Vestiging Rotterdam

Interhouse verhuurmakelaars Rotterdam

Rotterdam en het omliggende gebied is een dynamische en gewilde omgeving om een woning te verhuren of te huren. Interhouse verhuurmakelaars Rotterdam is hierin gespecialiseerd en beschikt over het netwerk en lokale marktkennis om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het kantoor is gevestigd op een markante hoek aan de Mariniersweg. Een bekende locatie nabij het centrum, het treinstation, de markthal en kubuswoningen. Als u deze vestiging wilt bezoeken, dan bent u gedurende openingstijden van harte welkom.

Contact vestiging

Medewerkers

Bij iedere vestiging staat een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers voor u klaar. De vestiging wordt geleid door een gedreven franchise-ondernemer. Zo is een prettige samenwerking gegarandeerd.

Yuri Hooijdonk

Officemanager

Nick Visser

Commercieel medewerker

Jordy Lodder

Verhuurmakelaar

Martijn Willemse Interhouse Rotterdam

Martijn Willemse

Eigenaar/Vastgoedspecialist

Carlo Mulder Interhouse Rotterdam

Carlo Mulder

Eigenaar/Vastgoedspecialist

Specialisme

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

WONING VERHUREN OF HUREN

Dagelijks verhuurt Interhouse verhuurmakelaars woningen aan hoge kwaliteit huurders onder de beste voorwaarden. Alle kennis en middelen worden ingezet om verhuurders optimaal van dienst te zijn. Een woning huren? Huurders kunnen rekenen op een positieve huurervaring. Meer informatie over woning verhuren of woning huren.

Na verhuren komt beheren. Kijk voor meer informatie op Interhouse vastgoedmanagement.

Geïnteresseerd of vragen?

  • Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen. Lees ook onze privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Werkgebied

Het werkgebied van deze vestiging bestaat naast alle stadsdelen van de stad Rotterdam uit diverse plaatsen er omheen, zoals o.a. Vlaardingen, Spijkenisse, Oud-Beijerland, Papendrecht, Barendrecht en Dordrecht. Een courant gebied voor woningverhuurders en woningzoekenden vanwege de centrale ligging midden in de randstad en de internationale bedrijvigheid met volop werkgelegenheid. De medewerkers van deze vestiging kennen dit gebied en lokale huurwoningmarkt tot in detail. Hierdoor kunnen zij u optimaal van dienst zijn.

Aanbod huurwoningen

Direct zoeken in het actuele woningaanbod van deze vestiging? Klik dan op de onderstaande button.

Recent verhuurd

Weten wat voor typen woningen deze vestiging zoal verhuurt? Hieronder is een kleine selectie van recent verhuurde woningen voor u op een rijtje gezet.

Appartement te huur: Pieter de Hoochweg

Rotterdam

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

23-09-2020

Woonoppervlakte:

Ca. 126m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

3

Interieur:

Gestoffeerd

Appartement te huur: Herman Robbersstraat

Rotterdam - Centrum

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

23-09-2020

Woonoppervlakte:

Ca. 57m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gemeubileerd

Appartement te huur: Librijesteeg

Rotterdam - Centrum

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

23-09-2020

Woonoppervlakte:

Ca. 178m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

3

Interieur:

Gemeubileerd

Hoe klanten Interhouse ervaren

Sinds oktober 2016 wordt een appartement van mij verhuurd. Tot dusver alleen maar lof. Betalingen gaan vlot. Kan Interhouse iedereen aan bevelen.

Pamela Bridie

Mijn ervaringen met Interhouse Rotterdam zijn positief. Ze komen hun afspraken na, kennen de markt en zijn altijd bereid mee te denken als je daarom vraagt. Enthousiaste medewerkers ook, dat vind ik belangrijk.

Jasper van de Kerkhof

Mijn huidige woning wordt compleet gerenoveerd, dus ik moest na 5 jaar weer opnieuw beginnen met een huizenjacht in de grote stad... dat liep helemaal hartstikke voorspoedig, dankzij de mensen van Interhouse! Ik ben echt heel erg tevreden over hun persoonlijke contact en de professionele communicatie. Ik denk niet dat ik ergens anders het beter had kunnen treffen. Heel erg bedankt, Interhouse, dat jullie zo goed zorgen voor je klanten, want dit maakte het verhuisproces een stuk minder zwaar!

Linda de Vries

Zeer betrouwbare, professionele mensen met verstand van zaken. Makkelijk te contacteren, eerlijk in afspraken, en er zijn geen verborgen kosten. Ik kan Interhouse ten zeerste aanraden!

Ruth van der Hallen

Ik raad Interhouse Rotterdam ten zeerste aan! We hebben te maken gehad met Jordy Lodder en hij was professioneel, behulpzaam, snel in het beantwoorden van e-mails / vragen en zeer vriendelijk. Een appartement vinden in Rotterdam kan een zeer stressvolle ervaring zijn, vooral voor expats, maar bij Jordy hadden we het gevoel dat we iemand hadden die ons wilde helpen een plek te vinden. Nogmaals bedankt!

Vertaald vanuit het Engels

Janine Dunn

Meest recente kennisblogs

18 september, 2020

Verzekeringen voor verhuurd vastgoed

Om uw vastgoed zorgeloos te kunnen verhuren is het belangrijk om de juiste verzekeringen af te sluiten.
Lees meer
16 juni, 2020

Ontwikkelingen in box-3

Bezittingen in box-3 worden in de inkomstenbelasting betrokken. Blijft dit in de toekomst ook houdbaar?
Lees meer
08 april, 2020

Spoedwet verlenging tijdelijke huurovereenkomst ingediend

De verwachte spoedwet voor verlenging van huurovereenkomsten voor bepaalde tijd is aangenomen door de tweede kamer.
Lees meer

Interhouse partners

Mini logo
Logo datachecker
Logo ARPN