Verhuurmakelaar Den Haag

Interhouse verhuurmakelaars Den Haag

Bel direct

Contact vestiging

Whitepaper

Benieuwd naar de 10 veelgestelde vragen over verhuren? Lees het in ons whitepaper.

Download Whitepaper

Den Haag en omgeving is een gewilde regio om een woning te verhuren of te huren. Interhouse verhuurmakelaars is gespecialiseerd in woningverhuur in Den Haag en beschikt over het netwerk en lokale marktkennis om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Door de vele diplomaten en expats, is het een optie om uw woning te verhuren aan expats in Den Haag. Het kantoor is gevestigd aan de bekende Bezuidenhoutseweg, in de hart van het werkgebied en nabij het centrum. Als u deze vestiging wilt bezoeken, dan bent u gedurende openingstijden van harte welkom.

Medewerkers

Bij iedere vestiging staat een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers voor u klaar. De vestiging wordt geleid door een gedreven franchise-ondernemer. Zo is een prettige samenwerking gegarandeerd.

Marlies Raadersma

Commercieel binnendienst medewerker

Jens Godthelp

Eigenaar/Vastgoedspecialist

Daniëlle van Meegen

Eigenaar/Financieel manager

Specialisme

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd van alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

WONING VERHUREN OF HUREN

Dagelijks verhuurt Interhouse verhuurmakelaars woningen aan geschikte huurders onder de beste voorwaarden. Alle kennis en middelen worden ingezet om verhuurders optimaal van dienst te zijn. Een woning huren? Huurders kunnen rekenen op een positieve huurervaring. Meer informatie over woning verhuren of woning huren.

Na verhuren komt beheren. Kijk voor meer informatie op Interhouse vastgoedmanagement.

Volg ons:

Geïnteresseerd of vragen?

Of stuur ons een e-mail op: denhaag.vh@interhouse.nl

Hoe klanten Interhouse verhuurmakelaars Den Haag ervaren

Interhouse Den Haag
4.8
Gebaseerd op 25 beoordelingen
powered by Google
Finn CunninghamFinn Cunningham
15:35 03 Jul 24
Wij hebben onlangs ons appartement verhuurd via InterHouse. Het was een ingewikkelde zaak voor ons omdat we twee niet-Nederlandse expats waren die tijdelijk een woning verhuurden terwijl we in het buitenland waren, maar Jens en zijn team bij InterHouse konden het proces duidelijk uitleggen en met ons samenwerken bij al het administratieve werk dat nodig was . Ze reageren altijd snel en communiceren duidelijk. We kunnen InterHouse niet genoeg aanbevelen, we zijn erg blij 🙂
Diana GarbiaDiana Garbia
09:17 05 Jan 24
Zeer goede professionele makelaars en zeer betrokken. Ze nemen de tijd om naar de behoeften van de klant te luisteren en zijn erg aardig en efficiënt. We hebben een geweldige ervaring gehad met Marlies en Jens bij het vinden van een nieuw appartement om te huren in Den Haag. Zij kunnen de huurcontracten voor de klanten bekijken en hen adviseren over de appartementen, de huurdetails en de beste aanbiedingen vinden voor de huurders (in ons geval). Bedankt Marlies en Jens!! We zullen zeker overwegen om weer met jullie samen te werken de toekomst als de kans zich voordoet. Goed gedaan!!
MiqiMiqi
23:54 18 Dec 23
Interhouse is de beste verhuurmakelaar die ik ooit ben tegengekomen! Volle punten voor aanbeveling!Vanaf het moment dat ik slechts acht minuten na het indienen van mijn gedetailleerde aanvraag een e-mailbericht ontving, besefte ik dat dit een efficiënt, verantwoordelijk en menselijk bedrijf was! Ik was zo ontroerd toen ik het huis binnenkwam voor een rondleiding en besefte dat dit twintig minuten durende kijktijdslot aan mij individueel was toegewezen en dat elke vraag die tijdens het exclusieve communicatietijdstip werd gesteld, werd beantwoord. Gelukkig was het huis bovendien precies het huis van mijn dromen! De efficiëntie en het geduld van Interhouse bij het verzamelen van de benodigde documenten versterkten mijn overtuiging dat dit de perfecte match was voor mij en het huis.Marlies Raadersma en Jens Godthelp, jullie begeleiding en steun tijdens dit huizenjachttraject zijn ongelooflijk gewaardeerd. Ik zou niet aarzelen om Interhouse aan te bevelen aan mijn vrienden; Jouw inzet heeft een wereld van verschil gemaakt. 🙂
Ibex ExperienceIbex Experience
10:50 19 Aug 23
Heel erg bedankt voor de super fijne samenwerkingen tijdens de verhuur van ons appartement Jens!Er werden snel geschikte huurders gevonden en alles is helder en compleet afgehandeld, zowel voor de huurders als voor ons als verhuurder. Kortom: Zeer tevreden over Interhouse en een echte aanrader!Groet Raymond & Wendy
Pim RuhePim Ruhe
20:04 02 Aug 23
Na een lange huizenzoektocht onderweg veel contact gehad met verschillende makelaars. Interhouse was het meest prettig om zaken mee te doen en niet alleen omdat we hier uiteindelijk een huis hebben gekregen. Ontzettend goede hulp in het proces, vriendelijke en super snelle communicatie, overal echt even de tijd voor nemen met alles laten zien en uitleggen en betrokken met het proces. Daarnaast waren we blij dat al onze documenten zorgvuldig en veilig werden behandeld. Hartstikke fijne service. Bedankt.
Olga SmirnovaOlga Smirnova
11:53 05 May 23
Beste Jens,Wegens dit bericht wil ik jou bedanken voor goede samenwerking en professionele aanpak van 'verhuurproces'. In heel korte termijn hebben we goed resultaat bereikt!Met vriendelijke groeten,
R.R.
08:32 15 Aug 20
Geweldig!Onlangs heb ik via Interhouse een prachtig appartement mogen betrekken in Den Haag. Wat ik zeer waardeer is de professionaliteit, snelle communicatie en helderheid over de werkwijze. Bij het aangaan van de huurovereenkomst werd alles helder uitgelegd van a tot z. Heel vriendelijk personeel. Kleine gebreken werden vastgelegd en snel verholpen.Wat Interhouse erg goed doet is dat zij een digitale kluis (AVG!) aanbieden waarin je je persoonlijke gegevens kunt uploaden, in plaats van het te sturen naar een e-mail adres van de verhuurder en te hopen dat je gegevens daarna niet op straat liggen. Deze werkwijze van Interhouse gaf mij een betrouwbare en professionele indruk van hun diensten.Na veel te hebben gezocht naar een appartement in Den Haag en omgeving kan ik zeggen dat Interhouse een voorbeeld is en een standaard zou moeten zijn voor de vele (malafide) verhuurmakelaars die ons land kent en waarmee ik in aanraking ben geweest.
js_loader

Interhouse weet het

Een greep uit onze zakelijke huurders

Verhuren via Interhouse betekent dat uw woning onder de aandacht komt van multinationals. Zij huren geregeld woningen voor hun (internationale) medewerkers bij de verschillende vestigingen.

Logo ARPN
Logo ABN-Amro
Logo ING
Logo Tomtom
Logo Philips
Logo Ikea
Logo FedEx
Logo Nike
Logo Esa
Logo Asics
Logo Kpn
Logo Unilever
Logo KLM
Logo AkzoNobel
Logo Shell
Logo Bluewater
Logo FrieslandCampina
Logo Douwe Egberts
Logo Netflix
Logo Arla
Logo Baker Hughes
Logo Amgen

Werkgebied verhuurmakelaar Den Haag

Het werkgebied van Interhouse verhuurmakelaars Den Haag bestaat naast alle stadsdelen van de stad Den Haag ook uit de bekende plaatsen daar omheen, zoals o.a. Wassenaar, Rijswijk maar ook Poeldijk en ‘s-Gravenzande. Een aantrekkelijk gebied voor woningverhuurders en woningzoekenden vanwege de ligging in de Randstad en het hart van de nationale politiek. De medewerkers van deze vestiging kennen dit gebied en lokale huurwoningmarkt tot in detail. Hierdoor kunnen zij u optimaal van dienst zijn. Wilt u uw huis verhuren in Den Haag e.o.? Deze verhuurmakelaar is dé lokale specialist voor woningverhuur in Den Haag.

Aanbod huurwoningen regio Den Haag

Direct zoeken in het actuele woningaanbod van deze verhuurmakelaar in Den Haag? Klik dan op de onderstaande button.

Recent verhuurd

Weten wat voor typen woningen deze vestiging zoal verhuurt? Hieronder is een kleine selectie van recent verhuurde woningen voor u op een rijtje gezet.

Woonhuis te huur: Westerlookade 20

Voorburg

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 125m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

6

Interieur:

Gestoffeerd

Appartement te huur: van Naeltwijckstraat 65

Voorburg

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 75m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

3

Interieur:

Gestoffeerd

Appartement te huur: Pierre van Hauwelaan

Delft

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 51m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

1

Interieur:

Gestoffeerd

Appartement te huur: Rijklof van Goensstraat

Den Haag

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 80m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gemeubileerd

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen voor verhuurders

Aanmelden nieuwsbrief verhuurder

Interhouse partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro