Woonhuis te huur aan de Waterlinie in Eindhoven

Eindhoven
Waterlinie

Huurprijs€ 2.795 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Schitterende woning gelegen rechtsreeks aan het water in Meerhoven. Centraal gelegen ten opzichte van de High Tech Campus, Eindhoven Airport en de Internationale school in Eindhoven.
Alle voorzieningen zijn binnen bereik van de woning en de woning en regio zijn bij uitstek geschikt voor gezinnen.

De woning is bereikbaar via de achterzijde, hier bevindt zich een video intercom systeem.
De achtertuin is voorzien van houten vlonders en hiermee redelijk onderhoudsvrij.

Bij binnenkomst komt men in een ruime hal, aan de rechterkant bevindt zich een studeer/werk/slaap-kamer en aan de linkerzijde bevindt zich de ruime woonkamer met over de gehele breedte een raampartij tot aan de grond welke uitzicht geeft op het water, hierdoor heeft de woning ontzettend veel lichtinval. De woning is uitgevoerd met een lichte PVC vloer met uitzondering van het zitgedeelte in de woonkamer, deze is uitgerust met een comfortabel tapijt daarnaast is de gehele woning voorzien van vloerverwarming.

Via de trap gaat men of naar boven, waar zich de slaapkamers en badkamer en de wasruimte bevinden of naar beneden waar zich de keuken, de parkeergarage en de berging bevinden.

Beneden bevindt zich de ruime keuken voorzien van een kookeiland met alle benodigde inbouw apparatuur waaronder een koelkast, een vriezer, magnetron, oven, vaatwasser, inductie kookplaat met afzuigkap en veel kastruimte.
de ruimte is open en biedt tevens het schitterende uitzicht over het water met een eetgedeelte. Ook vind je hier het schitterende ruime terras aan het water.
Daarnaast vindt je op deze verdieping de aparte wasruimte en een ruime berging en komt men via een afgesloten deur in de parkeerkelder waar zich 2 eigen parkeerplaatsen bevinden.

Op de eerste verdieping vinden we aan de achterzijde van de woning de "master-bedroom" met een ruime inloopkast, ook deze kamer heeft een vrij uitzicht over het water.
De overige 2 slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning en tevens ruim van opzet. In de gang is er nog een praktisch kastengedeelte gebouwd zodat op beide slaapkamers een kledingkast niet nodig is waardoor deze kamers nog meer vrije ruimte ruimte bieden.

De badkamer is voorzien van een ligbad en tevens een separate inloop douche. Daarnaast is er nog een dubbele wastafel met meubel en verlichting en is de complete badkamer betegeld, ook een extra design radiator is aanwezig. Daarnaast zij er 2 aparte toiletten.

De woning is beschikbaar per 01-08-2021. Voor meer informatie neemt u contact op met ons kantoor.

Kenmerken

Huurprijs € 2.795 per maand inclusief Servicekosten
Waarborgsom € 5.390
Beschikbaarheidsdatum 01-07-2025
Status Beschikbaar
Interieur Gemeubileerd
Oppervlakte 188 m2
Object ID EDH-10620

Woning

Slaapkamers 4
Kamers 5
Badkamers 1
Energielabel A
Bouwjaar 2009
Tuin Ja

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Bad Ja
Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro