Verhuurmakelaars Breda

INTERHOUSE VERHUURMAKELAARS BREDA

Wij verhuren uw huis of appartement in Breda onder de beste voorwaarden.

Contact vestiging+31 (0) 76 303 3988
Chat via  WhatsApp button

INTERHOUSE FACTS

63.000+

Objecten verhuurd

6.500

Tevreden huurders

25

Jaar ervaring

WAAROM kiezen voor INTERHOUSE BREDA?

Lokale verhuurkennis

Een enorm trackrecord en altijd een vestiging in de buurt met maximale kennis van de lokale huurwoningmarkt. Dit is cruciaal om een optimale huurprijs en gunstige voorwaarden te realiseren.

Maatwerk huurovereenkomsten

Vergeet de standaard huurcontracten. Een Interhouse verhuurmakelaar werkt met de meest actuele en complete versies van het juiste contractmodel. Deze worden opgesteld en periodiek gereviseerd door partner en huurrecht advocatenkantoor Hielkema & co. Alle medewerkers weten exact wanneer welk model correct toe te passen.

Internationale netwerk

Interhouse verhuurmakelaars is hofleverancier van Funda, Pararius, multinationals en expat communities. Zij garanderen maximale publiciteit van uw woning en bereiken zo de juiste doelgroep en uw hoge kwaliteit huurder. Interhouse verhuurmakelaars heeft een groot internationaal bereik en is gespecialiseerd in het verhuren van woningen aan expats.

Hoe klanten Interhouse verhuurmakelaars Breda ervaren

Claudia BoshouwersClaudia Boshouwers
08:01 09 Sep 24
Superfijne makelaar! Ondanks de moeilijke woningmarkt heeft Interhouse Sassenheim mij aan een hele fijne huurwoning kunnen helpen die perfect bij me past. Daarbij waren de medewerkers van dit kantoor altijd vriendelijk en behulpzaam en voor mijn gevoel echt betrokken. Als ik ooit nog een nieuwe woning zoek in de regio Leiden, dan weet ik bij wie ik weer aanklop!
Amira BorgschotAmira Borgschot
03:48 09 Sep 24
Uitstekende Makelaar in Sassenheim - Sterk Aanbevolen!Ik kan niet anders dan een zeer positieve ervaring delen over Rob Salman, makelaar bij Interhouse in Sassenheim die ons fantastisch heeft geholpen bij het vinden van een woning. Vanaf het eerste contact merkte ik dat ik in goede handen was. Rob nam de tijd om goed naar de wensen te luisteren en kwam al snel met verschillende opties die perfect aansloten bij mijn budget en voorkeuren.Wat ik vooral waardeerde, was de persoonlijke aanpak en het professionele advies gedurende het hele proces. De communicatie was helder, snel en erg vriendelijk. Geen enkele vraag was te veel, en ik voelde me altijd op de hoogte van de volgende stappen.Kortom, een betrouwbare, professionele en betrokken makelaar die ik iedereen zou aanraden. Bedankt voor de geweldige service Rob, en het waarmaken van mijn woonwensen!
Luigi VecchioneLuigi Vecchione
07:26 16 Apr 24
Zeer fijn verhuurbedrijf. Beleefd en zeer goed georganiseerd. We vonden snel onze huurwoning en ze waren super behulpzaam tijdens het hele proces.
Lukasz KuchtaLukasz Kuchta
07:11 09 Apr 24
Eva BBEva BB
15:01 28 Mar 24
Hoewel ze me niet konden helpen een plek te vinden. Ze antwoordden snel en vriendelijk
Antonín JelínekAntonín Jelínek
16:28 14 Feb 24
Zeer professionele diensten. Wij kunnen het alleen maar aanbevelen.
Elisabeth CoppolaElisabeth Coppola
18:27 02 Feb 24
Sterren zeggen genoeg.
Chiara DuttenhoferChiara Duttenhofer
15:08 21 Jan 24
Helemaal tevreden over Interhouse Sassenheim en met name Rob Salman. Heldere communicatie en snelle aanpak! Persoonlijk contact vind ik ook top, want dat is niet meer vanzelfsprekend tegenwoordig...Zeker een aanrader en tot ziens!!
Marie-Lotte OostdamMarie-Lotte Oostdam
16:58 12 Jan 24
Wij zijn zeer tevreden. De communicatie met Interhouse verliep vlekkeloos. Rob heeft binnen een afzienbare tijd een huurder kunnen vinden voor ons huis. Ook de contractuele zaken werden vakkundig behandeld.
Theijsmeijer BVTheijsmeijer BV
14:31 10 Jan 24
Zeer goede verhuurmakelaar, ze hebben een goed netwerk van potentiele huurders. Van intake tot einde huurdatum wordt alle zorg uit handen genomen. Bovendien betrokken medewerkers die graag een stapje extra maken!
Eelco van der MeerEelco van der Meer
11:22 25 Sep 23
Shannon en Robin van het kantoor in Sassenheim hebben mij zo goed geholpen! Creatief, super in het contact, ze hebben echt tijd en aandacht gegeven aan mijn zoektocht. Shannon heeft perfect ingeschat wat voor mij zou werken qua plek. Dankzij Interhouse heb ik snel een prachtige nieuwe plek om te wonen gevonden. Highly recommended!
Kim LoomanKim Looman
16:03 20 Aug 23
Ontzettend goede ervaring met interhouse als verhuurmakelaar. Vriendelijke mensen die ons verschillende huizen hebben laten zien en ook het mail en belcontact hebben wij als fijn ervaren. Het is een professioneel kantoor met een prettige stijl van communiceren. Dankzij hun hebben we in 3 maanden een prachtige huurwoning gevonden. We zouden dit kantoor dan ook iedereen aanraden!!!!
js_loader

SPECIALISME

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd van alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

Download Whitepaper

WONING VERHUREN OF HUREN

Dagelijks verhuurt Interhouse verhuurmakelaars woningen aan geschikte huurders onder de beste voorwaarden. Alle kennis en middelen worden ingezet om verhuurders optimaal van dienst te zijn. Een woning huren? Huurders kunnen rekenen op een positieve huurervaring.

Meer informatie over woning verhuren of woning huren. Na verhuren komt beheren. Kijk voor meer informatie op Interhouse vastgoedmanagement.

MEDEWERKERS

Isa Bink

Commercieel binnendienst medewerker

Maartje Zonneveld

Vastgoedinspecteur

Judith de Regt

Eigenaar/Vastgoedspecialist

Volg ons:

Geïnteresseerd of vragen?

Of stuur ons een e-mail op: breda.vh@interhouse.nl

Werkgebied verhuurmakelaar Breda

Het werkgebied van Interhouse verhuurmakelaars Breda bestaat naast de stad Breda ook uit diverse plaatsen rondom Breda, zoals o.a. Tilburg, Roosendaal en Oosterhout. Een courant gebied voor woningverhuurders en woningzoekenden vanwege de centrale ligging en werkgelegenheid. De medewerkers van deze vestiging kennen dit gebied en lokale huurwoningmarkt tot in detail. Hierdoor kunnen zij u optimaal van dienst zijn, zowel voor vrije sector woningen als sociale huurwoningen. Wilt u uw huis verhuren in Breda e.o.? Deze verhuurmakelaar is dé lokale specialist voor woning verhuur in Breda.

Aanbod huurwoningen regio Breda

Direct zoeken in het actuele huurwoningaanbod van deze verhuurmakelaar in Breda? Klik dan op de onderstaande button.