Verhuurmakelaar Haarlem

Interhouse verhuurmakelaars Haarlem

Bel direct

Contact vestiging

Whitepaper

Benieuwd naar de 10 veelgestelde vragen over verhuren? Lees het in ons whitepaper.

Download Whitepaper

Haarlem en omgeving is gewild om een woning te verhuren of te huren. Interhouse verhuurmakelaars Haarlem is gespecialiseerd in woningverhuur in de regio Haarlem en beschikt over een uitgebreid netwerk en uitstekende lokale marktkennis om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Door het internationale karakter is het de regio Haarlem bij uitstek geschikt voor de (tijdelijke) verhuur van woningen aan expats, die bekend staan als betrouwbare huurders. Het kantoor is gevestigd op een markante hoek aan de Wilhelminastraat. De bekende toegangsweg en nabij het stadscentrum. Als u deze vestiging wilt bezoeken, dan bent u gedurende openingstijden van harte welkom.

Medewerkers

Bij iedere vestiging staat een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers voor u klaar. De vestiging wordt geleid door een gedreven franchise-ondernemer. Zo is een prettige samenwerking gegarandeerd.

Amber Schubert

Commercieel binnendienst medewerker

Madelon van der Schaaff Haarlem

Madelon van der Schaaff

Commercieel binnendienst medewerker

Sabina Träger

Verhuurspecialist

Wendy Ros

Commercieel binnendienst medewerker

Bas Ros

Eigenaar/Vastgoedspecialist

Specialisme

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd van alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

WONING VERHUREN OF HUREN

Dagelijks verhuurt Interhouse verhuurmakelaars woningen aan geschikte huurders onder de beste voorwaarden. Alle kennis en middelen worden ingezet om verhuurders optimaal van dienst te zijn. Een woning huren? Huurders kunnen rekenen op een positieve huurervaring. Meer informatie over woning verhuren of woning huren.

Na verhuren komt beheren. Kijk voor meer informatie op Interhouse vastgoedmanagement.

Geïnteresseerd of vragen?

Volg ons:

Een greep uit onze zakelijke huurders

Verhuren via Interhouse betekent dat uw woning onder de aandacht komt van multinationals. Zij huren geregeld woningen voor hun (internationale) medewerkers bij de verschillende vestigingen.

Logo ARPN
Logo ABN-Amro
Logo ING
Logo Tomtom
Logo Philips
Logo Ikea
Logo FedEx
Logo Nike
Logo Esa
Logo Asics
Logo Kpn
Logo Unilever
Logo KLM
Logo AkzoNobel
Logo Shell
Logo Bluewater
Logo FrieslandCampina
Logo Douwe Egberts
Logo Netflix
Logo Arla
Logo Baker Hughes
Logo Amgen

Werkgebied verhuurmakelaar Haarlem

Het werkgebied van Interhouse verhuurmakelaars Haarlem bestaat naast de stad Haarlem uit diverse plaatsen er omheen, zoals o.a. Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Bennebroek, Santpoort-Noord, Vijfhuizen en Zandvoort. Een courant gebied voor woningverhuurders en woningzoekenden vanwege de centrale ligging midden in de randstad en pal naast de hoofdstad Amsterdam. Dit gebied ligt aan de kust en heeft volop werkgelegenheid. De medewerkers van deze vestiging kennen dit gebied en lokale huurwoningmarkt tot in detail. Hierdoor kunnen zij u optimaal van dienst zijn. Wilt u uw huis verhuren in Haarlem e.o.? Deze verhuurmakelaar is dé lokale specialist voor woningverhuur in Haarlem.

Aanbod huurwoningen regio Haarlem

Direct zoeken in het actuele woningaanbod van deze verhuurmakelaar in Haarlem? Klik dan op de onderstaande button.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een verhuurmakelaar in Haarlem?

Een verhuurmakelaar in Haarlem kan helpen bij het vinden van geschikte huurders, het opstellen van een huurovereenkomst en het regelen van bezichtigingen. Daarnaast kan de verhuurmakelaar in Haarlem advies geven over de huurprijs en de verhuurstrategie om een maximale opbrengst te realiseren.

Hoeveel huurinkomsten kan ik verwachten als ik een verhuurmakelaar in Haarlem inschakel?

De huurinkomsten die u kunt verwachten bij het inschakelen van een verhuurmakelaar in Haarlem zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de woning, de locatie en de staat van onderhoud. Daarnaast zijn de marktomstandigheden in Haarlem van invloed op de huurinkomsten. Onze verhuurmakelaar in Haarlem kan u hierover adviseren en helpen bij het vaststellen van een realistische huurprijs.

Interhouse weet het

Recent verhuurd

Weten wat voor typen woningen deze vestiging zoal verhuurt? Hieronder is een kleine selectie van recent verhuurde woningen voor u op een rijtje gezet.

Appartement te huur: Bilderdijkstraat 7

Haarlem

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 91m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gestoffeerd

Appartement te huur: Anthony Fokkerlaan 30-1

Haarlem

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 71m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gestoffeerd

Woonhuis te huur: Tjalkkade 11

Haarlem

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 205m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

5

Interieur:

Gestoffeerd

Hoe klanten Interhouse verhuurmakelaars Haarlem ervaren

Opvallend persoonlijke begeleiding, zeer adequate afwikkeling en perfecte nazorg. Van harte aanbevolen.

De heer Hans de Boer

Zeer goed professioneel contact. De huurcontracten worden snel op verzoek aangepast aan de omstandigheden en het hele appartement wordt bij (verhuur)overdracht grondig gereinigd met foto's van de staat van het appartement.

de heer Roels

Betrouwbaar, contact is snel en soepel verlopen, vriendelijke meiden op kantoor. M'n huis was rap verhuurd, voor een goede huurprijs.

Nicoline van Putten

Goede, deskundige, charmante makelaar die jouw product weet te verkopen. Hij weet hoe de hazen lopen en handelt op basis daarvan.

Een Funda gebruiker

Als Australische expats huurden wij een huis via Interhouse Haarlem. Vanaf de eerste ontmoeting was Bas heel professioneel, kundig en flexibel wat voor ons de transitie naar Nederland een stuk gemakkelijker maakte. We zijn erg te spreken over Interhouse en hebben Bas ook ingehuurd om onze eigen zaken t.a.v. ons investeringspand af te handelen. Ik raad Interhouse aan voor zowel huurders als verhuurders.

Marieke Rijksen

Fantastische service, vriendelijk geholpen en deskundig geadviseerd.

Rien van Huisseling

Snelle en duidelijke communicatie. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Met verschillende afdelingen gesproken en komen allemaal kundig en betrouwbaar over. Zeker een aanrader!

Wes Ley

Samenwerking met Interhouse Haarlem is plezierig en altijd zeer attent en deskundig Prima bedrijf

Bob Rus

Ik heb de mensen bij Interhouse als professioneel en heel vriendelijk ervaren. Zij hebben me bij het verhuren van mijn huis - voor mij nieuw en spannend - vanaf de intake tot en met de uiteindelijke overdracht heel goed geholpen. En ik zie de verhuurperiode met vertrouwen tegemoet, niet alleen omdat ik onder indruk was van de gedetailleerde overeenkomst die gesloten is, ook omdat zij mij het beheer uit handen nemen.

Kim van Bezu

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen voor verhuurders

Aanmelden nieuwsbrief verhuurder

Interhouse partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro