Vestiging Eindhoven

Interhouse verkoopmakelaars Eindhoven

Eindhoven en omgeving is gewild om te wonen. Hierdoor kan een goede makelaar met de juiste visie en aanpak het verschil maken. Interhouse verkoopmakelaars Eindhoven is erin gespecialiseerd om uw woningverkoop optimaal te realiseren. Middels een maatwerk aanpak voor iedere woning en situatie slagen zij er keer op keer in een woning onder beste voorwaarden te verkopen. Zij beschikken over een groots (internationaal) netwerk, (online) bereik, 7 dagen per week bereikbaarheid én maximale lokale marktkennis. Hierdoor kunnen zij u optimaal van dienst zijn. Zij zijn gediplomeerd en aangesloten bij VastgoedPro; een branchevereniging voor makelaars. Het kantoor is gevestigd aan de Tramstraat nabij het centrum. Als u deze vestiging wilt bezoeken, dan bent u gedurende openingstijden van harte welkom. Na openingstijden bent u dat op afspraak overigens ook.

Contact vestiging

Medewerkers

Bij iedere vestiging staat een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers voor u klaar. De vestiging wordt geleid door een gedreven franchise-ondernemer. Zo is een prettige samenwerking gegarandeerd.

Bianca Papen Interhouse Eindhoven

Bianca Papen

Commercieel binnendienst medewerker

Dirk-Jan Bonenkamp

Eigenaar/KRMT

Specialisme

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

WONING VERKOPEN

Een woning optimaal verkopen vereist vakkundigheid, maximale lokale marktkennis en alle (online) tools om de juiste doelgroep te bereiken. Interhouse verkoopmakelaars is een onderscheidende specialist en maakt van iedere verkoopopdracht maatwerk. Door alleen lokaal te opereren en 7 dagen per week beschikbaar te zijn is het beste resultaat gegarandeerd. Meer informatie over woning verkopen

Geïnteresseerd of vragen?

  • Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen. Lees ook onze privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkgebied

Het werkgebied van deze vestiging bestaat naast alle stadsdelen van Eindhoven uit diverse plaatsen er omheen, zoals o.a. Geldrop, Boxtel, Best, Helmond en Valkenswaard. Een courant gebied vanwege de centrale ligging en werkgelegenheid. Eindhoven wordt ook wel de hoofdstad van het zuiden genoemd. De vakkundige medewerkers kennen de lokale woningmarkt in dit gebied tot in detail. Deze kennis is cruciaal om optimaal te adviseren en presteren én om iedere kandidaat-koper volledig te kunnen informeren.

Hoe klanten Interhouse ervaren

Fijne samenwerking, professioneel, snelle en duidelijke communicatie en met warme persoonlijk aandacht.

Helma Donkers

Erg klantgericht, snelle service en fijne aanpak! Bedankt Bianca!

Nelleke Joppe

Interhouse partners

Mini logo
Logo datachecker
Logo ARPN