Verhuurmakelaar Amsterdam

Interhouse verhuurmakelaars Amsterdam

Bel direct

Contact vestiging

Whitepaper

Benieuwd naar de 10 veelgestelde vragen over verhuren? Lees het in ons whitepaper.

Download Whitepaper

Amsterdam en directe omgeving is een dynamische en aantrekkelijke omgeving om een woning te verhuren of te huren. Interhouse verhuurmakelaars is gespecialiseerd in woningverhuur in Amsterdam en beschikt over het netwerk en lokale marktkennis om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Door het internationale karakter is het de regio bij uitstek om woningen te verhuren aan expats. Expats staan over het algemeen bekend als goede en betrouwbare huurders. Het kantoor is gevestigd aan de Haarlemmermeerstraat, een belangrijke toegangsweg in het stadsdeel Oud-Zuid met direct toegang tot de stadsring. Als u deze vestiging wilt bezoeken bent u, gedurende openingstijden, van harte welkom.

Medewerkers

Bij iedere vestiging staat een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers voor u klaar. De vestiging wordt geleid door een gedreven franchise-ondernemer. Zo is een prettige samenwerking gegarandeerd.

Robert Blok

Verhuurmakelaar

Lars Pennings

Eigenaar/Vastgoedspecialist

Marjolijn Pennings

Eigenaar/HR & financieel manager

Specialisme

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd van alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

WONING VERHUREN OF HUREN

Dagelijks verhuurt Interhouse verhuurmakelaars woningen aan geschikte huurders onder de beste voorwaarden. Alle kennis en middelen worden ingezet om verhuurders optimaal van dienst te zijn. Een woning huren? Huurders kunnen rekenen op een positieve huurervaring. Meer informatie over woning verhuren of woning huren.

Na verhuren komt beheren. Kijk voor meer informatie op Interhouse vastgoedmanagement.

Volg ons:

Geïnteresseerd of vragen?

Of stuur ons een e-mail op: amsterdam.vh@interhouse.nl

Een greep uit onze zakelijke huurders

Verhuren via Interhouse betekent dat uw woning onder de aandacht komt van multinationals. Zij huren geregeld woningen voor hun (internationale) medewerkers bij de verschillende vestigingen.

Logo ARPN
Logo ABN-Amro
Logo ING
Logo Tomtom
Logo Philips
Logo Ikea
Logo FedEx
Logo Nike
Logo Esa
Logo Asics
Logo Kpn
Logo Unilever
Logo KLM
Logo AkzoNobel
Logo Shell
Logo Bluewater
Logo FrieslandCampina
Logo Douwe Egberts
Logo Netflix
Logo Arla
Logo Baker Hughes
Logo Amgen

Werkgebied verhuurmakelaar Amsterdam

Het werkgebied van Interhouse verhuurmakelaars Amsterdam bestaat uit alle stadsdelen van gemeente Amsterdam, maar ook Amstelveen en plaatsen als Uithoorn, Vinkeveen, Badhoevedorp, Diemen en Aalsmeer. Een aantrekkelijk gebied met veel werkgelegenheid en dynamiek. De medewerkers van deze vestiging kennen dit gebied en lokale huurwoningmarkt tot in detail. Hierdoor kunnen zij u optimaal van dienst zijn. Wilt u uw huis verhuren in Amsterdam e.o.? Deze verhuurmakelaar is dé lokale specialist voor woningverhuur in Amsterdam.

Aanbod huurwoningen in Amsterdam en omgeving

Direct zoeken in het actuele woningaanbod van deze verhuurmakelaar in Amsterdam? Klik dan op de onderstaande button.

Veelgestelde vragen

Mag ik mijn woning verhuren in Amsterdam?

Als eigenaar van een woning in Amsterdam mag u uw woning verhuren, mits u zich houdt aan de regels en wetgeving die van toepassing zijn. Afhankelijk van de locatie en het type woning, kunnen er echter bepaalde beperkingen gelden, zoals een maximumaantal personen per huishouden en eventuele vergunningsplichten. Het is belangrijk om u goed te laten informeren over de regels en eventuele vergunningen voordat u uw woning gaat verhuren om problemen te voorkomen.

Wat zijn de risico’s van verhuren van een woning in Amsterdam?

Verhuren van een woning in Amsterdam brengt diverse risico’s met zich mee, waaronder het niet naleven van vergunning- en regelgeving, hoge kosten voor onderhoud en reparaties en mogelijke juridische conflicten met huurders. Het is belangrijk om deze risico’s te kennen en proactief te handelen om deze te minimaliseren.

Interhouse weet het

Woningdelers zijn potentiële huurders in de regio Amsterdam. Lars Pennings, eigenaar van Interhouse verhuurmakelaars Amsterdam, geeft in deze video het antwoord op de vraag: mag een woning verhuurd worden aan woningdelers?

Recent verhuurd

Weten wat voor typen woningen deze vestiging zoal verhuurt? Hieronder is een kleine selectie van recent verhuurde woningen voor u op een rijtje gezet.

Appartement te huur: KNSM-laan

Amsterdam - Oost

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 86m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gemeubileerd

Woonhuis te huur: Overtoom

Amsterdam - West

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 80m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gestoffeerd

Appartement te huur: Zeedijk

Amsterdam - Centrum

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 55m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

1

Interieur:

Gestoffeerd

Woonhuis te huur: Buizerd

Uithoorn

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 140m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

4

Interieur:

Gestoffeerd

Hoe klanten Interhouse verhuurmakelaars Amsterdam ervaren

We zijn tevreden over de diensten die door Interhouse worden aangeboden. Ze reageren altijd snel en ze zijn zeer betrouwbaar. Uitstekend serviceniveau voor ons en voor huurders met een breed en goed netwerk.

Vertaald vanuit het Engels

H. de Vries

Ik werk zowel met Interhouse Amsterdam als Rotterdam en op beide kantoren werken heel professionele, aardige mensen. Woningen waren snel verhuurd met goede gegevenscheck. Ook na de geleverde diensten krijg ik als ik wat vraag, snel en kundig antwoord.

Yve

Ik werk al meer dan 5 jaar samen met Interhouse en ben erg blij met hun professionele aanpak en de huurders die ze binnenhalen. Ze werken efficiënt en zijn prettig om mee te werken.

Vertaald vanuit het Engels

Vincent van Rest

Goed bedrijf en geweldige professionele service. Ik vond het geweldig om met Lars en het team samen te werken

Vertaald vanuit het Engels

Simon Richard Usiskin

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen voor verhuurders

Aanmelden nieuwsbrief verhuurder

Interhouse partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro