Verhuurmakelaar Haarlem

Interhouse verhuurmakelaars Haarlem

Bel direct

Contact vestiging

Whitepaper

Benieuwd naar de 10 veelgestelde vragen over verhuren? Lees het in ons whitepaper.

Download Whitepaper

Haarlem en omgeving is gewild om een woning te verhuren of te huren. Interhouse verhuurmakelaars Haarlem is gespecialiseerd in woningverhuur in de regio Haarlem en beschikt over een uitgebreid netwerk en uitstekende lokale marktkennis om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Door het internationale karakter is het de regio Haarlem bij uitstek geschikt voor de (tijdelijke) verhuur van woningen aan expats, die bekend staan als betrouwbare huurders. Het kantoor is gevestigd op een markante hoek aan de Wilhelminastraat. De bekende toegangsweg en nabij het stadscentrum. Als u deze vestiging wilt bezoeken, dan bent u gedurende openingstijden van harte welkom.

Medewerkers

Bij iedere vestiging staat een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers voor u klaar. De vestiging wordt geleid door een gedreven franchise-ondernemer. Zo is een prettige samenwerking gegarandeerd.

Amber Schubert

Commercieel binnendienst medewerker

Madelon van der Schaaff Haarlem

Madelon van der Schaaff

Commercieel binnendienst medewerker

Sabina Träger

Verhuurspecialist

Wendy Ros

Commercieel binnendienst medewerker

Bas Ros

Eigenaar/Vastgoedspecialist

Specialisme

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd van alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

WONING VERHUREN OF HUREN

Dagelijks verhuurt Interhouse verhuurmakelaars woningen aan geschikte huurders onder de beste voorwaarden. Alle kennis en middelen worden ingezet om verhuurders optimaal van dienst te zijn. Een woning huren? Huurders kunnen rekenen op een positieve huurervaring. Meer informatie over woning verhuren of woning huren.

Na verhuren komt beheren. Kijk voor meer informatie op Interhouse vastgoedmanagement.

Volg ons:

Geïnteresseerd of vragen?

Of stuur ons een e-mail op: haarlem.vh@interhouse.nl

Hoe klanten Interhouse verhuurmakelaars Haarlem ervaren

PaperFlower TravelPaperFlower Travel
21:56 03 May 24
Omdat wij naar het buitenland verhuisden, hadden wij de huur van onze woning uitbesteed aan Interhouse Haarlem. De eerste maanden was de communicatie allemaal goed, maar zodra het eerste probleem opdook (de door hen geselecteerde huurder betaalde de huur niet), ondernamen ze gewoon geen actie. Ze hebben hierover niet eens met mij gecommuniceerd. Bij de volgende huurder herhaalde het verhaal zich. Ze ondernamen geen actie, geen eigenaarschap, niets. En het ergste als het allemaal de niet-communicatie was. Ze hebben gewoon hun hoge servicekosten afgetrokken, zonder te proberen het probleem op te lossen.Het enige positieve dat ik kan bedenken is de klusjesman Barend. Hij was altijd supergoed, snel en praktisch als er iets gerepareerd moest worden in huis.Kortom: zoek een andere partij van u die de verhuur van uw woning wil uitbesteden.
Harold DerksenHarold Derksen
14:00 18 Mar 24
rok vodopivecrok vodopivec
09:29 08 Feb 24
Heerlijke mensen.Aankomend, professioneel en responsief en tegelijkertijd vriendelijk en gastvrij. Ze bleven mijn verwachtingen bij elke beurt overtreffen.
konstantin popovkonstantin popov
11:02 16 Jan 24
Heel erg bedankt voor je hulp! Je team bestaat uit toegewijde mensen die altijd klaar staan ​​om te helpen met allerlei vragen en verzoeken. Ik geloof dat uw service de beste is die ik ben tegengekomen tijdens mijn zoekproces. Als iemand mij vraagt ​​of u hem kunt toevertrouwen met uw taak om een ​​appartement te vinden, zou mijn antwoord volmondig JA zijn - u moet hem zeker om hulp vragen! Ik wens het team van Interhouse het allerbeste en nog veel meer klanten. Er zullen zeker veel nieuwe lachende en gelukkige mensen in de buurt zijn!
Martyn BiesMartyn Bies
15:42 21 Dec 23
dit is een zeer professionele partij om als verhuurder zaken mee te doen. Nieuwe huurders zoeken voor je verhuur onroerend goed of het geheel uit handen geven waarbij zij het management voeren? Interhouse is een heel prettig bedrijf waar ik al jaren jaren een fijne samenwerking mee heb.
Marcelo Sousa MenegolMarcelo Sousa Menegol
12:06 28 Sep 23
Tamara OppedijkTamara Oppedijk
20:34 19 Jun 23
Super geholpen door Amber van Interhouse Haarlem. Wij zochten een huis vanuit het buitenland en waren niet in de gelegenheid om zelf te bezichtigen. Daarom was het extra fijn om goed contact te hebben met de makelaar. Wij zijn ontzettend blij met de service en het huis waar we over 2 weken intrekken.
Gidoni AlendyGidoni Alendy
06:50 06 Aug 22
Het was heel prettig om met Interhouse in zee te gaan voor het vinden van een huur huis.Heel professionele team, die altijd ready staan om te adviseren. Ik hield vooral van de quick follow-up, het willen doen van online viewing, the snelle terugkoppeling en overal goeie service. Dit alles heeft simpel weg geleidt dat wij zo goed mogelijk geïntroduceerd konden worden.Hiermee voelde ik mijn comfortabel in de keuze, they took in account our best interest, en uiteindelijk zijn we heel tevreden.Wat ik zeker ook wil toevoegen, de flexibiliteit en continue communicatie stellen we zeer op prijs.I would surely recommend Interhouse!
Kim van BezuKim van Bezu
13:50 19 Apr 21
Ik heb de mensen bij Interhouse als professioneel en heel vriendelijk ervaren. Zij hebben me bij het verhuren van mijn huis - voor mij nieuw en spannend - vanaf de intake tot en met de uiteindelijke overdracht heel goed geholpen. En ik zie de verhuurperiode met vertrouwen tegemoet, niet alleen omdat ik onder indruk was van de gedetailleerde overeenkomst die gesloten is, ook omdat zij mij het beheer uit handen nemen.
js_loader

Een greep uit onze zakelijke huurders

Verhuren via Interhouse betekent dat uw woning onder de aandacht komt van multinationals. Zij huren geregeld woningen voor hun (internationale) medewerkers bij de verschillende vestigingen.

Logo ARPN
Logo ABN-Amro
Logo ING
Logo Tomtom
Logo Philips
Logo Ikea
Logo FedEx
Logo Nike
Logo Esa
Logo Asics
Logo Kpn
Logo Unilever
Logo KLM
Logo AkzoNobel
Logo Shell
Logo Bluewater
Logo FrieslandCampina
Logo Douwe Egberts
Logo Netflix
Logo Arla
Logo Baker Hughes
Logo Amgen

Werkgebied verhuurmakelaar Haarlem

Het werkgebied van Interhouse verhuurmakelaars Haarlem bestaat naast de stad Haarlem uit diverse plaatsen er omheen, zoals o.a. Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Bennebroek, Santpoort-Noord, Vijfhuizen en Zandvoort. Een courant gebied voor woningverhuurders en woningzoekenden vanwege de centrale ligging midden in de randstad en pal naast de hoofdstad Amsterdam. Dit gebied ligt aan de kust en heeft volop werkgelegenheid. De medewerkers van deze vestiging kennen dit gebied en lokale huurwoningmarkt tot in detail. Hierdoor kunnen zij u optimaal van dienst zijn. Wilt u uw huis verhuren in Haarlem e.o.? Deze verhuurmakelaar is dé lokale specialist voor woningverhuur in Haarlem.

Aanbod huurwoningen regio Haarlem

Direct zoeken in het actuele woningaanbod van deze verhuurmakelaar in Haarlem? Klik dan op de onderstaande button.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een verhuurmakelaar in Haarlem?

Een verhuurmakelaar in Haarlem kan helpen bij het vinden van geschikte huurders, het opstellen van een huurovereenkomst en het regelen van bezichtigingen. Daarnaast kan de verhuurmakelaar in Haarlem advies geven over de huurprijs en de verhuurstrategie om een maximale opbrengst te realiseren.

Hoeveel huurinkomsten kan ik verwachten als ik een verhuurmakelaar in Haarlem inschakel?

De huurinkomsten die u kunt verwachten bij het inschakelen van een verhuurmakelaar in Haarlem zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de woning, de locatie en de staat van onderhoud. Daarnaast zijn de marktomstandigheden in Haarlem van invloed op de huurinkomsten. Onze verhuurmakelaar in Haarlem kan u hierover adviseren en helpen bij het vaststellen van een realistische huurprijs.

Interhouse weet het

Recent verhuurd

Weten wat voor typen woningen deze vestiging zoal verhuurt? Hieronder is een kleine selectie van recent verhuurde woningen voor u op een rijtje gezet.

Appartement te huur: Bilderdijkstraat 7

Haarlem

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 91m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gestoffeerd

Appartement te huur: Anthony Fokkerlaan 30-1

Haarlem

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 71m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gestoffeerd

Woonhuis te huur: Tjalkkade 11

Haarlem

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 205m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

5

Interieur:

Gestoffeerd

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen voor verhuurders

Aanmelden nieuwsbrief verhuurder

Interhouse partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro