Investeren in vastgoed woning aankoop

Beleggen door investeren in vastgoed

Een slimme investeerder belegt in het juiste vastgoed. Doordat u een tastbaar bezit aankoopt, waarborgt u het behoud van uw geld en is een goed rendement realistisch haalbaar. Interhouse heeft jarenlange ervaring in succesvolle begeleiding van het slim investeren-traject. Door onze unieke aanpak kan voor iedere stap een vakkundige Interhouse-specialist worden ingeschakeld; van aankoop, tot verhuur tot beheer en eventuele toekomstige verkoop. Al deze specialisten staan in nauw onderling contact en maken in overleg met u verstandige keuzes zijn. Zo blijven de risico’s laag en is uw rendement optimaal.

Hoe kan ik verstandig investeren?

Een slimme investeerder belegt in het juiste vastgoed. Doordat u een tastbaar bezit aankoopt, waarborgt u het behoud van uw geld en is een goed rendement realistisch haalbaar. Interhouse aankoopmakelaars heeft jarenlange ervaring in succesvolle advisering bij het slim investeren-traject. Zij weten exact welke woningen aantrekkelijk zijn als belegging.

Door een unieke aanpak is voor iedere stap in het traject een vakkundige en ervaren Interhouse-specialist beschikbaar. Deze specialisten staan onderling in nauw contact. Zo worden in overleg met u verstandige keuzes gemaakt bij zowel aankoop, verhuur, beheer en eventueel uiteindelijke verkoop. Zo blijven de risico’s laag en is uw rendement optimaal.

Geïnteresseerd of vragen?

Waarom is investeren met begeleiding van Interhouse de juiste keuze?

Specialistisch advies bij iedere stap

Interhouse is uniek in de branche. In een regio zijn meerdere zelfstandige Interhouse-specialisten actief, maar ieder in hun eigen vakgebied. Door deze unieke situatie kunnen zij u haarfijn adviseren bij iedere stap in het traject, van aankoop tot verhuur tot beheer en eventuele toekomstige verkoop. Zij zijn samen met u de juiste combinatie om u van A tot Z te begeleiden.

Ultieme lokale marktkennis in ieder vakgebied

Zowel de Interhouse aankoopmakelaar, de Interhouse verhuurmakelaar, Interhouse vastgoedmanagement als de Interhouse verkoopmakelaar zijn specialisten die allemaal volledig thuis in het gebied waar uw toekomstige vastgoedbelegging gelegen is. Die lokale marktkennis is cruciaal om beste resultaten voor u te behalen.

Bekend met actuele wet- en regelgeving

Een object kan op het eerste oog een mooie investering lijken. (Lokale) wet- en regelgeving dit echter behoorlijk negatief beïnvloeden. Zaken als het woningwaarderingstelsel, huurbescherming, lokale verordeningen, bestemmingsplannen of VVE reglementen worden allemaal onder de loep genomen. Het vereist kennis en ervaring om u voor juridische verassingen te behoeden.

Laag risicoprofiel

Ook vastgoedbeleggingen kunnen risicovol en onvoorspelbaar zijn. Iedere Interhouse-specialist houdt alle variabelen constant in de gaten om uw risico’s te minimaliseren. Na een verstandige aankoop volgt gedegen verhuur, vervolgens adequaat beheer en eventueel toekomstige verkoop. Zo bezit u een verantwoorde investering.

Slimme investering

Met het advies en de daadkracht van Interhouse-specialisten doet u een slimme investering. De ervaring leert dat een rendement van 4 tot 7,5% realistisch is. Daarnaast blijft uw courante vastgoed met een Interhouse verkoopmakelaar altijd verkoopbaar, waardoor u weer over uw geld kunt beschikken.

Gratis informatieavonden voor (beginnende) vastgoedinvesteerders

Interhouse aankoopmakelaars organiseert bij diverse vestigingen geregeld gratis informatieavonden. In een informele setting worden alle ins and outs voor zowel beginnende en ervaren investeerders besproken. Schuift u ook aan?

Meest recente kennisblogs

Vastgoedpro
12 oktober, 2021

De zekerheid van een Vastgoedpro professional

Roelof schreef een blog over de voordelen van een verkoopmakelaar die is aangesloten bij Vastgoedpro.
Lees meer
25 februari, 2020

Huis financieren voor verhuur in 8 stappen

Geld lenen om een huis te kopen en verhuren? Michel Lindenburg legt in 8 stappen uit hoe je de financiering het beste aanpakt.
Lees meer
Beleggen in vastgoed
22 januari, 2019

Wat maakt iemand een goede vastgoedbelegger?

In de dagelijkse praktijk ontmoet ik allerlei soorten vastgoedbeleggers. Iedereen heeft zijn eigen visie, stijl, aanpak en wensen.
Lees meer

Hoe klanten Interhouse ervaren

Interhouse aankoopmakelaars werd mij aangeraden omdat ik moeite had om een appartement in Den Haag te vinden. Ze zoeken de markt voor u en helpen u letterlijk met alles wat met de aankoop te maken heeft. Ik ben zeer tevreden. Heel erg bedankt!

Mike Liu

Fijne samenwerking, professioneel, snelle en duidelijke communicatie en met warme persoonlijk aandacht.

Helma Donkers

Erg klantgericht, snelle service en fijne aanpak! Bedankt Bianca!

Nelleke Joppe

Heel erg positief, bijzonder snel bemiddeld, duidelijke afspraken, goed contact met Bianca en het belangrijkste... een goed resultaat.

Pepijn Meijer

Interhouse partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro