Woonhuis te huur aan de Landzichtlaan 74 in Heemstede

Heemstede
Landzichtlaan 74

Huurprijs€ 3.485 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Gelegen in het centrum van Heemstede bieden wij deze in 2021 compleet gerenoveerde familiewoning aan voor de verhuur. Deze woning beschikt over vier ruime slaapvertrekken, twee luxe badkamers, grote achtertuin (met achterom) met fraaie grasmat, luxe keuken met kookeiland, etc.

De ligging van de woning is ideaal en centraal tussen diverse scholen, kinderopvang, bibliotheek, het Groenendaalse bos, kinderboerderij en diverse sportverenigingen om de hoek. In de directe omgeving zijn er verschillende supermarkten en de populaire winkelstraat 'de Binnenweg' ligt op loopafstand. Op circa 200 meter afstand zijn er goede busverbindingen te vinden en het NS-station ligt op slechts 10 minuten (fiets)afstand. Het historische centrum van Haarlem met al zijn facetten treft men tevens fietsafstand, Hoofddorp, Amsterdam of Schiphol zijn in 15/20 minuten met de auto te bereiken. Het strand van Bloemendaal en Zandvoort en de Kennemerduinen bevinden zich op nog geen half uur fietsen.

Parterre: Entree in ruime hal welke naast de woonkamer en modern toilet toegang geeft tot het trappenhuis naar de overige twee verdiepingen. Door middel van de helemaal van deze tijd zwart stalen taats-deur wordt de ruime woonkamer betreden, de moderne en luxe woonkeuken met kook,- en spoeleiland scheidt de zitkamers aan zowel de voor,- als achterzijde van de woning. De fraaie keuken biedt veel bergruimte en diverse inbouwapparatuur. De gehele parterre is voorzien van een eikenhouten vloer welke is gelegd in visgraat motief wat de kamer een nog ruimer gevoel geeft als dat ie reeds is. De fraaie achtertuin welke is gesitueerd op het zuidoosten wordt betreden via een schuifpui. Door de gehele glazen achterzijde van de woning geeft dit een zeer ruimtelijk gevoel, wanneer men voor de woning staat kan men niet vermoeden dat de woning een dermate brede achterzijde heeft.

Eerste verdieping: Centrale overloop welke toegang verleend aan twee ruime slaapvertrekken en de fraaie badkamer voorzien van moderne donkere tegels op de vloer en wanden. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is gesitueerd over de gehele breedte van de woning, de slaapkamer aan de achterzijde is op zijn beurt voorzien van een schuifpui welke toegang verleend aan het platte dak (bovenop de in 2021 gerealiseerde uitbouw op de parterre).

Tweede verdieping: Wederom een centrale overloop, maar hier staan ook de wasmachine en droger opgesteld. De overloop geeft toegang aan twee (slaap)vertrekken waarvan de kamer aan de voorzijde van de woning ideaal ingericht kan worden als thuiswerkplek/studeerkamer. De tweede badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en derde toilet.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 162m², inhoud 557m³
- De huurder dient naast de maandelijkse huursom zorg te dragen voor de kosten van gas, elektra, water, TV/Internet en Gemeentelijke belastingen
- De woning wordt compleet gestoffeerd verhuurd (vloerbedekking, raambekleding en lampen aanwezig)
- Huisdieren en roken zijn/is niet toegestaan
- Tijdelijke doch ruime periode totdat eigenaar weer terugkeert vanuit het buitenland beschikbaar voor de verhuur (36 maanden);
- Selectie huurder gaat op basis van gunning verhuurder.

Kenmerken

Huurprijs € 3.485 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 6.920
Beschikbaarheidsdatum 04-10-2024
Status Verhuurd
Interieur Gemeubileerd is optioneel
Oppervlakte 162 m2
Object ID HLM-12009

Woning

Slaapkamers 4
Kamers 5
Badkamers 2
Energielabel C
Bouwjaar 1928
Tuin Ja
Ligging tuin Zuid-Oost
Formaat tuin 27m2

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Vloerafwerking Hout

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Appartement te huur: Kruisstraat 47a

Haarlem

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 93m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gemeubileerd

Woonhuis te huur: Oranjeboomstraat 150

Haarlem

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 120m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

4

Interieur:

Gestoffeerd

Woonhuis te huur: Schoterbosstraat 33

Haarlem

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 152m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

4

Interieur:

Gestoffeerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro