Vastgoedbeheer Rotterdam

Interhouse vastgoedmanagement Rotterdam

Rotterdam en het omliggende gebied is een dynamische en gewilde regio om vastgoed te bezitten en te verhuren. Interhouse vastgoedmanagement Rotterdam is erin gespecialiseerd om iedere vastgoedbezitter maximaal te ontzorgen. Zij beschikken over het netwerk, alle middelen én gedegen kennis van alle relevante lokale wet- en regelgeving om u vastgoed optimaal te beheren. Het kantoor is gevestigd op een markante hoek aan de Mariniersweg. Een bekende locatie nabij het centrum, het treinstation, de markthal en kubuswoningen. Als u deze vestiging wilt bezoeken, dan bent u gedurende openingstijden van harte welkom.

Contact vestiging

Medewerkers

Bij iedere vestiging staat een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers voor u klaar. De vestiging wordt geleid door een gedreven franchise-ondernemer. Zo is een prettige samenwerking gegarandeerd.

Yuri Hooijdonk

Officemanager

Interhouse Rotterdam Nick Visser

Nick Visser

Commercieel medewerker/Verhuurmakelaar

Interhouse verhuurmakelaars Rotterdam Nicky Janssen

Nicky Janssen

Commercieel medewerker/Verhuurmakelaar

Martijn Willemse Interhouse Rotterdam

Martijn Willemse

Eigenaar/Vastgoedspecialist

Carlo Mulder Interhouse Rotterdam

Carlo Mulder

Eigenaar/Vastgoedspecialist

Specialisme

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

VASTGOEDMANAGEMENT

Na verhuren komt beheren. Adequaat en accuraat beheer resulteert in een tevreden huurder en uiteindelijk een beter rendement. Interhouse vastgoedmanagement biedt iedere vastgoedeigenaar box 3 proof ontzorging van de bovenste plank. Van huurincasso tot 24/7 calamiteitendienst. Meer informatie over vastgoed beheren.

Interhouse levert naast vastgoedmanagement ook maatwerk verhuurpakketten. Kijk voor meer informatie op Interhouse verhuurmakelaars.

Geïnteresseerd of vragen?

  • Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen. Lees ook onze privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Werkgebied

Het werkgebied van deze vestiging bestaat naast alle stadsdelen van de stad Rotterdam uit diverse plaatsen er omheen, zoals o.a. Vlaardingen, Spijkenisse, Oud-Beijerland, Papendrecht, Barendrecht en Dordrecht. Een courant gebied voor (toekomstige) vastgoedbezitters vanwege de centrale ligging midden in de randstad en de internationale bedrijvigheid met volop werkgelegenheid. De medewerkers van deze vestiging kennen dit gebied en alle benodigde lokale wet- en regelgeving tot in detail. Hierdoor kunnen zij u optimaal van dienst zijn met het adequaat en accuraat beheren van uw kostbare bezit(tingen).

Een betrouwbare, professionele partij met verstand van zaken. De executie van de verschillende services is punctueel en accuraat. Wonend in het buitenland, is het in mijn geval onmogelijk om de woning zelf te beheren, maar onder de leiding van Jordi en Carlo, wordt alles elke keer netjes geregeld van nieuwe huurders tot snel en grondig handelen bij een kapotte verwarming e.d. Aanrader

Just Boon

Sinds oktober 2016 wordt een appartement van mij verhuurd. Tot dusver alleen maar lof. Betalingen gaan vlot. Kan Interhouse iedereen aan bevelen.

Pamela Bridie

Mijn ervaringen met Interhouse Rotterdam zijn positief. Ze komen hun afspraken na, kennen de markt en zijn altijd bereid mee te denken als je daarom vraagt. Enthousiaste medewerkers ook, dat vind ik belangrijk.

Jasper van de Kerkhof

Zeer betrouwbare verhuur makelaar in Rotterdam, professionele mensen met verstand van zaken. Makkelijk te contacteren, eerlijk in afspraken, en er zijn geen verborgen kosten. Ik kan Interhouse ten zeerste aanraden!

Ruth van der Hallen

Meest recente kennisblogs

Mag een verhuurder de borg inhouden
18 februari, 2021

Mag een verhuurder de borg inhouden?

Mag een verhuurder de borgsom mag inhouden als een huurder schade heeft veroorzaakt? Marije Lim geeft het antwoord.
Lees meer
Maximalisering huurverhoging
10 december, 2020

Maximalisering huurverhoging

Ons kabinet heeft het nieuwste idee in de strijd om meer betaalbare huurwoningen te creëren uitgewerkt.
Lees meer
Marius
09 december, 2020

Investeren in een gemeenschap in plaats van appartementen

Met het maken van de plannen voor ons complex ‘Marius’ in Warmond, wilden we meer maken dan alleen appartementen.
Lees meer

Interhouse partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro