Woonhuis te huur aan de Emile Durkheimweg in Almere

Almere
Emile Durkheimweg

Huurprijs€ 1.800 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Op één van de mooiste locaties in Oosterwold gelegen Ecowoning met 2 slaapkamers. Deze energiezuinige woning in Cortenstaal opgetrokken beschikt over parkeergelegenheid op eigen terrein, een multi functioneel home office pod (bijgebouw) en een ruime tuin rondom de woning. De woning bevindt zich aan de rand van het bos- en wandelgebied. het (deels) overdekte terras beidt het gehele jaarprachtig zicht op de tuin en de omliggende natuur.

De energiezuinige woning (zonder gasaansluiting) is voorzien van zonnecollectoren, de verwarming vindt plaats door energiezuinige infrarood (IR) panelen. De woning is ontworpen met als uitgangspunt energieneutraal wonen (op jaarbasis), het verbruik en de kosten in de praktijk zijn vanzelfsprekend afhankelijk van gebruik zoals bijvoorbeeld het laden van een voertuig.

Entree, kastruimte (garderobe), toegang tot de woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer via de royale schuifpui toegang tot het (deels) overdekte terras. De eenvoudige open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, inductiekookplaat (2 pits), afzuigkap en een vaatwasmachine.

De moderne badkamer beschikt over een douchecabine en een vaste wastafel. Separate kast met aansluitingen voor een wasmachine en droger. De twee, in grootte variërende slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning.

De ruimste slaapkamer is via de hal aan de zijde van de woonkamer te bereiken, de tweede slaapkamer via de entree hal.

Het perceel is opgedeeld in twee delen, beide woningen zijn zodanig geplaatst zodat iedere woning veel privacy heeft, er is parkeergelegenheid op eigen terrein en beide woningen hebben een eigen multi functionele home office pod, deze geïsoleerde en ruimte unit kan bijvoorbeeld worden gebruikt als kantoorruimte, als atelier of als berging.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie.

Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

Kenmerken

Huurprijs € 1.800 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 3.500
Beschikbaarheidsdatum 16-10-2024
Status Beschikbaar
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 75 m2
Object ID HLV-12579

Woning

Slaapkamers 2
Kamers 3
Badkamers 1
Energielabel A+
Bouwjaar 2023
Tuin Ja

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Woonhuis te huur: Leonardo Da Vincihof

Huizen

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

01-11-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 108m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

3

Interieur:

Gestoffeerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro