Vestiging Utrecht

Interhouse vastgoedmanagement Utrecht

Utrecht en het omliggende gebied is een zeer gewilde omgeving om vastgoed te bezitten en te verhuren. Interhouse vastgoedmanagement Utrecht is erin gespecialiseerd om verhuurd vastgoed professioneel te beheren. Zij beschikken over het netwerk, de middelen én kennis van alle lokale wet- en regelgeving om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het kantoor is gevestigd op een opvallende hoek aan de Wittevrouwensingel. Een bekende locatie nabij het centrum en met belangrijke ontsluitingswegen om de hoek. Als u deze vestiging wilt bezoeken, dan bent u gedurende openingstijden van harte welkom.

Contact vestiging

Medewerkers

Bij iedere vestiging staat een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers voor u klaar. De vestiging wordt geleid door een gedreven franchise-ondernemer. Zo is een prettige samenwerking gegarandeerd.

Melissa Roberg Interhouse Utrecht

Melissa Roberg

Commercieel binnendienst medewerker/Assistent verhuurmakelaar

Aron Streng

Commercieel binnendienst medewerker

Jacqueline Schat

Vastgoedmanager

Vincent Cools

Eigenaar/Verhuurmakelaar

Specialisme

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

VASTGOEDMANAGEMENT

Na verhuren komt beheren. Adequaat en accuraat beheer resulteert in een tevreden huurder en uiteindelijk een beter rendement. Interhouse vastgoedmanagement biedt iedere vastgoedeigenaar box 3 proof ontzorging van de bovenste plank. Van huurincasso tot 24/7 calamiteitendienst. Meer informatie over vastgoedmanagement

Interhouse levert naast vastgoedmanagement ook maatwerk verhuurpakketten. Kijk voor meer informatie op Interhouse verhuurmakelaars.

Geïnteresseerd of vragen?

  • Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen. Lees ook onze privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Interview Vincent Cools

In een persoonlijk interview beantwoordt eigenaar Vincent Cools een aantal vragen die veel vastgoedbezitters hebben.

Werkgebied

Het werkgebied van deze vestiging bestaat naast alle stadsdelen van de stad Utrecht ook uit diverse plaatsen er omheen, zoals o.a. Maarssen, Woerden, Houten, Nieuwegein en Zeist. Een courant gebied voor (toekomstige) vastgoedbezitters vanwege de centrale ligging in de randstad en het midden van Nederland. De internationale bedrijvigheid met volop werkgelegenheid en uitstekende bereikbaarheid zorgen ervoor dat het altijd gewild zal blijven. De medewerkers van deze vestiging kennen dit gebied, inclusief alle relevante lokale wet- en regelgeving tot in detail. Hierdoor kunnen zij u optimaal van dienst zijn met ontzorging van de bovenste plank.

Na de mogelijkheid te hebben besproken om ons huis te verhuren, ontmoetten we Vincent van Interhouse en we waren ervan overtuigd dat het een goed idee was om ons huis in zijn handen achter te laten. Vanaf de eerste dag toonde hij zijn uiterste professionaliteit in het beheren van de relatie tussen het bedrijf dat voor ons huis betaalt, de huurders en mijn man en ik. Het is nu bijna een half jaar en we kunnen niet blijer zijn met onze relatie met Interhouse. Ga zo door!

Vertaald vanuit het Engels

MG del Castillo

Geregeld van A t/m Z!

Danny de Winter

Meest recente kennisblogs

16 juni, 2020Interhouse

Ontwikkelingen in box-3

Bezittingen in box-3 worden in de inkomstenbelasting betrokken. Blijft dit in de toekomst ook houdbaar?
Lees meer
Frequently asked questions
03 december, 2019Interhouse

Huis verhuren? Lees de top 5 meest gestelde vragen

Nieuwsgierig naar de top 5 meest gestelde vragen door (nieuwe) verhuurders? Lees ons blog.
Lees meer
13 maart, 2019Interhouse

Screening van huurders vooraf voorkomt gedoe achteraf

Het verhuren van woningen is interessant maar niet zonder risico’s. Een huurder kan een woning verwaarlozen of beschadigen. Ook kan er een ...
Lees meer

Interhouse partners

Mini logo
Logo datachecker
Logo ARPN