Woonhuis te huur aan de Molièrelaan in Eindhoven

Eindhoven
Molièrelaan

Huurprijs€ 1.995 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Bent u op zoek naar een moderne woning met een speelse indeling op een gewilde locatie in de wijk Blixembosch met een goede verbinding naar de A2, dan is deze woning de moeite van bezichtigen waard.

Bij binnenkomst door de voordeur komen we in nette entree en hal waar we de meterstanden vinden en de trap die leidt naar de eerste verdieping.

Op de eerste verdieping komen we met de rechte trap op de overloop welke leidt tot alle 3 de slaapkamers met alle 3 toegang tot het balkon, de badkamer en de wasruimte.

De eerste slaapkamer en tevens de master bedroom is gelegen aan de voorzijde van de woning, de slaapkamer is ruim en voorzien van grote ramen en toegang tot het balkon, welke loopt over de gehele zijkant van de woning.

De tweede slaapkamer, gelegen in het midden van de woning en tevens de kleinste kamer, geeft ook toegang tot het balkon middels een deur.

De derde slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en in oppervlakte iets kleiner dan de masterbedroom maar nog steeds een erg ruime kamer waar met gemak een 2 persoons bed in past. Ook deze kamer biedt toegang aan het balkon, gelegen aan de zijkant de woning.

De badkamer vinden we tevens aan de achterzijde van de woning, naast slaapkamer 3 en is voorzien een ruime douche, een ligbad, een wastafel met meubel en spiegel, toilet en design radiator.

Aan de andere zijde van de overloop bevindt zich een aparte wasruimte waar ook de technische installaties zich bevinden.

Via de rechte trap komen we op de tweede verdieping van de woning. Ook hier komen we op een ruime overloop welke toegang waarvan de schuifdeur toegang geeft tot de woonkamer met open keuken.

De zeer ruime woonkamer is erg licht en voorzien van een mooie houten vloer en open keuken.
De keuken is in L opstelling voorzien van een kookeiland.

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en geeft tevens toegang tot ook een balkon middels 2 openslaande ramen en voorzien van een Airco installatie.

De keuken is voorzien van alle wenselijk (inbouw) apparatuur waaronder een koelkast, vriezer, magnetron, oven, vaatwasser, gaskookplaat en een afzuigkap en een Quooker met daarnaast nog legio opbergmogelijkheid met de hoeveelheid kastruimte.

Het toilet is gelegen op de overloop en is uitgevoerd met een toilet met fonteintje.

De badkamer en de keuken zijn beide vernieuwd in 2016 en de elektrische boiler dateert uit 2020, daarnaast is de woning voorzien van een 12tal zonnepanelen.

Bij de woning is tevens een eigen aparte berging aanwezig en voldoende gratis parkeergelegenheid in de wijk.

De woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk met winkels en school op loopafstand van de woning. Het mooie Aanschotpark en het nog grotere Henri Dunantpark liggen op een paar honderd meter afstand van de woning. Ook de busverbinding naar het centraal station is goed en met de auto bent u slechts in 5 minuten op J.F. Kennedylaan die uitkomt op de A2 / A50 of de A270.

Kenmerken

Huurprijs € 1.995 per maand inclusief Servicekosten
Waarborgsom € 1.995
Beschikbaarheidsdatum 16-09-2024
Status Verhuurd
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 124 m2
Object ID EDH-11194

Woning

Slaapkamers 3
Kamers 5
Badkamers 1
Energielabel A
Bouwjaar 2002
Dakterras Ja
Balkon Ja

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Bad Ja
Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Airco Ja
Vloerafwerking Hout

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Woonhuis te huur: Maximiliaanstraat

Eindhoven

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

01-10-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 117m2

Status:

Verhuurd onder voorbehoud

Slaapkamers:

3

Interieur:

Gestoffeerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro