Verhuurmakelaar Montfoort

Woning verhuren in Montfoort

Montfoort is een bijzondere en gewilde plaats om een woning te verhuren of te huren. Interhouse verhuurmakelaars is hierin gespecialiseerd en beschikt over het netwerk en lokale marktkennis om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is verstandig om de verhuur van uw woning uit te besteden aan een verhuurmakelaar: een ervaren specialist. Een woning goed verhuren is echt een vak.

De regio Montfoort wordt bediend door de vestiging Interhouse verhuurmakelaars Utrecht. De medewerkers van deze vestiging kennen dit gebied en lokale huurwoningmarkt(en) tot in detail. Daarnaast heeft deze verhuurmakelaar in Montfoort een groot netwerk en is expat specialist. Hierdoor kunnen zij u optimaal van dienst zijn.

Contact

Medewerkers

Bij iedere vestiging staat een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers voor u klaar. De vestiging wordt geleid door een gedreven franchise-ondernemer. Zo is een prettige samenwerking gegarandeerd.

Nathalie Slettenhaar

Vastgoedmanager

Tim Buitelaar

Vastgoedmanager

Milou Cools

Verhuurmakelaar

Michiel Groenewold

Verhuurmakelaar

Vincent Cools

Eigenaar/Vastgoedspecialist

Specialisme

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd van alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

WONING VERHUREN OF HUREN

Dagelijks verhuurt Interhouse verhuurmakelaars woningen aan geschikte huurders onder de beste voorwaarden. Alle kennis en middelen worden ingezet om verhuurders optimaal van dienst te zijn. Een woning huren? Huurders kunnen rekenen op een positieve huurervaring. Meer informatie over woning verhuren of woning huren.

Na verhuren komt beheren. Kijk voor meer informatie op Interhouse vastgoedmanagement.

Geïnteresseerd of vragen?

Hoe klanten Interhouse verhuurmakelaars in de regio Montfoort ervaren

Karen de PaterKaren de Pater
12:30 05 Apr 24
Ik vind ze top!! Hele prettige en professionele mensen om mee samen te werken! Zou mijn huis volgende keer zeker weer via Interhouse verhuren 👍👍👍
J. van BredaJ. van Breda
08:47 26 Mar 24
Ik ben ontzettend goed en professioneel geholpen door Vincent en zijn team, vanaf het eerste moment kundig, professioneel en klantvriendelijk. Door het gehele proces heeft het team van Interhouse mij ontzorgd en eerlijk geadviseerd. Het team denkt pro-actief mee, neemt echt de tijd en communiceert snel en duidelijk.De samenwerking voelde direct vertrouwd en ik beveel Interhouse van harte aan!
Vinícius BuenoVinícius Bueno
17:55 20 Nov 23
Ik heb geen woorden om te beschrijven hoe tevreden en blij ik ben met mijn ervaring met het huren van een woning bij Interhouse. Het team is geweldig, altijd zeer responsief en behulpzaam. Als expat verwachtte ik dat het proces van het vinden en huren van een huis een uitdaging zou zijn, maar Interhouse Utrecht maakte het gemakkelijk! Ik wil het hele Interhouse-team bedanken voor de vlekkeloze ervaring.
S. LeenhouwersS. Leenhouwers
15:44 16 Nov 23
Een aantal jaren geleden zijn wij gestart met de verhuur van onze bovenwoning in Utrecht. Interhouse, met name Dhr. Vincent Cools, heeft er toen voor gezorgd dat onze woning op zeer professionele wijze en binnen een korte tijd verhuurd was. Gedurende 6 jaren heeft het hele team van Interhouse het beheer van onze woning tot in perfektie van ons overgenomen. Onze woning is nu verkocht maar de kernwoorden om Interhouse te beoordelen zijn:Adequaat reageren, kennis van de markt, duidelijke communicatie, meedenken, oplossingsgericht, enthousiast team. Onze complimenten en bedankt voor de prettige samenwerking. Shirley en Ad
Henko ReuvekampHenko Reuvekamp
10:22 16 Aug 23
We hebben 5 jaar lang ons appartement verhuurd via Interhouse Utrecht. Over het algemeen tevreden. Echter, toen ons appartement gehuurd werd door een bedrijf dat meerdere panden via Interhouse huurde, merkten we dat onze belangen als verhuurder in het geding kwamen. Wij merkten dat bij de maandelijkse huurbetalingen (die niet altijd tijdig plaatsvonden) Interhouse hier niet strikt op reageerde richting huurder. Ook op het moment dat onze laatste huur werd opgezegd en wij besloten te gaan verkopen, ontbrak het aan klantgerichtheid vanuit Interhouse. De eindinspectie werd "afgeraffeld", gebreken werden ofwel over het hoofd gezien (lekkende afvoer in keuken) of goedgepraat (gaten in de vloer agv scherpe stoelpoten werd door Interhouse aangemerkt als "normale gebruikssporen"). We hebben moeite moeten doen om de overduidelijke gebreken te laten herstellen. En dan nog bleven we uiteindelijk met gebreken zitten die uiteindelijk nooit zijn opgelost en waarvoor nooit schade is vergoed.
YangYang
08:43 15 Jul 23
Ik ben erg tevreden over de service van Interhouse in Utrecht. Vincent en zijn team zijn professioneel, servicegericht en denken met je mee. Ze ontzorgen je (beheer afhankelijk van welk pakket je kiest) dat mag wat mij betreft ook wat kosten.Ze geven hun eerlijke mening (zelfs bijv dat je niet per se hoeft te verbouwen/vernieuwen terwijl je dat zelf wel overweegt).Ik hoop de prettige samenwerking met Interhouse voort te zetten!Top-vertrouwen. Als dit goed zit, dan gaan veel dingen vanzelf (er ontstaat gunfactor)-check huurders-kwaliteit huurders (door de check en netwerk weet je dat het goede huurders zijn. Dus veel minder kans op “gedoe”-overdracht gwe contracten van en aan de huurders bij wissels- goed netwerk bij stakeholders- bereik (Interhouse zitten op meerdere locaties)-bekendheid bij doelgroep onlineTip-misschien de prijs, maar daar heb ik zelf persoonlijk geen problemen mee, omdat ik het waard vind. De prijs is vergelijkbaar met die van de andere bekende verhuurmakelaars.-Einde/begin van de maand kan druk zijn bij Interhouse ivm de check-ins/check-outs. Hou daar rekening mee.
js_loader

Een aantal redenen om te kiezen voor deze verhuurmakelaar in Montfoort

 • Franchisevestigingen door heel Nederland en meer dan 25 jaar ervaring
  Een enorm trackrecord en altijd een vestiging in de buurt met maximale kennis van de lokale huurwoningmarkt. Dit is cruciaal om een optimale huurprijs en gunstige voorwaarden te realiseren.
 • Alle modellen maatwerk huurovereenkomsten zijn continu actueel
  Vergeet de standaard huurcontracten. Een Interhouse verhuurmakelaar werkt met de meest actuele en complete versies van het juiste contractmodel. Deze worden opgesteld en periodiek gereviseerd door partner en huurrecht advocatenkantoor Hielkema & co. Alle medewerkers weten exact wanneer welk model correct toe te passen.
 • Ongekend bereik door (internationaal) netwerk offline, online en op social media
  Interhouse verhuurmakelaars is hofleverancier van Funda, Pararius, multinationals en expat communities. Zij garanderen maximale publiciteit van uw woning en bereiken zo de juiste doelgroep en uw hoge kwaliteit huurder. Interhouse verhuurmakelaars heeft een groot internationaal bereik en is gespecialiseerd in het verhuren van woningen aan expats.
 • Volledig gespecialiseerd in woningverhuur
  Een nichemarkt. Met specialistische vakkennis, talloze ervaring en lokale marktkennis wordt het verschil gemaakt; er bestaat geen betere partij. Bekijk ook onze kennisblogs.
 • Internationaal georiënteerd
  Alle medewerkers communiceren correct in de Engelse taal. Multinationals en expats voelen zich thuis bij Interhouse verhuurmakelaars.
 • Iedere medewerker wordt periodiek bijgeschoold
  Partner en het enige echte huurrecht advocatenkantoor van Nederland, Hielkema & co te Amsterdam, zorgt hiervoor. We zorgen ervoor dat wij onze medewerkers laten beschikken over specialistische up-to-date juridische kennis.
 • Uitgebreide workflow voor grondige screening van de kandidaat huurders
  Naast controle van authenticiteit ID-bewijs en financiële draagkracht wordt ook huurverleden, werkgever, de persoon zelf en nog veel meer gecontroleerd.
 • Een prettige verhuurmakelaar om mee samen te werken
  Klantvriendelijk, transparant, integer en altijd focus op kwaliteit.
 • Kandidaat huurders huren graag bij Interhouse verhuurmakelaars
  Afspraken worden nagekomen, verwachtingen zijn helder en de werkzaamheden zijn altijd volgens geldende wet- en regelgeving.
 • Persoonsgegevens zijn in goede handen
  Interhouse verhuurmakelaars is volledig AVG compliant. Dat wekt vertrouwen.
 • Interhouse vastgoedmanagement als separate formule
  Na verhuren komt beheren. Middels aantrekkelijke pakketten is adequaat en accuraat beheer van uw vastgoed ook gedurende de huurovereenkomst gegarandeerd.
 • Meer opbrengsten dan kosten door bewezen meerwaarde
  Minimale leegstand, optimale huuropbrengst en een topkwaliteit huurder met de juiste huurovereenkomst en eventueel ‘hands on’ beheer. Bij iedere transactie is dat het minimale streven.

Een greep uit onze zakelijke huurders

Verhuren via Interhouse betekent dat uw woning onder de aandacht komt van multinationals. Zij huren geregeld woningen voor hun (internationale) medewerkers bij de verschillende vestigingen.

Logo ARPN
Logo ABN-Amro
Logo ING
Logo Tomtom
Logo Philips
Logo Ikea
Logo FedEx
Logo Nike
Logo Esa
Logo Asics
Logo Kpn
Logo Unilever
Logo KLM
Logo AkzoNobel
Logo Shell
Logo Bluewater
Logo FrieslandCampina
Logo Douwe Egberts
Logo Netflix
Logo Arla
Logo Baker Hughes
Logo Amgen