Woonhuis te huur aan de Dennenlaan in Hollandsche Rading

Hollandsche Rading
Dennenlaan

Huurprijs€ 2.000 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Op één van de mooiste plekken van Hollandsche Rading, aan de rand van het bosgebied tussen Utrecht en Hilversum, ligt deze sfeervolle en geheel gerenoveerde hoekwoning.
De woning met drie slaapkamers is gelegen aan een prachtige groene laan, nabij uitgestrekt bosgebied en op korte afstand van uitvalswegen richting Utrecht en Amsterdam.

Entree, separaat toilet, trapopgang, toegang tot de royale en lichte woonkamer. Vanuit de woonkamer aan de achterzijde toegang tot de achtertuin.

De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koel/ vriescombinatie, vaatwasmachine, 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap. Vanuit de keuken tevens toegang tot de zonnige achtertuin.

Eerste etage, drie in grootte variërende slaapkamers, waarvan de 'master bedroom' aan de achterzijde toegang biedt tot het balkon. De kleinste kamer is geschikt als kantoor of als kastenkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel en het tweede toilet.

Zolder etage; middels een vaste trap toegang tot de zolder, deze ruimte met schuine wanden strekt uit over de gehele oppervlakte van de woning en heeft stahoogte in het midden.

De woning beschikt over een stenen berging voor de fietsen e.d. Prachtig gelegen en op de juiste wijze geheel gerenoveerd, Hollandsche Rading beschikt over een eigen NS-station welke op loopafstand bereikbaar is.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

Kenmerken

Huurprijs € 2.000 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 3.900
Beschikbaarheidsdatum 01-11-2024
Status Beschikbaar
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 115 m2
Object ID HLV-6442

Woning

Slaapkamers 3
Kamers 4
Badkamers 1
Energielabel D
Bouwjaar 1959
Tuin Ja
Ligging tuin Zuid-Oost
Formaat tuin 56m2
Dakterras Ja
Balkon Ja
Zuid-Oost
Formaat balkon 2 m2

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Vloerafwerking Laminaat

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Woonhuis te huur: Bosdrift

Hilversum

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 94m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

2

Interieur:

Onbekend

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro