Vestiging Den Haag

Interhouse verkoopmakelaars Den Haag

Den Haag en omgeving is gewild om te wonen. Hierdoor kan een goede makelaar met de juiste visie en aanpak het verschil maken. Interhouse verkoopmakelaars Den Haag is erin gespecialiseerd om uw woningverkoop optimaal te realiseren. Middels een maatwerk aanpak voor iedere woning en situatie slagen zij er keer op keer in een woning onder beste voorwaarden te verkopen. Zij beschikken over een groots (internationaal) netwerk, (online) bereik, 7 dagen per week bereikbaarheid én maximale lokale marktkennis. Hierdoor kunnen zij u optimaal van dienst zijn. Zij zijn gediplomeerd en aangesloten bij VastgoedPro; een branchevereniging voor makelaars. Het kantoor is gevestigd aan de bekende Bezuidenhoutseweg, in het hart van het werkgebied en nabij het stadscentrum. Als u deze vestiging wilt bezoeken, dan bent u gedurende openingstijden van harte welkom. Na openingstijden bent u dat op afspraak overigens ook.

Contact vestiging

Medewerkers

Bij iedere vestiging staat een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers voor u klaar. De vestiging wordt geleid door een gedreven franchise-ondernemer. Zo is een prettige samenwerking gegarandeerd.

Marlies Raadersma

Commercieel binnendienst medewerker

Jens Godthelp

Eigenaar/KRMT

Specialisme

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

WONING VERKOPEN

Een woning optimaal verkopen vereist vakkundigheid, maximale lokale marktkennis en alle (online) tools om de juiste doelgroep te bereiken. Interhouse verkoopmakelaars is een onderscheidende specialist en maakt van iedere verkoopopdracht maatwerk. Door alleen lokaal te opereren en 7 dagen per week beschikbaar te zijn is het beste resultaat gegarandeerd. Meer informatie over woning verkopen

Geïnteresseerd of vragen?

  • Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen. Lees ook onze privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkgebied

Het werkgebied van deze vestiging bestaat naast alle stadsdelen van de stad Den Haag ook uit de plaatsen Rijswijk en Voorburg. De ligging van dit gebied in de randstad, de vestiging van het epische centrum van de nationale politiek én het internationale karakter maken dit een prachtig gebied om werkzaam in te zijn. De vakkundige medewerkers kennen de lokale woningmarkt in dit gebied tot in detail. Deze kennis is cruciaal om optimaal te adviseren en presteren én om iedere kandidaat-koper volledig te kunnen informeren.

Aanbod koopwoningen

Direct zoeken in het actuele woningaanbod van deze vestiging? Klik dan op de onderstaande button.

Hoe klanten Interhouse ervaren

Zeer professionele makelaar, communiceert snel en duidelijk. Geen verrassingen en is altijd bereid dat stapje extra te zetten. Ik geef een 9,8

Een Funda gebruiker

Interhouse partners

Mini logo
Logo datachecker
Logo ARPN