maakte het gemakkelijk! Ik wil het hele Interhouse-team bedanken voor de vlekkeloze ervaring.
S. LeenhouwersS. Leenhouwers
15:44 16 Nov 23
Een aantal jaren geleden zijn wij gestart met de verhuur van onze bovenwoning in Utrecht. Interhouse, met name Dhr. Vincent Cools, heeft er toen voor gezorgd dat onze woning op zeer professionele wijze en binnen een korte tijd verhuurd was. Gedurende 6 jaren heeft het hele team van Interhouse het beheer van onze woning tot in perfektie van ons overgenomen. Onze woning is nu verkocht maar de kernwoorden om Interhouse te beoordelen zijn:Adequaat reageren, kennis van de markt, duidelijke communicatie, meedenken, oplossingsgericht, enthousiast team. Onze complimenten en bedankt voor de prettige samenwerking. Shirley en Ad
Henko ReuvekampHenko Reuvekamp
10:22 16 Aug 23
We hebben 5 jaar lang ons appartement verhuurd via Interhouse Utrecht. Over het algemeen tevreden. Echter, toen ons appartement gehuurd werd door een bedrijf dat meerdere panden via Interhouse huurde, merkten we dat onze belangen als verhuurder in het geding kwamen. Wij merkten dat bij de maandelijkse huurbetalingen (die niet altijd tijdig plaatsvonden) Interhouse hier niet strikt op reageerde richting huurder. Ook op het moment dat onze laatste huur werd opgezegd en wij besloten te gaan verkopen, ontbrak het aan klantgerichtheid vanuit Interhouse. De eindinspectie werd "afgeraffeld", gebreken werden ofwel over het hoofd gezien (lekkende afvoer in keuken) of goedgepraat (gaten in de vloer agv scherpe stoelpoten werd door Interhouse aangemerkt als "normale gebruikssporen"). We hebben moeite moeten doen om de overduidelijke gebreken te laten herstellen. En dan nog bleven we uiteindelijk met gebreken zitten die uiteindelijk nooit zijn opgelost en waarvoor nooit schade is vergoed.
YangYang
08:43 15 Jul 23
Ik ben erg tevreden over de service van Interhouse in Utrecht. Vincent en zijn team zijn professioneel, servicegericht en denken met je mee. Ze ontzorgen je (beheer afhankelijk van welk pakket je kiest) dat mag wat mij betreft ook wat kosten.Ze geven hun eerlijke mening (zelfs bijv dat je niet per se hoeft te verbouwen/vernieuwen terwijl je dat zelf wel overweegt).Ik hoop de prettige samenwerking met Interhouse voort te zetten!Top-vertrouwen. Als dit goed zit, dan gaan veel dingen vanzelf (er ontstaat gunfactor)-check huurders-kwaliteit huurders (door de check en netwerk weet je dat het goede huurders zijn. Dus veel minder kans op “gedoe”-overdracht gwe contracten van en aan de huurders bij wissels- goed netwerk bij stakeholders- bereik (Interhouse zitten op meerdere locaties)-bekendheid bij doelgroep onlineTip-misschien de prijs, maar daar heb ik zelf persoonlijk geen problemen mee, omdat ik het waard vind. De prijs is vergelijkbaar met die van de andere bekende verhuurmakelaars.-Einde/begin van de maand kan druk zijn bij Interhouse ivm de check-ins/check-outs. Hou daar rekening mee.
js_loader

Een greep uit onze zakelijke huurders

Verhuren via Interhouse betekent dat uw woning onder de aandacht komt van multinationals. Zij huren geregeld woningen voor hun (internationale) medewerkers bij de verschillende vestigingen.

Logo ARPN
Logo ABN-Amro
Logo ING
Logo Tomtom
Logo Philips
Logo Ikea
Logo FedEx
Logo Nike
Logo Esa
Logo Asics
Logo Kpn
Logo Unilever
Logo KLM
Logo AkzoNobel
Logo Shell
Logo Bluewater
Logo FrieslandCampina
Logo Douwe Egberts
Logo Netflix
Logo Arla
Logo Baker Hughes
Logo Amgen

Werkgebied verhuurmakelaar Utrecht

Het werkgebied van Interhouse verhuurmakelaars Utrecht bestaat naast alle stadsdelen van de stad Utrecht uit diverse plaatsen er omheen, zoals o.a. Maarssen, Woerden, Houten, Nieuwegein en Zeist. Een courant gebied voor woningverhuurders en woningzoekenden vanwege de centrale ligging in de randstad en het midden van Nederland. De internationale bedrijvigheid met volop werkgelegenheid en uitstekende bereikbaarheid zorgen daarvoor. De medewerkers van deze vestiging kennen dit gebied en lokale huurwoningmarkt tot in detail. Hierdoor kunnen zij u optimaal van dienst zijn. Wilt u uw huis verhuren in Utrecht e.o.? Deze verhuurmakelaar is dé lokale specialist voor woningverhuur in Utrecht.

Aanbod huurwoningen in Utrecht en omgeving

Direct zoeken in het actuele woningaanbod van deze verhuurmakelaar in Utrecht? Klik dan op de onderstaande button.

Veelgestelde vragen

Wat doet een verhuurmakelaar in Utrecht?

Een verhuurmakelaar in Utrecht helpt bij het vinden van geschikte huurders voor uw woning. Ze plaatsen uw woning op verschillende platforms en voeren de bezichtigingen uit. De verhuurmakelaar stelt de huurovereenkomst op en voert noodzakelijke checks uit, zoals het screenen van de huurder en het vaststellen van de huurprijs.

Welke woningen verhuren goed in Utrecht?

In Utrecht zijn er verschillende woningen die goed verhuren. Voornamelijk appartementen en eengezinswoningen verhuren goed, vanwege de grote vraag van expats en young professionals. Woningen in populaire wijken zoals het centrum, Leidse Rijn, Vogelenbuurt en Wittevrouwen zijn bijvoorbeeld in trek.

Interview Vincent Cools

In een persoonlijk interview beantwoordt eigenaar Vincent Cools een aantal vragen die veel woningverhuurders hebben.

Recent verhuurd

Weten wat voor typen woningen deze vestiging zoal verhuurt? Hieronder is een kleine selectie van recent verhuurde woningen voor u op een rijtje gezet.

Woonhuis te huur: Verlengde Hoogravenseweg

Utrecht

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 84m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

4

Interieur:

Gemeubileerd

Appartement te huur: Ella Fitzgeraldplein

Utrecht

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 87m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gestoffeerd

Appartement te huur: Count Basiestraat

Utrecht

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 100m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gestoffeerd

Appartement te huur: Tolsteegplantsoen

Utrecht

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 80m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gestoffeerd

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen voor verhuurders

Aanmelden nieuwsbrief verhuurder

Interhouse partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro