Verkoopmakelaars Haarlem

Interhouse verkoopmakelaars Haarlem

Haarlem en omgeving is gewild om te wonen. Hierdoor kan een goede makelaar met de juiste visie en aanpak het verschil maken. Interhouse verkoopmakelaars Haarlem is erin gespecialiseerd om uw woningverkoop optimaal te realiseren. Jan Willem de Vreeze (1970) is eigenaar van Interhouse verkoopmakelaars Haarlem, beschikt over maximale kennis van de lokale markt en heeft het grote (internationale) netwerk dat men van een toegewijde vastgoedondernemer mag verwachten. Jan Willem is een energiek en gedreven ondernemer en is, na vele omzwervingen over de wereld, sinds enige jaren neergestreken in Kennemerland. Hij heeft veel ervaringen opgedaan en werkte in de internationale financiële dienstverlening alvorens hij heeft gekozen om van zijn passie voor vastgoed zijn beroep te maken. Jan Willem is gediplomeerd en aangesloten bij VastgoedPro; een branchevereniging voor makelaars. Het kantoor van Interhouse verkoopmakelaars Haarlem is gevestigd op een markante hoek aan de Wilhelminastraat. De bekende toegangsweg en nabij het stadscentrum. Jan Willem is 7 dagen per week bereikbaar en tijdens openingstijden op kantoor aanwezig. Daarbuiten bent u ook op afspraak van harte welkom.

Medewerkers

Bij iedere vestiging staat een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers voor u klaar. De vestiging wordt geleid door een gedreven franchise-ondernemer. Zo is een prettige samenwerking gegarandeerd.

Jan-Willem Interhouse Haarlem

Jan Willem de Vreeze

Eigenaar/Makelaar

Interhouse Haarlem Linda Kooren

Linda Kooren

Vastgoedspecialist

Specialisme

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd van alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

WONING VERKOPEN

Een woning optimaal verkopen vereist vakkundigheid, maximale lokale marktkennis en alle (online) tools om de juiste doelgroep te bereiken. Interhouse verkoopmakelaars is een onderscheidende specialist en maakt van iedere verkoopopdracht maatwerk. Door alleen lokaal te opereren en 7 dagen per week beschikbaar te zijn is het beste resultaat gegarandeerd. Meer informatie over woning verkopen

Geïnteresseerd of vragen?

Volg ons:

Interhouse verkoopmakelaars Haarlem is aangesloten bij:  VastgoedPro uitgesneden

Een veelgestelde vraag

Wat doet een verkoopmakelaar in Haarlem?

Een verkoopmakelaar in Haarlem begeleidt u bij het verkoopproces van uw woning. Dit omvat onder andere het bepalen van een realistische verkoopprijs, het maken van een professionele fotoreportage, het plaatsen van de woning op verschillende verkoopsites en social media en het organiseren van bezichtigingen. Daarnaast kan de makelaar u adviseren over biedingen, onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst.

Werkgebied

Het werkgebied van deze vestiging bestaat naast alle stadsdelen van de stad Haarlem ook uit de plaatsen Heemstede en Bennebroek. Een courant gebied voor woningverkopers en woningkopers vanwege de centrale ligging midden in de randstad en pal naast de hoofdstad Amsterdam. Dit gebied ligt aan de kust en heeft volop werkgelegenheid. De medewerkers van deze vestiging kennen dit gebied en de lokale woningmarkt in dit gebied tot in detail. Deze kennis is cruciaal om optimaal te adviseren, presteren én om iedere kandidaat-koper volledig te kunnen informeren.

Aanbod koopwoningen

Direct zoeken in het actuele woningaanbod van deze vestiging? Klik dan op de onderstaande button.

Interhouse weet het

Jens Godthelp, eigenaar van Interhouse verkoopmakelaars Den Haag, geeft in deze video het antwoord op de vraag: “Hoe wordt de vraagprijs van een woning bepaald?”

Interhouse partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro