Verkoopmakelaar Den Haag

Interhouse verkoopmakelaars Den Haag

Den Haag en omgeving is gewild om te wonen. Hierdoor kan een goede makelaar met de juiste visie en aanpak het verschil maken. Interhouse verkoopmakelaars Den Haag is erin gespecialiseerd om uw woningverkoop optimaal te realiseren. Middels een maatwerk aanpak voor iedere woning en situatie slagen zij er keer op keer in een woning onder de beste voorwaarden te verkopen. Zij beschikken over een groots (internationaal) netwerk, (online) bereik, 7 dagen per week bereikbaarheid én maximale lokale marktkennis. Hierdoor kunnen zij u optimaal van dienst zijn. Zij zijn gediplomeerd en aangesloten bij VastgoedPro; een branchevereniging voor makelaars. Het kantoor is gevestigd aan de bekende Bezuidenhoutseweg, in het hart van het werkgebied en nabij het stadscentrum. Als u deze vestiging wilt bezoeken, dan bent u gedurende openingstijden van harte welkom. Na openingstijden bent u dat op afspraak overigens ook.

Medewerkers

Bij iedere vestiging staat een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers voor u klaar. De vestiging wordt geleid door een gedreven franchise-ondernemer. Zo is een prettige samenwerking gegarandeerd.

Marlies Raadersma

Commercieel binnendienst medewerker

Jens Godthelp

Eigenaar/Makelaar (RMT)

Specialisme

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd van alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

WONING VERKOPEN

Een woning optimaal verkopen vereist vakkundigheid, maximale lokale marktkennis en alle (online) tools om de juiste doelgroep te bereiken. Interhouse verkoopmakelaars is een onderscheidende specialist en maakt van iedere verkoopopdracht maatwerk. Door alleen lokaal te opereren en 7 dagen per week beschikbaar te zijn is het beste resultaat gegarandeerd. Meer informatie over woning verkopen

Geïnteresseerd of vragen?

Volg ons:

Interhouse verkoopmakelaars Den Haag is aangesloten bij:  VastgoedPro uitgesneden

Hoe klanten Interhouse verkoopmakelaars Den Haag ervaren

Zeer professionele makelaar, communiceert snel en duidelijk. Geen verrassingen en is altijd bereid dat stapje extra te zetten. Ik geef een 9,8

Een Funda gebruiker

Het contact met Jens Godthelp en zijn collega's van Interhouse heb ik altijd als erg plezierig ervaren. Snel, duidelijk, vriendelijk en erg behulpzaam, evenals meedenkend en vooruitdenkend. De verkoop van mijn appartement (dat ik eerder al verhuurde via Interhouse) is deskundig en daardoor vlot en probleemloos verlopen.

Een Funda gebruiker

Perfecte begeleiding resulteerde in een zeer efficient proces met een fantastisch eindresultaat. Goed bereikbaar en uitstekende kennis van de markt.

Een Funda gebruiker

Mijn ervaring met deze makelaar is dat hij grondig en adequaat te werk gaat en een zeer goede kennis heeft over onroerend goed. Daarbij vind ik dat hij zich goed kan verplaatsen in zowel de koper als de verkoper waardoor hij een uitermate geschikte onderhandelaar is om tot een overeenkomst te komen. Ik kan zonder enige twijfel zeggen dat ik deze makelaar aanraad om een woning met gemoedsrust te kunnen verkopen.

Een Funda gebruiker

Een veelgestelde vraag

Welke woningen verkopen goed in Den Haag?

Woningen die momenteel goed verkopen in Den Haag zijn onder andere woningen in populaire wijken zoals het Zeeheldenkwartier, het Statenkwartier en het Bezuidenhout. Ook woningen die goed onderhouden zijn en voorzien zijn van moderne voorzieningen zoals energiezuinige apparaten en zonnepanelen zijn in trek bij kopers. Verder zijn woningen met een ruime tuin of een balkon op het zuiden ook gewild in Den Haag.

Werkgebied

Het werkgebied van deze vestiging bestaat naast alle stadsdelen van de stad Den Haag ook uit de plaatsen Rijswijk en Voorburg. De ligging van dit gebied in de randstad, de vestiging van het epische centrum van de nationale politiek én het internationale karakter maken dit een prachtig gebied om werkzaam in te zijn. De vakkundige medewerkers kennen de lokale woningmarkt in dit gebied tot in detail. Deze kennis is cruciaal om optimaal te adviseren en presteren én om iedere kandidaat-koper volledig te kunnen informeren.

Aanbod koopwoningen

Direct zoeken in het actuele woningaanbod van deze vestiging? Klik dan op de onderstaande button.

Recent verkocht

Weten wat voor typen woningen deze vestiging zoal verkoopt? Hieronder is een kleine selectie van recent verkochte woningen voor u op een rijtje gezet.

Interhouse weet het

Jens Godthelp, eigenaar van Interhouse verkoopmakelaars Den Haag, geeft in deze video het antwoord op de vraag: “Hoe wordt de vraagprijs van een woning bepaald?”

Interhouse partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro