Verhuurmakelaar Breda

Interhouse verhuurmakelaars Breda

Bel direct

Contact vestiging

Whitepaper

Benieuwd naar de 10 veelgestelde vragen over verhuren? Lees het in ons whitepaper.

Download Whitepaper

Breda is een gewilde omgeving om een woning te verhuren of te huren. Interhouse verhuurmakelaars Breda is gespecialiseerd in woningverhuur in Breda en omgeving en beschikt over het netwerk en lokale marktkennis om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Woningen worden hierdoor getoond aan veel potentiële huurders. Het kantoor is gevestigd aan de bekende Baronielaan in een prachtig herenhuis, nabij het centrum. Als u deze vestiging wilt bezoeken, dan bent u gedurende openingstijden van harte welkom.

Medewerkers

Bij iedere vestiging staat een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers voor u klaar. De vestiging wordt geleid door een gedreven franchise-ondernemer. Zo is een prettige samenwerking gegarandeerd.

Isa Bink

Commercieel binnendienst medewerker

Interhouse Maartje van Peer

Maartje van Peer

Verhuurmakelaar

Maartje Zonneveld

Vastgoedinspecteur

Judith de Regt

Eigenaar/Vastgoedspecialist

Specialisme

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd van alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

WONING VERHUREN OF HUREN

Dagelijks verhuurt Interhouse verhuurmakelaars woningen aan geschikte huurders onder de beste voorwaarden. Alle kennis en middelen worden ingezet om verhuurders optimaal van dienst te zijn. Een woning huren? Huurders kunnen rekenen op een positieve huurervaring. Meer informatie over woning verhuren of woning huren.

Na verhuren komt beheren. Kijk voor meer informatie op Interhouse vastgoedmanagement.

Volg ons:

Geïnteresseerd of vragen?

Voor meer informatie over het verhuren van een woning:  WhatsApp button

Of stuur ons een e-mail op: breda.vh@interhouse.nl

Hoe klanten Interhouse verhuurmakelaars Breda ervaren

Interhouse verhuurmakelaars Breda
4.9
Gebaseerd op 154 beoordelingen
powered by Google
Sebastian GutfreundSebastian Gutfreund
10:17 01 Jul 24
Mijn partner en ik hebben een zeer positieve ervaring gehad met Interhouse in Breda. Onze huuraanvraag werd onmiddellijk beantwoord en werd gedurende het hele proces bijgewerkt en geïnformeerd. Een zeer professioneel team dat je stap voor stap communiceerde en begeleidde.Een speciale schreeuw naar Maartje, die er altijd was om onze vragen te beantwoorden en ervoor zorgde dat we alles begrepen wat van ons werd verlangd.Wij zouden het ten zeerste aanbevelen!
Kipp JohnsonKipp Johnson
10:28 26 Jun 24
Geweldige ervaring om met Interhouse te werken vanuit huurdersperspectief.
Javier MedinaJavier Medina
12:32 31 May 24
Ik heb onlangs via dit makelaarskantoor een appartement gehuurd en heb een uitstekende ervaring gehad dankzij Maartje, de makelaar die het pand beheert. Haar uitzonderlijke service, aandacht voor detail en snelle communicatie zorgden ervoor dat het hele proces soepel en stressvrij verliep.Ik kan dit bureau ten zeerste aanbevelen vanwege hun professionaliteit en toewijding aan klanttevredenheid.
Chris MolChris Mol
08:56 22 Apr 24
Zeer prettige bemiddeling. Accuraat en vlot. Uitgebreide overdracht aan de huurders waarbij alle interieur en inventaris gefotografeerd wordt. Aanrader
Chris ValleeChris Vallee
10:35 21 Apr 24
Ik ben onlangs vanuit de Verenigde Staten naar Breda verhuisd en werd getroffen door een cultuurschok en de taalbarrière. Maartje Van Peer was geweldig en heeft mij boven verwachting geholpen met mijn verhuizing. Ze vond de perfecte plek voor mij om te wonen en hielp me bij elke stap. Ze is in engel.Ik beveel Maartje en het hele bedrijf van harte aan. Ze is echt geweldig. Bedankt!!!
Juan Fernando GrandeJuan Fernando Grande
06:37 19 Apr 24
Vanaf het eerste contact, tot de bezichtiging van het appartement en de ondertekening van het contract is alles vlot verlopen. Maartje was erg snel in het proces en stond altijd klaar om ons te helpen en onze vragen te beantwoorden. Goede ervaring met Interhuis. Ik zou het aanraden.
Koen van NijnattenKoen van Nijnatten
11:32 17 Apr 24
Geweldig geholpen door Judith en Maartje! Netjes alle afspraken nagekomen en altijd vriendelijk!
Kelly-Jade HennKelly-Jade Henn
12:44 04 Apr 24
Maartje deed haar uiterste best om ons te helpen met het huren van een woning in Oosterhout. De bezichtiging was snel geregeld en alle reacties kwamen tijdig binnen. We kijken ernaar uit om later dit jaar te verhuizen. Bedankt voor de geweldige service Interhouse Breda!
Simone HagenSimone Hagen
20:00 29 Feb 24
Fijn en goed contact gehad met Maartje van Interhouse! Alles werd netjes geregeld en kunnen na onze vakantie heerlijk genieten van onze nieuwe woning!Dank je wel voor de goede service Maartje 😊
Sander de BontSander de Bont
13:08 07 Feb 24
Simpelweg een hele fijne en duidelijke manier van communiceren. Vakbekwaam, doelgericht en met een luisterend oor.We zijn heel blij met de dienstverlening - dikke pluim!
Rob Van LaereRob Van Laere
11:19 10 Jan 24
Interhouse beheert de woning die ik huur. D service die zij bieden is van goed kwaliteit, het contact is altijd fijn en razendsnel
Brigitte Van poppelBrigitte Van poppel
18:56 14 Nov 23
Goed geholpen door Judith en Maartje ( Interhouse Breda ).Erg vriendelijk en behulpzaam, korte lijntjes en reageren direct op vragen en of opmerkingen. Dat is gewoon fijn communiceren!
Kees CnossenKees Cnossen
20:34 01 Nov 23
Zeer prettige samenwerking ervaren. Snel en gedegen gehandeld!! Prima kandidaat gevonden en geadviseerd. Advies: schakel in voorkomende gevallen te allen tijde Interhouse Breda in👍🏼Kees
js_loader

Een greep uit onze zakelijke huurders

Verhuren via Interhouse betekent dat uw woning onder de aandacht komt van multinationals. Zij huren geregeld woningen voor hun (internationale) medewerkers bij de verschillende vestigingen.

Logo ARPN
Logo ABN-Amro
Logo ING
Logo Tomtom
Logo Philips
Logo Ikea
Logo FedEx
Logo Nike
Logo Esa
Logo Asics
Logo Kpn
Logo Unilever
Logo KLM
Logo AkzoNobel
Logo Shell
Logo Bluewater
Logo FrieslandCampina
Logo Douwe Egberts
Logo Netflix
Logo Arla
Logo Baker Hughes
Logo Amgen

Werkgebied verhuurmakelaar Breda

Het werkgebied van Interhouse verhuurmakelaars Breda bestaat naast de stad Breda ook uit diverse plaatsen rondom Breda, zoals o.a. Tilburg, Roosendaal en Oosterhout. Een courant gebied voor woningverhuurders en woningzoekenden vanwege de centrale ligging en werkgelegenheid. De medewerkers van deze vestiging kennen dit gebied en lokale huurwoningmarkt tot in detail. Hierdoor kunnen zij u optimaal van dienst zijn, zowel voor vrije sector woningen als sociale huurwoningen. Wilt u uw huis verhuren in Breda e.o.? Deze verhuurmakelaar is dé lokale specialist voor woning verhuur in Breda.

Aanbod huurwoningen regio Breda

Direct zoeken in het actuele huurwoningaanbod van deze verhuurmakelaar in Breda? Klik dan op de onderstaande button.

Interhouse weet het

Judith de Regt, eigenaar van Interhouse verhuurmakelaars Breda, geeft, samen met Maartje van Peer, in deze video het antwoord op de vraag: mag ik tijdelijk mijn woning verhuren?

Recent verhuurd

Weten wat voor typen woningen deze vestiging zoal verhuurt? Hieronder is een kleine selectie van recent verhuurde woningen voor u op een rijtje gezet.

Villa te huur: Salesdreef

Oosterhout

Type woning:

Villa

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 100m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

3

Interieur:

Gemeubileerd

Appartement te huur: Nieuweweg

Breda

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 110m2

Status:

Verhuurd onder voorbehoud

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gemeubileerd

Appartement te huur: Wilhelminastraat

Breda

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 120m2

Status:

Verhuurd onder voorbehoud

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gestoffeerd

Appartement te huur: Concordiaplein

Breda

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 120m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gestoffeerd

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen voor verhuurders

Aanmelden nieuwsbrief verhuurder

Interhouse partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro