Vastgoedbeheer Utrecht

Interhouse vastgoedmanagement Utrecht

Utrecht en het omliggende gebied is een zeer gewilde omgeving om vastgoed te bezitten en te verhuren. Interhouse vastgoedmanagement Utrecht is erin gespecialiseerd om verhuurd vastgoed professioneel te beheren. Zij beschikken over het netwerk, de middelen én kennis van alle lokale wet- en regelgeving om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het kantoor is gevestigd op een opvallende hoek aan de Wittevrouwensingel. Een bekende locatie nabij het centrum en met belangrijke ontsluitingswegen om de hoek. Als u deze vestiging wilt bezoeken, dan bent u gedurende openingstijden van harte welkom.

Contact vestiging

Medewerkers

Bij iedere vestiging staat een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers voor u klaar. De vestiging wordt geleid door een gedreven franchise-ondernemer. Zo is een prettige samenwerking gegarandeerd.

Utrecht Milou Cools

Milou Cools

Commercieel binnendienst medewerker

Utrecht Moniek Bos

Moniek Bos

Binnendienst medewerker/Assistent verhuurmakelaar

Utrecht Sem vd Berg

Sem van den Berg

Vastgoedmanager

Linda Groenenboom

Vastgoedmanager

Utrecht Vincent Cools

Vincent Cools

Eigenaar/Verhuurmakelaar

Specialisme

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

VASTGOEDMANAGEMENT

Na verhuren komt beheren. Adequaat en accuraat beheer resulteert in een tevreden huurder en uiteindelijk een beter rendement. Interhouse vastgoedmanagement biedt iedere vastgoedeigenaar box 3 proof ontzorging van de bovenste plank. Van huurincasso tot 24/7 calamiteitendienst. Meer informatie over vastgoed beheren.

Interhouse levert naast vastgoedmanagement ook maatwerk verhuurpakketten. Kijk voor meer informatie op Interhouse verhuurmakelaars.

Geïnteresseerd of vragen?

Volg ons:

Interview Vincent Cools

In een persoonlijk interview beantwoordt eigenaar Vincent Cools een aantal vragen die veel vastgoedbezitters hebben.

Werkgebied

Het werkgebied van deze vestiging bestaat naast alle stadsdelen van de stad Utrecht ook uit diverse plaatsen er omheen, zoals o.a. Maarssen, Woerden, Houten, Nieuwegein en Zeist. Een courant gebied voor (toekomstige) vastgoedbezitters vanwege de centrale ligging in de randstad en het midden van Nederland. De internationale bedrijvigheid met volop werkgelegenheid en uitstekende bereikbaarheid zorgen ervoor dat het altijd gewild zal blijven. De medewerkers van deze vestiging kennen dit gebied, inclusief alle relevante lokale wet- en regelgeving tot in detail. Hierdoor kunnen zij u optimaal van dienst zijn met ontzorging van de bovenste plank.

Na de mogelijkheid te hebben besproken om ons huis te verhuren, ontmoetten we Vincent van Interhouse en we waren ervan overtuigd dat het een goed idee was om ons huis in zijn handen achter te laten. Vanaf de eerste dag toonde hij zijn uiterste professionaliteit in het beheren van de relatie tussen het bedrijf dat voor ons huis betaalt, de huurders en mijn man en ik. Het is nu bijna een half jaar en we kunnen niet blijer zijn met onze relatie met Interhouse. Ga zo door!

Vertaald vanuit het Engels

MG del Castillo

Geregeld van A t/m Z!

Danny de Winter

Mijn vrouw en ik huurden meer dan 2 jaar via Interhouse als expats. We hebben een geweldige ervaring gehad. Ze waren zeer toegankelijk en hielpen ons eventuele problemen snel op te lossen. Wat verhuurbedrijven betreft, zou ik zeggen dat ze aan de strikte kant staan, maar dit weerspiegelt zich in de kwaliteit van hun dienstverlening. Als ze een appartement hadden dat paste bij wat we zochten op het moment dat we verhuisden, zou ik niet hebben geaarzeld om weer met hen samen te werken.

Vertaald vanuit het Engels

Lukas Tillmann

Meest recente kennisblogs

Schade huurwoning
27 mei, 2021

Video: Als er schade is in een huurwoning, welke kosten zijn voor verhuurder en welke voor huurder?

Als er schade is in een huurwoning, welke kosten zijn voor verhuurder en welke voor huurder? Bas Ros geeft in deze video het antwoord.
Lees meer
Borg inhouden
18 februari, 2021

Video: Mag een verhuurder de borg inhouden?

Mag een verhuurder de borgsom mag inhouden als een huurder schade heeft veroorzaakt? Marije Lim geeft het antwoord.
Lees meer
Verhuurd vastgoed verzekeren
18 september, 2020

Verzekeringen voor verhuurd vastgoed

Om uw vastgoed zorgeloos te kunnen verhuren is het belangrijk om de juiste verzekeringen af te sluiten.
Lees meer

Interhouse partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro