Villa te huur aan de Zeussingel in Almere

Almere
Zeussingel

Huurprijs€ 3.650 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Op één van de leukste plekken in Almere Poort is de bijzondere en bekende houten Finse villa te huur. Deze unieke woning is een icoon in de buurt, aan de binnenzijde een oase van rust en ruimte. De woning beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers en 2 keukens. Een woning voor echte levensgenieters!

Begane grond
Je komt de woning binnen via een ruim opgezette hal die je toegang geeft tot een badkamer, 3 slaapkamers en een heerlijke leef keuken met eigen entree aan de zijkant. De luxe keuken is van diverse inbouwapparatuur voorzien en staat in open verbinding, heerlijk koken met je gezelschap. Aansluitend de praktische bijkeuken met wasmachine en droger aansluiting.

De slaapkamers zijn ieder van een goed formaat, hebben een aangename lichtinval en zijn netjes afgewerkt. De moderne badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en een douche.

Eerste verdieping
Via de vaste houten trap kom je op de eerste verdieping. Hier vind je de zeer ruime living met prachtige hoge plafonds en veel natuurlijke lichtinval. In de woonkamer is een houtkachel aanwezig, die het geheel direct nog meer sfeer geeft. In de woonkamer is meer dan genoeg ruimte voor een grote zithoek waar je je terug kunt trekken om te ontspannen en daarnaast kun je nog een lange eettafel plaatsen.

Vanuit de woonkamer heb je via meerdere openslaande deuren toegang tot de verschillende balkons.

De open keuken in de woonkamer is luxe en geplaatst in een praktische en ruim opgezette opstelling, waardoor je voldoende kast- en werkruimte tot je beschikking hebt. Daarnaast is de keuken uiteraard voorzien van de nodige inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, combi magnetron en een vaatwasmachine.

de ruime ouderslaapkamer op deze verdieping beschikt over een eigen badkamer en toegang tot het balkon met veel privacy.

Vanuit de woonkamer toegang tot het heerlijke terras, met jacuzzi en een douche, de op afstand bedienbare screens zorgen ook hier voor extra privacy wanneer gewenst. Kortom; heerlijk genieten van het buitenleven.

De tuin is voorzien van een uitgebreide buitenkeuken, een lust voor de thuiskok, of als een eenvoudige snack meer je ding is, leeft je uit! De keuken is o.a. voorzien van een koelkast en heeft warm en koud water. Het terras is voorzien van screens waardoor je ook op zonnige en minder zonnige dagen de hele dag buiten kan zitten. de kamers in de woning zijn voorzien van airco, hierdoor is het ook op de warmste dagen koel in de woning.


Ligging en locatie
De woning ligt in een kindvriendelijke buurt in Almere Poort. Dit stadsdeel biedt een eigen NS-station, meerdere Albert Heijn en Plus supermarkten, gezondheidszorg en scholen.

Door de bijzondere ligging van Almere Poort vindt je het strand van Almere heel dichtbij; je kan hier heerlijk vertoeven, terwijl er ook gezellige barretjes en eettentjes zijn. Ideaal is dat de ontsluiting naar de autosnelwegen prima te bereiken is. Binnen 15 minuten ben je midden in Amsterdam en ook Utrecht en andere steden zijn snel en eenvoudig te bereiken.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie.

Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

Kenmerken

Huurprijs € 3.650 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 6.700
Beschikbaarheidsdatum 01-10-2024
Status Beschikbaar
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 180 m2
Object ID HLV-12751

Woning

Slaapkamers 4
Kamers 5
Badkamers 2
Energielabel A
Bouwjaar 2014
Tuin Ja
Dakterras Ja

Extra's

Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Airco Ja
Open haard Ja
Vloerafwerking Laminaat

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro