Verhuurmakelaar Rotterdam

Interhouse verhuurmakelaars Rotterdam

Bel direct

Contact vestiging

Whitepaper

Benieuwd naar de 10 veelgestelde vragen over verhuren? Lees het in ons whitepaper.

Download Whitepaper

Rotterdam en het omliggende gebied is een dynamische en gewilde omgeving om een woning te verhuren of te huren. Interhouse verhuurmakelaars is gespecialiseerd in woningverhuur in Rotterdam en beschikt over het netwerk en lokale marktkennis om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Woningen worden hierdoor getoond aan veel potentiële huurders. Door het internationale karakter is het de regio bij uitstek om woningen te verhuren aan expats, die bekend staan als zeer geschikte huurders. Ons kantoor vindt u op een bijzondere locatie in Rotterdam aan de Oudedijk. Als u deze vestiging wilt bezoeken, dan bent u gedurende openingstijden van harte welkom.

Medewerkers

Bij iedere vestiging staat een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers voor u klaar. De vestiging wordt geleid door een gedreven franchise-ondernemer. Zo is een prettige samenwerking gegarandeerd.

Frida Jansen

Commercieel binnendienst medewerker

Sonja Verweij

Manager vastgoedbeheer

Nick Visser

Commercieel binnendienst medewerker/Verhuurmakelaar

Joyce van Grondelle

Operationeel manager

André van Kluijve

Vastgoedmanager

Martijn Willemse

Eigenaar/Vastgoedspecialist

Carlo Mulder

Eigenaar/Vastgoedspecialist

Specialisme

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd van alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

WONING VERHUREN OF HUREN

Dagelijks verhuurt Interhouse verhuurmakelaars woningen aan geschikte huurders onder de beste voorwaarden. Alle kennis en middelen worden ingezet om verhuurders optimaal van dienst te zijn. Een woning huren? Huurders kunnen rekenen op een positieve huurervaring. Meer informatie over woning verhuren of woning huren.

Na verhuren komt beheren. Kijk voor meer informatie op Interhouse vastgoedmanagement.

Volg ons:

Geïnteresseerd of vragen?

Of stuur ons een e-mail op: rotterdam.vh@interhouse.nl

Een greep uit onze zakelijke huurders

Verhuren via Interhouse betekent dat uw woning onder de aandacht komt van multinationals. Zij huren geregeld woningen voor hun (internationale) medewerkers bij de verschillende vestigingen.

Logo ARPN
Logo ABN-Amro
Logo ING
Logo Tomtom
Logo Philips
Logo Ikea
Logo FedEx
Logo Nike
Logo Esa
Logo Asics
Logo Kpn
Logo Unilever
Logo KLM
Logo AkzoNobel
Logo Shell
Logo Bluewater
Logo FrieslandCampina
Logo Douwe Egberts
Logo Netflix
Logo Arla
Logo Baker Hughes
Logo Amgen

Werkgebied verhuurmakelaar Rotterdam

Het werkgebied van Interhouse verhuurmakelaars Rotterdam bestaat naast alle stadsdelen van de stad Rotterdam uit diverse plaatsen er omheen, zoals o.a. Vlaardingen, Spijkenisse, Oud-Beijerland, Papendrecht, Barendrecht en Dordrecht. Een courant gebied voor woningverhuurders en woningzoekenden vanwege de centrale ligging midden in de randstad en de internationale bedrijvigheid met volop werkgelegenheid. De medewerkers van deze vestiging kennen dit gebied en lokale huurwoningmarkt tot in detail. Hierdoor kunnen zij u optimaal van dienst zijn. Wilt u uw huis verhuren in Rotterdam en omstreken? Deze verhuurmakelaar is dé lokale specialist voor woningverhuur in Rotterdam.

Aanbod huurwoningen in Rotterdam e.o.

Direct zoeken in het actuele huurwoningaanbod van deze verhuurmakelaar in Rotterdam en omstreken? Klik dan op de onderstaande button.

Veelgestelde vragen

Wat kost een verhuurmakelaar in Rotterdam?

De kosten voor een verhuurmakelaar in Rotterdam kunnen variëren, maar gemiddeld rekent een verhuurmakelaar een commissie van één maand huur exclusief btw. Daarnaast kunnen er ook aanvullende kosten in rekening worden gebracht, zoals marketingkosten en administratiekosten.

Welke woningen verhuren goed in Rotterdam?

In Rotterdam zijn er verschillende soorten woningen die goed verhuren. Appartementen en studio’s in populaire wijken zoals het centrum, Kralingen en Rotterdam Noord zijn vaak in trek bij zowel expats als lokale werkende professionals. Daarnaast zijn woningen met buitenruimte, zoals een balkon of tuin, en parkeergelegenheid ook vaak gewild.

Interhouse weet het

Recent verhuurd

Weten wat voor typen woningen deze vestiging zoal verhuurt? Hieronder is een kleine selectie van recent verhuurde woningen voor u op een rijtje gezet.

Appartement te huur: Herman Robbersstraat

Rotterdam - Centrum

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 57m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gemeubileerd

Appartement te huur: Wijnhaven

Rotterdam

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 82m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

1

Interieur:

Gemeubileerd

Woonhuis te huur: Kerkstraat

Oud-Beijerland

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 126m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

3

Interieur:

Onbekend

Appartement te huur: Wilhelminakade

Rotterdam

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 150m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

3

Interieur:

Gemeubileerd

Appartement te huur: Grotemarkt

Rotterdam

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 95m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

1

Interieur:

Gemeubileerd

Hoe klanten Interhouse verhuurmakelaars Rotterdam ervaren

Sinds oktober 2016 wordt een appartement van mij verhuurd. Tot dusver alleen maar lof. Betalingen gaan vlot. Kan Interhouse iedereen aan bevelen.

Pamela Bridie

Mijn ervaringen met Interhouse Rotterdam zijn positief. Ze komen hun afspraken na, kennen de markt en zijn altijd bereid mee te denken als je daarom vraagt. Enthousiaste medewerkers ook, dat vind ik belangrijk.

Jasper van de Kerkhof

Mijn huidige woning wordt compleet gerenoveerd, dus ik moest na 5 jaar weer opnieuw beginnen met een huizenjacht in de grote stad... dat liep helemaal hartstikke voorspoedig, dankzij de mensen van Interhouse! Ik ben echt heel erg tevreden over hun persoonlijke contact en de professionele communicatie. Ik denk niet dat ik ergens anders het beter had kunnen treffen. Heel erg bedankt, Interhouse, dat jullie zo goed zorgen voor je klanten, want dit maakte het verhuisproces een stuk minder zwaar!

Linda de Vries

Zeer betrouwbare verhuur makelaar in Rotterdam, professionele mensen met verstand van zaken. Makkelijk te contacteren, eerlijk in afspraken, en er zijn geen verborgen kosten. Ik kan Interhouse ten zeerste aanraden!

Ruth van der Hallen

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen voor verhuurders

Aanmelden nieuwsbrief verhuurder

Interhouse partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro