Woonhuis te huur aan de Eemnesserweg in Blaricum

Blaricum
Eemnesserweg

Huurprijs€ 3.350 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Op een van de mooiste plekjes gelegen twee onder 1 kapwoning met 4 slaapkamers in het oude dorp van Blaricum op loopafstand van diverse restaurants, supermarkt en overige voorzieningen, terwijl Laren met haar gezellige centrum en de uitvalswegen A1 en A27 binnen handbereik zijn. De klassieke woning is goed onderhouden en de markante stijlelementen zijn behouden gebleven. Parkeren kan gemakkelijk op de oprit op eigen terrein.

Entree, hal met trapopgang, toilet, toegang tot de kelderruimte. Woon/eetkamer en suite met originele glas in lood, een sfeervolle haard en visgraat parketvloer. Vanuit de eetkamer toegang via de openslaande deuren naar het terras. De uitgebouwde royale eetkeuken biedt meer dan voldoende ruimte voor een grote eettafel, heerlijk koken met gezelschap! De keuken is voorzien van diverse (inbouw) apparatuur zoals een koelkast met vriesvak, vaatwasmachine, 5-pits gaskookplaat met elektrische oven, afzuigkap en een magnetron. Ook vanuit de keuken loop je zo de achtertuin in met voldoende privacy, een stenen berging en een praktische achterom langs de uitgebouwde keuken.

Eerste etage, overloop, drie in grootte variërende slaapkamers, de twee ruimste kamers zijn voorzien van (originele) inbouwkasten. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel met meubel en granieten blad, een toilet, ligbad en separate douche.

Op de zolderetage (bereikbaar met een vaste trap) tref je naast een ruime overloop de vierde slaapkamer, op deze etage tevens de Cv-ruimte met aansluitingen voor een wasmachine en droger.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie.

Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

Kenmerken

Huurprijs € 3.350 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 3.600
Beschikbaarheidsdatum 27-09-2024
Status Verhuurd onder voorbehoud
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 121 m2
Object ID HLV-12688

Woning

Slaapkamers 4
Kamers 6
Badkamers 1
Bouwjaar 1921
Tuin Ja
Ligging tuin Noord-West

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Bad Ja
Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Vloerafwerking Hout

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Woonhuis te huur: Kamerlingh Onnesweg

Hilversum

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

01-11-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 145m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

4

Interieur:

Gestoffeerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro